Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Capusa tratament


Ce este a bolii Lyme? Ce sunt simptome ale bolii Lyme?

Ce este a bolii Lyme? Ce sunt simptome ale bolii Lyme?
Boala Lyme, a fost inventat Lyme, pentru ca a fost prima raportat in trei orase Connecticut, inclusiv Lyme si veche Lyme, in 1975. Aceasta a fost initial gandit poliartrita reumatoida, care urmeaza sa fie juvenile, in aceste trei orase. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la Scoala de Sanatate Publica Yale, SUA si Universitatea din Bath, Anglia, a relevat faptul ca a bolii Lyme In Provenit americane in Europa.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, a bolii Lyme este o boala inflamatorie subacuta cauzata de infectia cu Borrelia burgdorferi, un spirochete nonpyogenic transmise de catre scapularis Ixodes, cerb capuse, in estul Statelor Unite si pacificus I., marcati de vest negru cu picioare, in SUA de Vest ... (Vezi definitia completa a bolii Lyme).
Boala Lyme este, de asemenea cunoscut ca borreliosis. Aceasta este o boala infectioasa in curs de dezvoltare, care este cauzata de trei sau mai multe specii de bacterii care fac parte din genul Borrelia: Borrelia burgdorferi - principala cauza a bolii Lyme din SUA
Borrelia afzelii si Borrelia garinii - principalele cauze de boala Lyme in Europa. Cum puteti obtine boala Lyme? Bacteriile Borrelia este transmis la animale si la om prin muscatura de infectate capuselor. Aceste capuse apartin la anumite specii de genul Ixodes (cu corp dur, greu capuse).
Bifati dammini Ixodes este cauza de cele mai multe cazuri, boala Lyme, in nord-estul SUA. Acest lucru bifati poate fi gasita in zonele ierboase - aceasta include peluze -, precum si in arbusti si impadurite. Expertii spun ca pot exista chiar si intr-o zi calda de ierni. Capuse favoarea zonelor umede, si au trei etape de viata: larva, nimfa si adulti. In timpul fiecarei etape pe care le iau o masa unica de sange. De sange pot veni de la oameni, caini, vite, cai, sau orice cu sange cald de origine animala. Cand capuse muscaturile de tine, sunt in general constienti asa cum este fara durere.
Chiar daca o masa de sange se ia la fiecare crestere etapa, cele mai multe cazuri de umane si animale, boala Lyme intampla atunci cand nimfei este de hranire. Nimfa este de aproximativ de dimensiunea unei seminte de mac si favoruri mamifere mici, cum ar fi soareci. In Statele Unite ale Americii de nord-est alb-mouse-ul de seara este la piscina principal al bacteriilor boala Lyme. Bifati adulti favorizeaza cerb cu coada alba din SUA.
Ciclului de viata al capuse dureaza aproximativ 2 ani pentru a finaliza, si implica trei gazde separate (animale ca surse de sange pentru a se hranesc cu).
Pasarile pot fi muscat de larva si nimfe. Expertii spun ca pasarile pot fi principalul mijloc prin care capuse raspandirii dintr-o zona. Care sunt simptomele bolii Lyme? Expertii spun infectate de persoane in Europa sunt mai susceptibile de a avea nici un simptom, comparativ cu persoanele infectate in America de Nord.
Simptomele precoce localizate Bolilor (prima etapa) Dureri de cap
Rigiditatea cefei
Fever
Dureri musculare
Oboseala (oboseala)
Eruptii cutanate - In aproape jumatate din toate cazurile de boala Lyme, pacientul are o eruptii cutanate sau leziune, numit migrans arythema. Ea incepe sa devina vizibil de la cateva zile pana la cateva saptamani dupa ce pacientul a fost muscat de o capusa infectata. Cum arata ca un inel de forme extinse de culoare rosie pe pacienti piele - poate fi, de asemenea, descris ca un mic, nodul rosu aproximativ o jumatate de inch wide, usor mai ridicate sau plat. Acest inel poate varia in culori - poate fi roscat si blotchy, sau rosu pe tot parcursul. Este cel mai scurt se extinde spre exterior, in mod frecvent lasand o compensare in centrul de culoare carne normale. Dimensiunea acesteia in cele din urma poate varia de la aproximativ un inch sau acest lucru, sa intreaga zona a pacientilor din spate. Mai inchisa a pielii de persoane este, mai mult ca o vanataie aceasta poate arata.
Simptomele diseminata a bolii Lyme (a doua etapa)
In cazul in care eruptii cutanate nu este la musca site-ul acesta poate fi diseminata a bolii Lyme. Difuzate a bolii Lyme este a doua etapa a bolii in cazul in care sa raspandit si este si este afecteaza unele functii corpului. Un studiu efectuat de oamenii de stiinta de la New York Medical College, Valhalla a constatat ca o eruptie doilea cel mai probabil, indica faptul ca muscaturile doua capusa.
Aceasta a doua etapa a bolii pot sa apara saptamani sau luni dupa ce a fost muscat de o capusa infectata. Simptomele pot include: O eruptie care nu este in cazul in care este muscatura de insecta. Dureri la nivelul bratelor si picioarelor amorteala in brate si picioare Unele muschii faciali devin paralizat, mai ales doar o parte a fetei Febra, dureri de cap rau, torticolis (indicatie de meningita ) pacientul prezinta un ritm cardiac anormal (mai putin frecvente)
Cronica a bolii Lyme (a treia etapa)
Aceasta etapa se poate intampla intr-o gama larga de timp - saptamani, poate luni sau chiar ani dupa ce pacientul a fost initial infectate. Este cel mai frecvent afecteaza oameni care nu au primit tratament cu antibiotice, sau pacientii a caror tratamentul cu antibiotice nu au ucide pe tot boala Lyme, care cauzeaza bacterii. Simptomele pentru boala Lyme-a treia etape includ: artrita cronica - cel putin o comun va fi dureroase si tumefiate pentru perioade scurte - cel mai frecvent la genunchi.
Pierderea de memorie
Dificultati de concentrare (studii care cauta in aceasta)
Diverse sistemului nervos dificultati de
Musculare dureroase - aceasta este, de obicei cronice (pe termen lung)
Perturbate si nelinistit somn boala Lyme, in timpul sarcinii Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, in cazul in care o femeie gravida este infectata nu exista nici un risc pentru fat daca mama primeste dreptul de tratament antibiotic. Tratamentul pentru femeile insarcinate este, in general, similar cu cea pentru alti pacienti infectati - cu toate acestea, medicul trebuie sa selecteze cu atentie ca unele antibiotice nu sunt potrivite. Este extrem de important ca o femeie gravida este cu antibiotice ei, dupa consultarea cu un medic calificat. Care este tratamentul pentru boala Lyme? Oamenii de stiinta de la Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din Fort Collins, Colorado, SUA, au dezvoltat o injectie care protejeaza impotriva a doua boli grave transmise prin intepaturi de capuse: boala Lyme, si anaplasmoza. (Click aici pentru a citi despre el)
Potrivit National Institutes of Health (NIH), boala Lyme poate fi vindecat cu cateva saptamani de antibiotice pe cale orala. (Articol despre: Cand sunt antibioticele Pentru a bolii Lyme medical necesar?).
Urmatoarele antibiotice orale sunt utilizate in mod curent: Doxiciclina Amoxicilina cefuroxima axetil Ceftriaxona sau Penicilina, pentru cei cu forme neurologice sau de boli cardiace care au nevoie de injectie intravenoasa.
Oamenii care primesc antibiotice in timpul stadiile incipiente ale infectiei,...

Expertii Boli Infectioase oferi consiliere pentru prevenirea si tratarea bolii Lyme

Expertii Boli Infectioase oferi consiliere pentru prevenirea si tratarea bolii Lyme Sau sezon capuse, dar gradinari, excursionisti, si altii se bucura de mare in aer liber shouldn't lasa la preocuparile legate de boala Lyme, a le mentine in interior. Cateva sfaturi pentru a mentine capuse departe, si unele sfaturi de la medici boli infectioase despre boala Lyme, ar trebui sa ajute sa se bucure de primavara si vara vreme, in functie de Boli Infectioase Society of America (IDSA), o asociatie medicale profesionale care reprezinta cel mai important expertii Natiunilor in Lyme si alte boli infectioase.
Cu sezon capuse pe noi, este important sa de a pune boala Lyme, in perspectiva, a declarat Gary P. Wormser, MD, presedinte al grupului de experti privind IDSA a bolii Lyme si sef, divizia de boli infectioase, departamentul de medicina, New York Medical College, Valhalla . Marea majoritate, mai mult de 95 la suta, de oameni care fac contract de boala sunt usor de tratat si vindecat cu tratamentul pe termen scurt antibiotic.
A bolii Lyme cauzate de Borrelia burgdorferi este o infectie bacteriana transmise de un anumit tip de capuse care de obicei se hraneste cu mamifere mici, pasari si caprioare, dar poate contribui de asemenea la pisici, caini si oameni. Cu toate ca boala a fost raportat in aproape toate statele, cele mai multe cazuri sunt concentrate in Mid-Atlantic si state nord-est. Un numar de cazuri, de asemenea, au fost raportate in Wisconsin, Minnesota si California de Nord.
Cei mai multi oameni care sunt infectati au o circulara, eruptie cutanata rosie din jurul site-ul de intepatura de capusa, umflarea articulatiilor lor si, uneori, paralizie faciala. Simptomele sunt uneori alarmante, dar cu un diagnostic corect si tratamentul aproape toate vor disparea in cateva saptamani, a spus dr. Wormser.
Prevenirea bolii Lyme
Cea mai buna metoda pentru gestionarea boala Lyme este de a evita tic-zonele infestate. In cazul in care expunerea la capuse este inevitabila, ar trebui luate masuri pentru a micsora riscul ca capusele vor acorda la nivelul pielii, a spus el. Unii pasi simpli pentru a evita capuse muscaturile ca boala Lyme provoca includ:
Imbracaminte - Purtati de protectie, deschis la culoare care minimizeaza expuse pielea si ofera un contrast cu capuse, facandu-le mai vizibile.
- Utilizarea de capuse si repellente insecte si a le aplica pe piele expuse sau de imbracaminte, urmatoarele directii pe etichetele produselor.
- Daca sunteti in aer liber si poate au fost expuse la capuse, a verifica intregul corp in fiecare zi pentru a localiza si elimina capuse, in special la sfarsitul zilei.
- Verifica piele pentru copii cu grija, inclusiv falduri pielea si capul, scalp si zona gatului.
Tratarea a bolii Lyme
Persoanele care elimina atasat capuse ar trebui sa fie monitorizati atent pentru semnele si simptomele de capuse-bolilor transmise de pana la 30 de zile. Doza unica tratamentul cu doxiciclina pot fi luate in considerare pentru capuse caprioare muscaturile capuse atunci cand a fost pus pe persoana pentru cel putin 36 de ore. Cei mai multi pacienti care dezvolta boala Lyme se vindeca cu un curs unic de 14-28 zile de antibiotice, in functie de stadiul de boala lor. Ocazional, un al doilea ciclu de tratament este necesar. Mai multe terapiei prelungite cu antibiotice nu este recomandata si pot fi periculoase, in conformitate cu Dr. Wormser.http: / / www.idsociety.org/
Aproape toti oamenii - mai mult de 95 la suta - care nu se imbolnavesc cu boala Lyme, si sunt tratate cu cursul recomandata de antibiotice se face mai bine si mergeti mai departe cu viata lor, a spus dr. Wormser, autorul principal al IDSAs 2000 orientari privind bolii Lyme . De asemenea, el este presedintele comisiei de experti in prezent analizarii revizuirilor la liniile directoare, care sunt datorate mai tarziu in aceasta vara. Grupul de experti comentarii literatura stiintifica publicata referitoare la subiect inainte de a ajunge la un acord cu privire la recomandarile orientare.
Cronice sau post-a bolii Lyme Sindromul
Un numar mic de pacienti raporteaza o varietate de simptome nespecifice, cum ar fi dureri generalizate, dureri articulare sau de oboseala dupa un episod de boala Lyme, care a fost tratati corespunzator.
Un numar mic de medici de avocat tratarea acestor pacienti cu cursuri repetate sau prelungite de orala sau intravenoasa (IV), antibiotice, dar dr. Wormser avertizat ca nu exista nici o convingatoare publicate date care arata un astfel de tratament sa fie eficienta.
Mai mult, pe termen lung tratament antibiotic pot fi periculoase si, de asemenea, poate duce la consumul de droguri superbugs rezistente care sunt imposibil de a trata, a adaugat el.
Acesti pacienti cu simptome care persista timp de saptamani, luni sau mai mult par a fi un grup eterogen, si ei ne-raport simptome specifice care, de asemenea, sunt asociate cu o serie de alte boli medicale, atat infectioase si neinfectioasa, a spus el. Pacientii care continua sa au simptome care persista, dupa un tratament adecvat ...

Lyme Artrita Studiul arunca o lumina asupra rezistenta la antibiotice si persistenta mixt Inflamatie

Lyme Artrita Studiul arunca o lumina asupra rezistenta la antibiotice si persistenta mixt Inflamatie A bolii Lyme in SUA este cauzata de o forma de bacterii, spirochete Borrelia burgdorferi, oamenii infectarea prin muscaturile capusa. Este de obicei incepe cu o tauri-ochi eruptii cutanate, insotita de febra, dureri musculare, gripa sau alte simptome asemanatoare. In cazul in care diagnosticul precoce, Lyme poate fi tratata cu succes in termen de o luna, fie cu antibiotice pe cale orala sau intrav...

Migrarea Tick Populatii Pose anului Boala Amenintare pentru oameni si Animale de companie

Migrarea Tick Populatii Pose anului Boala Amenintare pentru oameni si Animale de companie Capusele au reprezentat mult timp atat o pacoste si un pericol pentru rezidenti si animale de casa in nord-est, dar aceasta toamna, noi domenii ale tarii pot prezenta o crestere in tic-suportate de infectii. Adult capuse sunt la cele mai active a acestora in lunile de toamna, si Date compilate de catre arata ca industria veterinar caini, in 48 de state au deja testat pozitiv in acest an pentru exp...

Vara Tratarea insectelor intepaturi Si Bites

Vara Tratarea insectelor intepaturi Si Bites Buzzing albine, mars roiuri de furnici si tantarii sunt la fel de mult o parte din vara ar fi vremea calda, infloreste flori si copii care beneficiaza de timp liber de la scoala. Iar in cazul in care copilul dumneavoastra are planuri de a petrece lunile de vara in aer liber de joc, sansele sunt dracu 'se confrunta unele insecte de-a lungul drumului.
Pentru majoritatea copiilor, insecte cozi...

Identificarea genelor bifati-ar putea opri boala, amenintare bioterorism

Identificarea genelor bifati-ar putea opri boala, amenintare bioterorism Capuse la fel de mici ca un pistrui poate transmite o serie de boli pentru care nu exista nici un vaccin si, in unele cazuri, nici un tratament. Aceste creaturi chiar ar putea deveni arme bioterorism.
Pentru a gasi noi modalitati de a controla animalele mici si sa opreasca raspandirea agentilor patogeni care le efectueaza, Cercetatorii de la Universitatea Purdue si colegii sai de la Universitat...

Oamenii de stiinta arata ca, tic-suportate flaviviruses utilizare a unui mecanism nou sa se sustraga apararea gazda

Oamenii de stiinta arata ca, tic-suportate flaviviruses utilizare a unui mecanism nou sa se sustraga apararea gazda Cercetatorii de la Institutul National de alergie si de Boli Infectioase (NIAID), parte a Institutului National de Sanatate, au facut descoperirea de mirare ca flaviviruses, care cauzeaza boli grave, cum ar fi febra West Nile, febra galbena si forme de encefalita, se sustrage sistemul imunitar de aparare in moduri diferite, in functie de faptul daca acestea sunt transmise de tantari sau de capuse....

Copilaria Artrita: comune, dar care pot fi prevenite Din Consecinta a bolii Lyme

Copilaria Artrita: comune, dar care pot fi prevenite Din Consecinta a bolii Lyme Atunci cand este lasata netratata, copii infectati cu boala Lyme pot experimenta complicatii severe de multe, ca rezultat inclusiv artrita, probleme cu inima sau sistemul nervos central.
A bolii Lyme la copii este adesea trecute cu vederea in stadii mai devreme sa, care conduce la aceste complicatii mai tarziu, in conformitate cu Emma Jane Macdermott, MD, rheumatologist pediatrie la Spitalul de...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.