Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Care sunt antibioticele contra racelii fara penicilina


Pivot MIRCERA (R), primul studiu care a Convert pacienti care fac dializa in urma administrarii frecvente direct la o data la fiecare doua saptamani sau o data la fiecare patru saptamani

Pivot MIRCERA (R), primul studiu care a Convert pacienti care fac dializa in urma administrarii frecvente direct la o data la fiecare doua saptamani sau o data la fiecare patru saptamani
Un studiu pivot publicat in The Lancet a demonstrat ca pacientii dializati au fost efectiv a trecut de la frecvent medicamente anemie administrat sub forma unui tratament inovatoare experimentale anemie, MIRCERA (R), administrat de pana la o data la patru saptamani (1)
Studiul MAXIMA este primul randomizat, studiu comparativ, pentru a investiga conversia directa de pacienti care fac dializa cu boala renala cronica de la tratamentul cu eritropoieza-agenti de stimulare (SEC) din dat unu la trei ori pe saptamana pentru a IV-MIRCERA administrat o data la doua saptamani sau o data la fiecare de patru saptamani. Rezultatele au demonstrat ca MIRCERA mentinut hemoglobinei (Hb) concentratiile in intervalul tinta cat mai eficient esas epoetina alfa sau beta, care sunt, de obicei administrata de trei ori pe saptamana.
Constatarile noastre demonstreaza ca MIRCERA a fost administrata de pana la fiecare patru saptamani, la pacientii hemodializati, fara a sacrifica stabilitatea hemoglobinei, a spus odata: Nathan Levin, MD, si cercetare medicala, Director, Institutul de Cercetari renala, New York, New York, si autorul principal al publicatiei. Noi nota in Lancet ca aceste rezultate ar trebui sa fie generalizable pentru populatia de intretinere hemodializa si care credem ca acest medicament ar trebui sa fie o optiune la epoetina pentru managementul anemie simplificate.
Despre Studiul MAXIMA
MAXIMA studiu randomizat 673 de pacienti adulti cu stabile anemie renala cronica la terapia de dializa si IV, epoetina de intretinere, la 91 de centre in opt tari. Cei mai multi pacienti au fost din America de Nord (SUA - 68 la suta; Canada - 11 la suta) si Europa (21 la suta). Studiul a comparat doua intervale de gestionare a IV-MIRCERA (o data la fiecare doua saptamani sau o data la fiecare patru saptamani) au continuat tratamentul cu epoetina IV (una pentru trei ori pe saptamana) la pacientii cu anemie renala cronica. Dupa o perioada de run-in, pacientii au fost repartizati aleatoriu sa fie din MIRCERA arme sau de a continua epoetina alfa sau beta, la doza lor actuala si intervalul de administrare. Pacientii randomizati la MIRCERA au primit o doza initiala pe baza doza anterioara saptamanala de epoetina.
Spre deosebire de studiile anterioare, in care pacientii dializati au fost convertite la epoetina IV cu cresteri succesive in intervale de dozare, cei mai multi pacienti au fost transformate in Maxima direct dintr-o predominant de trei ori-un-saptamana regim de epoetina (87 la suta din pacienti)-IV MIRCERA administrat o data la doua saptamani sau o data la patru saptamani.
MAXIMA Constatari Studiu
Rezultatele au aratat MAXIMA:
- Schimbari Minut, nivelurile de Hb pe toata durata studiului (medie modificari fata de valoarea initiala la perioadele de evaluare au fost -0.71, -0.25, -0.75 si g / l in MIRCERA o data la fiecare doua saptamani; MIRCERA o data la fiecare patru saptamani si grupuri de epoetina, respectiv), ilustreaza faptul ca parametrul principal de eficacitate (Modificarea medie a Hb nivel intre valoarea initiala si perioadele de evaluare), a fost indeplinita.
- Pentru analiza secundara, procentul de pacienti mentinerea unei Hb medie in termen de plus sau minus 10 g / l de valoarea initiala a fost de 68 la suta, 68 la suta, si 67 la suta in MIRCERA o data la doua saptamani si MIRCERA o data la patru saptamani si epoetina grupuri, respectiv.
- Cele mai frecvente evenimente adverse grave, in cele trei grupuri au fost sepsis, pneumonie si tromboza arteriograft. O incidenta similara a reactiilor adverse au aparut in toate brate de tratament cu evenimentele cele mai frecvente reactii adverse usoare pana la moderate si au avut o distributie tipica pentru aceasta grupa de pacienti.
Despre MIRCERA
Programul clinic pentru MIRCERA a constat din 10 studii la nivel mondial implica mai mult de 2700 de pacienti din 29 de tari. De faza III program pentru MIRCERA a inclus doua studii de corectie si studii de patru de intretinere a explora intravenoasa (iv) si ale tesutului subcutanat (SC) MIRCERA la intervale de administrare prelungit. MIRCERA are o injumatatire mai lung decat orice eritropoieza disponibile in comert-agent de stimulare a (SEC). In studiile clinice MIRCERA anemie corectate in boala renala cronica (IRC) pacienti cu administrare o data la doua saptamani si niveluri mentinut hemoglobinei la pacientii cu CKD intervale de doze de pana la o data ...

Descoperirea de rezistenta la antibioticele utilizat pe scara larga Printre locuitorii satelor de la distanta din America de Sud

Descoperirea de rezistenta la antibioticele utilizat pe scara larga Printre locuitorii satelor de la distanta din America de Sud Rezistenta la ciprofloxacina, un membru al unuia dintre grupurile cele mai frecvent utilizate de antibiotice din lume, a fost descoperit de o echipa de cercetatori canadieni in randul persoanelor in satele indepartate din America de Sud, care se crede ca niciodata nu au luat aceasta medicatie. Rezultatele sunt publicate in 16 iulie on-line, acces deschis jurnalul PLoS ONE.
Cercetatorii au descoperit un nivel ridicat de rezistenta ciprofloxacinei de Escherichia coli, in amerindieni din rainforest guianeza. Aceste persoane sunt raportate ca nu au primit tratament cu ciprofloxacina sau legate de antibiotice fluorochinolonelor. Amerindieni a avut, cu toate acestea, au primit tratament pentru malarie frecvente (care este un parazit si nu o bacterie) cu chloroquine. Chloroquine este folosit pe scara larga in intreaga lume pentru combaterea malariei, si, de asemenea, este un var aproape chimica a fluorochinolone.
Fluorochinolone utilizarea pe scara larga a inceput la sfarsitul anilor 1980, iar acum sunt printre cele antibioticele cel mai frecvent utilizate in America de Nord si Europa.
Deoarece bacteriile transportate de catre amerindieni Guyanei franceze au fost rezistente la ciprofloxacina, cercetatorii sugereaza ca este posibil ca expunerea la chloroquine poate face bacterii pe care oamenii transporta in intestinele lor rezistente la fluorochinolone - o teorie care, in cazul in care coroborate de cercetari suplimentare, ar putea avea importante implicatii de sanatate publica din tarile in curs de dezvoltare si in tarile dezvoltate.
Am constatat, de asemenea, de rezistenta in multe alte specii de bacterii, inclusiv Salmonella-care sunt gasite in tampoane rectal. Noi doar ecranate ca zona a corpului, dar din moment ce acelasi proces are loc in mai multe specii de intestin, este probabil apar intr-o specie intestinului, precum, a declarat cercetatorul principal Dr. Michael Silverman, un specialist in boli infectioase a Sanatatii, Lakeridge Centrul de la Oshawa, Ontario. Aceasta inseamna ca utilizarea chloroquine pentru malarie poate face fluorochinolone mai putin eficace pentru multe boli tropicale comune, cum ar fi febra tifoida, boli diarrheal, si, eventual, de asemenea, a tuberculozei si pneumonie in curs de dezvoltare.
El a adaugat ca planurile sunt considerate de sanatate majore la nivel global organizatiile de promovare a lansa o campanie de utilizarea pe scara larga in Africa si America de Sud a unei anti-malarie regim de tratament numit Artemesinin tratament combinat (ACT). ACT include, de obicei de droguri de chinolina similare cu chloroquine. Aceste medicamente sunt strans legate de atat chloroquine si fluorochinolone. Ne propunem sa efectueze studii suplimentare pentru a identifica daca anumite quinolines poate fi mai putin probabil pentru a induce rezistenta chinolone decat altele, si, astfel, pot fi mai sigur pentru programele de control a malariei, a spus el.
Dr. Silverman si 19 de voluntari a altor profesionisti de asistenta medicala calatorit cu avionul de la Bartica, un oras, care serveste ca poarta de acces in interiorul rainforest guianeza, la o mana de sate de la distanta, ca parte a anuale misiuni umanitare medicale intre 2002 si 2005. Ei au luat tampoane rectale de la 535 de persoane in Bartica si satele de la distanta. Ei, de asemenea, a cerut locuitorilor locale cu privire la daca au fost vreodata ...

Achaogen datele arata rapida crestere a ratelor de rezistenta la antibioticele curente

Achaogen datele arata rapida crestere a ratelor de rezistenta la antibioticele curente Achaogen, intr-un stadiu clinic biofarmaceutic companiei abordarea problemei multe tipuri de medicamente rezistent la infectii bacteriene, prin descoperirea si dezvoltarea inovatoare antibiotice cu spectru larg, a anuntat astazi prezentarea de cercetare pe aminoglicozide (AG) rezistenta la tendintele si comparativa toxicitate AG, la al 19-lea anual Congresul European de Microbiologie si Clinic de ...

Rezistenta la antibioticele Can Be rambursare a bacteriilor

Rezistenta la antibioticele Can Be rambursare a bacteriilor Neisseria meningitidis, meningococcus, este o bacterie care poate provoca boli cu rate ridicate fatalitate, si acolo a fost considerabil ingrijorare, prin urmare, ca, la fel ca alte bacterii, ar putea deveni rezistente la antibiotice. Dar acum un studiu de la Universitatea Orebro si Orebro Spitalul Universitar din Suedia, arata ca nu a fost nici o crestere a meningococci rezistente in Suedia, in u...

Sunt antibioticele utilizate de prea mult timp?

Sunt antibioticele utilizate de prea mult timp? Luand antibiotice pentru trei zile este la fel de eficient pentru pneumonia comunitara ca tratament continua pentru a recomandat 7-10 zile, se gaseste un studiu in acest BMJ saptamani. Mai scurte de tratament poate ajuta, de asemenea, sa contina ratele de crestere de rezistenta. Studiul ridica intrebari cu privire la durata optima a tratamentului cu antibiotice pentru infectii comune.
Pneumonia...

Medicare de sanatate si prescriptia de droguri Planul de Enrollees preconizate pentru a experimenta tranzitie fara probleme la 2008 - Medicare & Medicaid Services

Medicare de sanatate si prescriptia de droguri Planul de Enrollees preconizate pentru a experimenta tranzitie fara probleme la 2008 - Medicare & Medicaid Services Medicare beneficiarii care au ales sa schimbe si sanatatii lor de acoperire de droguri pentru 2008 ar trebui sa se confrunte cu dificultati atunci cand se foarte putine medicamente lor care fac obiectul baza de prescriptie medicala, prin Medicare partea D, la Centrul pentru Medicare & Medicaid Services (CMS) a anuntat astazi.
O prioritate de top pe parcursul sezonului toamna deschise de ins...

Homecare Industrie sprijina proactiva Medicare initiative pentru a se napusti asupra acestor Pose Cine ca fiind legitime Homecare Providers, SUA

Homecare Industrie sprijina proactiva Medicare initiative pentru a se napusti asupra acestor Pose Cine ca fiind legitime Homecare Providers, SUA Industria Homecare si-a exprimat sprijinul pentru astazi proactiv initiative Medicare la spre crack jos, pe criminalii care constituie o ca fiind legitim de furnizori de Homecare. Centrele pentru Medicare si Medicaid Services (CMS) a anuntat astazi, mai devreme de noi proiecte demonstrative in Los Angeles si de Sud Florida concepute pentru a preveni frauda.
Proiectele demonstrative descrise de ...

Medicare Pacientii Face severa in dificultatea de a beneficia de asistenta medicala exceptia cazului in care reduceri de Medicare Plati evite

Medicare Pacientii Face severa in dificultatea de a beneficia de asistenta medicala exceptia cazului in care reduceri de Medicare Plati evite Pacienti Medicare - dintre care multi au mai multe boli cronice - se confrunta cu dificultati grave in beneficiaza de asistenta medicala in cazul in care Congresul nu actioneaza pentru a evita reduceri pana la platile Medicare, in conformitate cu primul-rapoarte de mana de la medici care se specializeaza in medicina interna publicat astazi de 125000-membre Colegiul American de Medici (ACP). Preocu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.