Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Care este pulsul normal al inimii


Ce este aritmie? Care este cauza aritmie?

Ce este aritmie? Care este cauza aritmie?
Un aritmie este un batai neregulate ale inimii - inima poate bate prea repede (tahicardie), prea lent (bradicardie), prea devreme (contractie prematuri) sau prea neregulat (fibrilatie). Aritmii cardiace sunt probleme de ritm - ele apar atunci cand impulsurile electrice la inima care coordoneaza batai de inima nu functioneaza in mod corespunzator, ceea ce face inima bate prea repede / lent sau inconsecvent.
Aritmii cardiace Multe sunt inofensive. Noi toti, ocazional, experienta batai de inima neregulate, care poate simt ca o inima de curse sau care da din aripi. Unele aritmii, cu toate acestea, mai ales in cazul in care Veer prea departe de la un batailor inimii normal sau rezulta dintr-o inima slaba sau deteriorate, poate provoca simptome suparatoare si chiar si potential letale.
Aritmii Rapid sunt numite tachycardias, in timp ce cele lente sunt numite bradycardias. Aritmii neregulate - atunci cand este batai neregulate - sunt numite fibrillations, la fel ca in fibrilatie atriala sau ventriculare. Atunci cand un singur inimii are loc mai devreme decat ar trebui sa se numeste contractie prematura.
Aritmie engleza Cuvantul provine din cuvantul grecesc rhymos, insemnand ritm, greaca sufixul o scrisoare (o adauga la inceputul unui cuvant) inseamna pierderea - pus impreuna ele sa insemne pierderea de ritm. Care sunt semnele si simptomele de aritmie? Unele pacienti pot avea nici un simptom, la toate. Un medic poate detecta un semn de aritmie in timpul unei examinari de rutina. (Detecteaza pacient / simte un simptom, si alte persoane, cum ar fi medicul sau de ceilalti membri ai gospodariei, detecta un semn).
Chiar daca un pacient simptome anunturi, aceasta nu inseamna neaparat ca este o problema grava. In mod ironic, unii pacienti cu viata in pericol aritmii poate avea nici un simptom, in timp ce altii cu simptome pot sa nu aiba o problema grava. Tahicardie Simptomele includ:
(Uneori nu exista simptome)
Lipsa de aer Ameteli Sincopa (lesin, lesin sau aproape), falfaind in piept delir slabiciune brusca
Simptomele de bradicardie includ:
(Uneori nu exista simptome)
Angina pectorala (durere in piept), probleme de concentrare Confuzie dificultati atunci cand isi exercita Ameteli Oboseala (oboseala), ameteli Palpitatii Dispnee Sincopa (lesin sau in apropierea-lesin),
Simptomele de fibrilatie atriala (acestea de multe ori se dezvolte rapid):
(Uneori nu exista simptome)
Angina pectorala (dureri in piept), lipsa de aer Ameteli Palpitatii Sincopa (lesin, sau in apropierea-lesin) Slabiciune Care sunt cauzele de aritmie? Impulsuri electrice care produc inimii de a contracta trebuie sa urmeze o cale de precisa pentru a functiona corect. Orice intrerupere a aceste impulsuri pot duce la aritmie. Inima omului este format din patru camere - camerele de pe fiecare jumatate din formularul de inima doua pompe invecinate, cu atrium (Camera superioara) si a ventriculului (Camera inferioara).
Atunci cand un inimii apare mai putin musculare si mai mici, contract de Atria si completati ventriculi relaxat cu sange. Contractia incepe atunci cand un grup mic de celule din atriul drept (nodul sinusal), trimite un impuls electric care cauzeaza Atria dreapta si stanga pentru a contractului. Impuls, apoi se muta la nodul atrio-ventricular (la centrul inimii) pe calea intre atrii si ventriculi. De aici impulsul paraseste nodul atrio-ventricular, calatoreste prin ventriculi, care le determina la contract si pompa sange - acest pompe de sangelui in tot corpul.
Pentru o persoana cu o inima sanatoasa proces lucreaza in mod corespunzator si el / ea ar trebui sa aiba o rata de inima intre 60 si 100 de batai pe minut in perioadele de repaus. Montator sunteti reduce rata de repaus inimii. Sportivilor olimpici, de exemplu, va avea de obicei, o rata de repaus inima mai mult de 60 de batai pe minut pentru ca inimile lor sunt foarte eficiente.
Unele lucruri nu se pot provoca inima sa functioneze corect, acestea includ: abuzul de alcool Diabet abuz de droguri consumul de cafea in exces inima Hipertensiune bolii (tensiune arteriala crescuta) Hipertiroidia (o glanda tiroida hiperactiva) STRES MENTAL cicatrici ale inimii; adesea rezultatul unei inimi Fumatul atac Unele suplimente nutritive Unele tratamente pe baza de plante Unele medicamente O persoana sanatoasa cu greu va mai suferi de pe termen lung, aritmii exceptia cazului in care el / ea are o trigger extern, cum ar fi abuzul de droguri sau de un soc electric. Daca exista o problema de baza, cu toate acestea, impulsurile electrice nu pot fi in masura sa calatoreasca prin inima in mod corect, crescand riscul de aritmie.
Dezvoltarea Aritmie pot aparea in cazul in care o conditie a schimbat structura de inima, din cauza: Reducerea in aprovizionarea cu sange - o scadere a aportului de sange la inima poate modifica capacitatea celulelor si a tesuturilor la inima conduce impulsurile electrice.
Deteriorate sau distruse tesut cardiac - in cazul in tesutul cardiac a murit sau este deteriorat modul impulsuri electrice raspandit in inima pot fi afectate. Modificari structura inimii pot fi cauzate de: CAD (boala coronariana) - aceasta este atunci cand arterele in inima ingust , de multe ori rezultand intr-un atac de cord (unele dintre muschiului inimii moare din cauza lipsei de fluxul de sange). Atacuri de cord cauza cicatrici ale tesutului inimii. Scarred tesutului inima interfera cu miscarea corespunzatoare a impulsuri electrice care face inima bate. Inima poate bate prea repede (tahicardie ventriculara) sau neregulat (fibrilatie ventriculara).
Cardiomiopatie - boala a miocardului (muschiul cardiac). Peretii ventriculelor poate stretch sau a mari, sau de peretele din stanga ventriculul pot ingrosa si strange. Inimile de sange-a eficientei de pompare este afectata, de multe ori duce la deteriorarea inimii tesut.
Bolilor de inima valvulara - in cazul in care valvelor inimii ingust sau scurgeri muschiului cardiac poate intinde si ingrosa. In cazul in care supape sunt stranse sau scurgeri exista un risc semnificativ de dezvoltare a aritmie. Aritmii sunt clasificate in functie de doi factori: In cazul in care acestea provin - Atria sau ventriculelor.
Frecventei cardiace - rapid (tahicardie - peste 100 de batai pe minut), lent (bradicardie - mai mult de 60 de batai pe minut). Ridicate sau batai de inima lent nu inseamna neaparat exista boli de inima. Noastra cresteri a ratei pulsului in timpul exercitarii - acest lucru este normal. Unii sportivi extrem de potrivesc au o rata de repaus inima mai mult de 60 de batai pe minut.
Tahicardie in Atria: fibrilatie atriala - asta inseamna batai neregulate ale camerelor atriale - de obicei repede. Fibrilatie atriala este un tip comun de aritmie si afecteaza in special la pacientii varstnici. Persoane Un risc de a dezvolta fibrilatie atriala creste in mod semnificativ dupa varsta de 60, mai ales daca el / ea a avut hipertensiune arteriala sau alte probleme de inima. In loc de a produce un singur, contractia puternica, in camera de fibrillates (quivers). In unele cazuri, emotie de o persoana cu fibrilatie atriala poate merge pana la 350 de batai pe minut, si chiar si 500 sau 600. Pe termen mediu sau pe termen lung-fibrilatie atriala poate provoca un accident vascular cerebral, precum si a unor alte conditii grave.
Flutter atrial - diferenta dintre flutter fibrilatie atriala si flutter este faptul ca este bine organizata in timp ce fibrilatie nu este. Flutter atrial poate vin si pleaca, dupa cum se poate fibrilatie atriala. Flutter atrial pot fi grave. Un pacient cu flutter atrial va experienta de obicei 250 - 350 batai pe minut.
Tahicardie supraventriculara (SVT) - o regulat, anormal de batai rapide cauzate prin ardere rapida a impulsurilor electrice de la un accent mai sus nodului atrio-ventricular (in inima). Se numeste SVT, deoarece accelerarea batailor inimii provine de mai sus ventriculi a inimii. Pacientul prezinta o explozie de batai de inima accelerate, care poate dura de la cateva secunde pana la cateva ore. Aceste explozii de multe ori au loc atunci cand impulsului electric de la o bataie de inima incepe sa cerc prin calea suplimentare. In mod normal, un pacient cu SVT va avea o rata de inima intre 160 si 200 de batai pe minut. SVT poate fi cauzata de o boala de inima care stau la baza.
Tinerii cu inimi normale pot experienta SVT (curse de inima) - cu toate acestea, desi se pot simti inconfortabil, este de obicei, nu pun in pericol viata.
Wolff-Parkinson-White (WPW), sindromul - exista o conexiune electrica suplimentar in interiorul inimii care actioneaza ca un scurt-circuit, rezultand intr-o batai anormal de rapide ale inimii (uneori neregulate). Acest sindrom poate fi viata in pericol, cu toate ca este ceva neobisnuit. Tahicardie in ventriculi: tahicardie ventriculara - anormale impulsuri electrice care incepe in ventriculi cauza bate batai anormal de rapide. In mod normal, inima va avea o cicatrice de la un atac de cord anterior, care fortele de semnal electric pentru a se deplasa in jurul sau. De obicei, ventriculului va contractul de mai mult de 200 de ori pe minut.
Tahicardie ventriculara (VT) afecteaza oameni cu inima legate de probleme, cum ar fi cicatrici sau daune ventriculului musculare cauzate de boala arterelor sau un atac de cord. Exista doua tipuri de VT:
Unsustained VT - aceasta dureaza pana la aproximativ 30 de secunde si este, de obicei inofensiv. Cu toate acestea, exista un risc de mai lunga durata-VT in cele din urma.
VT sustinut - acest lucru este mai lunga durata si este o urgenta medicala.
Fibrilatie ventriculara - ritm cardiac neregulat format din foarte rapida, necoordonat falfaind contractiile ventriculelor (camerele inferioare ale inimii). Ventriculilor nu pompa sange in mod corespunzator (ei tolba inutil in loc). Tensiunea arteriala scade dramatic, privand organe vitale, inclusiv creierul, privind oferta de sange esentiale. Majoritatea pacientilor pierderea cunostintei destul de rapid si care necesita asistenta medicala de urgenta, inclusiv a CPR (resuscitare cardiopulmonara). Pacientii care primesc CPR, pana cand inima lor poate fi socat inapoi intr-un ritm normal cu un defibrilator au rate mult mai bine de supravietuire. In cazul in care pacientul nu primeste CTP sau defibrilare el / ea va muri in cateva minute. Fibrilatie ventriculara este de obicei asociata cu un fel de boala de inima. Fibrilatie ventriculara este adesea declansata de un atac de cord.
Sindrom de QT prelungit - o tulburare de ritm cardiac care ar putea provoca, uneori, rapide, batai de inima lipsita de coordonare. Denumirea vine de la sindrom segmentul QT la urmarirea pe electrocardiograma, care dureaza putin mai lung, in sindromul decat in mod normal. Heartbeats rapida poate duce la lesin, care pot pune in pericol viata. In cazurile severe, ritmul cardiac poate deveni atat de haotice pe care le provoaca moartea subita. Unii oameni mosteni o gena defect care creste riscul de a dezvolta sindrom QT lung. Un numar semnificativ de medicamente pot provoca, de asemenea, sindrom de QT lung. Bradicardie (inima bate anormal de lent) O batai lenta (sub 60 de batai pe minut) nu inseamna neaparat ca exista o problema. O persoana care se potrivesc cu o sanatoasa, inima puternic pot avea o rata scazuta de repaus cardiac, mai mult de 60 de batai pe secunda, si sa fie in cele mai bune de sanatate. Bradicardie este o problema in cazul in care inima este defect si nu pompa suficient sange; Exemplele includ: Sick sinus - o problema cu nodul sinusal a inimii. Nodului sinusal este inimile stimulatorul naturale. In cazul in care aceasta nu functioneaza in mod corespunzator la pacientii de repaus frecventa cardiaca poate fi anormal de mici (bradicardie). In cazul in care functiile sinusurilor nodul in mod corespunzator, sinusal bolnavi pot fi cauzate de cicatrizare in apropierea nodului sinusal, care submineaza libera de impulsuri electrice.
Conductie bloc - un bloc de cai electrice ale inimii. Acest lucru poate sa apara in sau in apropierea nodului atrio-ventricular, situat pe drumul dintre atrii si ventriculi. Bloc poate fi de-a lungul alte cai de la fiecare ventricul. Impulsuri electrice intre superioara si jumatati de jos a inimii pot fi incetinite sau blocate; acest lucru depinde de tipul de bloc si in cazul in care acesta este. In cazul in care semnalul este complet blocat, unele celule din nodul atrio-ventricular sau ventricule poate face o constanta dar batailor inimii mai lent. Pacientul poate experienta omit batai de inima sau bradicardie - uneori, nu exista simptome, la toate. Batai de inima prematura - se intampla acest lucru, in ventricule si vine in fata ventriculi au avut timp sa umple cu sange, dupa o batailor inimii regulate. Un batai premature are loc intre doua batai de inima normale. Cu toate acestea, pacientul va simti el / ea a sarit-o clipa. In cele mai multe cazuri, Beat ocazional prematur nu este nimic sa va faceti griji. Cu toate acestea, ea poate declansa un lung-aritmii de durata - aceasta este in special cazul in cazul in care pacientul a bolilor de inima. Care sunt factorii de risc pentru aritmie? Veche de varsta - inima slabeste in mod inevitabil, ca vom ajunge vechi si pierde o parte din flexibilitatea - acest lucru afecteaza si conducta de impulsuri electrice.
Defecte gena mostenita - oameni care s-au nascut cu o malformatie cardiaca au un risc mai mare de a dezvolta aritmie.
Probleme cardiace - persoane cu probleme cardiace, ingustat artere, cei care au avut un atac de cord, valve cardiace care nu functioneaza in mod corespunzator, interventii chirurgicale anterioare inima, si cardiomiopatie, sunt mai susceptibile de a dezvolta aritmie.
Hipotiroidism sau hipertiroidism - persoane cu o problema de a glandei tiroide sunt mai multe sanse de a dezvolta aritmie.
Medicamente - unele medicamente baza de prescriptie medicala, precum si medicamente OTC, cum ar fi tusea si droguri rece care contin pseudoefedrina poate ajuta in dezvoltarea de aritmie.
Hipertensiune arteriala - persoa...

Tehnologia pentru monitorizarea fatului de oxigen in timpul travaliului nu ofera nici o aparenta Benefit

Tehnologia pentru monitorizarea fatului de oxigen in timpul travaliului nu ofera nici o aparenta Benefit O noua tehnologie pentru masurarea nivelului de oxigen din sange de un copil in timpul travaliului - de asteptat sa furnizeze informatii utile pentru prevenirea complicatiilor nastere - nu ofera beneficii aparent, cercetatorii intr-un raport de Institutele Nationale de retele de cercetare de sanatate.
Tehnologie, cunoscuta sub numele de monitorizare fetala saturatiei in oxigen, a fost proiectat pentru a fi utilizate impreuna cu monitorizarea electronica fetale, care urmareste pulsului fatului, pentru a masura schimbarile in nivelurile de oxigen fetale. Designerii de noua tehnologie a sperat ca, prin cunoasterea statutului de oxigen al copilului in timpul travaliului ar oferi informatii cu privire la starea de sanatate a copilului, in special atunci cand s-au perturbari in frecventei cardiace fatului in timpul travaliului.
Rezultatele acestui studiu arata ca, in timp ce o noua tehnologie poate parea a fi foarte promitatoare, este posibil sa de a nu stiu cat de eficace va fi pana cand nu pot fi pe deplin testate in conditii clinice, a declarat Duane Alexander, MD, Director al Institutului National de NIHs Child Health and Human Development, care functioneaza in retea.
Studiul, care apare in 23 noiembrie New England Journal of Medicine, a fost realizat de cercetatori in Maternal NICHD-fetale Medicina Unitati Network. Autorul studys Primul a fost Steven L. Bloom, MD, de la Universitatea din Texas Southwestern Medical Center din Dallas.
Monitorizarea fatului de oxigen de saturatie a oferit nici un avantaj evident in interpretarea sensul anormale ratelor inimii fetale, a declarat Catherine Spong, MD, un autor de studiu si sef al NICHDs Sarcina si Perinatology Sucursala. Citirile de oxigen anormale au fost frecvente in randul copiilor indicand rata anormale ale inimii, dar acestea au fost, de asemenea, frecvente in randul copiilor cu rate de inima normale.
Autorii studiului mentionat faptul ca o tehnologie dezvoltata mai devreme, de monitorizare electronica fetala a ratei pulsului, a fost adoptat pentru a fi utilizate in camere de livrare fara testare prealabila. Desi monitorizarea electronica a ratei pulsului fatului este utilizat pe scara larga, a adaugat autorii studiului, exista controverse cu privire la tehnicile de eficienta.
Autorii studiului actual angajat lor de cercetare pentru a incerca sa gaseasca reason in cazul in care nu a existat suficiente pentru a justifica introducerea de oxigen de monitorizare fetala de saturatie in sala de livrare. Un studiu anterior a tehnologiei a fost neconcludente. Acest studiu a constatat nici o schimbare totala a ratelor de livrare cezariana atunci cand monitorizarea fatului saturatia de oxigen a fost realizata. Cu toate acestea, studiul a constatat ca ratele diferite de ale livrarilor cezariana pentru doua categorii diferite de nasteri. Pentru cazurile in care modelul inimii fatului rata a fost anormal, s-au mai putine livrarilor de cezariana decat in mod normal. Dar nu a fost o mai mare decat rata normala a livrarilor de cezariana la cazurile care implica distocie - esec al copilului pentru a va deplasa in jos canalul de nastere. (Distocie pot rezulta din cauze, cum ar fi copilul fiind necorespunzator pozitionate in canalul de nastere, sau de la copilul fiind pur si simplu prea mare.)
Pentru ca rezultatele acestui studiu anterioare au fost neconcludente, US Food and Drug Administration, care aproba dispozitive medicale noi pentru siguranta si eficacitatea, acordat numai aprobare provizorie pentru monitorizarea fatului de oxigen de saturatie, pana la noua tehnologie ar putea fi dovedit eficient. Studiul actual a fost con...

Noul sistem poate ajuta bebelusii a evita deteriorarea creierului

Noul sistem poate ajuta bebelusii a evita deteriorarea creierului Aceeasi activitate sporita electrice care indica faptul ca un adult de a lua o isnt treadmill test Notiuni de oxigen suficient pentru a inima lui este acum fiind masurata in timpul travaliului pentru a vedea daca se poate identifica mai bine copii in primejdie grave care au nevoie de livrare imediata. Colegiul Medical din Georgia in Augusta este site-ul conduce in natiunea pentru a ajuta la a dete...

De interventie poate sa reduca Stresul job-uri protejand in acelasi timp de inima si Bottom Line

De interventie poate sa reduca Stresul job-uri protejand in acelasi timp de inima si Bottom Line O interventie simplu la locul de munca poate reduce impactul stresului asupra inimii, cercetatorii au raportat in Hipertensiune: Journal of American Heart Association.
Lucratorii Oficiului care se confrunta concedieri - un stres semnificativ de-inductor - s-au putut realiza mici, dar cu schimbari semnificative in variabilitatea ratei pulsului si o mica scadere a tensiunii arteriale arterial pri...

Cardiac scazut rata de variabilitate la pacientii cu depresie contribuie la mortalitate ridicata dupa atac de cord

Cardiac scazut rata de variabilitate la pacientii cu depresie contribuie la mortalitate ridicata dupa atac de cord Oamenii de stiinta au cunoscut de ani de zile ca depresia creste riscul de a muri in urmatoarele luni, dupa un atac de cord, dar ei havent a inteles cat de depresie ridica acest risc. Acum, specialisti in medicina de comportament la Washington la Universitatea de Medicina din St Louis, un raport in Archives of Internal Medicine ca variabilitatea anormale ale inimii rata este partial responsabil pe...

Nicotina expunerii in Aging Hearts

Nicotina expunerii in Aging Hearts A lua legatura cu: Donna Krupa
Telefon 703.527.7357
Cell: 703.967.2751
[email protected]
Nou studiu la sobolani sugereaza ca nicotina, la concentratii gasit in sange de fumatori pot creste vulnerabilitatea atriala la tahicardie inductibile atriala si fibrilatie atriala in Atria adulti normale cu nici o boala atriala.
Un numar mare de americani inca fum de tigari sau de a folosi over-...

Modificari Heart Rate legat de depresiei in Femei

Modificari Heart Rate legat de depresiei in Femei Intre doua varste femeile cu nici un semn evident de probleme cardiace ar putea fi predispus la depresie, precum si dezvoltarea ulterioara a bolilor de inima in cazul in care rata de inima lor variaza in mai putin de asteptat ca raspuns la fluctuatiile in nivelurile hormonului bodys, conform constatarilor de la un substudy de Femei Health Initiative publicate astazi in Archives of Internal Medicin...

Ereditatea joaca rol important in factori de risc a bolii de inima

Ereditatea joaca rol important in factori de risc a bolii de inima Ereditatea joaca un rol major in determinarea profilul lipidelor din sange si inima variabilitatea ratei de negru si alb, doi factori majori de risc pentru boala coronariana, spun cercetatorii.
Exista cateva diferente interesante etnice in factori de risc cardiovascular, inclusiv faptul ca negrii tind sa aiba mai mare HDL (lipoproteine cu densitate mare) si a trigliceridelor mai mici, care este...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.