Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cand se vede sarcina la ecograf


Brain-tehnologii de scanare nevoie de standarde, in functie de Stanford cercetator

Brain-tehnologii de scanare nevoie de standarde, in functie de Stanford cercetator
Cercetatorii s-au dezvoltat tot mai multe moduri de sensibile de peering in creier sa caute explicatii pentru boala creierului. In majoritatea cazurilor, aceste tehnologii sunt vesti bune pentru pacienti, aducand noi modalitati de intelegere si de sanatate optiuni de tratament. Cu toate acestea, standardele etice definind modalitati de a trece inainte cu noua tehnologie sunt necesare pentru a preveni abuzurile.
Judy Illes, dr., erudit cercetator principal la Centrul pentru Biomedical Ethics de la Universitatea Stanford Scoala de Medicina, se va discuta despre implicatiile clinice ale noilor tehnologii de imagistica astazi, in timpul Neuroetica: Neuroscience si discutiile sale implicatiile etice, juridice si sociale de la panoul anual de intalnire pentru Asociatiei Americane pentru Progresul Stiintei din Washington, DC
Printre domeniile in care imagistica creierului ar putea incepe sa fie folosit este in tratarea si diagnosticarea depresiei. Illes recent chestionate doctori pentru a afla modul in care ei cred ca acest tip de analiza se va modifica de ingrijire clinice. Aceste rezultate nepublicate-ar putea ajuta doctorii ghid, avand in vedere utilizarea unor astfel de tehnologii in viitor.
Imagistica cerebrala este de a face, de asemenea, o invazie diagnosticarea anomalii fetale. Femeile care au o ecografie neobisnuita pot primi acum follow-up de screening RMN pentru a confirma rezultatul. Intrebarea este daca aceasta evaluare scumpe modifica ingrijire Womans si este, prin urmare, ceva care ar trebui sa fie acoperite de asigurare.
Radiologists spun ca, in multe cazuri de screening IRM adauga informatii valoroase si poate modifica o Womans ingrijire medicala pentru restul de sarcina. In cazul in care thats adevarat, o schimbare majora sale, Insulele a spus. Femeia raporteaza ca scanare le da un sentiment de reasigurare ca sarcina lor este normal. Studiu atunci cand follow-up IRM-uri sunt cele mai avantajoase va ajuta ingust in jos, care femeile ar trebui sa fie oferite scaneaza.
Illes va discuta, de asemenea, in curs de desfasurare, lucrarile acesteia, examinarea modului in studii de cercetare ocupe cele subiecti sanatosi, al caror creier nu prezinta semne de anomalii, numit constatarile accidentale. Aceste caracteristici ar putea fi daunatoare, cum ar fi un chist benigne, dar ar putea fi, de asemenea, pune in pericol viata tumorile maligne sau anomalii in vasele de sange.
Fiecare tip de creier-studiu imaginilor reprezinta dileme proprii. De exemplu, ar trebui sa toate studiile creierului au un medic pe echipa de cercetare? Volumul si costul de a avea un medic citit fiecare scanare ar fi ametitor. Atunci cand un subiect merge in studiu, el sau ea nu stie ca nu s-ar putea sa fie un profesionist medicale care se uita la imaginile de creier? Illes a spus.
O alta problema care temelor de cercetare nu isi dau seama ca, daca este o tumora benigna este gasit in timpul scanarii si listate pe dosarele lor medicale, s-ar putea modifica ratele de asi...

Integrarea Europeana de Cercetare Probleme de a prevedea nasterii greutatile din obezi Mamele Dar Gaseste GAP Metoda foarte precise

Integrarea Europeana de Cercetare Probleme de a prevedea nasterii greutatile din obezi Mamele Dar Gaseste GAP Metoda foarte precise Cercetatorii au descoperit ceea ce ei cred a fi calea cea mai exacte de a prevedea nasterii-greutate de copiii nascuti la numarul tot mai mare de mame obeze, potrivit unui studiu in Marea Britanie pe baza de ultrasunete de revista in Obstetrica si Ginecologie. Experti de la Universitatea din Rochester Strong Spitalul Memorial in Rochester, New York, SUA, au inregistrat rezultate corecte in mai mult de noua din zece cazuri, folosind de gestatie-ajustata metoda de proiectie (GAP).
Metoda GAP foloseste o gama de masuratori cu ultrasunete, luate in cazul in care mama este de 34 la 36 saptamani gravide, precum si o formula matematica pentru a determina daca copilul este mai mare decat dimensiunea medie de copii pentru varsta gestationala sale. Aceste date sunt apoi utilizate pentru a estima greutatea finala nastere.
GAP este foarte util atunci cand o femeie insarcinata este obez, deoarece acest lucru de multe ori face dificil pentru personalul medical pentru a obtine o imagine clara cu ultrasunete a copilului ei. Acest lucru este valabil mai ales in etapele de sfarsitul de sarcini, cand cele mai multe masuratori nastere in greutate sunt obtinute, astfel aceasta mai devreme in timpul sarcinii este un avantaj distinct. De cercetare anterioare efectuate la Universitatea din Rochester a demonstrat deja GAP care urmeaza sa fie corecte atunci cand sunt utilizate pentru diabet zaharat si pacienti non-diabetici.
Obezitatea este un factor de risc pentru aproape toate complicatii obstetrice, explica doctorul Loralei Thornburg de la Divizia de materna a fatului Medicina de la Universitatea. Este deosebit de important sa se identifice ridicate de natalitate-copii in greutate de peste 4000 de grame (de doar noua de lire sterline), astfel cum acestea sunt asociate cu rate complicatii mai mari pentru mame si copii.
Dat fiind faptul ca doua treimi din americani sunt acum obezi si unul din 20 sunt morbidly obezi, este esential ca clinicienilor sunt capabili sa se prevada care mamele va da nastere la nastere de inalta copii de greutate si de a fi in masura sa linisteasca pe cei care nu desfasoara o faptul ca este mai mare decat media. Obezitate similare sunt in prezent fiind inregistrate in unele parti ale Europei, precum.
Pentru ca o ecografie simplu vizual este mai putin precisa la femeile obeze, avem nevoie de a utiliza orice masuratori pe care le putem culege de la ultrasunete pentru a anticipa greutate la nastere.
Dr. Thornburg si colegii ei se uita la 357 de femei gravide, care au fost obezi, in functie de auto-raportate de greutate inainte de sarcina, precum si 1025 de greutate, care au fost normale. Toate au fost transporta un copil unic si de varsta lor medie era de 27. 61 la suta din grupul de greutate normala de control au fost alb sau hispanici si 36 la suta au fost negru. In grupul obezi cifrele au fost 53 la suta si 46 la suta, respectiv.
Femeile obeze au fost impartite in trei grupuri. - Clasa o continea 45 la suta dintre femeile cu un Indice de masa corporala (IMC) cuprins intre 30 si 34.9. - Clasa doua continute 29 la suta dintre femeile cu un IMC cuprins intre 35 si 40. - Clasa trei continute 26 la suta din femei care au fost morbidly obezi, cu BMIs variind de 40 - 58. 17 la suta au avut un IMC mai mare de 50.
Cercetatorii au folosit metoda diferentelor de a compara greutatea estimata de nastere, pe baza scaneaza luate intre saptamana 34 si 36 din Womans sarcinii, cu greutatea babys la...

Opt este suficienta: patru copii gemeni dublul fata de Artesia Familie

Opt este suficienta: patru copii gemeni dublul fata de Artesia Familie Dupa pierderea devastatoare a doi copii in faza incipienta, Lakshmi si Sreedhar Raparla au patru motive foarte special, pentru a sarbatori Ziua Mame acest an. Carlsbad, California, cuplu a devenit parintii de patru copii gemeni in perioada februarie-instantaneu dublarea marimea familiei lor. Copiii s-au nascut la spitalul Cedars-Sinai Medical Center, a petrecut doar aproximativ o saptamana, in spi...

Transfer de 3-D/4-D-Guided de embrioni si a New Plasament tinta se imbunatateasca in-fertilizarea in vitro

Transfer de 3-D/4-D-Guided de embrioni si a New Plasament tinta se imbunatateasca in-fertilizarea in vitro Rata de sarcina timp de pacientii care au suferit in-fertilizare in vitro (FIV) este mai buna atunci cand medicii utilizeaza avansate de imagistica 3D/4D pentru a ghida plasare de embrioni la punctul in care endometrul este cea mai receptiva la implantare, potrivit unui studiu prezentat la 63 anuale Reuniune a Societatii Americane de Medicina Reproductiva (ASRM).
Plasarea embrioni in locatia op...

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular?

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular? O sarcina extrauterina este o sarcina in cazul in care ovulul fecundat rezolva si creste in afara captuseala interioara a uterului (nu in uter). Uterul este uterului. Cele mai multe sarcini extrauterine apar in trompa uterina - cunoscut sub numele de o sarcina tubulara - dar pot aparea, de asemenea, in colul uterin (gatul uterului), cavitatea abdominala si de ovar.
Putin peste 1% din sarcini su...

Ce este de Fier suprasarcina Disorder? Ce este hemocromatoza? Ce Cauzele de Fier de suprasarcina Disorder?

Ce este de Fier suprasarcina Disorder? Ce este hemocromatoza? Ce Cauzele de Fier de suprasarcina Disorder? Hemocromatoza, de fier sau de tulburare de suprasarcina, este o afectiune care face organismul absorbi cantitati excesive de fier de la alimente si bauturi pe care o consumam. Supraincarcare cu fier da pielii o culoare de bronz, precum si de a dauna ficatului si alte organe. Frecvent, in cazul in care este permis sa progres, pancreasul devine avariate, iar pacientul dezvolta diabet zaharat.
Sur...

Oamenii iau nota atunci cand simt ca mai rau decat credeau ei ca le-ar, dar nu si atunci cand simt ca o mai buna decat se astepta

Oamenii iau nota atunci cand simt ca mai rau decat credeau ei ca le-ar, dar nu si atunci cand simt ca o mai buna decat se astepta De marketing este de multe ori plin de hype si superlative-cea mai mare, cele mai bune si chiar ceresc, dar o noua Universitate din Georgia studiu care dezvaluie un aspect curios al psihologiei umane ar putea schimba modul in care societatile smoala produsele lor.
Intr-un studiu publicat in numarul din martie al Journal of Consumer Research, o echipa condusa de UGA Terry Colegiul de profesor as...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.