Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Care este tensiunea normala la om


Hipertensiunea usor de omis la copiii cu boala renala

Hipertensiunea usor de omis la copiii cu boala renala
Spot citirile tensiunii arteriale la copiii cu boala renala cronica de multe ori nu reusesc sa detecteze hipertensiune arteriala chiar si in timpul vizitelor de birou medici cresterea copilului un risc pentru probleme cardiace grave, in functie de cercetare de la Johns Hopkins Centrul de copii si alte institutii. Un raport al constatarilor apare on-line in Journal of American Society of Nephrology.
Cercetatorii au comparat masuratorile tensiunii arteriale obtinute in timpul vizitelor regulate la medicul citirilor obtinute printr-un dispozitiv special copiii purtau la domiciliu care inregistreaza automat tensiunea arteriala la fiecare 20 de minute.
Dintre cele 198 de copii in cadrul studiului, aproape 40 la suta a avut mascat hipertensiune arteriala, ceea ce inseamna tensiunea arteriala normala a fost la medicii de birou, dar in afara ghimpat din ea.
O constatare chiar mai ingrijoratoare: copii cu hipertensiune arteriala mascate au fost de patru ori mai multe sanse de a avea o forma de hipertensiune arteriala daunele aduse inimii numita hipertrofie ventriculara stanga (LVH) decat copii cu tensiune arteriala normala, raportul de cercetatori. LVH este o consecinta comuna a hipertensiunii arteriale netratate care conduce la o ingrosare a Camerei stanga a inimii si ca, in timp poate duce la insuficienta cardiaca si tulburari de ritm cardiac.
Luand tensiunii arteriale la medicii de birou rateaza in mod clar multe cazuri de hipertensiune arteriala mascate, spune Susan Furth, MD, Ph.D., un pediatru nefrolog la Hopkins pentru copii si unul dintre anchetatori studys principal. Acest lucru inseamna copii cu boala renala cronica ar trebui sa aiba tensiunea arteriala luate la domiciliu de mai multe ori pe zi si in mod regulat raportate la medicii lor. Un monitor peste noapte, ca acela folosit in studiu, ca in mod automat o Childs tensiunii arteriale la fiecare 20 de minute este mare, dar unele companii de asigurari obiceiul plateasca pentru el, anchetatorii spun.
Constatarile noastre sunt un memento sobering de ceva ce ne-am cunoscut mult timp: modificari de tensiune arteriala in mod constant pe tot parcursul zilei, spune autorul studiului de plumb Mark Mitsnefes, MD, MS, de la Divizia de Nefrologie si hipertensiune arteriala, la Cincinnati Childrens. Suntem intr-adevar cant se bazeze pe o singura masurare ca un indicator valabil.
Anchetatorii recomanda ca toti copiii cu boala renala cronica a lua regulate, la domiciliu-lecturi a tensiunii arteriale, in plus fata de cele luate in timpul vizitelor lor la medicul lor. Chiar daca parintii au folosit un dispozitiv diferit in studiu, cercetatorii spun tensiunii arteriale multe monitoare vandute in magazinele de droguri sunt de incredere, dar nevoia de a vorbi cu un medic inainte de a alege unul.
Cop...

Excesul de greutate poate fi cauza hipertensiunea in jumatate din excesul de greutate Adulti

Excesul de greutate poate fi cauza hipertensiunea in jumatate din excesul de greutate Adulti Un numar de 50 la suta dintre barbati si femei supraponderale cu tensiune arteriala crescuta poate avea hipertensiune arteriala, ca urmare a excesului de greutate fiind, cercetatorii raportate la Asociatiilor American Heart 61-Conferinta Anuala Fall al Consiliului pentru High Pressure Cercetare sange.
Cercetatorii in Italia a constatat ca aproximativ 50 la suta a excesului de greutate, adulti hipertensivi, variind de la varsta de 29 - 65 de ani, realizat de greutate corporala normala si a tensiunii arteriale, dupa sase luni de tratament cu o dieta cu continut caloric redus.
Acest lucru este important pentru ca inseamna ca la acesti pacienti cu tensiune arteriala ridicata, care au fost supraponderale, tensiunea arteriala nu a fost o forma de hipertensiune arteriala esentiala, dar a fost hipertensiune arteriala secundara de greutatea corpului, a declarat Roberto Fogari, MD, investigatorul principal al studiului si profesor de Medicina de la Universitatea din Pavia, Italia.
Aceste constatari se aplica societatilor occidentale, in general, ci numai la pacientii supraponderali, nu la pacientii obezi, cu tensiune arteriala crescuta, Fogari a spus.
Aproximativ unul din trei adulti american a hipertensiunii arteriale, care este definit ca un tensiunii arteriale sistolice de 140 mm Hg sau mai mare sau o presiune diastolica de 90 mm Hg sau mai mare. Tensiunea arteriala creste riscul de boli de inima si accident vascular cerebral, numarul. 1 si 3 cauze de deces in Statele Unite.
Studiul a analizat 210 barbati si femei, a excesului de greutate a caror tensiune arteriala sistolica a fost mai mult de 140 mmHg, dar mai putin de 159 mm Hg, si diastolice a caror tensiune arteriala a fost mai mare de 90 mm Hg, dar mai putin de 99 mm Hg. Pacientii studiu, care nu au fost tratati pentru hipertensiune arteriala, au fost supraponderali cu un indice de masa corporala (IMC), 25 - 29.9 kg/m2. Un individualizat reduse-dieta caloriilor a fost proiectat pentru fiecare pacient si reflectate de preferintele lor specifice de alimentare.
Diete Scopul principal a fost de a reduce de calorii pentru a reduce greutatea fiecarui pacient, Fogari spus. Aproximativ 50 la suta dintre pacienti, de asemenea, au fost tratati cu orlistat, un medicament folosit cu o dieta hipocalorica pentru a ajuta la pierderea in greutate si mentine greutatea dupa ce a pierdut de lire sterline.
Orlistat este intr-o clasa de medicamente numite inhibitori ai lipazei. Acesta functioneaza in intestine, in cazul in care blocheaza unele din...

Femeile cu mare sau la cresterea tensiunii arteriale sunt pana la trei ori mai predispusi sa dezvolte diabet

Femeile cu mare sau la cresterea tensiunii arteriale sunt pana la trei ori mai predispusi sa dezvolte diabet Una dintre cele mai mari studii pentru a investiga relatia dintre tensiunea arteriala si diabet zaharat de tip 2, a constatat ca femeile care au un nivel de sange de inalta presiune sunt de trei ori mai multe sanse de a dezvolta diabet decat femeile cu nivel scazut al tensiunii arteriale. Acest efect a fost independent de indicele de masa corporala si alte conditii care se stie ca oamenii predispu...

Persoanele Prehypertensive examinate intr-o risc mai mare de morbiditatii cardiovasculare

Persoanele Prehypertensive examinate intr-o risc mai mare de morbiditatii cardiovasculare Prehypertension este asociat cu risc crescut de boli cardiovasculare, potrivit unui studiu realizat de cercetatori cu Universitatea de Medicina din Carolina de Sud.
Aceste constatari de sprijin ultimele recomandari din partea Comisiei Nationale comune privind prevenirea, detectarea, evaluarea, si tratamentul hipertensiunea (JNC 7), care a adaugat prehypertension ca o noua categorie de risc.
...

Acum, sa ia masuri Pentru a Prevent High Blood Pressure

Acum, sa ia masuri Pentru a Prevent High Blood Pressure Presiune normala de sange acum doesnt mean tu wont a avea o problema mai tarziu.
De fapt, chiar si o persoana sanatoasa, cu o presiune arteriala normala, la varsta de 55 are o durata de viata 90 la suta riscul de a dezvolta hipertensiune arteriala. Deci, tot ce pot face pentru controlul tensiunii arteriale si de prevenire a hipertensiunii arteriale este in avantajul tau.
Scopul este de a men...

Meditatiei transcedentale scade tensiunea arteriala, la adolescenti negru

Meditatiei transcedentale scade tensiunea arteriala, la adolescenti negru Un studiu de 156 adolescenti Inner City-negru in Augusta, Ga, cu inalta presiune normala a demonstrat ca adolescentii care a practicat 15 de minute de meditatie transcendentala doua ori pe zi a redus in mod constant presiuni lor in timpul zilei de sange de peste patru luni si ca presiunile lor au avut tendinta sa stati mai mici, in functie de Dr. Vernon A. Barnes, fiziolog la Colegiul de Medicina ...

Hipertensiunea in timpul sarcinii - Informatii

Hipertensiunea in timpul sarcinii - Informatii CE ESTE DE PRESIUNE INALT- sange?
Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata de sange impotriva peretii arterelor. O presiune de persoane arteriala este considerata de mare atunci cand valorile sunt mai mari decat 140 mm Hg a tensiunii arteriale sistolice (numarul de top in lectura a tensiunii arteriale) sau de 90 mm Hg diastolice (numarul de jos). In general, tensiunea arteriala ...

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea?

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea? Pubertate este perioada in viata copiilor, atunci cand o experienta de modificari fizice, prin care organismele lor in cele din urma sa devina organismele de adulti care sunt capabile de a se reproduce. Pubertate este declansata de hormon de semnale de la creier la ovare, testicule (gonade). Ovarelor (la fete), testicule (la baieti) pentru a raspunde la semnalele de hormon de la creier prin produc...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.