Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cand se face dializa


Un nou, Nanoporous ceramice Filter Oferte speranta de a-dializa Pacienti cu afectiuni renale

Un nou, Nanoporous ceramice Filter Oferte speranta de a-dializa Pacienti cu afectiuni renale
Daca sunteti unul dintre americanii care nu dispun de 370,000 de functionare rinichii, sunteti mult prea familiarizati cu procedura de epuizante de dializa renala.
Trei sau patru ori in fiecare saptamana, pe care le vizitati o clinica speciala si sta timp de patru ore ca sangele dumneavoastra este eliminat, curatate si a revenit la corpul tau.
Oboseala este partenerul tau cronice. Puteti avea, de asemenea, tensiune arteriala scazuta, mancand dificultate, crampe musculare si pierderea in greutate. Si mainile si picioarele pot fi marcate prin portul numeroase site-uri de la care sangele dumneavoastra a fost intocmita.
Toate acestea te indura, pentru ca fara dializa pentru a curata toxinele din sangele dumneavoastra ca rinichii nu o data, nu s-ar trai mai mult de cateva zile.
Astazi, cu toate acestea, speranta este la orizont - daca nu pentru o amanare de la dializa, atunci cel putin pentru scutirea de la partea sa oneroase-efecte.
William Van Geertruyden, care detine trei grade de Stiinta si Ingineria Materialelor de la Lehigh, a dezvoltat un nou tip de dializa de filtrare care, spune el, reprezinta primul progres major in 30 de ani pentru pacienti care fac dializa.
Van Geertruyden, care a castigat un doctorat de la Lehigh in 2004, a depus o cerere de brevet pentru un filtru de ceramica pe care el crede ca este dramatic superior polimer traditionale, sau cauciuc-ca, filtru utilizate in dializa.
In septembrie anul trecut, compania sa, Tehnologii EMV, LLC, a primit o 195.000 dolari Small Business Technology Transfer de subventie de la National Institutes of Health (NIH) pentru a verifica fezabilitatea filtru nou. EMV, care este situata in Betleem, a primit subventii mai mici din Keystone Pennsylvania Inovare Zone (Kiz), program si Ben Franklin Parteneri Tehnologie.
Nou filtru de ceramica are potentialul de a face dializa renala mult mai eficient, spune Van Geertruyden, precum si de a reduce cu 30 de minute pentru o ora de timpul necesar pentru un tratament de dializa.
In mod specific, nou filtru cu promisiunile de a dubla cantitatea de toxine eliminate in cursul dializa si la dublu fata de rata de filtrare glomulellar (RFG), sau rata de indepartare toxina. RFG este de 100 la suta intr-o persoana normala, dar numai 15 la suta in cel mai bun pentru un pacient de dializa, un ritm care sa schimbat putin in ultimii 30 de ani.
Filtre ceramice secrete, spune Van Geertruyden, se afla in porii ei, care sunt organizate in randuri si coloane si a ordonat nanometri care masoara doar in diametru. Un nm, este unul de o miliardime dintr-un metru.
Aceste nanopores, spune Van Geertruyden, corespund mai strans pentru a nano-sized de toxine in sange mai mare decat a face porii filtrului de dializa standard. Aceste polimerice pori variaza in dimensiune si, cand sunt vizualizate cu un microscop, apar in aranjamente aleatorii ale ovale, cercuri, fante sau alte forme.
Scopul nostru este de a dubla cantitatea de toxine eliminate in cursul dializa si de a dubla RFG, spune Van Geertruyden. Ne baza increderii noastre cu privire la porozitatea superioare de mediu noastre.
In cazul in care ne putem imbunatati eficienta de filtrare, ne putem imbunatati rata de mortalitate si a calitatii vietii.
Van Geertruyden Tehnologii EMV fondat in 2003 cu titlul de doctor consilier, Wojciech Misiolek, care este profesor de Stiinta si Ingineria Materialelor si director al Institutului pentru Lehighs Metal Forming.
EMV-a stabilit in medico-legale si insuficienta analiza, evaluarea mecanice de proprietate, precum si caracterizarea microstructurala si de optimizare. Realizarea sa cea mai remarcabil este o tehnologie care face mai usor de a re-topi - si reutilizarea - resturi de aluminiu, prin integrarea, talas, fire si alte piese amenda de metal intr-o forma in vrac care se topeste mai usor.
EMVs incursiune in biomateriale a inceput de mai multi ani in urma, cand, ca un profesor adjunct la Colegiul Widener, Van Geertruyden intalnit Zhongping Huang, profesor asistent de inginerie mecanica.
Huang mi-a spus despre membrana de polimer care este utilizat in dializa renala, spune Van Geertruyden, si am venit cu ideea unui filtru de ceramica. Am cercetat potentialul de piata si a studiat literatura tehnice pentru a afla daca materialul nostru a fost compatibila in viata aplica...

Totalitatea date cu caracter isi reafirma PROCRIT (R) (epoetina alfa) este sigura si eficace atunci cand a utilizat corespunzator Ca Etichetat Pentru a trata Anemie

Totalitatea date cu caracter isi reafirma PROCRIT (R) (epoetina alfa) este sigura si eficace atunci cand a utilizat corespunzator Ca Etichetat Pentru a trata Anemie Totalitatea datelor stiintifice prezentate in ultimele luni pentru a US Food and Drug Administration (FDA) in curs de pregatire pentru 13 martie Oncologic Droguri Comitetului consultativ de conferinta (ODAC) reafirma ca eritropoieza agenti de stimulare (esas) sunt sigure si eficiente atunci cand sunt utilizate in conformitate cu eticheta produsului pentru a trata anemia indusa de chimioterapie (CIA). Esas sunt o optiune importanta de tratament pentru pacientii cu CIA, ca singura alternativa terapeutica dovedita la transfuzii de sange.
SEC utiliza in decurs de eticheta nu a fost asociata cu un risc crescut de mortalitate sau de progresie a bolii, a spus Craig Tendler, MD, Vice President, Medical afaceri, Oncologie / nefrologie, Produse Ortho Biotech, LP Ortho Biotech asteapta cu nerabdare sa joia ODAC reuniune, la care speram ca recomandarile responsabil se va face pe baza totalitatea dovezilor disponibile, inclusiv un organism important de date stiintifice depuse la FDA in ultimele luni de mai multe.
In cadrul reuniunii ODAC, Ortho Biotech va:
- Prezent ansamblul datele solicitate de FDA, la 2007 Mai sedinta ODAC, inclusiv urmarirea datelor prezentate de supravietuire in ultimele patru luni de la studii reprezentand aproximativ 50 la suta din 7444 pacienti din baza de date a companiei;
- Sugereaza ca evenimentele vasculare trombotice (ETV) sunt cea mai plauzibila explicatie pentru a mortalitatii a crescut cu esas la pacientii cu cancer vazut in unele studii cu obiective de hemoglobina mare;
- Recomanda cercetari suplimentare pentru a aborda problemele nerezolvate; si
- Propunerea de strategii de minimizare a riscului pentru a reduce riscul de ETV si pentru a asigura utilizarea sigura si corespunzatoare.
Compania a furnizat FDA toate datele clinice disponibile din relevante, studii clinice randomizate controlate de esas pentru a trata CIA-ului. Riscurile cunoscute ale utilizare ESA sunt vizibil in produsul actual etichetare, si vom continua sa sustina directia pentru profesionistii din domeniul sanatatii de a utiliza cea mai mica doza de esas care va creste treptat concentratiei hemoglobinei la un nivel care va evita nevoia de transfuzie de sange , Dr. Tendler a spus.
In plus fata de stransa colaborare cu FDA, Ortho Biotech, impreuna cu anchetatorii independente si alti producatori ASE, a furnizat date pentru a independente Cochrane Collaboration pentru a facilita o analiza la nivel de pacient-a tuturor datelor de la concepute in mod adecvat si a efectuat studii clinice controlate. Acest proiect va crea o baza de date de mai mult de 15000 de pacienti, ceea ce face cea mai mare analiza combinata a datelor de siguranta SEC desfasurat vreodata. De asemenea, compania a propus finantare nelimitata de a sprijini cercetarea independente, prin Institutul National al Cancerului pentru a evalua potentialul de mecanisme care pot medieze rezultatelor negative esas atunci cand sunt utilizate pentru a trata CIA.
Despre PROCRIT (Epoetin alfa)
PROCRIT este utilizat pentru tratamentul anemiei la pacientii cu cele mai multe tipuri de cancer tratati prin chimioterapie, cu insuficienta renala cronica care sunt pe dializa si cei care nu sunt pe dializa, care sunt tratati cu zidovudina pentru infectia cu HIV, si pentru a reduce nevoia de de transfuzii la pacienti anemic care sunt programate pentru elective noncardiac, chirurgie nonvascular. In functie de tara in care Epoetin alfa este comercializat, aceste indicatii pot fi diferite.
Importante din SUA de siguranta Informatii pentru PROCRIT
AVERTIZARI Boxed: cresterea mortalitatii, cardiovasculare grave si evenimente tromboembolice, si TUMOR Progression
Insuficienta renala: pacientii au prezentat riscuri mai mari in caz de deces si evenimente cardiovasculare grave, atunci cand este administrat eritropoieza agenti de stimulare (esas) pentru a-tinta niveluri mai ridicate comparativ cu scaderea hemoglobinei (13,5 fata de 11.3 g / dl; 14 fata de 10 g / dl), in cadrul a doua studii clinice . Individualiza dozare in realizarea si mentinerea nivelului de hemoglobina in intervalul de 10 pana la 12 g / dl.
Rac:
- Esas scurtarea supravietuirii globale si / sau de timp pentru a-progresia tumorii in studiile clinice la pacientii cu cancer mamar, non-pulmonar cu celule mici, capului si gatului, limfoide, si cazurile de cancer cervical atunci cand administrat sub forma de a viza o hemoglobinei mai mare sau egala cu 12 g / dl.
- Riscurile de supravietuire scurtat si progresia tumorii nu au fost excluse atunci cand sunt esas administrat sub forma pentru a viza o hemoglobinei de <12 g / dl.
- Pentru a minimiza aceste riscuri, precum si riscul de grave cardio-si evenimente thrombovascular, utilizeaza cea mai mica doza necesare pentru a evita transfuziilor de sange de celule rosii.
- Utilizati numai pentru tratamentul anemiei datorate de chimioterapie concomitente mielosupresiva.
- Se intrerupe ca urmare a finalizarii unui curs de chimioterapie.
Perisurgery: PROCRIT (R) a crescut rata de tromboze venoase profunde la pacientii care nu a primit tratament anticoagulant profilactic. Luati in considerare profilaxia tromboza venoasa profunda.
Contraindicatii
PROCRIT este contraindicat la pacientii cu hipertensiune arteriala necontrolata sau cu hipersensibilitate cunoscuta la albumina de celule (umane) sau de mamifere produse deriva...

Emory, Georgia Tech, Sanatate copiilor, din Atlanta Echipa Up On Rinichi Aparate de inlocuire pentru Copii

Emory, Georgia Tech, Sanatate copiilor, din Atlanta Echipa Up On Rinichi Aparate de inlocuire pentru Copii Atunci cand copiii au nevoie de dializa renala din cauza unei boli sau defecte congenitale, medicii sunt fortate sa se adapteze pentru adulti-size echipamente de dializa. Nr FDA-a aprobat dispozitive de rinichi de inlocuire exista, care sunt proiectate special pentru copii.
Pentru a rezolva aceasta problema, medici si cercetatori de la Universitatea Emory, pentru copii de asistenta medicala ale...

Terapie moduleaza foarte sensibili sistemului imunitar la Sa Mama Da-Rinichi la fiica

Terapie moduleaza foarte sensibili sistemului imunitar la Sa Mama Da-Rinichi la fiica Dupa cum se apropia vacanta de anul trecut, Soraya Kohanzadeh, 30, Muir Beach, CA, de viata a fost o zi la alta, extrem de bolnav, fara nici o speranta si asteapta sa traiasca o viata scurtat dependenta de dializa renala. Ea a avut nevoie de un transplant de rinichi, ci pentru ca ei anti-niveluri de donator de anticorpi au fost atat de mare, medicii ei credeau ca un transplant nu a fost posibil, p...

Sistem portabil ofera eliberatoare pacienti care fac dializa "" schimbari

Sistem portabil ofera eliberatoare pacienti care fac dializa "" schimbari O valiza-sized aparat testat la Universitatea Indiana Scoala de Medicina este de a face viata mai usoara pentru unii pacienti dializati riguroase pentru insuficienta renala.
Acum un an, cercetatorii de la UI si in intreaga tara a inceput testarea sistemului de NxStage One, o unitate de portabil, care permite pacientilor sa efectueze dializa propriile lor la domiciliu sau pe drum. Iar rezultatel...

Utilizarea de injectii subcutanate a Epogen Pentru pacienti care fac dializa ar putea salva Medicare $ 537M Anual

Utilizarea de injectii subcutanate a Epogen Pentru pacienti care fac dializa ar putea salva Medicare $ 537M Anual Administrarea anti-drog anemia Epogen la pacientii cu afectiuni renale dializa prin injectii subcutanate, mai degraba decat pe cale intravenoasa ar putea salva sute de guvernul federal de milioane de dolari anual, rapoartele de Boston Globe. Epogen, care este fabricat prin California, pe baza de Amgen, este administrat la pacienti cu boli de rinichi pe dializa pentru a reface celulele rosii din sa...

Spitalul Re-Admitere mare de dializa la pacientii tratati in Long-Term Spitale Ingrijire

Spitalul Re-Admitere mare de dializa la pacientii tratati in Long-Term Spitale Ingrijire Un nou studiu realizat de Universitatea din Cincinnati (UC) nephrologists arata ca majoritatea pacientilor dializati admise la lunga spitale ingrijirea pe termen lung fata de readmisie la facilitatile de ingrijire acute, precum si cele cu dont acuta insuficienta renala adesea recupera deplin functionala renale.
Acest studiu este publicat in editia on-line avansata a Jurnalului American de Rinic...

Ce este dializa? Ce este Rinichi dializa?

Ce este dializa? Ce este Rinichi dializa? Dializa este procesul artificiala de a scapa de deseuri (de difuzie) si apa nedorite (ultrafiltrare) din sange. Acest proces este natural face prin rinichi nostru. Unii oameni, cu toate acestea, poate nu au reusit sau rinichii deteriorate care nu pot efectua functioneze corect - ar putea avea nevoie de dializa. Cu alte cuvinte, dializa este inlocuirea artificiale pentru functia renala a pierdut (t...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.