Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Candida poze


Fuggedaboudit, sau sa va amintiti-Este doar necesita antrenament

Fuggedaboudit, sau sa va amintiti-Este doar necesita antrenament
Un nou studiu, ale caror rezultate ar putea imbunatati in mod semnificativ de tratament pentru orice, de la anxietate la nivel post-traumatic (PTSD), arata ca oamenii pot suprima amintiri punct de vedere emotional, la chinuitoare va cu practica. Raportul, publicat in saptamana aceasta problema de Stiinte a incepe sa verse lumina asupra activitatilor creierului implicate in anularea amintirile dureroase.
O echipa de cercetare, condusa de Brendan Depue, un candidat de doctorat in psihologie la Universitatea din Colorado, la Boulders Centrul pentru Neuroscience, instruiti 16 subiecti-dintre care niciunul nu a fost diagnosticat anterior cu orice probleme psihice-a recunoaste 40 de perechi de stimuli vizuali. Ei au fost prezentate carti cu poze de persoane se confrunta cu o expresie neutra, impreuna cu carduri corespunzatoare care cuprinde imagini proiectate pentru a evoca emotii negative puternice, cum ar fi cele de soldati raniti, si victimele accidente auto si a crimelor violente. Aceste asociat-carduri de memorie asociat s-au aratat in mod repetat, pana cand toti participantii cuplate fiecare fata cu imaginea ei corespunzatoare ingrijoratoare.
Cercetatorii apoi scanat creierele de voluntari cu imagistica prin rezonanta magnetica functionala (fMRI), in timp aratandu-le 32 din fata carduri; cu jumatate din ele, subiectii au fost instruiti sa se gandeasca constient despre omologul asociate chinuitor si cu cealalta jumatate, au fost instruiti sa constient suprima gandurile lor despre asta. Fiecare imagine a fost demonstrat de 12 ori, cu aceleasi instructiuni pe sau nu pentru a incerca sa evoca memoria corespunzatoare incarcatura emotionala. (Opt fete lasat afara servit ca baza pentru a determina exact ce efect in mod repetat, evocare sau amintiri suprimarea a avut pe subiecte o abilitate de a le amintesc.)
Datele creier imagini arata ca zonele din creier care memoria de sprijin si stau la baza existentei memorys in creier sunt stabilite-reglementate [sensul activitatea lor este diminuat] Depue spune. In timpul suprimarea de memorie, spune el, activitate tapers off in creierul cortexul vizual (care reglementeaza reprezentare vizuala a unui memorie), hipocampul (responsabil de formarea de memorie si recuperare) si amigdala (o regiune in comunicare permanenta cu hipocampul emotional pe care formuleaza raspunsurile la amintiri). In acelasi timp, acolo o crestere in activitatea in cortexul prefrontal, scaunul de control cognitiva si sursa de motivatie pentru a lua actiuni...

Oamenii de stiinta Exploreaza constientei, Marea Britanie

Oamenii de stiinta Exploreaza constientei, Marea Britanie O echipa internationala de oameni de stiinta condusa de catre un cercetator la Universitatea din Leicester a efectuat un studiu stiintific in domeniul constiintei.
Oamenii de stiinta au facut un pas important in intelegerea constienta perceptie, aratand cat de neuroni unica in creierul uman au reactionat la percepute si imagini nonperceived.
Universitatea din Leicester bioengineer Dr. Rodrigo Quian Quiroga este varful de lance al acestui studiu, care deschide noi posibilitati de a explora o pana acum relativ unchartered zona stiintifice.
Echipa au publicat o lucrare intr-un jurnal international, Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), care dezvaluie noi descoperiri in domeniul studiilor de constiinta.
Dr. Quian Quiroga a spus: Nu a fost de mult interes in ultimii ani in constiinta, care este considerata de multi ca fiind una dintre provocarile stiintifice majore care trebuie rezolvate, sau cel putin abordata intr-o-stiintifice, mai degraba decat doar filosofic-un fel.
De fapt, exista cateva centre, reviste si conferinte dedicate acestui subiect. Problema cu constiinta este ca este foarte greu sa fie definite si se implica prea multe lucruri diferite. Din acest motiv, multi cercetatori au inceput sa se defineasca mai clar ce inseamna acestea de constiinta (chiar daca aceasta este o viziune limitata a problemei intreg) si se gandeasca la modalitati de a studia intr-un mod stiintific. Aceasta abordare a fost aparate de regretatul Francis Crick si supervizor fostul meu de la Caltech, Christof Koch.
Dupa aceasta linie, de hartie in PNAS intreaba cum activitatea de neuroni unice in creierul uman poate reflecta constient perceptie.
Inregistrari au fost efectuate la pacienti epileptici candidati de interventii chirurgicale curative in care electrozii sunt implantate intracraniene pentru a stabili locatia de epilepsie se concentreze si sa evalueze rezultatul potential al interventiei chirurgicale. Pacientii de obicei, de sedere pentru 1 sau 2 saptamani in paza si acest lucru ne ofera posibilitatea extraordinara de a efectua experimente si de a studia modul in care neuronilor din creierul uman raspunde la diferite sarcini perceptive si comportamentale.
In acest studiu special, am aratat fotografii intr-un ecran de computer foarte pe scurt, la pragul de recunoastere constienta. Subiecti au avut de a raporta daca acestea recunoscute sau nu imaginea special, a aratat, in fiecare proces. Punct-cheie este acela ca, in masura in care imaginile sunt prezentate foarte pe scurt, pentru exact acelasi de intrare vizual, uneori, subiecti au raportat recunoasterea imaginea si, uneori, nu a recunoscut-o. Apoi ne-am putea intreba daca neuroni de incendiu in functie de subiectele constient perceptia sau intrarile efective vizuale.
Am constatat ca neuronii am inregistrat raspuns la perceptia constienta intr-un tot-sau-none mod dramatic de schimbarea lor, rata de ardere numai atunci cand imaginile au fost recunoscute.
De exemplu, un neuron in hipocampus de un pacient a tras foarte puternic la o imagine de pacienti fratele atunci cand a recunoscut si a ramas complet silentios atunci cand nu a fost, un alt neuron s-au comportat in acelasi mod cu poze de la World Trade Centre, etc
Interesant, pe baza de tragere a acestor neuroni a fost posibil sa se prevada cu mult peste sansa daca o imagine a fost recunoscuta sau nu. O alta observatie interesanta este ca o imagine strafulgerat foarte pe scurt a generat aproape acelasi raspuns in cazul in care-a recunoscut-ca atunci cand aratat pentru perioade mult mai lunga de timp. Acest lucru inseamna ca o imagine unica scurta si 33 de state membre a fost suficient pentru a declansa raspunsu...

Chirurgii de oferta nou tratament pentru boli degenerative oculare

Chirurgii de oferta nou tratament pentru boli degenerative oculare Durham, NC (SUA) - Cercetatorii de la Duke oculare Centrul cred ca o procedura chirurgicala care le-au rafinat de peste un deceniu poate oferi spera la mai multe persoane care sufera de sfarsit de varsta stadiu de degenerescenta maculara legata de varsta (DMLV). AMD este o afectiune a ochiului care poate duce la pierderea vederii centrale si afecteaza aproximativ 500,000 de oameni din intreaga lum...

A radicalilor liberi candida in Lizard Familii

A radicalilor liberi candida in Lizard Familii In soparle, nivelul de radicali liberi - molecule care deterioreaza celulele, tesuturile si ADN-ul - ruleaza in familii, spune de cercetare publicat ieri in revista Royal Society, scrisori biologie.
Cercetatorii de la Universitatea din Wollongong constatat ca productia de radicali liberi a fost mai mare decat la adulti, copii si a variat intre familii diferite de specii de soparle. In prezent, ...

GlycoMimetics, Inc premiate National Institutes of Health acorda Studiu de droguri candida in Diabet

GlycoMimetics, Inc premiate National Institutes of Health acorda Studiu de droguri candida in Diabet GlycoMimetics, Inc, o clinica etape companie biotehnologie, ce se dezvolta o noua clasa de glycobiology bazate pe terapii pentru o gama larga de indicatii, a anuntat ca a fost acordat un grant de la inima National, Lung, and Blood Institute (NHLBI) din National Institutes of Health (NIH) pentru a evalua sau E selectina-antagonistilor mica molecula pe modele animale de complicatiile vasculare ale d...

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient

Imagini erotice dovedi utile pentru a coaxing out activitatea creierului Inconstient Atunci cand ochii sunt prezentate cu imagini erotice intr-un mod care te tine de a deveni constienti de ele, creierul tau poate detecta in continuare si sa raspunda la imaginile in functie de sexul si orientarea sexuala, o echipa de psihologi Universitatea din Minnesota a gasit. Echipa, condusa de student absolvent Yi Jiang, si de consilierul sau, profesor de psihologie Sheng El, a constatat ca, c...

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu Uneori cunoastere poate fi un lucru rau, mai ales cand este vorba de exact aminte de anumite lucruri.
Un nou studiu gasit adulti au o mai buna amintindu-imagini de animale imaginar decat a avut amintindu-imagini de pisici reale.
Adultii amintit aceste insecte artificiale-ca creaturi au vazut pentru prima data, mult mai bine decat au facut-pisicile care au fost foarte familiar pentru ei, a de...

AP / Houston Chronicle Discutii Physician examineaza In ceea ce priveste End-of-Probleme de viata

AP / Houston Chronicle Discutii Physician examineaza In ceea ce priveste End-of-Probleme de viata AP / Houston Chronicle on Duminica a examinat modul in care, desi multi medici evita pacienti spun ca o conditie a devenit terminal pentru ca ei cred ca fac pacientii o favoare, prin mentinerea in viata speranta, astfel de discutii s-ar putea fi benefic pentru pacient. Un studiu de fonduri federale a prezentat la inceputul acestei luni, la anuala a Societatii Americane of Clinical Oncology de conf...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.