Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cat trebuie sa fie tensiunea normala


Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?
Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru un diagnostic de hipertensiune arteriala sa fie confirmata. In cronica medicina inseamna, pentru o perioada durabil; persistente.
In SUA aproximativ 72 de milioane de oameni au hipertensiune - aproximativ 1 din 3 adulti, in functie de National Heart Lung and Blood Institute. National Health Service, UK, estimeaza ca aproximativ 40% dintre adulti britanici au conditie. National Institutes of Health (NIH) estimeaza ca aproximativ doua treimi din persoanele cu varsta de peste 65 de ani in Statele Unite ale Americii au hipertensiune arteriala.
Interesant articol despre
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?
Ce este un atac de cord? Care sunt cauzele unui atac de cord?
Ce este insuficienta cardiaca? Care sunt cauzele insuficientei cardiace?
Ce este diabetul?
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este embolie? Care sunt diferitele tipuri de embolie?
Ce este tromboza venoasa profunda (TVP)?
Ce este gras? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc? Inima este un muschi, ca pompele de sange in jurul corpului in mod constant - in timpul fiecare secunda a vietii noastre. De sange care au niveluri scazute de oxigen este pompat spre plamani, in cazul in care livrarile de oxigen sunt completate. De oxigen din sange bogat este apoi pompat de inima in jurul corpului de a furniza muschii nostri si celule. De pompare de sange creeaza presiune - tensiunii arteriale.
Cand ne-am masura a tensiunii arteriale, am ecartament doua tipuri de presiune: a tensiunii arteriale sistolice - tensiunea arteriala in cazul in care contractele de inima, in special in momentul de forta maxima in timpul contractiei. Acest lucru se intampla atunci cand ventriculului stang a contractelor de inima.
Diastolica presiune - tensiunii arteriale dintre bataile inimii, atunci cand inima este de odihna si de dilatarea (deschiderea, completarea). Atunci cand o presiune de persoane de sange este luata Medicul sau asistenta medicala trebuie sa se masoare atat presiunile sistolice si diastolice. Cifrele apar de obicei, cu un numar mai mare prima (a tensiunii arteriale sistolice), urmat de un numar mai mic (presiunea diastolica). Cifra va fi urmata de abrevierea mm Hg, ceea ce inseamna milimetri de mercur.
Daca vi se spune ca tensiunea arteriala este de 120 de peste 80 (120/80 mmHg), aceasta inseamna o tensiunii arteriale sistolice, de 120mmHg si o presiune diastolice de 80mmHg. Definitie a tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala) Oricine a caror tensiune arteriala este 140/90mmhg sau mai mult, pentru o perioada sustinuta se spune ca a tensiune arteriala ridicata, sau hipertensiune arteriala.
Tensiunea arteriala este, de obicei impartite in cinci categorii: Hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta)
Sistolica 90 mm Hg sau mai putin, sau de
Diastolica 60 mm Hg sau mai putin
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Cardiovasculare / Cardiologie News
Colesterol Noutati
Statine News
Heart Disease News
Accident vascular cerebral News
Obezitatea / Pierdere in Greutate News
Vascular Noutati
Somn / Sleep Disorder News
Smoking / Smoking Quit News normal
90-119 mmHg sistolica, si de
Diastolica 60-79 mmHg
Prehypertension
Sistolica 120-139 mmHg, si de
Diastolica 80-89 mmHg
Etapa 1 Hipertensiune arteriala
Sistolica 140-159 mmHg, si de
Diastolica 90-99 mmHg
Etapa 2 Hipertensiune arteriala
Sistolica peste 160 mmHg, iar
Mm Hg diastolica peste 100 Care sunt simptome ale tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Cele mai multe persoane cu tensiune arteriala crescuta nu va experienta nici un simptom, pana cand ajunge la niveluri de aproximativ 180/110 mmHg. Atunci cand simptomele nu apar, de obicei ele includ: dureri de cap - de obicei, acest lucru va dura mai multe zile. Greata - o senzatie de neliniste si disconfort la nivelul stomacului, cu un indemn sa vomite. Varsaturi - mai putin frecvent decat greata. Ameteala - ameteala, instabilitate , si vertij. incetosata sau vedere dubla (diplopie). Epistaxis - sangerari nazale. Palpitatii - senzatii dezagreabile de neregulate si / sau de forta bataie a inimii. dispnee - dispnee, dificultati de respiratie. Oricine experientele aceste simptome, ar trebui sa vedeti imediat medicului lor.
Copiii cu hipertensiune arteriala pot avea urmatoarele semne si simptome: dureri de cap. Oboseala. Vederea incetosata. Sangerari din nas. Bells paralizie - incapacitatea de a controla muschii faciali pe o parte a fetei. Nou-nascuti si copii foarte mici cu hipertensiune arteriala pot avea urmatoarele semne si simptome: Imposibilitatea de a prospera. sechestrarea. iritabilitate. Letargie. detresa respiratorie. Oamenii care sunt diagnosticati cu hipertensiune arteriala ar trebui sa aiba tensiunea arteriala verificata frecvent. Chiar daca a ta este normal, ar trebui sa aveti o verificata cel putin o data la cinci ani si mai des daca aveti orice factorii care contribuie. Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale? Daca ne referim la cauzele hipertensiunii arteriale, este impartit in doua categorii: hipertensiune arteriala esentiala (tensiune arteriala mare primar) - nici o cauza a fost identificata.
Secundar tensiune arteriala ridicata - hipertensiune arteriala are o cauza de baza, cum ar fi boli de rinichi, sau o medicatie specifica pacient utilizeaza. Chiar daca nu exista nici un cauze identificabile esentiale pentru hipertensiune arteriala crescuta, exista dovezi puternice care leaga unii factori de risc pentru a probabilitatea de a dezvolta aceasta conditie. Cele mai multe dintre cauzele de mai jos sunt esentiale de inalta presiune arteriala factori de risc; exista, de asemenea o serie de exemple secundara de inalta tensiune arteriala: Varsta - sunteti mai in varsta mai mare de risc.
Istorie de familie - daca aveti membri ai familiei stranse cu hipertensiune arteriala, sansele de a dezvolta aceasta sunt semnificativ mai mari. Un studiu stiintifice internationale care implica peste 150 de oameni de stiinta de la 93 de centre in Europa si in Statele Unite ale Americii a identificat opt comune diferentele genetice care pot creste riscul de hipertensiune arteriala.
Temperatura - Un studiu care a monitorizat 8801 de participanti in varsta de peste 65 de ani in trei orase franceze, a constatat ca sistolice si diastolice valorile tensiunii arteriale difera in mod semnificativ in cele patru anotimpuri ale anului si in functie de distributia de temperatura exterioara. Tensiunea arteriala a fost mai mica atunci cand a luat mai cald, si a crescut de cand a luat mai reci.
Origine etnica - dovezi in Europa si in America de Nord arata ca persoanele cu statele din Africa si / sau de origine din Asia de Sud au un risc mai mare de hipertensiune arteriala in curs de dezvoltare, comparativ cu persoanele cu predominant caucaziana sau amerindiene (indigene din America) ancestries.
Obezitatea / excesul de greutate - excesul de greutate se refera la care au greutatea corporala suplimentare de la muschi, oase, grasimi si / sau apa. Obezitatea tinde sa se refere doar la a avea o mare cantitate de grasime corporala suplimentare. Ambele persoane supraponderale si obeze au mai multe sanse de a dezvolta tensiune arteriala ridicata, in comparatie cu persoanele cu greutate normala.
Unele aspecte ale intre femei si barbati - in general, cresterea tensiunii arteriale este mai frecvent in randul barbatilor adulti decat femeile adulte. Cu toate acestea, dupa varsta de 60 de barbati si femei sunt la fel de sensibile. Femeile in varsta de 18-59 au mai multe sanse de a identifica semnele si simptomele si, ulterior, sa caute tratament pentru tensiune arteriala crescuta, comparativ cu barbatii.
Sedentarismul - lipsa de exercitiu, precum si ca avand un stil de viata sedentar, creste riscul de hipertensiune arteriala.
Fumatul - fumatul provoaca vaselor de sange pentru a inguste, rezultand in tensiunii arteriale mai mari. Fumatul, de asemenea, reduce continutul de Bloods de oxigen, astfel inima sa de a pompa mai repede in scopul de a compensa, determinand o crestere a tensiunii arteriale.
Consumul de alcool - risc poate uneori chiar include persoanele care beau cu regularitate, dar nu in exces. Oamenii care beau regulat au tensiunii arteriale sistolice mai mari decat oamenii care fac, nu spun cercetatorii de la Universitatea din Bristol, Marea Britanie. Ei au descoperit ca nivelul tensiunii arteriale sistolice sunt pe cale de 7 mmHg mai mare in randul consumatorilor de alcool frecvent decat la persoanele care nu beau.
High aportului de sare - cercetatori de la Universitatea din Michigan Health System au raportat ca societatile in care oamenii dont mananca multa sare au presiuni mai mici de sange mult de locurile in care oamenii mananca o multime de sare.
High grasimi - profesionistilor din domeniul sanatatii Multi spun ca o dieta bogata in grasimi duce la un risc ridicat de sange de inalta presiune. Cu toate acestea, cele mai multe dieteticienilor subliniaza faptul ca problema nu este cat de mult de grasime este consumat, ci mai degraba ce tip de grasimi. Grasimi provenind din plante, cum ar fi avocado, nuci, ulei de masline, etc, precum si uleiurile Omega, care sunt comune in anumite tipuri de peste, sunt bune pentru tine - in timp ce, grasimile saturate, care sunt comune in produsele alimentare provenind de animale, precum si ca de grasimi trans sunt rau pentru tine.
Mental stres - Diferite studii au dovezi incontestabile ca stres mental, in special pe termen lung, poate avea un impact grav asupra tensiunii arteriale. Un studiu interesant efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Texas, a sugerat ca modul in care controlorii de trafic aerian maner de stres poate afecta indiferent daca acestea sunt la riscul de a dezvolta tensiune arteriala ridicata mai tarziu in viata. Avand in vedere acest studiu, si multe altele care se concentreaza pe managementul stresului, ar fi corect sa se presupuna ca unele niveluri de stres, care nu sunt gestionate in mod corespunzator poate creste riscul de hipertensiune arteriala.
Diabetul - persoanele cu diabet zaharat sunt la un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arteriala. Printre pacientii cu diabet zaharat de tip 1, hiperglicemie (zaharului in sange) este un factor de risc pentru hipertensiune incident in diabet zaharat tip 1 - terapie intensiva cu insulina reduce riscul pe termen lung de a dezvolta hipertensiune arteriala. Persoanele cu diabet zaharat de tip 2 sunt expusi riscului de hipertensiune arteriala, datorita hiperglicemie, precum si alti factori, cum ar fi excesul de greutate si obezitatii, anumite medicamente, precum si unele boli cardiovasculare.
Psoriazis - Un studiu american care a urmat 78000 de femei de 14 ani a constatat ca psoriazis care au fost legate de un risc mai mare de dezvoltare a hipertensiunii arteriale si diabet zaharat. Psoriazisul este o conditie a sistemului imunitar care apare pe piele, sub forma de gros, patch-uri de culoare rosie solzos.
Low greutate la nastere - legatura dintre greutatea scazute de natalitate si hipertensiune arteriala devine mai puternica ca indivizi a lua mai mari - in special in randul barbatilor de culoare alba, spre deosebire de femele si masculi si femele de afro-americani, oameni de stiinta de la Centrul pentru Tulane cardiovasculare Sanatate, New Orleans, raportate.
Sarcina - femeile gravide au un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arteriala decat femeile de aceeasi varsta care nu sunt gravide. Aceasta este problema cea mai frecventa medicale intalnite in timpul sarcinii, complicand 2% la 3% din sarcini. Cele mai multe tari imparti Tulburari hipertensivi in timpul sarcinii in patru categorii: 1. Hipertensiune arteriala cronica, 2. Preeclampsia-eclampsie, 3. Preeclampsia, suprapusa pe hipertensiune arteriala cronica. 4. Gestationala hipertensiune arteriala. Cum este tensiune arteriala ridicata diagnosticate? Sphygmomanometer
Cele mai multe laici au vazut acest aparat. Acesta consta intr-o manseta gonflabile, care este infasurat in jurul partea superioara a bratului. In cazul in palma este umflat care limiteaza fluxul de sange. Un mercur sau manometrului mecanice masuri de presiune.
Un sphygmomanometer este intotdeauna utilizat impreuna cu un mijloc de a stabili la ce fluxul de a tensiunii arteriale este doar de pornire, si la ce presiune este liber. De exemplu, o sphygmomanometer manual este utilizat impreuna cu un stetoscop.
Banta este plasat snugly si fara obstacole in jurul bratul superior, la altitudinea de aproximativ aceeasi cu inima in timp ce pacientul este sedintei cu bratul sprijinit (odihnindu-se pe ceva). Este crucial ca dimensiunea manseta este adecvata. In cazul in care este prea mic de lectura va fi inexact ridicate; in cazul in care este prea mare pentru lectura va fi prea mic.
Banta este umflat pana cand artera este complet blocat (occluded).
Asistenta medicala, medicul, sau oricine face examinarea asculta cu un stetoscop la artera brahiala la cot si elibereaza lent mansete de presiune (deflates IT).
In ceea ce mansete presiunea scade examinatorul va auzi un sunet whooshing sau un sunet Pounding atunci cand fluxul de sange incepe din nou.
Presiunea la punctul in care a inceput de sunet este de remarcat in jos si se inregistreaza ca tensiunii arteriale sistolice.
Banta este deflatat in continuare, pana cand nici un sunet poate fi auzit. In acest moment, examinatorul notele in jos si inregistrari tensiunii arteriale diastolice.
Cu o tot digitala sphygmomanometer se face cu senzori electrice.
Hipertensiune arteriala necesita confirmare lecturi de mai multe
Un sange lectura tensiune arteriala nu este suficient pentru a diagnostica hipertensiune arteriala la un pacient. Popoarele tensiunii arteriale pot varia in timpul zilei, o vizita la medicul poate Spike lectura, deoarece pacientul este anxietate sau accentuat, care au mancat doar temporar, de asemenea, poate afecta citirea tensiunii arteriale.
Ca definitie a hipertensiunii arteriale este definit ca fiind in mod repetat, a tensiunii arteriale ridicate GP (medic generalist, medic primar de ingrijire), va trebui sa ia mai multe lecturi pe o perioada stabilita. Acest lucru poate necesita trei masuratori separate, o saptamana in afara - de multe ori de monitorizare continua pentru mult mai mult timp inainte ca un diagnostic este confirmat. Pe unele cazuri rare, in cazul in care tensiunea arteriala este extrem de mare, sau la sfarsitul-daune de organe este prezent, diagnosticul se poate face imediat, astfel incat tratamentul poate incepe cu promptitudine. End-daune de organe, in general, se refera la deteriorarea organelor majore alimentat de sistemul circulator, cum ar fi inima, rinichii, creierul sau cu ochii.
Tulburare Rinichi - in cazul in care pacientul are o infectie de tract urinar, urineaza frecvent, sau rapoarte dureri in jos partea laterala a abdomenului, acestea ar putea fi semne / simptome de o tulburare de rinichi. In cazul in care medicul de locuri stetoscop pe partea laterala a abdomenului si aude sunetul de o infuzie de sange (un zgomot), ar putea fi un semn de Stenoza - ingustat o artera furnizarea de rinichi. Medicul poate dispune, de asemenea, urmatoarele teste: urinei si testele de sange - cauzele care stau la baza ar putea fi din cauza colesterolului, nivelul ridicat de potasiu, zahar din sange, infectii, functionare defectuoasa renale, etc proteine sau de sange in urina pot indica leziuni renale. Inalt de glucoza in sange pot indica diabet.
Exercitarea stress test - mai frecvent utilizate pentru pacientii cu hipertensiune arteriala de granita. Acest lucru implica de obicei, pedalarea o bicicleta stationara sau de mers pe jos pe un treadmill. Stress test evalueaza modul in care sistemul cardiovascular bodys raspunde la cresterea activitatii fizice. In cazul in care pacientul are hipertensiune aceste date, este important sa stiti inainte de inceperea probei de efort. Testul monitorizeaza activitatea electrica a inimii, precum si a presiunii arteriale la pacientii in timpul exercitiului. Un exercitiu de testare de stres, uneori, indica existenta unor probleme care nu sunt evidente atunci cand organismul este de odihna. Imaging scanari ale alimentarii cu sange inimile s-ar putea fi facut in acelasi timp.
ECG (electrocardiograma) - aceasta teste inimile activitatea electrica. Acest test este mult mai frecvent utilizate pentru pacientii cu risc ridicat de probleme cardiace, cum ar fi hipertensiune arteriala si Valori crescute ale colesterolului. ECG initiala se numeste o linie de referinta. EKG ulterioare pot fi comparate cu linia de baza pentru a descoperi modificari care ar putea indica boala arteriala coronariana sau ingrosare a peretelui inimii.
Monitorizare Holter - pacientul poarta un aparat EKG portabil, pentru aproximativ 24 de ore.
Ecocardiografie - Acest aparat utilizeaza valuri de ultrasunete, care arata inima in miscare. Medicul va fi capabil sa detecteze probleme, cum ar fi ingrosarea peretelui inimii, valve cardiace defecte, cheaguri de sange, lichid si excesiva in jurul inimii. Care este tratamentul pentru a tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Tratamentul pentru hipertensiune depinde de mai multi factori , gravitatea astfel, riscurile asociate in curs de dezvoltare de accident vascular cerebral sau cardiovasculare, a bolilor, etc usor crescute ale tensiunii arteriale
Medicul poate sugera unele modificari stilului de viata in cazul in care tensiunea arteriala la pacientii este doar usor ridicat si riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare considerate a fi mici.
Moderat hipertensiune arteriala
In cazul in care tensiunea arteriala este pacientii moderat ridicat si medicii considera ca riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare in urmatorii zece ani este de peste 20%, pacientul va fi probabil prescris medicamente si recomandari privind modificarile stilului de viata.
Hipertensiune arteriala severa

Noua orientare pentru NHS privind diagnosticul si managementul de diabet zaharat tip 1 la adulti, Marea Britanie

Noua orientare pentru NHS privind diagnosticul si managementul de diabet zaharat tip 1 la adulti, Marea Britanie O noua orientare publicat astazi de catre Institutul National de clinica Excellence (NICE), precum si de colaborare al Centrului National pentru afectiuni cronice (NCCCC) stabileste modul in care profesionistii din domeniul sanatatii ar trebui sa gestioneze tratament si ingrijire a persoanelor cu diabet zaharat tip 1. Orientarea se va asigura ca NHS este de lucru la aceleasi standarde in sprijinirea persoanelor cu diabet zaharat in Anglia si Tara Galilor.
Noua orientare face clar ca ar trebui sa se pacient si punctele de vedere si preferintele persoanelor fizice cu diabet zaharat tip 1 ar trebui sa fie integrate in lor de asistenta medicala.
Diabetul zaharat de servicii ar trebui sa fie organizate, si cu personal calificat, pentru a permite si sa incurajeze acest lucru.
Alte recomandari facute cheie in orientarea includ:
- Care ar trebui sa fie furnizate de catre o echipa multidisciplinara. O astfel de o echipa trebuie sa includa membrii care au specifice de formare si de interes pentru a acoperi: educatie / dand informatii; nutritionale; terapeutica, identificarea si de gestionare a complicatii; ingrijire piciorului; consiliere si asistenta psihologica.
- Educatie cultural corespunzatoare ar trebui sa fie oferite dupa ce la diagnostic la toti adultii cu diabet zaharat tip 1 (si la cele cu aport semnificativ in ingrijirea diabetului zaharat de altii). Ar trebui sa fie repetate asa cum a solicitat si in conformitate cu revizuirea anuala de nevoie. Acest lucru ar trebui sa cuprinda intelegerea necesara, motivatia si aptitudinile necesare pentru a gestiona in mod corespunzator:
- De glucoza din sange de control (insulina, auto-monitorizare, nutritie)
- Factori de risc arteriala lipide (sange, tensiunea arteriala, fumat)
- Complicatiilor tardive (picioare, rinichii, ochii, inima).
- Controlului glicemiei ar trebui sa fie optimizate DCCT in vederea atingerii obiectivelor-HbA1c armonizate pentru prevenirea bolilor microvasculare (mai putin de 7,5%) si, in cele cu risc crescut, boala arteriala (mai mic sau egal cu 6,5%), dupa caz, in timp ce luati in considerare:
- Experiente si preferintele utilizatorului insulina, in scopul de a evita hipoglicemia
- Necesitatea de a solicita consultanta din partea profesionistilor din knowledgeable despre gama de masa disponibile in timp si insuline bazale, precum si despre combinatiile optime ale acestora, precum si utilizarea lor optima.
- Adulti cu diabet zaharat tip 1 ar trebui sa fie evaluate pentru riscul de arteriala la intervale anuale. Aceste dovedit a fi un risc crescut ar trebui sa fie gestionate prin interventii adecvate si revizuirea periodica. Nota ar trebui sa se tina seama de:
- Microalbuminurie, in special in
- Prezenta acelor caracteristici ale sindrom metabolic
- Factori de risc conventionale (familie de istorie, profilul lipidic anormala, cresterea tensiunii arteriale, fumat).
- Adulti cu diabet zaharat tip 1 ar trebui sa fie evaluata pentru markeri precoce si caracteristici ale ochilor, rinichilor, nervilor, febra si daune arteriala la intervale anuale. Evaluate in functie de necesitate, ele ar trebui sa fie oferite interventii adecvate si / sau trimitere, in scopul de a reduce progresia unor astfel de complicatii pana tarziu in rezultatelor de sanatate negative care afecteaza calitatea vietii.
Profesorul Philip Home, profesor de Diabet Medicina de la Universitatea din Newcastle si consilier clinice pentru Dezvoltare Orientarea Grupa a declarat: Tipul 1 de diabet poate parea a fi toate injectiile dureroase, orbire si restrictie stil de viata. Dar nu trebuie sa fie asa. Aceste orientari stabilit-o directie care sa incurajeze persoanele cu diabet zaharat si echipele profesioniste care le recomanda pentru a discuta si sunt de acord cum se folosesc de progresele tehnologice ale ultimului deceniu de a trai o aproape de la o viata normala, evitand in acelasi timp complicatiilor devastatoare latedeveloping.
Diabetul zaharat de management este de aproximativ auto-management. Espouses orientarea nevoia de educatie complete despre diabetul zaharat si modul in care sa se ocupe de ea. De asemenea, pune accentul pe screening-ul de prevenire si tratament, evitand astfel problemele de sanatate in viitor, mai degraba, ca au nevoie de medicina salvare mai intens si mai costisitoare. Astfel, aceste orientari sunt o casatorie subtil in cadrul NHS de ingrijire structurat cu alegere individuala.
Dr. Roger Gadsby, GP membru al Grupului de Dezvoltare orientare a declarat: Prezenta orientare se de o mare importanta pentru toti adultii care traiesc cu diabet zaharat tip 1, precum si celor care lucreaza in comunitate ajuta sa aiba grija de ei. Aceasta publicatie ofera o sinteza cuprinzatoare a dovezilor disponibile, precum si ofera recomandari importante pentru managementul de multe.
Acesta subliniaza necesitatea de pacient-centrat de ingrijire, emis de catre o echipa multi-disciplinara. Ingrijirea persoanelor cu diabet zaharat tip 1 a fost in trecut, in mare masura in ingrijirea secundara. Astazi ce mai multi oameni li se administreaza o parte, sau, in unele cazuri, toate de grija lor de rutina in comunitate. Aceasta orientare va informa, ghid si de a ajuta pe toti cei care contribuie la ingrijire pentru adultii cu diabet zaharat tip 1.
David Turner, membru pacient de Dezvoltare Orientarea Grupa ...

Hearts anormal de mari pot fi scazut cu o ruda a Viagra

Hearts anormal de mari pot fi scazut cu o ruda a Viagra Compusi legate de Viagra, care este deja in studiile clinice pentru a preveni insuficienta cardiaca, poate, de asemenea, contra bolii intr-un mod diferit, conform unui studiu publicat in revista on-line Circulation Research. Rezultatele raman promisiune pentru proiectarea unei noi clase de droguri, precum si pentru utilizarea potentialului sau in combinatie cu Viagra sau beta-blocante.
In insuf...

Smart suficient pentru a face noi insine Sick

Smart suficient pentru a face noi insine Sick De ce oameni si verii lor de primate obtine mai mult stres legate de boli decat oricare alt membru din regnul animal? Raspunsul, spune neurolog la Universitatea Stanford, Robert Sapolsky, este ca oamenii, maimutele si maimute sunt foarte inteligente, sociale creaturi cu un timp mult prea mare de schimb, pe mainile lor.
Primatele sunt super inteligent si organizat doar suficient pentru a dedica ...

Familii si comunitati, incurajate sa Echipa de Sus Pentru Inimi sanatoase - Ziua Mondiala a Inimii - 30 septembrie 2007

Familii si comunitati, incurajate sa Echipa de Sus Pentru Inimi sanatoase - Ziua Mondiala a Inimii - 30 septembrie 2007 Cu 155 milioane de copii supraponderali si obezi la nivel global, 1 studii au aratat ca parintii pot juca un rol major in sprijinirea copiilor greutate de control si de a dezvolta obiceiuri sanatoase, altele pentru a reduce factorii de risc major pentru boli de inima si accident vascular cerebral in mai tarziu life.2 parintii Recunoscand nu influenteaza numai dar dincolo in familiile in grupuri co...

Stress-ar putea fi tratati cu Fistic?

Stress-ar putea fi tratati cu Fistic? Posibilitati de alimentatie fistic poate reduce de raspunsul dumneavoastra bodys la subliniaza, de viata de zi cu zi, conform unui studiu Penn State.
Un zece ani de urmarire studiu de tineri au aratat ca cei care au avut mai mare de raspunsuri cardiovasculare sa sublinieze, in laborator, s-au mai multe sanse de hipertensiune arteriala contract de mai tarziu in viata, spune Dr. Sheila G. Vest, p...

Aerobic Exercitarea Capacitate legat la riscul bolilor de inima

Aerobic Exercitarea Capacitate legat la riscul bolilor de inima Slaba capacitate de exercitiu la sobolan asociate cu niveluri ridicate de factori de risc CV --
Ann Arbor, Michigan, SUA - Daca rezolutia dvs. de Anul Nou sa-si exercite este acum doar o amintire indepartata, exista unele sobolani, la Universitatea din Michigan Medical School, care pot convinge sa urce inapoi pe treadmill.
Un nou studiu de cercetare, care urmeaza sa fie publicat in 21 ianuar...

Road Pentru mai buna de sanatate A Mouse clic distanta

Road Pentru mai buna de sanatate A Mouse clic distanta Psihologii in Virginia techs Colegiul de Stiinte a s-au dezvoltat un program gratuit la Internet de sanatate care ajuta oamenii sa stil de viata a face modificari permanente pentru a imbunatati sanatatea lor.
Majoritatea americanilor stiu ca ar trebui sa manance mai bine si sa fie mai activi fizic, a declarat Richard Winett, director al universitys Centrul de Cercetare in Sanatate Behavior. Cee...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.