Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Candida bucala poze


A radicalilor liberi candida in Lizard Familii

A radicalilor liberi candida in Lizard Familii
In soparle, nivelul de radicali liberi - molecule care deterioreaza celulele, tesuturile si ADN-ul - ruleaza in familii, spune de cercetare publicat ieri in revista Royal Society, scrisori biologie.
Cercetatorii de la Universitatea din Wollongong constatat ca productia de radicali liberi a fost mai mare decat la adulti, copii si a variat intre familii diferite de specii de soparle. In prezent, foarte putin se stie despre proprietatile genetice ale radicalilor liberi si de aceasta cercetare noi ar putea ne ajuta sa intelegem procesul de imbatranire.
Radicalii liberi sunt emise in timpul reactii chimice si sa accelereze procesul de imbatranire. La om, ele sunt legate de boli, cum ar fi Alzheimer, cancer si diabet. Pe masura ce imbatranim, so a face celulele din corpul nostru, care incepe producerea de radicalii mai mult drum liber de oxigen.
Royal Society...

GlycoMimetics, Inc premiate National Institutes of Health acorda Studiu de droguri candida in Diabet

GlycoMimetics, Inc premiate National Institutes of Health acorda Studiu de droguri candida in Diabet GlycoMimetics, Inc, o clinica etape companie biotehnologie, ce se dezvolta o noua clasa de glycobiology bazate pe terapii pentru o gama larga de indicatii, a anuntat ca a fost acordat un grant de la inima National, Lung, and Blood Institute (NHLBI) din National Institutes of Health (NIH) pentru a evalua sau E selectina-antagonistilor mica molecula pe modele animale de complicatiile vasculare ale diabetului zaharat.
Subventia se bazeaza pe date substantiale in literatura de specialitate care sugereaza un rol important pentru E-selectina in inflamatia cronica asociata cu diabet zaharat. Compania a dezvoltat o familie de E puternic molecula mica de antagonisti ai selectina care este in prezent, pentru optimizarea disponibilitatea pe cale orala.
Suntem incantati de potentialul de e-antagonistii selectina pentru tratarea sau prevenirea complicatiilor vasculare ale diabetului zaharat, si credem ca GlycoMimetics familie de terapeutica molecula mica ar putea reprezenta un progres in acest domeniu, a declarat John Magnani, Ph.D., GlycoMimetics Vice President si sef stiintific Officer. Este imbucurator pentru a avea aceasta importanta de cercetare recunoscute de NIH.
Nivelurile crescute de E-selectina-au demonstrat ca se coreleaza cu risc crescut de complic...

De cercetare sa fie prezentat la 2009 de Asociatia Americana de oameni de stiinta farmaceutice anual de intalnire si Exposition

De cercetare sa fie prezentat la 2009 de Asociatia Americana de oameni de stiinta farmaceutice anual de intalnire si Exposition Cercetatorii au dezvoltat un design optimizat purtator de cuvant la ajutor furnizarea eficienta de droguri la plamani prin reducerea cantitatii de medicamente irosit in care aceasta trece prin bucala de un inhalator de aerosoli. Cu desene inhalatorul actuale, doar aproximativ 10 - 20 la suta din medicamente astm sunt livrate la plamani. Si, pentru ca plamani furniza o ruta directa si eficienta de ...

Molecule care osoase Distruge de asemenea il protejeaza, New Cercetarile arata

Molecule care osoase Distruge de asemenea il protejeaza, New Cercetarile arata O componenta a sistemului imunitar, care este o cauza primara de distrugere osoasa si inflamatiei in boli autoimune, cum ar fi poliartrita reumatoida efectiv protejeaza osoasa in cavitatea bucala de la agentii patogeni infectioase care joaca un rol major in boala parodontala la oameni, de cercetare de la Universitatea din Buffalo a demonstrat .
Componenta, IL-17, a fost recunoscut numai in ulti...

Nitratilor in Legume proteja impotriva ulcerului gastric

Nitratilor in Legume proteja impotriva ulcerului gastric Fructe si legume care sunt bogate in nitrati a proteja stomacul de deteriorare. Acest lucru are loc prin conversia de nitrati in nitriti de bacterii in cavitatea bucala si transformarea ulterioara in biologic active de oxid nitric in stomac. Cercetatorul suedez Joel Petersson a descris acest proces, ceea ce inseamna, de asemenea ca mouthwashes antibacterian poate fi daunatoare pentru stomac.
Ni...

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu Uneori cunoastere poate fi un lucru rau, mai ales cand este vorba de exact aminte de anumite lucruri.
Un nou studiu gasit adulti au o mai buna amintindu-imagini de animale imaginar decat a avut amintindu-imagini de pisici reale.
Adultii amintit aceste insecte artificiale-ca creaturi au vazut pentru prima data, mult mai bine decat au facut-pisicile care au fost foarte familiar pentru ei, a de...

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient Atunci cand ochii sunt prezentate cu imagini erotice intr-un mod care te tine de a deveni constienti de ele, creierul tau poate detecta in continuare si sa raspunda la imaginile in functie de sexul si orientarea sexuala, o echipa de psihologi Universitatea din Minnesota a gasit. Echipa, condusa de student absolvent Yi Jiang, si de consilierul sau, profesor de psihologie Sheng El, a constatat ca, c...

Doua Florida cu prescriptie de droguri Pret de comparare Site-uri Web Examined

Doua Florida cu prescriptie de droguri Pret de comparare Site-uri Web Examined Palm Beach Post, joi, in considerare doua site-uri Web Florida, a lansat in acest an pentru a ajuta la rezidenti de stat compara preturile baza de prescriptie medicala de droguri la farmacii locale. Attorney General Florida, Charlie Crist (R) si de stat CFO Tom Gallagher (R), care ambele au anuntat planurile de a candida pentru guvernator in 2006, a lansat site-uri separate - www.myfloridarx.com s...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.