Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Care este greutatea ideala


Ce este greutatea mea ideala? Cat ar trebui sa se cantareste?

Ce este greutatea mea ideala? Cat ar trebui sa se cantareste?
Un persoane Greutatea corporala ideala este determinata de mai multi factori, cum ar fi varsta, musculare-raportul de grasime, inaltime, sex, si densitatea oaselor. Unii spun ca dumneavoastra indicele de masa corporala (IMC) este modul ideal de a calcula daca greutatea corporala este ideal. Altii spun IMC este defect, deoarece nu ia in considerare masa musculara, precum si raportul talie-sold este mai buna.
Una dintre persoanele care Greutatea corporala ideala poate fi complet diferit de anothers. Daca se compara sa familie si prieteni ai risc, nici cu scopul prea mare, daca esti inconjurat de oameni obezi sau supraponderali, sau prea mica in cazul in care toata lumea din jurul tau functioneaza ca modele de moda.
Chiar si comparand-te cu oameni din afara imprejurimile dumneavoastra imediate pot sa nu functioneze.
Nivelurile de excesul de greutate si obezitatea intr-o singura tara, cum ar fi SUA sau Marea Britanie, sunt mult mai ridicate decat in Tarile de Jos. Deci, o persoana din Tarile de Jos pot urmari pentru o greutate mai mica ideal decat un american, daca tot ce a facut a fost sa se compare cu alte persoane. Este indicele de masa corporala (IMC), o masura buna? BMI-ul dvs. este greutatea dvs. in relatie cu inaltimea. IMC metrice Unitati: Greutatea ta (kg), impartit la patratul inaltimii dumneavoastra (metri)
de exemplu, Greutate 80 kilograme. Inaltime 1.8 metri.
1.82 m = 3.24
80 impartit la 3.24 IMC = 24.69.
Unitati Imperial: Greutatea ta (de lire sterline) ori 703, impartita la patratul inaltimii dumneavoastra in inci.
de exemplu, Greutate 190 de lire sterline. Inaltime 6 ft (72 inci)
722 = 5184
190 x 703 impartit la 5184 = IMC 25.76 autoritatile de sanatate din intreaga lume sunt de acord ca cea mai mare parte: Persoanele cu un IMC mai mic de 18.5 sunt subponderali. Un IMC cuprins intre 18.5 si 25 este ideal. Cineva cu un IMC intre 25 si 30 este clasificat ca fiind supraponderali. O persoana cu un IMC peste 30 este obez. In unele tari autoritatile de sanatate spun limita inferioara a IMC este de 20, ceva mai jos se subponderali.
Articole interesante legate de
Ce este metabolice? Cum anabolism Si catabolism Affect Greutatea?
Ce este obezitatea?
Ce este exercitiu? Care sunt avantajele de exercitiu?
Ce este fibra? Ce este fibre alimentare? Fibra alimente bogate in
Ce este Fat? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc?
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc? Body Mass Index Calculatorcm / kgin / lbHeight: Greutate:
IMC =
Care este problema cu IMC?
IMC este o masura foarte simplu care nu ia in considerare persoanele talie, piept sau masuratori sold. Un campion olimpic la 100 de metri sprint pot avea un IMC mai mare decat o canapea de cartofi de aceeasi inaltime. Cartofi canapea poate avea o burta mare, nu de mult musculare si o multime de grasime corporala pe solduri sau, coapselor, in sangele sau si alte parti ale corpului sau. In timp ce atletul va avea o talie mai mica, cu atat mai putin tesutului adipos din organism, si, cel mai probabil bucura de o sanatate mai buna. Potrivit unui criterii pur IMC, cartofi canapea este mai sanatos.
IMC nu ia in considerare densitatea oaselor (masa osoasa). O persoana cu osteoporoza severa (foarte joasa densitate osoasa) pot avea un IMC mai mic decat altcineva din aceeasi inaltime, care este sanatos, dar persoana cu osteoporoza va avea o talie mai mare, mai mult corp slab de grasimi si oase.
Multi experti critica IMC ca nu sunt in general util in evaluarea sanatatii. Acesta este cel mai bun la o Ballpark brute standard de baza care pot indica variatiile populatiei, dar nu ar trebui sa fie utilizate pentru persoanele fizice in ingrijirea sanatatii.
Pune pur si simplu: expertii spun ca IMC subestimeaza cantitatea de grasime corporala excesului de greutate si persoanele obeze si overestimates-o in oameni lean sau musculare. Ce este raportul talie-sold (WHr) Acesta este raportul dintre circumferinta taliei dvs. cu cel al dvs. solduri. Ai cea mai mica masura de circumferinta taliei dvs., de obicei, chiar deasupra butonul de burta, si imparte in care totalul circumferinta soldului dumneavoastra la o parte cel mai larg.
In cazul in care Womans o talie este de 28 de inci si soldurile ei sunt 36 inci, WHr ei este de 28 de impartit cu 36 = 0.77. Mai jos este o defalcare a WHr legate de riscul de probleme de sanatate cardiovasculare. Barbat WHr
Mai putin de 9 - risc scazut de probleme de sanatate cardiovasculare 0.9 - 0.99 - risc moderat de probleme de sanatate cardiovasculare 1 sau peste - risc ridicat de probleme cardiovasculare
Femeie WHr
Mai putin de 0.8 - risc scazut de problemele de sanatate cardiovasculare 0.8 - 0.89 - risc moderat de probleme de sanatate cardiovasculare 0.9 sau peste - risc ridicat de probleme cardiovasculare Viziteaza sectiunile noastre de stiri specializate
Obezitatea / Pierdere in Greutate News
Sports Medicine Stiri WHr a unei persoane este un indicator mult mai buna daca greutatea lor corporala este ideal si ce riscuri lor de dezvoltare a conditiilor de sanatate grave sunt, in comparatie cu IMC. Diferite studii au aratat ca persoanele cu mar in forma de organisme - care si-au WHRs mai mari - au riscuri mai mari de sanatate, comparativ cu persoanele cu forma de para organisme - care si-au WHRs mai mici. Un mar-persoana in forma de va avea mai multa grasime acumulate pe talie, in timp ce o persoana in forma de para-are grasime acumulate pe solduri.
O femeie cu o WHr de mai putin de 0.8 este, in general, mai sanatoase si mai fertil decat fe...

Body Conturarea Chirurgie de risc creste cu Cresterea indicele de masa corporala

Body Conturarea Chirurgie de risc creste cu Cresterea indicele de masa corporala Un studiu recent investigheaza relatia dintre complicatiile corpului conturarea chirurgie si indicele de masa corporala a confirmat, o crestere a aparitia unor astfel de complicatii, cu grad agravarea obezitate. Rezultatele din studiul sunt publicate in iulie / august 2008 emisiunea de Chirurgie Estetica Oficial, revizuite de experti publicare a Societatii Americane de Chirurgie Plastica Estetica (ASAPS).
In scopul de a determina gradul de risc asociat cu obezitatea si care sufera organismul conturat o interventie chirurgicala, o analiza retrospectiva a fost efectuat de 129 de pacienti care au trecut printr-un singur organism profilarii procedura de la 1993 si 2002. Pacientii au fost clasificate pe baza indicelui de masa corporala (IMC), gradul clinice a excesului de greutate fiind, in grupuri de inclusiv ideale corporala (IMC 41). Complicatiile au fost inregistrate in minore si categorii majore: complicatii minore inclus infectii ale plagilor post-operatorie, sau de buzunare de lichid (de seroma) sau de sange (hematom), in sau in jurul rana; complicatii majore incluse orice rana care necesita pansament schimbari, nevoia de readmisie spital sau prelungite de admitere , necesitatea pentru o noua operatie, sau deces.
Din numarul total de pacienti, trei din grupul ideal de experienta, fie minora sau majora complicatii, in comparatie cu sase in grupul excesului de greutate, 10 in grupul de obezi; opt in grupul de morbidly obezi; si 22 in grupul de sever morbidly obezi.
O asociere semnificativa statistic intre IMC a fost gasit in crestere si un numar crescut de complicatii si rezultate mai sarace. Mai exact, procentul a crescut de complicatii in categoria de greutate a crescut. Complicatii minore a crescut de la 3,3% in grupul de greutatea ideala la 46,9% in grupul de grav morbidly obezi; complicatii majore a crescut de la 6,6% in grupul de greutatea ideala la 43.7% in grupul de sever morbidly obezi.
Un numar tot mai mare de pacienti sunt cauta corp profilarii proceduri, cum ar fi coapsa, fese sau superioare lifturi brat. Potrivit statisticilor ASAPS, 368...

Pot obiceiurile alimentare face sa va Infertil?

Pot obiceiurile alimentare face sa va Infertil? Presiunilor sociale asupra femeilor de a fi atractiv, de succes, si subtire sunt mai puternice decat oricand. Femeia de dorit portretizat in mass-media este mult mai subtire decat femeia medie. Slogane populare, cum ar fi subtire este in tine si nu poate fi niciodata prea bogat sau prea subtiri au asimilat grosimea de fericire. Rezultatul este ca pentru prima data in istorie, a fi inseamna a fi at...

FDA aproba Prima medicatie pentru combaterea canina Obezitatea

FDA aproba Prima medicatie pentru combaterea canina Obezitatea Pfizer Animal Health a anuntat astazi ca Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Slentrol (TM) (dirlotapide) pentru gestionarea sigura si eficienta a obezitatii canin, ceea ce face prima si singura veterinar aprobat de droguri obezitatii pentru caini in Statele Unite .
Slentrol marcheaza o piatra de hotar in tratamentul obezitatii canin, o conditie importanta medicala, cu implicatii grave ...

Bugetarea Calorii-ar putea ajuta la decolare Lire nedorit

Bugetarea Calorii-ar putea ajuta la decolare Lire nedorit In cazul in care cele mai multe dintre noi ar putea bugetul nostru de calorii ca si cum am buget banii nostri, vom avea o sansa mult mai buna de a ramane in forma buna.
Multi dintre noi mananca atat de mult in timpul sezonului de vacanta, probabil, niciodata nu vom lua in considerare costul tuturor celor calorii pe talie, pana cand hainele noastre incep Notiuni de strans, a declarat Karen Brewt...

Bio-Sinergia Sondaj dezvaluie femeile britanice sunt multumiti de greutatea lor, Regatul Unit

Bio-Sinergia Sondaj dezvaluie femeile britanice sunt multumiti de greutatea lor, Regatul Unit Bio-Sinergia, lideri de piata in sport de nutritie si in apele functionale dezvaluie rezultatele anchetei uimitoare care demonstreaza ca femeile britanice sunt increzatori in modul in care se uita. Bio-Sinergia sondajului arata ca 64% din respondenti adulte de sex feminin in varsta de 16 + sunt confortabile, cu greutatea lor actuala si interesant, atunci cand vine vorba de relatii, se pare ca feme...

Ce este Anorexie? Ce este Bulimia?

Ce este Anorexie? Ce este Bulimia? Daca o persoana are un constrangerea sa manance sau sa nu manance - o constrangere care are un efect negativ asupra lui / ei de sanatate mentala si fizica, el / ea, probabil, are o tulburare de alimentatie. Cele mai obisnuite tipuri de a manca tulburari au Anorexia Nervosa si bulimia Nervosa. Unele estimari spun ca aproximativ 5-7% din femeile americane sufera de tulburari, fie la un moment dat in...

Riscuri crescut de infectare si dislocarea cu care se confrunta pacientii obezi care urmeaza dupa revizuirea Hip interventia chirurgicala de inlocuire

Riscuri crescut de infectare si dislocarea cu care se confrunta pacientii obezi care urmeaza dupa revizuirea Hip interventia chirurgicala de inlocuire Impreuna cu varsta si vatamari corporale, obezitatea este un factor de risc principali pentru osteoartrita (OA), o dureroasa si dezactivarea bolilor comune. In timp ce greutate excesiva poate agrava o taxa pe aproape orice in comun, a obezitatii a fost asociata cu o prevalenta mai mare a agriculturii ecologice sold si o crestere a artroplastie sold (Tha). Fie ca pacientii obezi de sold agriculturi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.