Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cat costa un control ginecologic


BioServe lanseaza SNPlates (TM) Pentru Economice genetice studii de caz de control - gata facute "studii de caz de control pe o placa",

BioServe lanseaza SNPlates (TM) Pentru Economice genetice studii de caz de control - gata facute "studii de caz de control pe o placa",
BioServe introdus SNPlates, un produs-line care promite sa reduca in mod semnificativ atat costurile si complexitatea a modului in caz de boala studii de control sunt efectuate in prezent. Leveraging BioServes Global Repository (R), din probe biologice umane, SNPlates sunt cuprinse de ADN compuse din 180 de cazuri si 180 de controale potrivite in gata facute 96 si 384 formatele de bine placa cu cuprinzatoare, de-a identificat covariate de date, cum ar fi varsta, sexul, dieta , indicele masei corporale (IMC) si rasa. SNPlates pentru diabet zaharat, obezitate, de san, de colon, pulmonar si cancer de prostata sunt acum disponibile.
Un utilizator timpurie a SNPlates, dr. Yuichiro Tanaka, un investigator de cancerul de prostata, la Centrul de Cercetare urologie, Universitatea din California, San Francisco, a remarcat, BioServes SNPlates furnizeaza o mare valoare prin oferirea de ADN, cu detaliate datelor clinice, demografice si de mediu pentru cercetarea mea. BioServe a fost in masura sa ne ofere ADN-ul de la un grup de pacienti cu cancer de prostata care ne-a permis de a consolida in continuare legatura dintre hypermethylation, polimorfisme diverse si relatia lor de a cancerului de prostata. SNPlates mi-a oferit cu un set ideal de cazuri si controalelor pentru cercetarea mea.
O provocare majora cu care se confrunta cercetatorii de viata stiinta este acest caz, efectueaza studii de control este adesea un complex, consumatoare de timp si procesul de costisitoare. BioServes SNPlates ofera acum institutiile de cercetare de toate tipurile si dimensiunile un mod eficient, solutie economica. Aplicarea de mostre de ADN de bogat adnotat, pentru a valida studii de caz de control au potentialul de a face procesul de validare marker genetice mai usor si mai rentabil, si ofera o alternativa interesanta pentru noi cat de studii sunt efectuate de astazi, a declarat Kevin Krenitsky MD, Chief Executive Officer al BioServe.
Comentand cu privire la rolul de cercetare viitoare a SNPlates, dr. Elaine Lanza, un epidemiolog bine-cunoscute si presedinte al genomice nanosisteme, a declarat, Sound studii epidemiologice sa ia mai multi ani pentru a efectua. SNPlates BioServes oferi o mare valoare prin oferirea de familie detaliate demografice, si istoricul medical, impreuna cu ADN-ul pentru genotipare. SNPlates au potentialul de a deveni instrumente foarte valoros pentru eficient validarea markerilor de gene si asocierea lor cu o varietate de state boli precum cancerul, obezitatea, diabetul si bolile de inima.
Kevin Krenitsky adaugata, BioServe a asamblat un set de date de talie mondiala, care va permite cercetatorilor - inclusiv pe cei cu un buget limitat - pentru a profita de seturi de esantion premium, care au fost odata...

Essure (R), sa se sublinieze La 18-lea Congres Anual al Societatii Europene Pentru ginecologic endoscopie

Essure (R), sa se sublinieze La 18-lea Congres Anual al Societatii Europene Pentru ginecologic endoscopie Conceptus, Inc (Nasdaq: CPTS), dezvoltator de Essure procedurii ®, primul dovedit-incisional metoda permanenta de control al nasterii disponibile, a anuntat astazi ca succesul clinice ale procedurii de Essure ® va fi evidentiat la 18-lea Congres Anual de Societatea Europeana de Endoscopie ginecologic (ESGE) din Florenta, Italia din octombrie 28-31, 2009.
Procedura de Essure ® are acum 12 lucrarilor acceptate la ESGE de prezentatori de pe teritoriul Europei recunoscand ca procedura de Standardul de aur pentru sterilizarea hysteroscopic. Printre acestea este o prezentare orala de catre dr. T. Justin Clark, MRCOG, a Femeilor Birmingham Spitalului. La 30 octombrie el va fi prezentarea lui abstracte dreptul, Essure ® permanent de control al nasterii: Worldwide Experienta 2000 - 2009. Abstract se va concentra pe eficacitatea clinica a Essure ®, zero sarcini in studiile clinice si rata de 94,6% bilaterale de plasare a aparatului.
Sunt foarte bucuros sa impartaseasca succesul meu in tratarea peste 200 de pacienti cu aceasta extrem de eficienta si sigura dispozitiv si cred ca procedura Essure ® este standardul de aur in tratarea toti pacientii care doresc sa sterilizare permanenta, a comentat dr. Clark. Aparatul Essure ® este cel mai eficient, sigur si convenabil metoda de sterilizare de sex feminin disponibile, si ar trebui sa fie oferita tuturor femeilor care dor...

Femeile cu familia Istoria prolaps pelvin de organe, hernie, La Mare Risc de Uncomfortable ginecologic Starea

Femeile cu familia Istoria prolaps pelvin de organe, hernie, La Mare Risc de Uncomfortable ginecologic Starea Prolaps pelvin de organe - o lacrima sau slabiciune intr-un muschi Womans etaj pelvian, care permite organelor ei interne sa se incadreze in afara corpului - ruleaza in familii, un nou studiu de la Universitatea Saint Louis gaseste.
Femeile cu un membru al familiei care a avut o hernie sau prolaps - doua conditii care cauzeaza organele interne pentru a iesi in afara printr-un organism de deschi...

Complicatiile De la nesigure Avorturile Leading Cauza kenyan ginecologic Admitere Spitalul de Urgenta, Study Says

Complicatiile De la nesigure Avorturile Leading Cauza kenyan ginecologic Admitere Spitalul de Urgenta, Study Says Complicatiile de la avorturi nesigure sunt cauza principala de admitere Spitalul Clinic de Urgenta ginecologice in Kenya, conform unui studiu publicat recent in statele din Africa de Est Medical Journal, din Africa de Est / rapoarte AllAfrica.com. In conformitate cu statele din Africa de Est / Toate Africa.com, avortul este ilegal in Kenya, dar multe femei sufera avorturi clandestine in conditii n...

Reforma in Sanatatea ar trebui sa impuna acoperire de baza ginecologic Ei bine Vizite, The Nation Avizul Bucata Says

Reforma in Sanatatea ar trebui sa impuna acoperire de baza ginecologic Ei bine Vizite, The Nation Avizul Bucata Says Reprinted cu permisiune de la natura http://www.nationalpartnership.org. Puteti vedea intregul Daily Womens Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail aici. The Daily Womens Health Policy Raportul este un serviciu gratuit de parteneriat national pentru Femei & Familii, publicat de Consiliul consultativ Company.
© 2009 Consiliul consultativ Company. Toa...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.