Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cate batai de inima are un om normal pe minut


Ce este aritmie? Care este cauza aritmie?

Ce este aritmie? Care este cauza aritmie?
Un aritmie este un batai neregulate ale inimii - inima poate bate prea repede (tahicardie), prea lent (bradicardie), prea devreme (contractie prematuri) sau prea neregulat (fibrilatie). Aritmii cardiace sunt probleme de ritm - ele apar atunci cand impulsurile electrice la inima care coordoneaza batai de inima nu functioneaza in mod corespunzator, ceea ce face inima bate prea repede / lent sau inconsecvent.
Aritmii cardiace Multe sunt inofensive. Noi toti, ocazional, experienta batai de inima neregulate, care poate simt ca o inima de curse sau care da din aripi. Unele aritmii, cu toate acestea, mai ales in cazul in care Veer prea departe de la un batailor inimii normal sau rezulta dintr-o inima slaba sau deteriorate, poate provoca simptome suparatoare si chiar si potential letale.
Aritmii Rapid sunt numite tachycardias, in timp ce cele lente sunt numite bradycardias. Aritmii neregulate - atunci cand este batai neregulate - sunt numite fibrillations, la fel ca in fibrilatie atriala sau ventriculare. Atunci cand un singur inimii are loc mai devreme decat ar trebui sa se numeste contractie prematura.
Aritmie engleza Cuvantul provine din cuvantul grecesc rhymos, insemnand ritm, greaca sufixul o scrisoare (o adauga la inceputul unui cuvant) inseamna pierderea - pus impreuna ele sa insemne pierderea de ritm. Care sunt semnele si simptomele de aritmie? Unele pacienti pot avea nici un simptom, la toate. Un medic poate detecta un semn de aritmie in timpul unei examinari de rutina. (Detecteaza pacient / simte un simptom, si alte persoane, cum ar fi medicul sau de ceilalti membri ai gospodariei, detecta un semn).
Chiar daca un pacient simptome anunturi, aceasta nu inseamna neaparat ca este o problema grava. In mod ironic, unii pacienti cu viata in pericol aritmii poate avea nici un simptom, in timp ce altii cu simptome pot sa nu aiba o problema grava. Tahicardie Simptomele includ:
(Uneori nu exista simptome)
Lipsa de aer Ameteli Sincopa (lesin, lesin sau aproape), falfaind in piept delir slabiciune brusca
Simptomele de bradicardie includ:
(Uneori nu exista simptome)
Angina pectorala (durere in piept), probleme de concentrare Confuzie dificultati atunci cand isi exercita Ameteli Oboseala (oboseala), ameteli Palpitatii Dispnee Sincopa (lesin sau in apropierea-lesin),
Simptomele de fibrilatie atriala (acestea de multe ori se dezvolte rapid):
(Uneori nu exista simptome)
Angina pectorala (dureri in piept), lipsa de aer Ameteli Palpitatii Sincopa (lesin, sau in apropierea-lesin) Slabiciune Care sunt cauzele de aritmie? Impulsuri electrice care produc inimii de a contracta trebuie sa urmeze o cale de precisa pentru a functiona corect. Orice intrerupere a aceste impulsuri pot duce la aritmie. Inima omului este format din patru camere - camerele de pe fiecare jumatate din formularul de inima doua pompe invecinate, cu atrium (Camera superioara) si a ventriculului (Camera inferioara).
Atunci cand un inimii apare mai putin musculare si mai mici, contract de Atria si completati ventriculi relaxat cu sange. Contractia incepe atunci cand un grup mic de celule din atriul drept (nodul sinusal), trimite un impuls electric care cauzeaza Atria dreapta si stanga pentru a contractului. Impuls, apoi se muta la nodul atrio-ventricular (la centrul inimii) pe calea intre atrii si ventriculi. De aici impulsul paraseste nodul atrio-ventricular, calatoreste prin ventriculi, care le determina la contract si pompa sange - acest pompe de sangelui in tot corpul.
Pentru o persoana cu o inima sanatoasa proces lucreaza in mod corespunzator si el / ea ar trebui sa aiba o rata de inima intre 60 si 100 de batai pe minut in perioadele de repaus. Montator sunteti reduce rata de repaus inimii. Sportivilor olimpici, de exemplu, va avea de obicei, o rata de repaus inima mai mult de 60 de batai pe minut pentru ca inimile lor sunt foarte eficiente.
Unele lucruri nu se pot provoca inima sa functioneze corect, acestea includ: abuzul de alcool Diabet abuz de droguri consumul de cafea in exces inima Hipertensiune bolii (tensiune arteriala crescuta) Hipertiroidia (o glanda tiroida hiperactiva) STRES MENTAL cicatrici ale inimii; adesea rezultatul unei inimi Fumatul atac Unele suplimente nutritive Unele tratamente pe baza de plante Unele medicamente O persoana sanatoasa cu greu va mai suferi de pe termen lung, aritmii exceptia cazului in care el / ea are o trigger extern, cum ar fi abuzul de droguri sau de un soc electric. Daca exista o problema de baza, cu toate acestea, impulsurile electrice nu pot fi in masura sa calatoreasca prin inima in mod corect, crescand riscul de aritmie.
Dezvoltarea Aritmie pot aparea in cazul in care o conditie a schimbat structura de inima, din cauza: Reducerea in aprovizionarea cu sange - o scadere a aportului de sange la inima poate modifica capacitatea celulelor si a tesuturilor la inima conduce impulsurile electrice.
Deteriorate sau distruse tesut cardiac - in cazul in tesutul cardiac a murit sau este deteriorat modul impulsuri electrice raspandit in inima pot fi afectate. Modificari structura inimii pot fi cauzate de: CAD (boala coronariana) - aceasta este atunci cand arterele in inima ingust , de multe ori rezultand intr-un atac de cord (unele dintre muschiului inimii moare din cauza lipsei de fluxul de sange). Atacuri de cord cauza cicatrici ale tesutului inimii. Scarred tesutului inima interfera cu miscarea corespunzatoare a impulsuri electrice care face inima bate. Inima poate bate prea repede (tahicardie ventriculara) sau neregulat (fibrilatie ventriculara).
Cardiomiopatie - boala a miocardului (muschiul cardiac). Peretii ventriculelor poate stretch sau a mari, sau de peretele din stanga ventriculul pot ingrosa si strange. Inimile de sange-a eficientei de pompare este afectata, de multe ori duce la deteriorarea inimii tesut.
Bolilor de inima valvulara - in cazul in care valvelor inimii ingust sau scurgeri muschiului cardiac poate intinde si ingrosa. In cazul in care supape sunt stranse sau scurgeri exista un risc semnificativ de dezvoltare a aritmie. Aritmii sunt clasificate in functie de doi factori: In cazul in care acestea provin - Atria sau ventriculelor.
Frecventei cardiace - rapid (tahicardie - peste 100 de batai pe minut), lent (bradicardie - mai mult de 60 de batai pe minut). Ridicate sau batai de inima lent nu inseamna neaparat exista boli de inima. Noastra cresteri a ratei pulsului in timpul exercitarii - acest lucru este normal. Unii sportivi extrem de potrivesc au o rata de repaus inima mai mult de 60 de batai pe minut.
Tahicardie in Atria: fibrilatie atriala - asta inseamna batai neregulate ale camerelor atriale - de obicei repede. Fibrilatie atriala este un tip comun de aritmie si afecteaza in special la pacientii varstnici. Persoane Un risc de a dezvolta fibrilatie atriala creste in mod semnificativ dupa varsta de 60, mai ales daca el / ea a avut hipertensiune arteriala sau alte probleme de inima. In loc de a produce un singur, contractia puternica, in camera de fibrillates (quivers). In unele cazuri, emotie de o persoana cu fibrilatie atriala poate merge pana la 350 de batai pe minut, si chiar si 500 sau 600. Pe termen mediu sau pe termen lung-fibrilatie atriala poate provoca un accident vascular cerebral, precum si a unor alte conditii grave.
Flutter atrial - diferenta dintre flutter fibrilatie atriala si flutter este faptul ca este bine organizata in timp ce fibrilatie nu este. Flutter atrial poate vin si pleaca, dupa cum se poate fibrilatie atriala. Flutter atrial pot fi grave. Un pacient cu flutter atrial va experienta de obicei 250 - 350 batai pe minut.
Tahicardie supraventriculara (SVT) - o regulat, anormal de batai rapide cauzate prin ardere rapida a impulsurilor electrice de la un accent mai sus nodului atrio-ventricular (in inima). Se numeste SVT, deoarece accelerarea batailor inimii provine de mai sus ventriculi a inimii. Pacientul prezinta o explozie de batai de inima accelerate, care poate dura de la cateva secunde pana la cateva ore. Aceste explozii de multe ori au loc atunci cand impulsului electric de la o bataie de inima incepe sa cerc prin calea suplimentare. In mod normal, un pacient cu SVT va avea o rata de inima intre 160 si 200 de batai pe minut. SVT poate fi cauzata de o boala de inima care stau la baza.
Tinerii cu inimi normale pot experienta SVT (curse de inima) - cu toate acestea, desi se pot simti inconfortabil, este de obicei, nu pun in pericol viata.
Wolff-Parkinson-White (WPW), sindromul - exista o conexiune electrica suplimentar in interiorul inimii care actioneaza ca un scurt-circuit, rezultand intr-o batai anormal de rapide ale inimii (uneori neregulate). Acest sindrom poate fi viata in pericol, cu toate ca este ceva neobisnuit. Tahicardie in ventriculi: tahicardie ventriculara - anormale impulsuri electrice care incepe in ventriculi cauza bate batai anormal de rapide. In mod normal, inima va avea o cicatrice de la un atac de cord anterior, care fortele de semnal electric pentru a se deplasa in jurul sau. De obicei, ventriculului va contractul de mai mult de 200 de ori pe minut.
Tahicardie ventriculara (VT) afecteaza oameni cu inima legate de probleme, cum ar fi cicatrici sau daune ventriculului musculare cauzate de boala arterelor sau un atac de cord. Exista doua tipuri de VT:
Unsustained VT - aceasta dureaza pana la aproximativ 30 de secunde si este, de obicei inofensiv. Cu toate acestea, exista un risc de mai lunga durata-VT in cele din urma.
VT sustinut - acest lucru este mai lunga durata si este o urgenta medicala.
Fibrilatie ventriculara - ritm cardiac neregulat format din foarte rapida, necoordonat falfaind contractiile ventriculelor (camerele inferioare ale inimii). Ventriculilor nu pompa sange in mod corespunzator (ei tolba inutil in loc). Tensiunea arteriala scade dramatic, privand organe vitale, inclusiv creierul, privind oferta de sange esentiale. Majoritatea pacientilor pierderea cunostintei destul de rapid si care necesita asistenta medicala de urgenta, inclusiv a CPR (resuscitare cardiopulmonara). Pacientii care primesc CPR, pana cand inima lor poate fi socat inapoi intr-un ritm normal cu un defibrilator au rate mult mai bine de supravietuire. In cazul in care pacientul nu primeste CTP sau defibrilare el / ea va muri in cateva minute. Fibrilatie ventriculara este de obicei asociata cu un fel de boala de inima. Fibrilatie ventriculara este adesea declansata de un atac de cord.
Sindrom de QT prelungit - o tulburare de ritm cardiac care ar putea provoca, uneori, rapide, batai de inima lipsita de coordonare. Denumirea vine de la sindrom segmentul QT la urmarirea pe electrocardiograma, care dureaza putin mai lung, in sindromul decat in mod normal. Heartbeats rapida poate duce la lesin, care pot pune in pericol viata. In cazurile severe, ritmul cardiac poate deveni atat de haotice pe care le provoaca moartea subita. Unii oameni mosteni o gena defect care creste riscul de a dezvolta sindrom QT lung. Un numar semnificativ de medicamente pot provoca, de asemenea, sindrom de QT lung. Bradicardie (inima bate anormal de lent) O batai lenta (sub 60 de batai pe minut) nu inseamna neaparat ca exista o problema. O persoana care se potrivesc cu o sanatoasa, inima puternic pot avea o rata scazuta de repaus cardiac, mai mult de 60 de batai pe secunda, si sa fie in cele mai bune de sanatate. Bradicardie este o problema in cazul in care inima este defect si nu pompa suficient sange; Exemplele includ: Sick sinus - o problema cu nodul sinusal a inimii. Nodului sinusal este inimile stimulatorul naturale. In cazul in care aceasta nu functioneaza in mod corespunzator la pacientii de repaus frecventa cardiaca poate fi anormal de mici (bradicardie). In cazul in care functiile sinusurilor nodul in mod corespunzator, sinusal bolnavi pot fi cauzate de cicatrizare in apropierea nodului sinusal, care submineaza libera de impulsuri electrice.
Conductie bloc - un bloc de cai electrice ale inimii. Acest lucru poate sa apara in sau in apropierea nodului atrio-ventricular, situat pe drumul dintre atrii si ventriculi. Bloc poate fi de-a lungul alte cai de la fiecare ventricul. Impulsuri electrice intre superioara si jumatati de jos a inimii pot fi incetinite sau blocate; acest lucru depinde de tipul de bloc si in cazul in care acesta este. In cazul in care semnalul este complet blocat, unele celule din nodul atrio-ventricular sau ventricule poate face o constanta dar batailor inimii mai lent. Pacientul poate experienta omit batai de inima sau bradicardie - uneori, nu exista simptome, la toate. Batai de inima prematura - se intampla acest lucru, in ventricule si vine in fata ventriculi au avut timp sa umple cu sange, dupa o batailor inimii regulate. Un batai premature are loc intre doua batai de inima normale. Cu toate acestea, pacientul va simti el / ea a sarit-o clipa. In cele mai multe cazuri, Beat ocazional prematur nu este nimic sa va faceti griji. Cu toate acestea, ea poate declansa un lung-aritmii de durata - aceasta este in special cazul in cazul in care pacientul a bolilor de inima. Care sunt factorii de risc pentru aritmie? Veche de varsta - inima slabeste in mod inevitabil, ca vom ajunge vechi si pierde o parte din flexibilitatea - acest lucru afecteaza si conducta de impulsuri electrice.
Defecte gena mostenita - oameni care s-au nascut cu o malformatie cardiaca au un risc mai mare de a dezvolta aritmie.
Probleme cardiace - persoane cu probleme cardiace, ingustat artere, cei care au avut un atac de cord, valve cardiace care nu functioneaza in mod corespunzator, interventii chirurgicale anterioare inima, si cardiomiopatie, sunt mai susceptibile de a dezvolta aritmie.
Hipotiroidism sau hipertiroidism - persoane cu o problema de a glandei tiroide sunt mai multe sanse de a dezvolta aritmie.
Medicamente - unele medicamente baza de prescriptie medicala, precum si medicamente OTC, cum ar fi tusea si droguri rece care contin pseudoefedrina poate ajuta in dezvoltarea de aritmie.
Hipertensiune arteriala - persoa...

De inscriere la Studiu privind Reanimare Metode pentru cardiace de arestare oprit de NHLBI

De inscriere la Studiu privind Reanimare Metode pentru cardiace de arestare oprit de NHLBI Inscriere sa incheiat la inceputul anului o mare, studiu clinic multicentric comparat doua strategii distincte de resuscitare livrate de servicii medicale de urgenta (EMS) Furnizorii de a creste fluxul de sange in timpul stop cardiac. Consiliul de studys independente de monitorizare si de National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI), sponsorul principal al studiului, a oprit de inscriere pe baza datelor preliminare sugereaza ca nici strategia de imbunatatit in mod semnificativ de supravietuire. O strategie diferita in comparatie durate de resuscitare manuala cardiorespirator (CPR) de catre furnizorii de SME inainte de a evaluat daca defibrilare a fost nevoie, si strategia de alte testate potentialele beneficii si riscuri de un dispozitiv experimentale a mentine o presiune in piept in timpul CPR.
Dupa trecerea in revista a datelor asupra participantilor la studiu de aproximativ 11.500, studys de date si de monitorizare a Consiliului de Securitate (DSMB) a recomandat pe 23 octombrie ca inscrierea opri NHLBI, deoarece date suficiente au fost colectate, si recrutarea continua a fost putin probabil sa schimbe rezultatele generale ale studiului. La bord nu a avut nici o preocupare privind siguranta din oricare dintre interventii testate, precum si NHLBI acceptat recomandarile DSMB in aceeasi zi. Cercetatorii vor continua sa monitorizeze participantii la studiu, care sunt de acord sa urmarire vizite de pana la sase luni. Ei vor analiza si publica datele finale in urmatoarele luni. NHLBI face parte din National Institutes of Health.
Ratele de supravietuire pentru pacientii care sufera stop cardiac inainte de a ajunge intr-o instalatie medicale sunt scazute tragic, a declarat Susan Shurin, MD, director adjunct al NHLBI, care supravegheaza studiile clinice sustinuta de NHLBI si a acceptat recomandarea DSMB. Acest studiu ofera dovezi importante pentru a ajuta la informarea raspuns prima si a altor furnizori de asistenta medicala pe sigura si eficienta de salvare a vietii optiuni de tratament. Vom continua sa caute noi modalitati de a salva vieti in cateva momente pretioase, dupa stop cardiac - si sa evalueze beneficiile si riscurile de practici utilizate in mod obisnuit.
Reanimare Rezultate Consortiul (BOR), cea mai mare retea clinice de cercetare pentru a studia tratamente prehospital pentru stop cardiac in Statele Unite si Canada, testate atat strategii de resuscitare, ca parte a Reanimare Prehospital folosind un ventil de impedanta si Early fata de tip intarziat (ROC amorsate) clinice proces. O supapa de impedanta, numita si un dispozitiv de impedanta prag (DTI), este un dispozitiv mic, greu de plastic de marimea unui pumn, care este atasat la masca de fata sau tub de respiratie in timpul CPR administrat de catre furnizorii de EMS. Aparatul este conceput pentru a imbunatati circulatia prin consolidarea schimbari in presiuni in piept in timpul CPR. Cercetatorii au descoperit ca utilizarea DTI nu a imbunatati in mod semnificativ sau se agraveaza ratele de supravietuire la pacientii stop cardiac.
Precoce versus strategia intarziat comparativ cu doua utilizate in prezent strategii calendarul de a evalua inimilor ritmul in raport cu CPR atunci cand este pornit de catre furnizorii de EMS. Evaluarea de ritm cardiac este de facut pentru a stabili daca defibrilare pentru a restabili inima la ritmul sau normal este nevoie. Studiul a comparat ratele de supravietuire a pacientului dupa furnizorii de EMS efectuate de cel putin 30 de secunde de CPR inainte de a evalua necesitatea de defibrilare cu furnizarea de trei minute de CPR inainte de evaluare. Pe baza datelor de studiu curent, ambele strategii de sincronizare au fost la fel de eficiente.
Furnizorii de EMS evalua aproximativ 350,000 de persoane, cu stop cardiac in Statele Unite in fiecare an. Doar 5 la 10 la suta de oameni care au de arestare subita de cauza cardiaca supravietui. Cand este administrat cat mai curand posibil, CPR si, in unele cazuri, tratamentul rapida cu un defibrilator - un dispozitiv care trimite un soc electric la inima pentru a incerca sa restabileasca ritmul sau normal - pot fi de salvare a vietii. Cand livrate de catre profesionisti EMS, CPR este o combinatie de comprimari piept, pentru a mentine oxigen din sange bogat care circula pana la un batai eficient este restaurat, respiratie si de salvare. Lay trecatorilor sunt incurajate sa inceapa imediat CPR folosind comprimari piept numai pana la ajutor profesionist ajunge, in functie de American Heart Association.
ROC amorsate a fost conceput pentru a testa doua strategii promitatoare pentru a creste sansa de supravietuire fara deficiente functionale ale pacientilor care sufera de stop cardiac in afara de o setare spital. Pentru a testa strategia DTI, pacientii au fost repartizati aleatoriu sa primeasca CPR standard, de la furnizorii de participante, EMS, fie cu un DTI sau cu un non-replica de lucru (placebo) a unei DTI.
In studiile la animale, precum si in studii mici la om, DTI a fost demonstrat de a creste semnificativ fluxul sanguin la nivelul inimii si pentru a creste tensiunea arteriala. Studiile la om au aratat, de asemenea, o tendinta spre imbunatatirea rezultatelor pe termen scurt, fara efecte adverse. O versiune modificata a DTI este aprobat de Food and Drug Administration (FDA) pentru utilizarea in alte conditii decat stop cardiac.
Cu toate acestea, un studiu clinic uman de mare a fost nevoie pentru a demonstra daca dispozitivul imbunatateste semnificativ de supravietuire cu conservate functie neurologice. Pacientii cu functie conservate neurologice sunt in masura sa desfasoare activitati de viata de zi cu zi. In contrast, pacientii care sufera prejudicii neurologice urmatoarele stop cardiac nu mai poate fi in masura sa aiba grija de ei insisi cauza unei accidentari la anumite parti ale creierului.
Rezultatele preliminare indica studys rate similare de supraviet...

Acog schimba liniile directoare de monitorizare a fatului Heart Rate

Acog schimba liniile directoare de monitorizare a fatului Heart Rate Criterii de definitii, clasificari, si interpretari ale frecventei cardiace fetale (FHR) metodele de monitorizare au fost emise astazi in noile orientari privind eliberat de Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie (Acog). Obiectivul orientari este de a reduce utilizarea inconstanta a terminologiei comune si variabilitatea larga ca, uneori, apare la interpretari FHR. ACOGs Practice Bulletin,...

Ce este Tahicardie? Care este cauza Tahicardie?

Ce este Tahicardie? Care este cauza Tahicardie? Tahicardie se refera la un mai rapida decat rata normala a inimii de odihna - rata inima unui repaus sau de dormit individuale este mai rapid decat ar trebui sa fie. La om, pragul de o rata normala a inimii (puls) se bazeaza in general pe persoanele de varsta. Tahicardie pot fi periculoase; in functie de cat de greu inima trebuie sa lucreze.
In general, pentru adulti de repaus inima bate intre ...

Mersul pe jos si biciclete, calarie Imbunatatirea Inima lui marime si de pompare Abilitatea de La pacientii cu Stabil Heart Failure

Mersul pe jos si biciclete, calarie Imbunatatirea Inima lui marime si de pompare Abilitatea de La pacientii cu Stabil Heart Failure Programe de exercitiu Nenumarate pretinde sa taiati coapse, ABS si fese, insa ofera cat de multe pentru a remodela o inima flabby Potrivit cercetare, exercitarea de aerobic nu doar ca, pentru pacientii cu insuficienta cardiaca stabila, literalmente transforma o inima extinsa intr-un Trimmer, mai eficient de organe pentru pomparea sangelui in tot corpul.
De cercetare, publicat in numarul din 19 ...

Ce este boala Meniere? Ce Cauzele Meniere boala?

Ce este boala Meniere? Ce Cauzele Meniere boala? Menieres bolii (Ménières bolii) este o conditie cu vertij, tinitus (de apel, zumzet, zgomote in urechi) si surditate progresiva. Menieres boala este cauzata de o disfunctie a SAC endolymphatic (semi-canale circulare) in urechea interna -, de asemenea, cunoscut sub numele de labirint. Labirint este un sistem de lichid mici-umplut canalele care transmit semnale de sunet si echilibru la creier. Ace...

Prima "SUA labirint simplificat" folosirea noilor tehnologii cu ultrasunete se face la Northwestern Memorial

Prima "SUA labirint simplificat" folosirea noilor tehnologii cu ultrasunete se face la Northwestern Memorial Dr. Patrick McCarthy efectueaza chirurgicale primul care deschide usa pentru a vindeca chirurgicale pentru un segment mai larg al 2400000 americani cu fibrilatie atriala --
-rii prima procedura de vreodata Labirint efectuata prin utilizarea de intensitate mare, concentrat de tehnologie cu ultrasunete - singura sursa de energie, care permite medicilor de a vindeca chirurgical fibrilatie atriala...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.