Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Capusa la om


Ce este a bolii Lyme? Ce sunt simptome ale bolii Lyme?

Ce este a bolii Lyme? Ce sunt simptome ale bolii Lyme?
Boala Lyme, a fost inventat Lyme, pentru ca a fost prima raportat in trei orase Connecticut, inclusiv Lyme si veche Lyme, in 1975. Aceasta a fost initial gandit poliartrita reumatoida, care urmeaza sa fie juvenile, in aceste trei orase. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la Scoala de Sanatate Publica Yale, SUA si Universitatea din Bath, Anglia, a relevat faptul ca a bolii Lyme In Provenit americane in Europa.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, a bolii Lyme este o boala inflamatorie subacuta cauzata de infectia cu Borrelia burgdorferi, un spirochete nonpyogenic transmise de catre scapularis Ixodes, cerb capuse, in estul Statelor Unite si pacificus I., marcati de vest negru cu picioare, in SUA de Vest ... (Vezi definitia completa a bolii Lyme).
Boala Lyme este, de asemenea cunoscut ca borreliosis. Aceasta este o boala infectioasa in curs de dezvoltare, care este cauzata de trei sau mai multe specii de bacterii care fac parte din genul Borrelia: Borrelia burgdorferi - principala cauza a bolii Lyme din SUA
Borrelia afzelii si Borrelia garinii - principalele cauze de boala Lyme in Europa. Cum puteti obtine boala Lyme? Bacteriile Borrelia este transmis la animale si la om prin muscatura de infectate capuselor. Aceste capuse apartin la anumite specii de genul Ixodes (cu corp dur, greu capuse).
Bifati dammini Ixodes este cauza de cele mai multe cazuri, boala Lyme, in nord-estul SUA. Acest lucru bifati poate fi gasita in zonele ierboase - aceasta include peluze -, precum si in arbusti si impadurite. Expertii spun ca pot exista chiar si intr-o zi calda de ierni. Capuse favoarea zonelor umede, si au trei etape de viata: larva, nimfa si adulti. In timpul fiecarei etape pe care le iau o masa unica de sange. De sange pot veni de la oameni, caini, vite, cai, sau orice cu sange cald de origine animala. Cand capuse muscaturile de tine, sunt in general constienti asa cum este fara durere.
Chiar daca o masa de sange se ia la fiecare crestere etapa, cele mai multe cazuri de umane si animale, boala Lyme intampla atunci cand nimfei este de hranire. Nimfa este de aproximativ de dimensiunea unei seminte de mac si favoruri mamifere mici, cum ar fi soareci. In Statele Unite ale Americii de nord-est alb-mouse-ul de seara este la piscina principal al bacteriilor boala Lyme. Bifati adulti favorizeaza cerb cu coada alba din SUA.
Ciclului de viata al capuse dureaza aproximativ 2 ani pentru a finaliza, si implica trei gazde separate (animale ca surse de sange pentru a se hranesc cu).
Pasarile pot fi muscat de larva si nimfe. Expertii spun ca pasarile pot fi principalul mijloc prin care capuse raspandirii dintr-o zona. Care sunt simptomele bolii Lyme? Expertii spun infectate de persoane in Europa sunt mai susceptibile de a avea nici un simptom, comparativ cu persoanele infectate in America de Nord.
Simptomele precoce localizate Bolilor (prima etapa) Dureri de cap
Rigiditatea cefei
Fever
Dureri musculare
Oboseala (oboseala)
Eruptii cutanate - In aproape jumatate din toate cazurile de boala Lyme, pacientul are o eruptii cutanate sau leziune, numit migrans arythema. Ea incepe sa devina vizibil de la cateva zile pana la cateva saptamani dupa ce pacientul a fost muscat de o capusa infectata. Cum arata ca un inel de forme extinse de culoare rosie pe pacienti piele - poate fi, de asemenea, descris ca un mic, nodul rosu aproximativ o jumatate de inch wide, usor mai ridicate sau plat. Acest inel poate varia in culori - poate fi roscat si blotchy, sau rosu pe tot parcursul. Este cel mai scurt se extinde spre exterior, in mod frecvent lasand o compensare in centrul de culoare carne normale. Dimensiunea acesteia in cele din urma poate varia de la aproximativ un inch sau acest lucru, sa intreaga zona a pacientilor din spate. Mai inchisa a pielii de persoane este, mai mult ca o vanataie aceasta poate arata.
Simptomele diseminata a bolii Lyme (a doua etapa)
In cazul in care eruptii cutanate nu este la musca site-ul acesta poate fi diseminata a bolii Lyme. Difuzate a bolii Lyme este a doua etapa a bolii in cazul in care sa raspandit si este si este afecteaza unele functii corpului. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la New York Medical College, Valhalla a constatat ca o eruptie doilea cel mai probabil, indica faptul ca muscaturile doua capusa.
Aceasta a doua etapa a bolii pot sa apara saptamani sau luni dupa ce a fost muscat de o capusa infectata. Simptomele pot include: O eruptie care nu este in cazul in care este muscatura de insecta. Dureri la nivelul bratelor si picioarelor amorteala in brate si picioare Unele muschii faciali devin paralizat, mai ales doar o parte a fetei Febra, dureri de cap rau, torticolis (indicatie de meningita ) pacientul prezinta un ritm cardiac anormal (mai putin frecvente)
Cronica a bolii Lyme (a treia etapa)
Aceasta etapa se poate intampla intr-o gama larga de timp - saptamani, poate luni sau chiar ani dupa ce pacientul a fost initial infectate. Este cel mai frecvent afecteaza oameni care nu au primit tratament cu antibiotice, sau pacientii a caror tratamentul cu antibiotice nu au ucide pe tot boala Lyme, care cauzeaza bacterii. Simptomele pentru boala Lyme-a treia etape includ: artrita cronica - cel putin o comun va fi dureroase si tumefiate pentru perioade scurte - cel mai frecvent la genunchi.
Pierderea de memorie
Dificultati de concentrare (studii care cauta in aceasta)
Diverse sistemului nervos dificultati de
Musculare dureroase - aceasta este, de obicei cronice (pe termen lung)
Perturbate si nelinistit somn boala Lyme, in timpul sarcinii Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, in cazul in care o femeie gravida este infectata nu exista nici un risc pentru fat daca mama primeste dreptul de tratament antibiotic. Tratamentul pentru femeile insarcinate este, in general, similar cu cea pentru alti pacienti infectati - cu toate acestea, medicul trebuie sa selecteze cu atentie ca unele antibiotice nu sunt potrivite. Este extrem de important ca o femeie gravida este cu antibiotice ei, dupa consultarea cu un medic calificat. Care este tratamentul pentru boala Lyme? Oamenii de stiinta de la Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din Fort Collins, Colorado, SUA, au dezvoltat o injectie care protejeaza impotriva a doua boli grave transmise prin intepaturi de capuse: boala Lyme, si anaplasmoza. (Click aici pentru a citi despre el)
Potrivit National Institutes of Health (NIH), boala Lyme poate fi vindecat cu cateva saptamani de antibiotice pe cale orala. (Articol despre: Cand sunt antibioticele Pentru a bolii Lyme medical necesar?).
Urmatoarele antibiotice orale sunt utilizate in mod curent: Doxiciclina Amoxicilina cefuroxima axetil Ceftriaxona sau Penicilina, pentru cei cu forme neurologice sau de boli cardiace care au nevoie de injectie intravenoasa.
Oamenii care primesc antibiotice in timpul stadiile incipiente ale infectiei,...

NYC Sanatate Dept reaminteste New York-ezi Pentru a lua masuri de precautie impotriva capuselor

NYC Sanatate Dept reaminteste New York-ezi Pentru a lua masuri de precautie impotriva capuselor New York Departamentul de Sanatate Mintala si de igiena (DOHMH) Astazi avertizati New York-ezi de a se proteja impotriva capuselor si bilet-suportate boli cum ar fi boala Lyme, cum isi petrec mai mult timp in aer liber in timpul lunilor de vara.
DOHMH Comisarul Thomas R. Frieden, MD, MPH a declarat, In timp ce majoritatea tic-suportate de boli, printre New York-ezi sunt contractate in zonele de ierburi sau impadurite in afara 5 targuri, capuse poate fi gasit si in oras. Exista multe pasi simpli pentru a ajuta la prevenirea tic-suportate de boli, inclusiv purtarea maneci lungi si sosete din cand in aer liber, precum si purtand o DEET infectata cu continut.
Ca simptome de capuse-suportate de boala sunt de multe ori non-specifice, si includ febra si dureri de cap, oamenii nu mai stiu care le-au ajuns bolnav prin intepatura de capusa, dr. Frieden a continuat. Una dintre cele mai bune metode pentru a preveni tic-boala suportate este acela de a efectua o capusa temeinica-a verifica dupa ce a fost in aer liber in zonele impadurite. Copii mici si persoanele in varsta pot solicita asistenta cu tic-control.
Dr. Frieden oferite urmatoarele recomandari:
* Check pentru capuselor dupa ce se intorc din zonele impadurite sau de ierburi si sa inlature orice capuse care le gasiti pe tine, copilul dumneavoastra sau animalele de companie (a se vedea instructiunile de mai jos). Tineti minte ca nimfa (tineri) capusele sunt foarte mici (aproximativ de dimensiunea unei seminte de mac), astfel incat ar fi util sa ceara cineva de a inspecta zonele pe care nu se poate ajunge usor sau de a se vedea. Adult capuse sunt in legatura cu dimensiunea unei seminte de mere.
* Indepartati capuse prompt (a se vedea instructiunile de mai jos).
* Evitati de mers pe jos in zonele puternic impadurite; incerca sa ramanem la drumuri inchise.
* Wear deschis la culoare de imbracaminte pentru a va permite sa vedeti mai bine capuselor ca acceseze cu crawlere pe haine.
* Purtati-shirt cu maneci lungi si baga picioarele gafai in sosete dvs., astfel incat capuse nu poate accesa cu crawlere sus interiorul picioarele gafai.
* Aplicati impermeabilizare cu continut de DEET pentru a preveni capuse de la atasarea. Utilizati in conformitate cu instructiunile producatorilor.
* Vorbeste cu medicul veterinar despre produsele de prevenire a bifati pentru caini dvs. de animale de companie si pisici.
* Indepartati asternut de frunze si resturile pentru a reduce riscul de capuselor in jurul acasa.
Instructiuni pentru eliminarea Capusele
Capuselor la oameni sau animale de companie ar trebui eliminate imediat. Utilizati penseta sau degetele pentru a le intelege cat mai aproape de suprafata pielii in care este posibil, si trageti in sus pe capuse cu lent, chiar si sub presiune. Se spala zona de intepatura de capusa bine cu apa si sapun dupa capuse este eliminat pentru a ajuta la reducerea riscului de infectie. Evitati stoarcere sau zdrobirea zona abdomenului. Utilizarea de meciuri, jeleu de petrol sau alte acasa cai de atac nu este in interesul dumneavoastra, ca aceste metode nu functioneaza pentru a elimina capuselor.
Boli Informatii Despre Tick-Borne
Deer bifati (Ixodes scapularis) transmite boala Lyme. Deer capuse sunt rareori gasite in New York City;, prin urmare, cele mai multe cazuri de boala Lyme sunt contr...

Protejati-va de capuse si Bites Mosquito Pentru prevenirea bolilor

Protejati-va de capuse si Bites Mosquito Pentru prevenirea bolilor Vara este perioada de timp de varf pentru persoanele care urmeaza sa fie muscat de capuse si de tantari, care pot purta boli care pot infecta oameni. Departamentul de Sanatate piese de cazuri a acestor boli si a observat o crestere recenta in cazuri de Rocky Mountain Spotted Febra si ehrlichiosis, ambele care sunt transmise prin intepatura capusa. TDOH indeamna Tennesseans sa urmeze simt masuri de...

A bolii Lyme studiu realizat de Cercetare Interdisciplinara echipa foloseste Space Technology

A bolii Lyme studiu realizat de Cercetare Interdisciplinara echipa foloseste Space Technology Inarmat cu imagini prin satelit, probe de teren, om de date boala Lyme caz, si a modelelor matematice, o echipa interdisciplinara de cercetare de la Universitatea din New Hampshire, New Hampshire, Departamentul de Sanatate si Servicii Umane, si a sectorului privat va desfasura activitatea pe ecologie si factori de risc pentru boala Lyme, in New Hampshire si statele vecine intr-un efort de a identi...

Cum Rickettsial Agenti patogeni Break in celule

Cum Rickettsial Agenti patogeni Break in celule Noua cercetare de o echipa de oameni de stiinta in Franta si Statele Unite a identificat, atat bacteriene si de gazda receptorilor de proteine, care permit Rickettsia conorii, Marea Mediterana reperat patogen febra, pentru a intra in celule. Intelegerea modului in care aceste bacterie interactioneaza cu celulele gazda acesteia ar putea duce la noi strategii terapeutice pentru bolile cauzate de age...

Studiul releva noile date privind modul in care boala Lyme este raspandit

Studiul releva noile date privind modul in care boala Lyme este raspandit Rezultatele o perioada de cinci ani de studiu, publicat in aceasta saptamana, in Analele de Medicina Interna de cercetatorii de la New York Medical College, dezvaluie noi date interesante cu privire la raspandirea bacteriilor boala Lyme, prin fluxul sanguin. Capacitatea de a gasi spirochete Lyme - tic-suportate de agentul responsabil - in sange este ea insasi o realizare din cauza metodelor existe...

Feriti-va de canina babesioza - Primavara este sezonul ridicat pentru ticks: Protect cainii lor impotriva parazitilor

Feriti-va de canina babesioza - Primavara este sezonul ridicat pentru ticks: Protect cainii lor impotriva parazitilor Sezonul de capusa a inceput. Acum, ca temperaturile sunt in crestere, capuse sunt din nou colectarea in iarba si arbusti, de asteptare pentru orice creatura cu sange cald sa vina de-a lungul. Aceste sange supt-paraziti sunt mai mult decat neplacute, ei pot transmite boli periculoase, de asemenea, cauzatoare de agenti patogeni in saliva lor. Un astfel de boli babesioza canin este, de asemenea, cuno...

VA ofera sfaturi pe Tick Bite protectia

VA ofera sfaturi pe Tick Bite protectia Capusele de boli care pot fi transmise pentru oameni si animale. In SUA, exista 82 specii de capuse colectiv care poate provoca boli grave noua, in functie de Colegiul American de Medicilor de urgenta. Cele mai comune boli cauzate de capuse sunt Rocky Mountain tipatoare Febra si a bolii Lyme. Cele mai multe bifati bolilor asociate au simptome similare cu gripa, cum ar fi febra ridicata, dureri de ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.