Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cat costa o mamografie la fundeni


Accesul la mamografie poate agrava, SUA

Accesul la mamografie poate agrava, SUA
Comunitar pe baza de facilitati mamografie nu au suficient de radiologi si tehnologi certificate pentru a oferi in mod adecvat de selectie si a serviciilor de diagnostic pentru public, si situatia se poate agrava, conform unui studiu publicat in numarul din mai al revistei Radiologie.
Daca nu vom aborda problemele care cauzeaza lipsa de personal, mai multe facilitati se va inchide si screening-ul va deveni mai centralizat, probabil de luare de screening si mamografie de diagnostic imposibil pentru unele femei, a declarat autorul studys plumb, Carl Dorsi, MD, profesor de radiologie si director a sanului Imaging Centrul de la Universitatea Emory din Atlanta.
Un studiu 2001-2002 de facilitati mamografie 45 in trei state (Washington, New Hampshire si Colorado) a constatat ca 44 la suta nu au avut radiologi suficient de mare asupra personalului pentru a satisface cererea pentru servicii de mamografie. Douazeci la suta din instalatii a raportat un deficit de Mamografia standardele de calitate Act (MQSA) sunt calificate tehnologi, si aproape jumatate (46 la suta) a raportat dificultati in mentinerea tehnologi calificat.
De asemenea, sondajul a constatat ca 85 la suta din instalatii raportate fiind capabil sa programezi mamografii de diagnosticare (efectuate pentru a rezolva o intrebare legata de un simptom sau anomalie de san), in termen de o saptamana de o cerere, in timp ce doar 30 la suta din instalatii nu a avut capacitatea de a mamografii program de screening (efectuat pe femeile asimptomatice pentru a detecta semnele precoce a cancerului), in termen de o saptamana. Aproape jumatate (47 la suta) a raportat o asteptati de doua sau mai multe saptamani pentru mamografie de screening. In instalatiile de mare volum, intarzieri de planificare atat pentru diagnosticare si mamografii de screening au fost doua sau trei ori mai mare decat in mica facilitati cu volum, cu unele facilitati de raportare timpul de asteptare de pana la patru saptamani pentru o mamografie de diagnosticare.
Facilitati intervievati reprezinta regiuni distincte ale tarii. Ele sunt parte a unui consortiu cancer mamar, cu acces la o cantitate mare de date. Faptul ca aceasta este o comunitate raport bazat care se potriveste profilului de restul tarii indica faptul ca rezultatele noastre sunt reflecta tendintele nationale, a spus dr. Dorsi.
Situatia se poate inrautati
Cercetatorii au raportat ca penuria de personal ar putea avea implicatii clinice semnificative in depistarea precoce a cancerului de san. Cu radiologi mai putine alegerea imagistica piept ca o specialitate si o scadere a numarului de tehnologi de testare pentru certificare mamografie, facilitati comunitate nu va fi in masura sa raspunda cererii crescande de servicii de mamografie, ceea ce duce la intarzieri suplimentare in diagnosticul si o crestere potentiala a erorilor interpretativa .
Societatea Americana de Cancer estimeaza ca 211,240 de femei americane vor fi diagnosticate cu cancer de san in 2005, si 40410 se va muri de boala. Mamografia este considerat in prezent de majoritatea expertilor care urmeaza sa fie cel mai eficient instrument de rutina screening-ul disponibil pentru d...

Femeile mamografie incepand de la timp, dar, in lipsa de a urmari

Femeile mamografie incepand de la timp, dar, in lipsa de a urmari Un nou studiu constata cele mai multe femei acum urmeze recomandarea pentru a primi mamografie primul lor screening-ul de la 40 de ani, dar nu exista esec larg raspandita de a reveni imediat pentru examene ulterioare si cateva sub-populatii de femei inca nu sunt verificate pana la varsta recomandata.
Autorii spun concluziile lor, a publicat 13 septembrie 2004 in editia on-line de cancer, un peer-reviewed Oficial al Societatii Americane de Cancer, sugereaza exista putine sa fie obtinute de la populatie, la nivel comunitar pentru a incuraja eforturile de intrarea in procesul de screening, si faptul ca eforturile de sanatate publica ar trebui sa se concentreze pe sub-populatii cel mai mare risc de control de securitate insuficiente. Abstracta a acestui articol vor fi accesibile in mod liber, prin intermediul Stiri CANCERUL Room (http://www.interscience.wiley.com/cancer-newsroom) in momentul publicarii online.
In timp ce mamografie anuala de screening pentru cancerul de san a fost demonstrata pentru a salva vieti si este recomandat pentru femeile de peste 40 si de catre Societatea Americana de Cancer, Colegiul American de Radiologie, si American Medical Association, studii recente demonstreaza ca un numar relativ mic de femei de peste 40 de fapt au mamografii de screening in fiecare an. De asemenea, exista studii au investigat la ceea ce femeile cu varsta de fapt, incepe de screening. James Michaelson, Ph.D., din Massachusetts General Hospital (MGH) a condus o echipa de anchetatori pentru a evalua model pe termen lung a utilizarii de screening mamografie de 72417 femei la Avon MGH global de san Centrul intre 1985 si 2002.
Datele au fost studys linistitoare. Peste 60 la suta dintre femei au mamografie primul lor in functie de varsta 40 si 90 la suta de varsta 50. Specific sub-populatii, cu toate ...

Asistata de calculator de detectare pentru mamografie nu o mai buna

Asistata de calculator de detectare pentru mamografie nu o mai buna Oficial al Institutul National al Cancerului (SUA)
Un studiu de mamografii de screening mai mult de 100.000 de achizitionate la o practica larg academice si interpretate, fie cu sau fara rezultatele unui asistata de calculator sistem de detectare a constatat ca asistata de calculator de detectare a nu modifica fie rata retragerea produsului sau la rata de detectare a cancerului de san, comparat...

Sanilor grupuri Imaging liniile directoare problema care necesita o mamografie la varsta de 40

Sanilor grupuri Imaging liniile directoare problema care necesita o mamografie la varsta de 40 Grupurile a petrecut doi ani de planificare orientari. ACR si SBI nu a lua in considerare riscurile provocate de proiectii mai devreme, care recomandarile Task Force a incercat sa atenueze. Motivul pentru care au existat studii care au demonstrat femei s-ar fi mai degraba de cancer de gasit, chiar daca acesta inseamna a avea de a avea o biopsie, SBI Presedintele Phil Evans de la Universitatea din ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.