Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Carcinom ductal invaziv de grad ii sbr


Netratat scazut grad carcinom ductal in situ, prezinta risc pe termen lung

Netratat scazut grad carcinom ductal in situ, prezinta risc pe termen lung
Ductal carcinom in situ (DCIS) din san dezvolta in cancer mamar invaziv (IBC), la aproximativ 50 la suta din femei daca este lasata netratata, cu riscul se intinde pe mai mult de patruzeci de ani, potrivit unui nou studiu care apare in 15 iunie 2005 emisiunea de CANCER ... (http://www.interscience.wiley.com/cancer-newsroom), un peer-revizuit Oficial al Societatii Americane de Cancer. Studiul, un patru-deceniu lung de urmarire a femeilor cu un nivel scazut de grad DCIS tratate numai prin biopsie de la 1950-1968, dezvaluie istoria naturala a acestui cancer de san gresit inteles si sprijina tratamentul curativ prin excizie chirurgicala.
In ultimele decenii inainte de screening mammographic, DCIS - prezentate ca forfetare de san - a fost recunoscut la microscop de mare sa-grad caracteristici similare de cancer invaziv, si a reprezentat doar un subset mici din toate cazurile de cancer mamar. Small low-DCIS grad leziuni pur si simplu nu au fost recunoscute si au fost astfel, diagnosticat ca benigne. In urmatorii 20-30 de ani, ca criteriile de diagnostic de DCIS au fost redefinite, DCIS au fost treptat recunoscut ca spectru de boli variind considerabil in grad si masura. Cu toate acestea, exista diferente importante in evolutia clinica de joasa si inalta boala grad nu au fost intotdeauna apreciate. In plus, distinctia intre scazut grad si DCIS si histologic leziuni similare, dar mai mica a hiperplaziei atipice ductale (ADH) este esentiala ca leziuni ADH prezinta decat riscuri mici tumori maligne si anticipa risc pentru ambii sani, mai degraba decat de risc regionale. Odata cu aparitia mamografie, DCIS este acum mai devreme si este identificat subsetul cea mai mare crestere dintre cazurile de cancer mamar. Intelegerea istoriei naturale a scazut DCIS grad poate oferi o perspectiva asupra strategiilor de tratament actuale si viitoare.
Condusa de Melinda E. Sanders, MD si David L. Page, MD, de la Universitatea Vanderbilt Medical Center din Nashville, cercetatorii au urmat cursul de 28 de femei tratate prin biopsie numai in anii 1950 si 1960 pentru ceea ce au fost identificate la timp ca leziuni benigne . Cu toate acestea, ele au fost mai tarziu recunoscut care urmeaza sa fie mici leziuni DCIS pe examinarea ulterioara in anii 1970, cand DCIS si ADH au fost mai bine definite. Follow-up investigatii din acest grup de femei au fost publicate anterior in 1982 si 1995.
Studiul a aratat low-DCIS grad evolueaza treptat la IBC in acelasi san, cu cel mai mare risc pentru transformarea la IBC in primii 15 ani de diagnostic. Patruzeci si sase de ani de la prima femeie a fost biopsie, 11 din cele 28 de femei au dezvo...

BSGI Posts sensibilitate mai mare Than Mamografie Sau RMN-ul pentru detectarea ductal carcinom in situ

BSGI Posts sensibilitate mai mare Than Mamografie Sau RMN-ul pentru detectarea ductal carcinom in situ Studiul Rezultatele publicate recent in Journal of Academice Radiologie indica faptul ca san-specifice Gamma Imaging (BSGI) prevede mai mare sensibilitate pentru detectarea ductal carcinom in situ (DCIS) decat mamografie sau RMN si poate detecta in mod credibil mici, leziuni sub centimetru. Studiul, efectuat de Dr. Rachel Brem si colegii sai de la The George Washington University Medical Center, evaluat procedura pe femei cu microcalicifications mammographically suspecte si a altor factori de risc ridicat.
Potrivit dr. Brem, cancerul de san specifice Gamma Imaging (BSGI) - imagistica medicina nucleara a sanului utilizand un high-resolution aparat de fotografiat gamma - este o modalitate ce in ce mai utilizate accesoriu imagistica pentru diagnosticul cancerului de san. Multe studii clinice recente si locul de munca in jurul tara pe peste 20.000 de pacienti au demonstrat valoarea semnificativa a BSGI ca o completare a mamografiei in detectarea cancerului de san.
Studiul Brem a demonstrat eficacitatea BSGI in sprijinirea de a gasi altfel tipuri de cancer mammographically oculte si, in masura in determinarea reala a bolii, in scopul de a optimiza planificarea chirurgicale. BSGI detectate cu precizie toate cele patru DCIS mai mica sau egala cu 5 mm (100 la suta) si toate cele sase DCIS mai mica sau egala cu 10 mm (100 la suta) cu boala cuantificabila reziduala la excizie chirurgicala. Per ansamblu, BSGI demonstrat sensibilitatea 91 la suta pentru DCIS, in mod specific detectat scazut DCIS-grad si a identificat mai multe leziuni nu a fost gasit pe mamografie sau RMN. Cea mai mica leziune remarcat a fost de 2 mm.
Credem ca aceasta este o contributie importanta la literatura de specialitate in masura in care compara modalitati diferite imagini pentru diagnosticul DCIS, o problema in timp util, a spus dr. Brem.
DCIS
Ductal carcinom in situ (DCIS), cel mai frecvent tip de cancer invaziv de san, apare la aproximativ 28 la suta sau peste 58000 de cazuri de cancer de san in Mamografia SUA, acceptate numai instrument de screening pentru cancerul de san, detecteaza majoritatea clinic DCIS oculte ca microcalicifications, semnul distinctiv constatarea mammographic de DCIS. Cu toate acestea, diagnosticul de DCIS ramane dificil ca mamografie este de incredere in estimarea histologie si gradul de DCIS.
Breast MRI a fost dovedit a avea o sensibilitate de 73-89 la suta pentru DCIS, dar o specificitate limitata (58-89 la suta) si variabila valoare predictiva pozitiva (25-84 la suta). Ca si in cazul mamografie, focarele mici de DCIS sunt dificil de a detecta pe IRM, in special in leziunile mai putin de 5 mm.
In plus, IRM poate supraestima masura DCIS in cat mai multe ca 50 la suta din cazuri, si, adesea, nu pot distinge benigne de la leziuni maligne, de grad inalt de la mic DCIS de grad, sau detecta o componenta invaziva in acelasi timp cu DCIS, a adaugat dr. Brem. Ca rezultat, RMN-ul ramane un studiu secundar cu limitari in detectarea DCIS si evaluare.
Metodelor de studiu & Materiale
In cadrul studiului retrospectiv, 20 de femei cu 22 de biopsie-dovedit leziuni DCIS au fost revizuite. Pacientii au avut BSGI cu Dilon 6800, o rezolutie inalta, mici-teren-de-View Camera gamma in craniocaudal si mediolateral proiectii oblica. Constatarile Imaginile au fost comparate...

Genetice Cercetari privind ductal carcinom in situ, a anuntat printr-Diagnostics Almac

Genetice Cercetari privind ductal carcinom in situ, a anuntat printr-Diagnostics Almac Diagnostice Almac a anuntat un studiu major analizarea carcinomul ductal in probele de tesut in situ folosind romanul sau cancer de san DSA microarray ®. DSA instrumente de cercetare ® se concentreze asupra transcriptomului a unei boli individuale, in acest caz, cancerul de san, si sa contina date suplimentare semnificative, relevante pentru boala de interes care nu este disponibila in alte micr...

In timpul unei epidemii, ar trebui sa neinvaziv de ventilare fi considerat un grad ridicat de risc de procedura?

In timpul unei epidemii, ar trebui sa neinvaziv de ventilare fi considerat un grad ridicat de risc de procedura? Contrar a politicilor actuale care recomanda non-invaziva de ventilatie fi evitata in timpul unui focar infectioase, autor al unui comentariu in CMAJ (Canadian Medical Association Oficial) sustine ca ar trebui sa fie utilizat rapid in aceasta setare.
De ventilatie neinvaziv utilizeaza o interfata masca pentru a aerisi plamanilor pacientilor in insuficienta respiratorie, mai degraba decat un tub...

Infectia cu HPV Un factor de risc pentru Top Adenocarcinom de col uterin la nivel mondial, Study Says

Infectia cu HPV Un factor de risc pentru Top Adenocarcinom de col uterin la nivel mondial, Study Says Papilomavirus uman (HPV), sa dovedit a fi principalul factor de risc asociat cu o incidenta crescuta a unui tip de neobisnuita a cancerului de col uterin numit adenocarcinom de col uterin, potrivit unui studiu in 1 martie al revistei de Institutul National al Cancerului.
Incidenta adenocarcinom cervical a crescut in ultimii ani, chiar si in tarile cu programe de screening pe scara larga, cu dub...

Ce inseamna "Schimbarea Prokineticin 2/Bv8 au in Omului carcinom hepatocelular?

Ce inseamna "Schimbarea Prokineticin 2/Bv8 au in Omului carcinom hepatocelular? Carcinom hepatocelular hepatica este un cancer foarte vascularizat, precum si mai multa cercetare si este concentrat asupra moleculelor de control angiogeneza. In 2001, peptide doi roman, cunoscut sub numele de prokineticin 1/EG-VEGF (PK1/EG-VEGF) si 2/Bv8 prokineticin (PK2/Bv8), au fost identificate, ca avand activitati de angiogen puternic. Potentialul angiogen a acestor doua peptide in timpul p...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.