Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cauze transpiratie la cap


Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?

Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?
Edemul pulmonar (Marea Britanie / Irlanda: edem) este acumulare de lichid in plamani. Acest fluid colecteaza in saci de aer in plamani, ceea ce face dificil de a respira. Aceasta duce la afectarea schimbul de gaze si poate provoca insuficienta respiratorie.
Potrivit Medilexicons medicale dictionar, edem pulmonar este: edem al plamanilor, de obicei, rezultate din stenoza mitrala sau de insuficienta ventriculara stanga.
In cele mai multe cazuri, probleme cardiace cauza edem pulmonar. Dar, lichidul se pot acumula din alte motive, inclusiv pneumonie, expunerea la toxine si de anumite medicamente, precum si exercitarea sau care traiesc la altitudini mari.
Tratamentul depinde de cauza, dar se concentreaza pe maximizarea functiei respiratorii si prin eliminarea sursa problemei. Aceasta include, in general, oxigen suplimentar si de medicamente.
Cand edem pulmonar se dezvolta dintr-o data, este vorba de o urgenta medicala care necesita o ingrijire imediata. Edemul pulmonar pot fi uneori fatale. Outlook depinde de rapiditatea in care primesc tratament, impreuna cu un tratament pentru problema de baza. Care sunt semnele si simptomele de edem pulmonar? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic, poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom, in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Edemul pulmonar simptome pot aparea brusc sau sa dezvolte treptat, in functie de cauza.
Semnele si simptomele care apar pe toate dintr-o data pot include: O tuse care produce sputa spumoase, care poate fi o nuanta cu sange Un sentiment de sufocanta sau de inec scurtarea acuta a respiratiei sau dificultati de respiratie anxietate, agitatie sau un sentiment de retinerii durere toracica, in cazul in care edem pulmonar este cauzat de o boala de inima transpiratie excesiva tragindu de respiratie, respiratie suieratoare, dispnee Pale pielii Rapid, batai neregulate ale inimii, palpitatii Oricine care prezinta aceste enumerate mai sus semne si simptome care ar trebui sa caute ajutor medical cat mai curand posibil. Edemul pulmonar poate duce la deces in cazul in care pacientul nu a primi tratament prompt.
Semnele si simptomele care se dezvolta mai multe treptat, sunt de multe ori din cauza insuficienta cardiaca.
Acestea pot include: edem glezna sau umflarea picioarelor. Dificultate in respiratie la efort. Acest lucru este mai evidente atunci cand situata la plat, spre deosebire de sedinta in sus. Oboseala. Pierderea poftei de mancare. Nicturie sau urinare frecventa pe timp de noapte. Crestere rapida in greutate. Cresterea in greutate este de la acumularea de lichid in organism, in special in picioare. Edemul pulmonar pot dezvolta ca urmare a insuficientei cardiace congestive, o afectiune in care sangele pompele de inima prea putin pentru a satisface nevoile bodys. Scurtarea neasteptata a respiratiei in timpul activitatii fizice. Trezirea turistilor-up pe timp de noapte, cu un sentiment respiratia care poate fi inlaturata prin Sedinta a fost sus. Semne si simptome de edem pulmonar cauzate de mare altitudine, in general, includ: tuse Retentia de lichide Cefalee Insomnie Dispnee edem pulmonar acut vine pe brusc si se pune in pericol viata. Obtineti asistenta de urgenta in cazul in care oricare dintre urmatoarele semne si simptome acute apare: Un Bulbuc, respiratie suieratoare sau tragindu sunet cand o picatura de respiratie severa in dificultate Respiratia tensiunii arteriale, impreuna cu roz transpiratie excesiva, sputa cu spuma cand tuse. Este un semn clasic de edem pulmonar pielii are o culoare albastra sau gri sunet Probleme de respiratie sau de un sentiment de sufocanta (dispnee) Agravarea brusca a oricare dintre simptomele asociate cu edem pulmonare cronice sau de mare altitudine edem pulmonar Care sunt cauzele de edem pulmonar ? plamani detine numeroase alveole mici, de aer elastice saci a sunat. Cu fiecare respiratie, aceste sacilor de aer sa ia in oxigen si eliberarea de dioxid de carbon. De obicei, schimbul de gaze are loc fara probleme.
Dar, in anumite conditii, alveole umple cu lichid in loc de aer. Acest lucru previne de oxigen de la a fi absorbit in sange.
Mai multi factori pot cauza lichidului sa se acumuleze in plamani. Ele sunt de obicei asociate cu inima (edem pulmonar cardiace). Functiile de inima si plamanii sunt strans legate. Inima
Acesta este compus din doua superior si doua camere mai mici. Camerele de sus sunt numite Atria dreapta si stanga. Ei primesc de sange la intrare si la pompa-o in camerele de mai mici. Camere de mai mici, prin ventricule, pompa sangele din inima. Valvelor inimii tine de sange care curge in directia cea buna.
Inima si plamani
De obicei, de sange deoxygenated de pe tot corpul intra in atriul drept si se varsa in ventriculului drept, in cazul in care acesta este pompat prin vasele mari de sange la plamani. Acolo, sange degaja dioxid de carbon si preia oxigen. Oxigen din sange bogat apoi revine la atrium stanga prin venele pulmonare, curge prin valva mitrala in ventriculului stang si, in final lasa inima printr-un alt mare artera, aorta. Valva aortica de la baza aortei pastreaza de sange de la care curge inapoi in inima ta. Din aorta, sangele se deplaseaza in restul corpului.
Cardiace edem pulmonar
Cardiace edem pulmonar este, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficienta cardiaca congestiva. Aceasta se produce atunci cand ventriculului suprasolicitat stanga nu este capabil de pompare dintr-o cantitate suficienta de sange pe care le primeste de la plamani. Ca rezultat, creste presiunea din interiorul atrium stanga si apoi in venele pulmonare si capilare. Acest lucru face ca lichidul sa fie impinse prin pereti capilare in sacilor de aer.
Insuficienta cardiaca congestiva poate aparea, de asemenea, in cazul in care ventriculului drept este in imposibilitatea de a depasi amplificat presiunea in artera pulmonara. Acest lucru duce de obicei, de la stanga insuficienta cardiaca, boli cronice pulmonare sau tensiune arteriala ridicata in artera pulmonara (hipertensiune pulmonara). Conditii medicale care pot cauza slabiciune si de faptul ca nu a ventriculului stang includ: afectiuni ale arterelor coronare. In timp, arterele ca sangele de aprovizionare a inimii pot deveni inguste de la depozitele grase. Un atac de cord apare atunci cand un cheag de sange forme intr-una din aceste artere redus. Nu este blocarea fluxului de sange. Aceasta daune sectiune a muschiului inimii furnizate de aceasta artera. Rezultatul este ca muschiul inimii deteriorate, nu mai poate pompa, precum si se presupune ca.
Restul de inima incearca sa le compenseze. Cu toate acestea, functia nu este in masura eficient sau este slabit de volumul de munca adaugata. Atunci cand actiunea de pompare a inimii este deteriorat, sange sustine pana in plamani. Ca rezultat, lichidul este obligat sa treaca prin pereti capilare si in sacilor de aer.
Cardiomiopatie. Este o conditie in cazul in care muschiul inimii este afectata de alte cauze decat probleme de flux de sange. Frecvent, cardiomiopatie a cunoscut nici o cauza. Desi este, uneori, mostenite genetic. Mai putin frecvente cauze includ infectii virale (miocardita), abuzul de alcool si efectele toxice ale drogurilor, cum ar fi heroina si unele tipuri de chimioterapie.
Cardiomiopatie slabeste ventriculului stang, care este inimile pompa principala. Inima nu poate sa fie capabila sa raspunda la conditiile care cer sa lucreze mai mult (cresterea brusca a tensiunii arteriale, batai mai rapid cu un efort sau de consumul excesiv de sare care provoaca retentie de apa sau .. infectii) In cazul in care ventriculului stang nu se poate desfasura cu cerintele , spate lichid pana in plamani.
Supapa de inima. In boala valva mitrala sau boala aortica ventil, robinete care reglementeaza fluxul de sange in partea stanga a inimii, fie nu sunt suficient de larg deschise sau nu se inchide complet. Acest lucru permite de sange pentru a fluxului inapoi prin supapa. Aceasta conditie cauzele accent mai mare pe arterele coronare.
Presiune crescuta se extinde si in Atrium stanga si apoi la venele pulmonare, provocand lichidul sa se acumuleze in plamani. In cazul scurgerilor de informatii mitrala, unele sange este backwashed spre pulmonar de fiecare data cand inima pompe. In cazul in care scurgeri se dezvolta rapid, edem pulmonar brusca si severa pot dezvolta.
De inalta tensiunii arteriale (hipertensiune). Netratate sau hipertensiune arteriala necontrolata determina o ingrosare a muschiului ventriculului stang. Aceasta se agraveaza afectiuni ale arterelor coronare. Noncardiac edem pulmonar
Edemul pulmonar nu este intotdeauna cauzata de boli de inima. Aceasta conditie este cunoscuta sub numele de edem pulmonar noncardiac, deoarece inima nu este cauza problemei.
Unii factori care pot cauza noncardiac edem pulmonar sunt: infectii pulmonare. Cum ar fi pneumonie. Edemul apare numai la o parte din pulmonar, care este iritat.
Expunerea la anumite toxine. Toxine inhalati, cum ar fi clorul sau amoniac.
Boli de rinichi. In cazul in care rinichii nu pot elimina deseuri in mod eficient, excesul de lichid se poate construi, provocand edem pulmonar.
Inhalare de fum. De fum de la un incendiu contine substante chimice. Acestea pot deteriora membrana intre sacilor de aer si capilare, care sa permita lichid pentru a intra in plamani.
Reactie adversa. Multe medicamente, (droguri ilegale, aspirina si droguri chimioterapie) sunt recunoscute de a provoca noncardiac edem pulmonar.
Sindrom de detresa respiratorie acuta (SDRA). Aceasta tulburare grava se produce atunci cand plamanii brusc umple cu celule din sange fluid si inflamatorii, de culoare alba. Multe afectiuni pot determina SDRA, inclusiv de accidente grave (traumatisme), infectii sistemice (sepsis), pneumonie si soc.
Altitudini mari. High-altitudine edem pulmonar (hape) apare, de obicei la altitudini peste 8000 de metri (aproximativ 2400 de metri). Ea poate afecta alpinisti, excursionisti sau schiorii care incep isi exercita la altitudini mai mari, fara a pentru prima oara aclimatizati. Chiar si oamenii care au mers sau de schiat la altitudini mari, in trecut, nu sunt imune. Cauza exacta nu este foarte clar. Hape pare sa se dezvolte ca rezultat al presiunii a crescut de la constrictie a capilarelor pulmonare. Fara ingrijire corespunzatoare, hape poate fi fatala.
Cele mai multe persoane cu edem pulmonar va fi spitalizat timp de cel putin cateva zile, de multe ori mai mult.
Dupa ce conditie a fost stabilizat, pacientul ar putea fi mentionat la un specialist, cum ar fi un cardiolog sau un pulmonologist.
Este o idee buna sa se pregateasca inainte de timp pentru numirea prima medicale si strange toate informatiile necesare (lista de simptome, informatii relevante cu caracter personal, copii ale fiselor medicale, medicamente si vitamine, tip de dieta, pregateste o lista de intrebari pentru a solicita .. medicul). Diagnosticul de edem pulmonar edem pulmonar necesita tratament prompt. Diagnosticul se face pe baza simptomelor, examenul fizic si radiografie toracica.
Mai multe tipuri de analize de sange vor fi necesare:
Un test de sange de la o artera pe incheietura mainii pentru a verifica cantitatea de oxigen si dioxid de carbon care le contine. Sangele va fi verificat, de asemenea, pentru niveluri ale unei substante numite de tip B-peptidic natriuretic (BNP). Cresterea valorilor de BNP poate indica faptul ca edem pulmonar este cauzat de probleme cardiace. Alte teste de sange se va face de obicei, inclusiv teste ale functiei renale, a numarului de sange, si teste pentru a exclude un atac de cord drept cauza edem pulmonar.
Odata ce conditie este stabila, pacientii cu antecedente medicale vor fi revizuite in special pentru cardiovasculare sau de boli pulmonare. Alte teste ar putea include: X-ray. O radiografie toracica va fi probabil primul test pentru a confirma diagnosticul de edem pulmonar.
Electrocardiografie (ECG). Acest test neinvaziv poate dezvalui o gama larga de informatii cu privire la inima. In timp...

Care sunt Cicatrizare Bed Ulcer (presiune)? Ceea ce cauzeaza ranile care apar pat?

Care sunt Cicatrizare Bed Ulcer (presiune)? Ceea ce cauzeaza ranile care apar pat? Rani Bed, de asemenea, cunoscut sub numele de ulcere de presiune, leziuni de presiune sau ulceratii decubitus sunt leziuni ale pielii care pot fi cauzate de frecare, umiditate, temperatura, continenta, medicatie, fortele de forfecare, varsta si presiunea unrelieved. Orice parte a corpului pot fi afectate; zonele osos sau cartilaginos, cum ar fi coatele, genunchii, gleznele si sacrum sunt cel mai frecvent afectate. Sacrum este un os triunghiular de la baza coloanei vertebrale, precum si partea superioara si din spate a cavitatii pelvine (ca o pana intre cele doua oase sold).
In cazul in care a descoperit devreme, leziuni pat sunt tratabile. Cu toate acestea, ele pot fi uneori fatale. Potrivit autoritatilor de sanatate in Marea Britanie si SUA, leziuni pat sunt a doua cauza de deces iatrogena, dupa reactiile adverse la medicament. Iatrogena cauza mortii inseamna moarte neasteptata cauzate de tratament medical - moartea cauzate de actiunea unui medic sau un tratament prescris medicul.
In anii 1950, Doreen Norton (1922-2007), asistent medical britanic, folosit de cercetare pentru a demonstra ca cel mai bun tratament si de prevenire a escare a fost de a scoate de presiune prin rotirea pacient la fiecare doua ore. Norton este vazuta ca un rol esential in schimbarea practicilor de asistenta medicala pentru a trata in mod eficient ulcere de presiune, care a fost un criminal majora de bolnavii din spital.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Un ulcer decubitus este un ulcer cronic care apare in zonele de presiune ale pielii de deasupra o importanta osos la pacientii debilitati tintuit la pat sau in alt mod imobilizat, datorita unui defect circulator.
Un ulcer decubitus acuta este o forma severa a bedsore, de origine neurotrofic, care apar in hemiplegie sau paraplegie. (Hemiplegie = paralizie pe o parte a corpului. Paraplegie = paralizie a partii inferioare a corpului, inclusiv la nivelul membrelor. Ulcere Presiune leziuni (pat) dezvolta atunci cand pielii si a tesutului de mai jos devine deteriorat. In cazurile severe, musculare si osoase poate fi deteriorat prea. ulcere de presiune, sunt mult mai frecvente in randul pacientilor care nu sunt capabili sa se mute din cauza paralizie, boala sau de varsta inaintata. sustinut de presiune poate taiate de circulatie la parti vulnerabile ale corpului, in special pielea de pe fese, solduri si tocuri - tesutul afectat moare daca nu primeste un flux adecvat de sange.
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, se estimeaza ca intre 4% si 10% din toti pacientii internati dezvolta de cel putin un ulcer de presiune. Pana la 70% dintre pacientii din Regatul Unit in varsta cu probleme de mobilitate a dezvolta leziuni pat.
Expertii spun ca, chiar si cu excelente medicale si de ingrijire medicala, leziuni pat poate fi greu pentru a preveni, in special in randul pacientilor vulnerabile. Oricine, nu numai celor care traiesc cu paralizie, se poate dezvolta leziuni de pat - orice persoana care nu poate schimba pozitia fara ajutor se poate dezvolta escare. Escare poate dezvolta si progresul rapid si sunt deseori dificil sa se vindece. Medicii spun ca masurile de prevenire corespunzatoare, cu piei de integritate pot fi mentinute mai usor, avand ca rezultat vindecarea mai buna a escare. Care sunt factorii de risc pentru leziuni pat? Un factor de risc este ceva care creste probabilitatea de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, obezitatea creste semnificativ riscul de aparitie a diabetului zaharat de tip 2. De aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2.
Ulcere de presiune sunt mai frecvente in randul: Pacientii care au imobilizat din cauza loviturilor primite, boli acute sau sedare. Starea lor imobil nu trebuie sa apara pentru mult timp pentru a rani pat sa se dezvolte.
Persoanele cu leziuni pe termen lung a maduvei spinarii. Deoarece pielea leziuni ale nervilor este de multe ori permanente, de compresie a pielii si unele tesuturi este constanta; deteriorat sau atrofiat, precum si slaba circulatie creste riscul de deteriorare si reduce sansele de vindecare propriu-zise. Pacientii cu senzatie pe termen lung a leziunilor maduvei spinarii, de asemenea, si-au redus, astfel incat acestea de multe ori nu primesc semnale corpului (durere, disconfort, etc) care sa le faca in mod automat si schimbe pozitia - adica la pacientii nu se simt un pat de gat si se afla in curs de dezvoltare pe ea , rezultand intr-o rapid-in curs de dezvoltare in gat. Pacientii care nu se pot muta anumite parti ale corpului lor, fara ajutor pot avea un risc mai mare de a dezvolta ulcere de presiune in cazul in care: Sunt in varsta - persoanele in varsta au pielea mai subtire, care este mai vulnerabile la presiuni de la daune minore. In cazul in care o persoana foarte varstnici este subponderali (adesea cazul), nu va fi padding mai putin in jurul oasele lor. O alta problema comuna in randul pacientilor varstnici este foarte proasta nutritie, care pot afecta pielea si de calitate vas de sange, ducand la vindecarea mai putin eficace.
Expertii spun ca, chiar daca un pacient in varsta foarte mananca in mod corespunzator si se bucura de stare buna de sanatate in general, de vindecare este mult mai lent in comparatie cu oamenii mai tineri.
Pacientul are resedinta intr-un azil - incidenta leziuni de pat in casele de ingrijire medicala este semnificativ mai mare decat in spital sau la domiciliu (foarte varstnici ingrijiti la domiciliu). Acest lucru ar putea fi datorat, in parte faptului ca cei din casele de ingrijire medicala au tendinta de a fi deosebit de fragila.
Este intr-o coma - internat in spital la pacientii care sunt intr-o coma sunt in special vulnerabile la rani pat. Motivele sunt evidente, ele nu se pot deplasa liber si nu raspunde pentru a confirma sau dureri ca alte persoane fac.
Nu este perceperea durere - unele boli, precum si de cele mai multe leziuni ale coloanei vertebrale, poate reduce sau elimina pacientii cu senzatia de durere. Cineva care nu simt durerea nu ia masuri pentru a calma aceasta, cum ar fi schimbarea de pozitie sau cere cineva sa se mute el / ea, si, de asemenea, nu poate sa stie ca un ulcer de presiune este in curs de dezvoltare.
Isi pierde greutate in spital - oamenii care sunt spitalizati de multe ori pierde in greutate din cauza starii lor, mai ales daca acestea nu sunt in masura sa se mute. Pierderea de grasime si muschi frunze oasele mai expusi la pagube.
Nu este manca in mod corespunzator - pacientii care nu se mananca in mod corespunzator, in special cele ale caror diete sunt sarace in proteine, vitamina C si zinc au un risc mai mare de a dezvolta leziuni pat.
Are incontinenta (urinar sau fecale) - in cazul in care un pacient urineaza incontrolabil vor exista zone ale pielii permanent umede, rezultand un risc mai mare de defalcare pielii. Incontinenta fecalii creste riscul de a bacteriilor care cauzeaza probleme de piele si achizitie prin fisuri si rani ale pielii si care provoaca complicatii sistemice grave, cum ar fi gangrena, sepsis si raspandirea rapida a altor infectii.
Are o boala sau de starea de sanatate - pacientii cu diabet zaharat si a bolilor vasculare care afecteaza circulatie pot avea probleme cu fluxul sanguin adecvat la anumite tesuturi, rezultand un risc mai mare de leziuni tisulare.
Este un fumator - nicotina submineaza circulatie, in timp ce fumatul reducerea cantitatii de oxigen din sange; acest lucru are un efect negativ asupra vindecare.
A gradului de constientizare mentale mai mici - in cazul in care pacientul nu este pe deplin mental constient, probabil din cauza unei boli, leziuni sau medicamente, acestea nu vor putea sa ia masuri pentru a preveni sau a facilita vindecarea ulcerului presiune. Care sunt semnele si simptomele de presiune ulcere? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarte, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Parti ale corpului care nu sunt acoperite de un nivel ridicat de grasime corporala si carne (muschi) si sunt in contact direct cu o suprafata de sprijin, cum ar fi un pat sau scaun cu rotile au cel mai mare risc de a dezvolta ulcere de presiune. Pacienti Bedbound sunt cele mai expuse riscului de a dezvolta leziuni pat pe gleznele lor: din spate a capului Piept (pacientii de sex feminin) Genitals Coturi (pacientii de sex masculin) toci genunchiul Jante din urechi omoplati Shoulders Toes Pacientii care utilizeaza un scaun cu rotile au un risc mai mare de a dezvolta buba presiune asupra lor: fese Tailbone Spine omoplati spate a bratelor Inapoi pulpe de notare ulcere leziuni de presiune de presiune sunt clasificate in patru etape este posibil, in functie de gravitatea lor. Presiune National Ulcer consultativ Panel, SUA, defineste fiecare etapa, dupa cum urmeaza: Etapa I - incepe ca o zona persistente de piele de culoare rosie, care pot fi insotite de mancarime, dureroase si se pot simti, de asemenea, cald, spongioasa sau firma la atingere. In randul persoanelor de origine africana, si persoane cu pielea mai inchisa, marca poate parea sa aiba un albastruie / exprimate violacee, ea poate arata chiar Ashen sau un fulg. De indata ce presiune este eliberat, in gat, in general, dispare rapid.
Etapa II - pierderea de piele a avut deja loc. Acest lucru ar putea fi in epiderma (stratul exterior al pielii), sau derm (mai adanc in piele) - uneori ambele. Ulcerul de presiune este in acest moment un deschis in gat, similar cu o abraziune sau de-un blister. Tesutul din jur poate aparea de culoare rosie sau violet.
Etapa III - acum exista o rana profunda, ca un crater; avarierea a mers sub piele. Nu exista pierderi de piele care are loc pe parcursul intregii grosime a pielii. Muschi de baza si oase nu sunt deteriorate.
Etapa IV - tipul cel mai sever de ulcer. Pielea este grav avariat si nu exista necroza tesuturilor (tesutul din jur incepe sa moara). La baza muschilor sau os (sau ambele), pot fi, de asemenea, deteriorat. Tendoane si articulatiilor, de asemenea, poate fi deteriorat. In acest moment, exista un risc serios de a dezvolta o pune in pericol viata infectie. Care sunt cauzele de ulcere de presiune? Persoanelor sanatoase si mobile de a face numeroase ajustari posturale pe tot parcursul zilei pentru a preveni leziuni de presiune de la vreodata in curs de dezvoltare. Aceste miscari subtile vom lua de la sine, nu sunt posibile pentru pacientii care sunt paralizat, raniti, bolnavi sau foarte vechi si fragil. Pentru ei, ulcere de presiune sunt un risc constanta.
Ulcere de presiune, in special pentru persoanele imobilizate, sunt de obicei cauzate de: presiune continua - in cazul in care nu exista o presiune pe piele, pe de o parte, si oase pe de alta parte, pielea si tesutul care stau la baza nu poate primi o oferta adecvata de sange. De oxigen si a altor substante nutritive-cheie poate fi lipsit, rezultand in piele posibila si leziuni tisulare. Zonele cele mai sensibile sunt cele care nu sunt bine captusit cu carne (musculare) si grasime; zone doar putin peste un os, cum ar fi Coccisul (tailbone), omoplati, solduri, tocuri, glezne si coate. Unele cauze ale pierderii circulatie poate parea putin probabil, dar acestea nu exista, cum ar fi firimiturile la pacientii cu pat, riduri in foi si de imbracaminte, cusaturi gros in pantaloni (Marea Britanie: pantaloni), un scaun de usor basculante. Chiar si transpiratie poate umezi pielii si a creste riscul de leziuni pat.
Friction - pentru oameni sanatosi si mobile efectuarea de ajustari corporale - deplasarea in jurul - previne dezvoltarea unor leziuni pat. Cu toate acestea, pentru unii pacienti, in special cei cu pielea foarte subtiri si fragile, precum si de circulatie saraci, de cotitura si se deplaseaza poate duce la deteriorarea pielii, crescand riscul de leziuni pat.
Shear - in cazul in care pielea se muta intr-un fel in timp ce se muta care stau la baza os in directia opusa, acest lucru este cunoscut sub numele de forfecare. Daca un pacient slide-uri in jos un pat sau un scaun, sau ridica jumatatea superioara a unui pat prea mult, exista un risc de forfecare - peretii celulelor si a vaselor de sange minute se poate intinde si lacrima. Tailbone, mai ales in cazul in care pielea este deja foarte subtire, este deosebit de sensibile la leziuni pat de la forfecare. Diagnosticarea ulcere de presiune si...

Iata RUB: Relief Folositor Pentru Rash-groin

Iata RUB: Relief Folositor Pentru Rash-groin Ajutor medical poate calma iritant - si, probabil, jenant - eruptii cutanate in zona abdomenului. Cauta consiliere sau de tratament de la un furnizor de ingrijire la primul semn al unui eruptii cutanate vintre sau iritarea poate aduce usurare. Problema august a Clinica Mayo Sanatate Scrisoarea se refera la eruptii cutanate inghinale si abordari comune de tratament.
Intertrigo (in-Tur-tri GO): A...

Ce este sindromul Cushing? Ce Cauzele sindromul Cushing?

Ce este sindromul Cushing? Ce Cauzele sindromul Cushing? Cushings sindrom, sau sindrom Cushing este o colectie de semne si simptome cauzate de prea mult hormon de cortizol. Aceasta este o conditie foarte complex hormonale, care afecteaza multe parti ale corpului. Cele mai frecvente semne si simptome includ subtierea pielii, cresterea in greutate, vanatai, tensiune arteriala ridicata, osteoporoza, diabet zaharat, umflat de pana fetei, stare de slabiciune...

Ce este Hipoglicemie? Care este cauza Hipoglicemie?

Ce este Hipoglicemie? Care este cauza Hipoglicemie? O persoana cu anormal de un nivel scazut de zahar din sange (glucoza) a hipoglicemie. Glucoza este sursa principala de energie bodys. Hipoglicemie nu este o boala in sine, ci este un semn de o problema de sanatate.
Majoritatea oamenilor stiu cand nivelul lor de zahar din sange au scazut, si au timp sa faca ceva despre asta. Semnele tipice de niveluri scazute de zahar sunt foame, tremuraturi, sh...

Ce este deshidratarea? Care este cauza Deshidratare?

Ce este deshidratarea? Care este cauza Deshidratare? Deshidratare (de la HYDOR greaca (apa)) si prefixul de-Latina (indicand privative, indepartarea, si separare) se produce atunci cand mai multa apa si fluide sunt Iesirea din organism decat sunt introduse in organism. Cu aproximativ 75% din corpul format din apa gasit in interiorul celulelor, in interiorul vaselor de sange, precum si intre celule, de supravietuire necesita un sistem destul de sofis...

7800000 de americani sufera de transpiratie excesiva

7800000 de americani sufera de transpiratie excesiva Hiperhidroza, sau transpiratii excesive, afecteaza o proportie mult mai mare din populatia Statelor Unite decat raportate anterior, in functie de cercetare noi.
Dee Anna Glaser, MD, profesor de dermatologie la Universitatea Saint Louis, a declarat ca un procent estimat de 7.8 milioane de persoane din Statele Unite sufera de hiperhidroza.
Am fost un pic surprins de ponderea ridicata a celor a...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.