Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Calendarul fertilitatii


Obezitatea Reduce sansele de a Sarcina spontane la femeile care sunt Subfertile Dar ovulatie In mod normal,

Obezitatea Reduce sansele de a Sarcina spontane la femeile care sunt Subfertile Dar ovulatie In mod normal,
Un nou studiu al obezitatii si probabilitatea de a sarcinii a aratat ca o Womans sansele de a sarcinii spontan in continua scadere ea este mai grasa.
In primul studiu de cohorta prospectiv pentru a examina relatia dintre indicele de masa corporala (IMC), precum si sansele sarcinii la femeile care nu au motive evidente pentru infertilitate, dar care au petrecut un an sau mai mult incearca, fara succes, de a concepe, studiul a constatat ca pentru fiecare unitate IMC de mai sus 29 kg/m2, probabilitatea de a sarcinii a fost redus cu patru la suta, comparativ cu femeile cu un IMC intre 21-29 kg/m2. Foarte femeile obeze (IMC 35-40) au avut o probabilitate de sarcina, care a fost intre 26 si 43 la suta mai mica decat femeile, cu un IMC intre 21-29.
Dr. Jan Willem van der Steeg, autorul principal al studiului [1], care este publicata in Jurnalul Europes de conducere Reproductive Medicine, Human Reproduction, astazi (Miercuri, 12 decembrie) a spus: Aceasta reducere a fertilitatii este comparabila cu majorarile de un an , in varsta de sex feminin. Acest studiu a ne spune ca nu numai femeile cu anovulatie obezi au sanse mai mici de conceptie, dar, de asemenea, femeile obeze, cu un ciclu regulat. Avand in vedere prevalenta crescuta a obezitatii, aceasta este o constatare ingrijoratoare. Incidenta obezitatii este socotit a fi 12 la suta la femeile de varsta fertila in Europa de Vest si de 25 la suta in America de Nord.
Ca femei in tarile dezvoltate tind sa aiba copii lor mai tarziu in viata, o femeie in varsta de 30 sau peste, care este, de asemenea, obez, ar fi o reducere si mai mare in sansele sale de a ramane gravida.
Obezitatea este cunoscut a fi un factor de risc pentru anovulatie (lipsa ovulatiei) si Nisa [2] linii directoare recomanda ca femeile obeze ar trebui sa fie spus ca acestea sunt susceptibile de a lua mai mult timp pentru a concepe se bazeaza pe studii care sa uitat la IMC si timp pentru a sarcinii in femei care au fost insarcinate sau care a dat un copil, si pe un studiu de analiza a distributiei tesutului adipos si sansele de conceptie la femeile intr-un program de donator de inseminare. Cu toate acestea, acest nou studiu este primul care arata ca obezitatea afecteaza, de asemenea sansa de a sarcinii spontane la femeile care sunt in mod normal, ovulatie, dar sunt subfertile [3], si de a analiza IMC ca o variabila continua, care arata reducerea constanta a ratelor in timpul sarcinii femeile cu BMIs de peste 29.
Dr. van der Steeg, un cercetator medical si resedinta in obstetrica si ginecologie la Centrul Medical Academic, Amsterdam, Olanda, si colegii investigat efectele obezitatii asupra sarcinii spontan in 3029 Cupluri subfertile intre 2002 si 2004 in 24 de spitale, in Tarile de Jos. Femeile au trebuit sa fie ovulatie si au cel putin unul, in mod corect de functionare trompa uterina; barbatii au avut de a avea o analiza normala a materialului seminal. O istorie a fertilitatii si alte detalii, inclusiv inaltime, greutate si a obiceiurilor de fumat, au fost luate la inceputul studiului si cupluri au fost urmariti pana in timpul sarcinii sau la inceputul tratamentului de fertilitate in termen de 12 luni. Calendarul si frecventa de act sexual nu a fost documentata, dar Dr van der Steeg considera ca acest lucru nu a afectat rezultatele studiului.
Cele mai multe studii privind subfertility nu raport cu privire la frecventa de actul sexual. Presupunem ca majoritatea persoanelor care sufera de subfertility nu au probleme cu calendarul si frecventa actului sexual, care este o parte integranta a istoriei luand in activitatea de baza fertilitatii-up. Cuplurile cu grave probleme sexuale sunt de obicei excluse de la studii ca acesta, a spus el.
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) defineste excesul de greutate ca un IMC intre 25-29.9, si obezitatea ca un IMC de 30 sau peste. In acest studiu, 3.7 la suta dintre femei au un IMC mai jos 18.5, 67 la suta au avut un IMC intre 18.5-25, 19 la suta a avut un IMC intre 25-30, 6,7 la suta a avut un IMC intre 30-35, si 3.8 pe cent a avut un IMC de 35 sau mai mult. Cercetatorii au folosit femeilor cu un IMC intre 21 si 29, ca grupul lor de referinta si a constatat ca IMC 29 de mai sus a fost asociat cu o probabilitate semnificativ statistic mai mici de sarcina spontane decat grupul de referinta.
In cazul in care o femeie cu un IMC de 35, probabilitatea de a sarcinii, spontana a fost de 26 la suta mai mica, si, in caz de o femeie cu un IMC de 40 a fost de 43 la suta mai mici comparativ cu grupul de referinta, a declarat Dr. van der Steeg.
Cercetatorii cred ca un mecanism de posibilitatea de a explica relatia intre IMC si probabilitatea sarcinii este leptina hormon care regleaza pofta de mancare si cheltuielile de energie si este secretat de tesuturi grase. Este pos...

US Conferinta Episcopilor Catolice Adoptarea Document explicand pozitia Impotriva Contraception

US Conferinta Episcopilor Catolice Adoptarea Document explicand pozitia Impotriva Contraception US Romano-Catolica episcopi, marti, la Baltimore, Statele Unite, la Conferinta Episcopilor Catolice reuniunii Semianual a votat o majoritate covarsitoare de a adopta un proiect de document care explica pozitia Biserici privind contraceptia si planificarea familiala, New York Times rapoarte (Banerjee, New York Times, 11/15 ). Documentul, intitulat Love casatorit si darul vietii, a fost introdus de catre Comitetul Biblia pentru Pro-Activitati de viata si explica pozitia Biserici impotriva contraceptie. Documentul este scurt, simplu si sustine ca a aprobat [n] atural [F] amily [p] metode de Lenning se bazeaza pe semne ale fertilitatii si nu calendarul metoda bazata pe ritm, Pittsburgh Post-Gazette rapoarte. In plus, documentul explica faptul ca contraceptive hormonale poate inhiba un ovul fecundat de la implantarea, pe care Biserica ceea ce priveste ca un avort. Statele document, Cand cupluri utilizeze metode contraceptive, fie fizice sau chimice, ei suprima fertilitatea lor, exercitand controlul final asupra acestui puterea de a crea o noua viata omului cu Dumnezeu. Cu [de planificare a familiei naturale], Zeii sotii de proiectare respectul pentru viata si de iubire (Rodgers, Pittsburgh Post-Gazette, 11/13). Potrivit Times, impuls pentru document - care a trecut in cazul in care ar fi organizat ca un pamflet si distribuite parohiilor din SUA - este ca majoritatea catolicilor raport utilizand controlul nasterilor, altele decat biserica-sanctionat familia naturala cu privire la metode de planificare acelasi ritm ca alti rezidenti ai SUA (Banerjee, New York Times, 11/14). In conformitate cu episcopii, aproximativ 4% din catolici cupluri casatorite de varsta fertila utilizeaza metode naturale de planificare familiala (Pittsburgh Post-Gazette, 11/13). Declaratie de la primirea Impartasanie adoptate
Episcopii au votat, marti, de asemenea, 201-24, cu doua abtineri de a aproba un document care spune ca un catolic, care cu buna stiinta si cu indaratnicie respinge doctrinele definit de biserica sau respinge de predare Biserici definitiv cu privire la aspectele morale nu trebuie sa primeasca Impartasanie, catolica News Service rapoarte (Frazier OBRIEN, catolica News Service, 11/14). Episcopii prin vot voce a respins o masura care ar fi modificat documentul sa se mentioneze in mod specific politicienilor-catolic (Sahagún din Los Angeles Times, 11/15). Biblia in iunie 2004, la o sedinta inchisa in Colorado au votat pentru a aproba o declaratie spunand ca decizia de a refuza Imp...

Regulatoare Optiuni de donatie - AFA ridica probleme de peste Orientari noi FDA

Regulatoare Optiuni de donatie - AFA ridica probleme de peste Orientari noi FDA La 25 mai 2005, noi orientari FDA pentru donarea de celule umane, tesuturi, precum si celulare si tesutul-produse pe baza (HCT / PS), va intra in vigoare. Aparatului genital tesutului - sperma, oua si embrioni - se incadreaza in aceste linii directoare de testare. Impactul potential pentru barbati si femei care doresc sa construiasca familii prin donatii de acest fel vor fi semnificativ.
Asocia...

Regulatoare Optiuni de donatie: Asociatia Americana de fertilitate ridica probleme de peste Orientari noi FDA

Regulatoare Optiuni de donatie: Asociatia Americana de fertilitate ridica probleme de peste Orientari noi FDA La 25 mai 2005, noi orientari FDA pentru donarea de celule umane, tesuturi, precum si celulare si tesutul-produse pe baza (HCT / PS), va intra in vigoare. Aparatului genital tesutului - sperma, oua si embrioni - se incadreaza in aceste linii directoare de testare. Impactul potential pentru barbati si femei care doresc sa construiasca familii prin donatii de acest fel vor fi semnificativ.
Asocia...

Scaderea SUA rata fertilitatii sa fie studiata Pana la Universitatea Binghamton Cercetator

Scaderea SUA rata fertilitatii sa fie studiata Pana la Universitatea Binghamton Cercetator In Statele Unite, rata totala a fertilitatii - numarul de copii pe o femeie are in timpul vietii ei - a scazut de la sapte sau opt, in 1800 la mai mult de doua usor de astazi, spune J. David Hacker, profesor asistent de istorie la Universitatea Binghamton. Si cu o perioada de cinci ani 667.237 dolari grant de la Institutul National de Sanatate Copilului si Dezvoltare Umana, Hacker spera pentru a a...

US Nation Numai bogata Cu totala a fertilitatii Tarif Pentru a mentine Fortei de Munca, prosperitatea economica, spune in raport

US Nation Numai bogata Cu totala a fertilitatii Tarif Pentru a mentine Fortei de Munca, prosperitatea economica, spune in raport SUA este singura natiune care este o putere economica majora, cu o rata fertilitatii totale suficient de ridicat pentru a mentine forta sa de munca si a prosperitatii economice odata cu imbatranirea populatiei, in functie de a. .. Populatiei de referinta Biroul raport publicat marti, rapoartele de Wall Street Journal. Cele mai multe alte natiuni bogate ratele totala a fertilitatii este in descrest...

International eveniment la concentreaza Queen's On infertilitatii masculine

International eveniment la concentreaza Queen's On infertilitatii masculine Infertilitatii masculine si combaterea ratelor natalitatii in scadere din intreaga Europa vor fi printre subiectele abordate la acest ani British Andrologie societaii de conferinte anuale de la Queens University din Belfast.
Liderii mondiali in domeniul andrologie - studiu de reproducere masculine - se vor intalni la Queens in aceasta saptamana (joi si vineri), pentru a discuta despre cele mai ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.