Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cauze tensiune ridicata


Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?
Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru un diagnostic de hipertensiune arteriala sa fie confirmata. In cronica medicina inseamna, pentru o perioada durabil; persistente.
In SUA aproximativ 72 de milioane de oameni au hipertensiune - aproximativ 1 din 3 adulti, in functie de National Heart Lung and Blood Institute. National Health Service, UK, estimeaza ca aproximativ 40% dintre adulti britanici au conditie. National Institutes of Health (NIH) estimeaza ca aproximativ doua treimi din persoanele cu varsta de peste 65 de ani in Statele Unite ale Americii au hipertensiune arteriala.
Interesant articol despre
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?
Ce este un atac de cord? Care sunt cauzele unui atac de cord?
Ce este insuficienta cardiaca? Care sunt cauzele insuficientei cardiace?
Ce este diabetul?
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este embolie? Care sunt diferitele tipuri de embolie?
Ce este tromboza venoasa profunda (TVP)?
Ce este gras? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc? Inima este un muschi, ca pompele de sange in jurul corpului in mod constant - in timpul fiecare secunda a vietii noastre. De sange care au niveluri scazute de oxigen este pompat spre plamani, in cazul in care livrarile de oxigen sunt completate. De oxigen din sange bogat este apoi pompat de inima in jurul corpului de a furniza muschii nostri si celule. De pompare de sange creeaza presiune - tensiunii arteriale.
Cand ne-am masura a tensiunii arteriale, am ecartament doua tipuri de presiune: a tensiunii arteriale sistolice - tensiunea arteriala in cazul in care contractele de inima, in special in momentul de forta maxima in timpul contractiei. Acest lucru se intampla atunci cand ventriculului stang a contractelor de inima.
Diastolica presiune - tensiunii arteriale dintre bataile inimii, atunci cand inima este de odihna si de dilatarea (deschiderea, completarea). Atunci cand o presiune de persoane de sange este luata Medicul sau asistenta medicala trebuie sa se masoare atat presiunile sistolice si diastolice. Cifrele apar de obicei, cu un numar mai mare prima (a tensiunii arteriale sistolice), urmat de un numar mai mic (presiunea diastolica). Cifra va fi urmata de abrevierea mm Hg, ceea ce inseamna milimetri de mercur.
Daca vi se spune ca tensiunea arteriala este de 120 de peste 80 (120/80 mmHg), aceasta inseamna o tensiunii arteriale sistolice, de 120mmHg si o presiune diastolice de 80mmHg. Definitie a tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala) Oricine a caror tensiune arteriala este 140/90mmhg sau mai mult, pentru o perioada sustinuta se spune ca a tensiune arteriala ridicata, sau hipertensiune arteriala.
Tensiunea arteriala este, de obicei impartite in cinci categorii: Hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta)
Sistolica 90 mm Hg sau mai putin, sau de
Diastolica 60 mm Hg sau mai putin
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Cardiovasculare / Cardiologie News
Colesterol Noutati
Statine News
Heart Disease News
Accident vascular cerebral News
Obezitatea / Pierdere in Greutate News
Vascular Noutati
Somn / Sleep Disorder News
Smoking / Smoking Quit News normal
90-119 mmHg sistolica, si de
Diastolica 60-79 mmHg
Prehypertension
Sistolica 120-139 mmHg, si de
Diastolica 80-89 mmHg
Etapa 1 Hipertensiune arteriala
Sistolica 140-159 mmHg, si de
Diastolica 90-99 mmHg
Etapa 2 Hipertensiune arteriala
Sistolica peste 160 mmHg, iar
Mm Hg diastolica peste 100 Care sunt simptome ale tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Cele mai multe persoane cu tensiune arteriala crescuta nu va experienta nici un simptom, pana cand ajunge la niveluri de aproximativ 180/110 mmHg. Atunci cand simptomele nu apar, de obicei ele includ: dureri de cap - de obicei, acest lucru va dura mai multe zile. Greata - o senzatie de neliniste si disconfort la nivelul stomacului, cu un indemn sa vomite. Varsaturi - mai putin frecvent decat greata. Ameteala - ameteala, instabilitate , si vertij. incetosata sau vedere dubla (diplopie). Epistaxis - sangerari nazale. Palpitatii - senzatii dezagreabile de neregulate si / sau de forta bataie a inimii. dispnee - dispnee, dificultati de respiratie. Oricine experientele aceste simptome, ar trebui sa vedeti imediat medicului lor.
Copiii cu hipertensiune arteriala pot avea urmatoarele semne si simptome: dureri de cap. Oboseala. Vederea incetosata. Sangerari din nas. Bells paralizie - incapacitatea de a controla muschii faciali pe o parte a fetei. Nou-nascuti si copii foarte mici cu hipertensiune arteriala pot avea urmatoarele semne si simptome: Imposibilitatea de a prospera. sechestrarea. iritabilitate. Letargie. detresa respiratorie. Oamenii care sunt diagnosticati cu hipertensiune arteriala ar trebui sa aiba tensiunea arteriala verificata frecvent. Chiar daca a ta este normal, ar trebui sa aveti o verificata cel putin o data la cinci ani si mai des daca aveti orice factorii care contribuie. Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale? Daca ne referim la cauzele hipertensiunii arteriale, este impartit in doua categorii: hipertensiune arteriala esentiala (tensiune arteriala mare primar) - nici o cauza a fost identificata.
Secundar tensiune arteriala ridicata - hipertensiune arteriala are o cauza de baza, cum ar fi boli de rinichi, sau o medicatie specifica pacient utilizeaza. Chiar daca nu exista nici un cauze identificabile esentiale pentru hipertensiune arteriala crescuta, exista dovezi puternice care leaga unii factori de risc pentru a probabilitatea de a dezvolta aceasta conditie. Cele mai multe dintre cauzele de mai jos sunt esentiale de inalta presiune arteriala factori de risc; exista, de asemenea o serie de exemple secundara de inalta tensiune arteriala: Varsta - sunteti mai in varsta mai mare de risc.
Istorie de familie - daca aveti membri ai familiei stranse cu hipertensiune arteriala, sansele de a dezvolta aceasta sunt semnificativ mai mari. Un studiu stiintifice internationale care implica peste 150 de oameni de stiinta de la 93 de centre in Europa si in Statele Unite ale Americii a identificat opt comune diferentele genetice care pot creste riscul de hipertensiune arteriala.
Temperatura - Un studiu care a monitorizat 8801 de participanti in varsta de peste 65 de ani in trei orase franceze, a constatat ca sistolice si diastolice valorile tensiunii arteriale difera in mod semnificativ in cele patru anotimpuri ale anului si in functie de distributia de temperatura exterioara. Tensiunea arteriala a fost mai mica atunci cand a luat mai cald, si a crescut de cand a luat mai reci.
Origine etnica - dovezi in Europa si in America de Nord arata ca persoanele cu statele din Africa si / sau de origine din Asia de Sud au un risc mai mare de hipertensiune arteriala in curs de dezvoltare, comparativ cu persoanele cu predominant caucaziana sau amerindiene (indigene din America) ancestries.
Obezitatea / excesul de greutate - excesul de greutate se refera la care au greutatea corporala suplimentare de la muschi, oase, grasimi si / sau apa. Obezitatea tinde sa se refere doar la a avea o mare cantitate de grasime corporala suplimentare. Ambele persoane supraponderale si obeze au mai multe sanse de a dezvolta tensiune arteriala ridicata, in comparatie cu persoanele cu greutate normala.
Unele aspecte ale intre femei si barbati - in general, cresterea tensiunii arteriale este mai frecvent in randul barbatilor adulti decat femeile adulte. Cu toate acestea, dupa varsta de 60 de barbati si femei sunt la fel de sensibile. Femeile in varsta de 18-59 au mai multe sanse de a identifica semnele si simptomele si, ulterior, sa caute tratament pentru tensiune arteriala crescuta, comparativ cu barbatii.
Sedentarismul - lipsa de exercitiu, precum si ca avand un stil de viata sedentar, creste riscul de hipertensiune arteriala.
Fumatul - fumatul provoaca vaselor de sange pentru a inguste, rezultand in tensiunii arteriale mai mari. Fumatul, de asemenea, reduce continutul de Bloods de oxigen, astfel inima sa de a pompa mai repede in scopul de a compensa, determinand o crestere a tensiunii arteriale.
Consumul de alcool - risc poate uneori chiar include persoanele care beau cu regularitate, dar nu in exces. Oamenii care beau regulat au tensiunii arteriale sistolice mai mari decat oamenii care fac, nu spun cercetatorii de la Universitatea din Bristol, Marea Britanie. Ei au descoperit ca nivelul tensiunii arteriale sistolice sunt pe cale de 7 mmHg mai mare in randul consumatorilor de alcool frecvent decat la persoanele care nu beau.
High aportului de sare - cercetatori de la Universitatea din Michigan Health System au raportat ca societatile in care oamenii dont mananca multa sare au presiuni mai mici de sange mult de locurile in care oamenii mananca o multime de sare.
High grasimi - profesionistilor din domeniul sanatatii Multi spun ca o dieta bogata in grasimi duce la un risc ridicat de sange de inalta presiune. Cu toate acestea, cele mai multe dieteticienilor subliniaza faptul ca problema nu este cat de mult de grasime este consumat, ci mai degraba ce tip de grasimi. Grasimi provenind din plante, cum ar fi avocado, nuci, ulei de masline, etc, precum si uleiurile Omega, care sunt comune in anumite tipuri de peste, sunt bune pentru tine - in timp ce, grasimile saturate, care sunt comune in produsele alimentare provenind de animale, precum si ca de grasimi trans sunt rau pentru tine.
Mental stres - Diferite studii au dovezi incontestabile ca stres mental, in special pe termen lung, poate avea un impact grav asupra tensiunii arteriale. Un studiu interesant efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Texas, a sugerat ca modul in care controlorii de trafic aerian maner de stres poate afecta indiferent daca acestea sunt la riscul de a dezvolta tensiune arteriala ridicata mai tarziu in viata. Avand in vedere acest studiu, si multe altele care se concentreaza pe managementul stresului, ar fi corect sa se presupuna ca unele niveluri de stres, care nu sunt gestionate in mod corespunzator poate creste riscul de hipertensiune arteriala.
Diabetul - persoanele cu diabet zaharat sunt la un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arteriala. Printre pacientii cu diabet zaharat de tip 1, hiperglicemie (zaharului in sange) este un factor de risc pentru hipertensiune incident in diabet zaharat tip 1 - terapie intensiva cu insulina reduce riscul pe termen lung de a dezvolta hipertensiune arteriala. Persoanele cu diabet zaharat de tip 2 sunt expusi riscului de hipertensiune arteriala, datorita hiperglicemie, precum si alti factori, cum ar fi excesul de greutate si obezitatii, anumite medicamente, precum si unele boli cardiovasculare.
Psoriazis - Un studiu american care a urmat 78000 de femei de 14 ani a constatat ca psoriazis care au fost legate de un risc mai mare de dezvoltare a hipertensiunii arteriale si diabet zaharat. Psoriazisul este o conditie a sistemului imunitar care apare pe piele, sub forma de gros, patch-uri de culoare rosie solzos.
Low greutate la nastere - legatura dintre greutatea scazute de natalitate si hipertensiune arteriala devine mai puternica ca indivizi a lua mai mari - in special in randul barbatilor de culoare alba, spre deosebire de femele si masculi si femele de afro-americani, oameni de stiinta de la Centrul pentru Tulane cardiovasculare Sanatate, New Orleans, raportate.
Sarcina - femeile gravide au un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arteriala decat femeile de aceeasi varsta care nu sunt gravide. Aceasta este problema cea mai frecventa medicale intalnite in timpul sarcinii, complicand 2% la 3% din sarcini. Cele mai multe tari imparti Tulburari hipertensivi in timpul sarcinii in patru categorii: 1. Hipertensiune arteriala cronica, 2. Preeclampsia-eclampsie, 3. Preeclampsia, suprapusa pe hipertensiune arteriala cronica. 4. Gestationala hipertensiune arteriala. Cum este tensiune arteriala ridicata diagnosticate? Sphygmomanometer
Cele mai multe laici au vazut acest aparat. Acesta consta intr-o manseta gonflabile, care este infasurat in jurul partea superioara a bratului. In cazul in palma este umflat care limiteaza fluxul de sange. Un mercur sau manometrului mecanice masuri de presiune.
Un sphygmomanometer este intotdeauna utilizat impreuna cu un mijloc de a stabili la ce fluxul de a tensiunii arteriale este doar de pornire, si la ce presiune este liber. De exemplu, o sphygmomanometer manual este utilizat impreuna cu un stetoscop.
Banta este plasat snugly si fara obstacole in jurul bratul superior, la altitudinea de aproximativ aceeasi cu inima in timp ce pacientul este sedintei cu bratul sprijinit (odihnindu-se pe ceva). Este crucial ca dimensiunea manseta este adecvata. In cazul in care este prea mic de lectura va fi inexact ridicate; in cazul in care este prea mare pentru lectura va fi prea mic.
Banta este umflat pana cand artera este complet blocat (occluded).
Asistenta medicala, medicul, sau oricine face examinarea asculta cu un stetoscop la artera brahiala la cot si elibereaza lent mansete de presiune (deflates IT).
In ceea ce mansete presiunea scade examinatorul va auzi un sunet whooshing sau un sunet Pounding atunci cand fluxul de sange incepe din nou.
Presiunea la punctul in care a inceput de sunet este de remarcat in jos si se inregistreaza ca tensiunii arteriale sistolice.
Banta este deflatat in continuare, pana cand nici un sunet poate fi auzit. In acest moment, examinatorul notele in jos si inregistrari tensiunii arteriale diastolice.
Cu o tot digitala sphygmomanometer se face cu senzori electrice.
Hipertensiune arteriala necesita confirmare lecturi de mai multe
Un sange lectura tensiune arteriala nu este suficient pentru a diagnostica hipertensiune arteriala la un pacient. Popoarele tensiunii arteriale pot varia in timpul zilei, o vizita la medicul poate Spike lectura, deoarece pacientul este anxietate sau accentuat, care au mancat doar temporar, de asemenea, poate afecta citirea tensiunii arteriale.
Ca definitie a hipertensiunii arteriale este definit ca fiind in mod repetat, a tensiunii arteriale ridicate GP (medic generalist, medic primar de ingrijire), va trebui sa ia mai multe lecturi pe o perioada stabilita. Acest lucru poate necesita trei masuratori separate, o saptamana in afara - de multe ori de monitorizare continua pentru mult mai mult timp inainte ca un diagnostic este confirmat. Pe unele cazuri rare, in cazul in care tensiunea arteriala este extrem de mare, sau la sfarsitul-daune de organe este prezent, diagnosticul se poate face imediat, astfel incat tratamentul poate incepe cu promptitudine. End-daune de organe, in general, se refera la deteriorarea organelor majore alimentat de sistemul circulator, cum ar fi inima, rinichii, creierul sau cu ochii.
Tulburare Rinichi - in cazul in care pacientul are o infectie de tract urinar, urineaza frecvent, sau rapoarte dureri in jos partea laterala a abdomenului, acestea ar putea fi semne / simptome de o tulburare de rinichi. In cazul in care medicul de locuri stetoscop pe partea laterala a abdomenului si aude sunetul de o infuzie de sange (un zgomot), ar putea fi un semn de Stenoza - ingustat o artera furnizarea de rinichi. Medicul poate dispune, de asemenea, urmatoarele teste: urinei si testele de sange - cauzele care stau la baza ar putea fi din cauza colesterolului, nivelul ridicat de potasiu, zahar din sange, infectii, functionare defectuoasa renale, etc proteine sau de sange in urina pot indica leziuni renale. Inalt de glucoza in sange pot indica diabet.
Exercitarea stress test - mai frecvent utilizate pentru pacientii cu hipertensiune arteriala de granita. Acest lucru implica de obicei, pedalarea o bicicleta stationara sau de mers pe jos pe un treadmill. Stress test evalueaza modul in care sistemul cardiovascular bodys raspunde la cresterea activitatii fizice. In cazul in care pacientul are hipertensiune aceste date, este important sa stiti inainte de inceperea probei de efort. Testul monitorizeaza activitatea electrica a inimii, precum si a presiunii arteriale la pacientii in timpul exercitiului. Un exercitiu de testare de stres, uneori, indica existenta unor probleme care nu sunt evidente atunci cand organismul este de odihna. Imaging scanari ale alimentarii cu sange inimile s-ar putea fi facut in acelasi timp.
ECG (electrocardiograma) - aceasta teste inimile activitatea electrica. Acest test este mult mai frecvent utilizate pentru pacientii cu risc ridicat de probleme cardiace, cum ar fi hipertensiune arteriala si Valori crescute ale colesterolului. ECG initiala se numeste o linie de referinta. EKG ulterioare pot fi comparate cu linia de baza pentru a descoperi modificari care ar putea indica boala arteriala coronariana sau ingrosare a peretelui inimii.
Monitorizare Holter - pacientul poarta un aparat EKG portabil, pentru aproximativ 24 de ore.
Ecocardiografie - Acest aparat utilizeaza valuri de ultrasunete, care arata inima in miscare. Medicul va fi capabil sa detecteze probleme, cum ar fi ingrosarea peretelui inimii, valve cardiace defecte, cheaguri de sange, lichid si excesiva in jurul inimii. Care este tratamentul pentru a tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Tratamentul pentru hipertensiune depinde de mai multi factori , gravitatea astfel, riscurile asociate in curs de dezvoltare de accident vascular cerebral sau cardiovasculare, a bolilor, etc usor crescute ale tensiunii arteriale
Medicul poate sugera unele modificari stilului de viata in cazul in care tensiunea arteriala la pacientii este doar usor ridicat si riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare considerate a fi mici.
Moderat hipertensiune arteriala
In cazul in care tensiunea arteriala este pacientii moderat ridicat si medicii considera ca riscul de aparitie a bolilor cardiovasculare in urmatorii zece ani este de peste 20%, pacientul va fi probabil prescris medicamente si recomandari privind modificarile stilului de viata.
Hipertensiune arteriala severa

Inhalarea cantitati mari de sare poate provoca hipertensiune arteriala

Inhalarea cantitati mari de sare poate provoca hipertensiune arteriala Lucratorii in fabrici de sare, care inhaleaza cantitati mari de particule de sare, sunt expusi riscului de hipertensiune arteriala, datorita aportului crescut de sare. Un studiu publicat astazi in Jurnalul accesului liber Environmental Health arata pentru prima data ca respiratia in cantitati mari de particule de sare are doar acelasi efect asupra tensiunii arteriale ca o alimentatie sarat. Purtand masti si ochelari de vedere material plastic este suficient pentru a proteja lucratorii care sunt foarte expuse la sare de la sare legate de tensiune arteriala ridicata.
Un consum ridicat de sare sa dovedit a fi direct legate de tensiune arteriala ridicata si de dezvoltare a bolilor cardiovasculare si renale, care sunt principalele cauze ale mortalitatii la nivel mondial. Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara a emis recent un aviz care sa ateste ca prize de curent de sare din Europa depasesc cu mult cerintele nutritionale si poate provoca efecte nocive asupra sanatatii.
Studiu, realizat de Kripa Haldiya si colegii sai de la Medicina desertul Centrul de Cercetare in Jodhpur, India, ofera noi date care sugereaza ca inhalarea mari cantitati de particule de sare are acelasi efect ca si care consuma o dieta sarat si creste tensiunea arteriala in mod considerabil, astfel, punerea lucratorilor in fabricile de sare din intreaga lume, la riscul de a tensiunii arteriale. Acest studiu reprezinta prima demonstratie a unui pericol la locul de munca legate de sare de masa.
Haldiya et al. masurat tensiunea arteriala a lucratorilor in cadrul a doua fabrici de frezat de sare in Rajasthan, India. Ei au impartit lucratorilor in doua grupuri: un grup a lucrat aproape de sare de frezat de plante si a fost direct implicat in strivire, de slifuire, morarit si ambalare sare; alt grup a lucrat departe de sare de frezat de plante si a fost mult mai putin expusi la particule de sare . Rezultatele studiului arata ca primul grup de muncitori au avut o medie tensiunii arteriale sistolice de 122.1 mmHg, ceea ce este semnificativ mai mare decat presiunea medie arteriale sistolice de 118.8 mmHg, masurata in al doilea grup. In plus, lucratorii din primul grup a avut o incidenta de hipertensiune arteriala de 12,2%, comparativ cu o incidenta de 7,0%, in al doilea grup. Purtand masti si ochel...

Ce este Glomerulonefrita? Care este cauza Glomerulonefrita?

Ce este Glomerulonefrita? Care este cauza Glomerulonefrita? Glomerulonefrita este, de asemenea cunoscut ca nefrita glomerulare (GN) sau boala glomerulara. Aceasta este o boala de rinichi, caracterizat de inflamarea glomeruli. Glomeruli sunt foarte mici vaselor de sange in rinichi care actioneaza ca filtre tiny putin - nu exista circa un milion de glomeruli in fiecare rinichi. Boala daune capacitatea rinichilor de a elimina deseuri si excesul de lichide din...

Ce este Heart Failure? Care este cauza Insuficienta cardiaca?

Ce este Heart Failure? Care este cauza Insuficienta cardiaca? Chiar daca acesta poate suna ca aceasta, insuficienta cardiaca nu inseamna neaparat ca inima nu a reusit. Insuficienta cardiaca este o afectiune grava, in care inima nu este de pompare de sange in jurul corpului eficient. Pacienti pe partea stanga, partea dreapta, sau chiar de ambele parti ale corpului pot fi afectate. Simptomele va depinde de care parte este afectata si cat de grava insuficienta ...

NICE publica noua orientare pentru a imbunatati ingrijirea pacientilor cu tensiune arteriala crescuta, Marea Britanie

NICE publica noua orientare pentru a imbunatati ingrijirea pacientilor cu tensiune arteriala crescuta, Marea Britanie Marea Britanie - Institutul National pentru clinice Excellence (NICE) si Newcastle Orientarea Unitatea de Cercetare si Dezvoltare (NGDRU) sunt astazi emiterea o orientare privind diagnosticul si managementul de hipertensiune (tensiune arteriala ridicata) la adulti in ingrijire medicala primara.
Se estimeaza ca aproximativ 40 la suta din adulti in Anglia si Tara Galilor au hipertensiune arterial...

Oamenii de stiinta Leading Examinare Asociat boli si terapii Romanul La stiintific in cadrul reuniunii din Hipertensiune pulmonara

Oamenii de stiinta Leading Examinare Asociat boli si terapii Romanul La stiintific in cadrul reuniunii din Hipertensiune pulmonara Ce: National Institutes of Health (NIH) a convocat o conferinta stiintifica pentru a explora cele mai recente dovezi cu privire la hipertensiune pulmonara. Evolutia Hipertensiune pulmonara: Boli emergente si noi Therapeutics de conferinta a fost sponsorizat de National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI), Oficiul NIH bolilor rare, precum si Centrul Clinic Critical Care Medicine Department.

De distrugere vasculare Efectiv inversa utilizand Hipertensiune Tratamentul

De distrugere vasculare Efectiv inversa utilizand Hipertensiune Tratamentul Un medicament numit hipertensiune arteriala medoxomil olmesartan este eficient in inversarea ingustarea arterelor care apare la pacientii cu tensiune arteriala crescuta, potrivit unui nou studiu.
Carlos M. Ferrario, MD, unul dintre anchetatorii studys plumb si director al vasculare Hipertensiune arteriala si Centrul de Cercetare de la Wake Forest University Baptist Medical Center, a declarat, N...

Exforge (R) primeste final US aprobarea ca nou si puternic Tratamentul optiune pentru Pacientii cu tensiune arteriala crescuta

Exforge (R) primeste final US aprobarea ca nou si puternic Tratamentul optiune pentru Pacientii cu tensiune arteriala crescuta Exforge (R), o singura combinatie comprimat de doua dintre cele mai prescrise medicamente de inalta tensiune arteriala, a fost acordat finala US Food and Drug Administration de aprobare si este de asteptat sa fie disponibil in curand ca o optiune de tratament eficient pentru milioane de oameni din SUA care sufera de la tensiunii arteriale crescute (1,2,3).
Exforge este primul medicament de aces...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.