Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cauze infectie cocobacili vaginal


Hepatita B Virus Declansarile Cell "sinucidere" La pacientii cu infectie cronica

Hepatita B Virus Declansarile Cell "sinucidere" La pacientii cu infectie cronica
Oamenii de stiinta de la UCL (University College London) au identificat o diferenta intre oameni-cheie care pot lupta cu virusul hepatitic B (VHB) off cu succes si de cei care nu reusesc sa faca acest lucru - ca un grup de celule de important in controlul bolii sunt declansate sa se sinucida la pacientii care sunt cu infectie cronica. Aceasta descoperire ofera un punct important pentru dezvoltarea de noi terapii sau vaccinuri care trezesc bodys capacitatea de a gestiona aceasta infectie.
Cercetatorii au analizat mii de gene in celulele T, jucatorii critice ale sistemului imunitar necesare pentru controlul VHB. Ei au descoperit ca celulele T de la pacienti care au fost cu infectie cronica au fost declansate sa se sinucida. Acest lucru ar putea fi un factor important in determinarea de ce acesti pacienti, sistemul imunitar nu poate lupta impotriva infectiei, precum si un proces care ar putea fi o tinta util pentru noi tratamente. Concluziile lor sunt publicate astazi in Journal of Clinical Investigation.
Virusul hepatitei B (VHB) este una dintre cele mai comune virusuri din lume, iar pe locul ca fiind unul dintre cele mai mari zece criminalul boli infectioase. Mai mult de 350 de milioane de oameni au infectie de lunga durata cu VHB, care poate duce la ciroza hepatica, insuficienta hepatica sau cancer hepatic. In majoritatea adultilor infectati, sistemul imunitar este capabil de a controla virusul foarte bine si este, de fapt, mai eficient decat orice tratament disponibile in prezent. Intelegerea ceea ce nu merge bine la persoanele cu infectie cronica este cruciala pentru dezvoltarea de noi terapii.
Autor de plumb, Dr. Mala Maini, UCL Divizia de infectie & imunitatea, a declarat: Am folosit chips genei microarray la ecran peste 5.000 de gene in celulele T din ambele recuperate, precum si la pacientii cu infectie cronica Hepatita B. Aceasta a dus la descoperirea faptului ca, in loc de succes sa reactioneze la virusului, celulele T in cadrul grupului din urma au fost declansate sa se sinucida de catre unul dintre celulele moarte propriu-inducere proteinelor, numite BIM. Suntem acum in mecanismul de conducere amenda acest rezultat.
Lucrarile primul autor, Ross Lopes, a adaugat: Daca putem dezvolta metode sigure de a bloca tendinta de sinucidere a celulelor T, am putea fi in masura sa prelungeasca supravietuirea acestora, astfel incat sa poata face o treaba mai buna de a controla hepatita B.
Proportia de lumi a populatiei in prezent infectate cu VHB este estimat intre 3 si 6 la suta, dar pana la o treime au fost expuse. Acesta este endemica in unele parti din Asia si Africa. Hepatita cronica B poate determina in cele din urma ciroza hepatica si cancer hepatic, o boala fatala cu raspuns foarte slab la tratamentele curente. Infectia este prevenite prin vaccinare, la o varsta frageda.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Note:
BIM-eliminare mediate de antig...

Nu exista dovezi ale suprainfectie cu HIV in randul foarte expuse + Cupluri

Nu exista dovezi ale suprainfectie cu HIV in randul foarte expuse + Cupluri Intr-un studiu de 33 de HIV + cupluri care angajate in frecvente, sex neprotejat, Gladstone Institutul de Virusologie si cercetatori Imunologie gasit nici o dovada de suprainfectie, achizitionarea secventiala a mai multe variante cu HIV.
HIV este un virus extrem de variabil care cuprinde doua tipuri destul de diferite din intreaga lume, cu HIV-1 si HIV-2. In termen de acele tipuri, exista variatii cunoscute sub numele subclades care sunt de obicei impartite in continuare in tulpini genetic diferentiate. Epidemia din SUA este format aproape in intregime dintr-un singur subclade, HIV-1B, in timp ce epidemii HIV in alte parti ale lumii implica un amestec de subclades. In cadrul studiului, cercetatorii au investigat suprainfectie potentialul de care implica modificari in termen de HIV-1B. In 28 din cele 33 de cupluri, fiecare participant a fost infectat cu o tulpina de HIV-1B genetic, care a fost diferita de cea a persoanelor partenere, precum si cele 28 de cupluri au fost deosebit de relevante pentru aceste rezultate preliminare.
Constatari, prezentat la Conferinta Internationala XV-SIDA din Bangkok la 15 iulie, pune in discutie perceptia cunoscut faptul ca persoanele cu HIV-1 sunt foarte susceptibile la infectia cu suplimentare de HIV-1, variante care pot fi de droguri-rezistente sau mai virulente, says duce anchetator Robert Grant, MD, MPH, o Gladstone Institutul de Virusologie si Imunologie om de stiinta.
Prezentarea studiului a fost intitulata, nr suprainfectie in randul cuplurilor seroconcordant dupa ce bine definite de expunere.
Ancheta in curs de desfasurare, cunoscut sub numele de studiu pozitive Partners, a inceput in 2001 si va implica in cele din urma pana la 200 de HIV-1-cupluri infectate. Acesta este conceput pentru a investiga incidenta suprainfectie in HIV + populatiei.
In plus fata de cuplurile citate in aceste concluzii preliminare, 30 persoane fizice de raportare parteneri multipli au fost incluse in studiu. Unul dintre ei, un participant care a dezvoltat recent de HIV-1, a prezentat, cu o variatie foarte divergente ale virusului la un follow-up vizita. Acest caz o demonstreaza faptul ca oamenii care au dezvoltat recent de HIV-1 poate Harbor virusi multiple, note de Grant, care detine, de asemenea, numirea ca profesor asistent de medicina, de la Universitatea din California, San Francisco. In contrast, suprainfectie nu a aparut la persoanele care au avut boala de mai multi ani, dupa cum cuplurile noastre s-au.
Posibilitatea ca suprainfectie poate fi limitata la o perioada scurta de fereastra, dupa dezvoltarea de HIV a fost sugerat de studii experimentale la primatele non-umane. In plus, o analiza recenta a demonstrat matematic faptul ca suprainfectie limiteaza la o scurta perioada de timp dupa fereastra seroconversie ar putea conside...

Al riscului de infectie si moarte mai mare in transportatorilor de MRSA

Al riscului de infectie si moarte mai mare in transportatorilor de MRSA Pacientii meticilin adapostirea aureus rezistent la meticilina (MRSA) pentru perioade lungi de timp, continua sa fie un risc crescut de infectie MRSA si de moarte, potrivit unui nou studiu, in 15 iulie problema Clinic de Boli Infectioase, on-line disponibile in prezent.
MRSA este un antibiotic-bacterie rezistenta la care pot cauza o varietate de infectii grave. Bacteria cel mai frecvent coloniz...

Viral proteine este un preventive eficiente impotriva infectie la ureche

Viral proteine este un preventive eficiente impotriva infectie la ureche Pentru parinti, 8 milioane de cazuri de infectii acute urechii medii in fiecare an, adauga pana la o multime de nopti nedormite si excursii la pediatru. Dar, de cercetare noi de la o colaborare intre Universitatea Rockefeller si St Jude Spitalul de Copii-ar putea schimba toate astea.
In PLoS patogeni, familia Rockefeller Vincent A. Fischetti si colegii sai de la St Jude arata ca, infectii ale u...

Ce este Drojdie infectie sau candidozelor? Ce este vaginala Thrush?

Ce este Drojdie infectie sau candidozelor? Ce este vaginala Thrush? Candidoza vaginala (afte) este o infectie provocata de drojdie de un tip de ciuperca din specia Candida, de obicei Candida albicans. Ea poate afecta toate femeile, dar este mai frecvent in randul femeilor care sunt insarcinate, cei care au un sistem imunitar slabit, si femei in varsta de 30 - 50. Sturz este recurente in general - este vorba inapoi. Ciuperca, Candida albicans, exista in mod natural...

FDA neactualizarea Nonoxynol-9 Etichete sa mentionez un risc crescut de infectie cu HIV Pune persoanelor expuse riscului, GAO spune in raport

FDA neactualizarea Nonoxynol-9 Etichete sa mentionez un risc crescut de infectie cu HIV Pune persoanelor expuse riscului, GAO spune in raport FDAs esecul de a actualiza etichetele produselor care contin nonoxynol spermicidul-9 pentru a avertiza de risc crescut de infectie cu HIV in randul femeilor care utilizeaza produsele pune consumatori expuse riscului, in functie de a. .. Government Accountability Office raport programat sa fie lansat marti, rapoartele de la Washington Post (Connolly, Washington Post, 4 / 12). Nonoxynol-9 functionea...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.