Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ce inseamna cand urinezi cu sange la femei


Greutate sanatoasa inseamna mai sanatoase de sange profilul lipidic la copii, studiul constata

Greutate sanatoasa inseamna mai sanatoase de sange profilul lipidic la copii, studiul constata
Mentinerea o greutate sanatoasa la copii poate fi o modalitate buna de a pastra un profil de sange sanatos lipidelor, precum si o inima fericit, un nou studiu a descoperit.
Un studiu de 400 de copii de varsta scolara mare cu o varietate de fitness si niveluri de grasime a aratat ca tinerii au avut profile grasi lipide nefavorabile, inclusiv niveluri mai ridicate de trigliceride si raporturi de mai ridicat de colesterol total de colesterol HDL de protectie sau de lipoproteine de inalta densitate.
Acest raport spune despre balanta de rau la formele bun de lipoproteine; astfel, o rata ridicata indica risc crescut de boala coronariana mai tarziu in viata, spune dr. Bernard Gutin, fiziolog exercitarea si profesor emerit de Pediatrie si fiziologie la Colegiul Medicilor din Georgia. Dr. Gutin este autorul principal pe studiul in cauza luna iulie a Pediatrica de cercetare.
Studiul, care a inclus masurarea extinse de fitness si stratul de grasime, precum si conditii de repaus alimentar teste de sange a nivelului de lipide, a aratat leanest adolescenti - cele cu mai putin de 25 la suta grasime corp - au avut cel mai bun de lipide / lipoproteine profiluri.
Interesant, grasime a avut aproape nici un impact asupra nivelului de colesterol si trigliceride total de adolescenti negru in studiu, o constatare cercetatorii spun ca va urmari in continuare.
Prima problema este faptul ca stratul de grasime este important, spune dr. Gutin. Sala de fitness este important de asemenea, dar atunci cand le-ati pus impreuna se pare ca grasime este mai important in adolescenta. A doua problema este ca impactul nivel ridicat de grasime pe trigliceridelor si a colesterolului total pare a fi mai putin puternica pentru negri decat este pentru albi.
Sa ia Mesajul principal este ca un alt motiv bun pentru a viziona greutatea copilului este profilul lipidic, spune dr. Paule Barbeau, MCG fiziolog exercitii fizice si co-autor al studiului. Ea si Dr. nota Gutin ca studiile la Institutul de Prevenire MCGs Georgia si in alta parte, au aratat ca cea mai buna cale pentru a ajuta copiii in crestere obtine si mentine o compozitie organism sanatos este activitatea fizica, in special in activitatea de natura viguros. Dr. Gutin a fost membru al unui grup recente nationale de experti, convocat de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, care a spus copiilor de varsta scolara au nevoie de o ora sau mai mult moderate pana la viguroasa a activitatii fizice zilnice. Dr. William B. Strong, sectiunea sef de Cardiologie Pediatrica Emerit la MCG, co-prezidat panou.
Fundatia pentru a fi un adult cu boli cardiovasculare incepe in copilarie, cu genetica, greutate, stres si de nivelul de activitate in fiecare joaca un rol, spun cercetatorii. Credem ca procesul de aterosclerotice, crearea de materiale si a altor grasimi in peretele arterelor ca in cele din urma se termina pana provoaca un atac de cord, atunci cand persoana este in 40 de ani, 50 sau 60, incepe in copilarie, spune dr. Gutin.
Acest nou studiu consolideaza ideea ca programele de interventie la copii ar trebui sa se concentreze pe grasime in scadere, spune dr. Barbeau. Care se concentreaza ar trebui sa inceapa inainte de a se naste un copil, cu o femeie gravida eating dreptul de sedere si de active pentru a contribui la asigurarea copilul se naste, la o greutate sanatoasa, spune ea.
Cercetatori MCG spune ca exista dovezi ca adultii au tendinta de a mai grasi au profiluri de lipide rau si ca, de fitness si influenta stratul de grasime acele profiluri.
Au vrut sa stiu daca acest lucru este adevarat, de asemenea, la copii.
Studiul lor arata ca in timp ce stratul de grasime si de un profil lipidic rau par a ...

De consumul de droguri filmate de celule rosii din sange distruge cheaguri de sange din cadrul

De consumul de droguri filmate de celule rosii din sange distruge cheaguri de sange din cadrul Clot Trojan-Buster: Drug-Coated rosii din sange "Pile de Distruge formarea cheagurilor de sange From Within
Tromboze - formarea de cheaguri de sange interne - este o cauza comuna a complicatiilor si chiar moarte dupa o interventie chirurgicala. Pentru a crea un mijloc mai buna de prevenire a trombozei, cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina filmate de celule rosii din sange (RBC), cu activator de tesut plasminogenului (TPA), un cheag de-dizolvant de droguri frecvent utilizate ca tratament de urgenta pentru accident vascular cerebral.
Atunci cand, administrat in monoterapie, TPA are o durata scurta de viata in circulatie si are potentialul de a provoca o sangerare grava in care se difuzeaza din fluxul sanguin. RBC / COMBO TPA, cu toate acestea, dureaza de zece ori mai mult decat in sange de flotare libera a TPA si scade riscul de sangerare in exces, conform unui nou studiu.
Ideea de celule rosii din sange de acoperire cu TPA fost de a crea un cal troian, un vehicul pentru ascuns TPA in sange, care nu ar putea adauga numai la droguri longevitate, dar ar permite, de asemenea, ca acesta sa fie integrate intr-un cheag de sange in crestere. RBC / TPA poate dizolva cheagurile de sange din interior, a declarat Vladimir R, Muzykantov, MD, dr., profesor asociat in Penns Departamentul de Farmacologie si autor al studiului.
Cercetarile noastre arata ca abordarea Calul troian TPA converteste intr-un criminal puternic al formarii cheagurilor de sange in curs de formare, unul care ar reprezenta un risc mult mai mic de a provoca sangerari interne.
In problema august al Nature Biotechnology, Muzykantov si colegii sai sa demonstreze, la modelele animale modul in casatorie de celule rosii din sange si TPA are potentialul de a preveni tromboza in conditii de siguranta, dupa interventie chirurgicala si ca un efect terapeutic pentru victimele unui atac de cord sau stoke.
In cazul in care dezvoltat pentru om, RBC / metoda TPA ar putea oferi un mod ideal de livrare cheag de-busting de droguri, cu mai putine efecte secundare, a spus Muzykantov. In teorie, pacientii ar putea dona sange inainte de interventia chirurgicala si sa primeasca celulele propriile lor obligate sa TPA urma interventiei chirurgicale, oferind o alternativa mai sigura de a-subtierea sangelui medicatie.
Cercetarile au aratat ca tromboza prevenirea ajuta la reducerea mortalitatii si morbiditatii in multe boli.
Din pacate, cheag de curent medicamente busting au tendinta de a provoca sangerare excesiva, fie prin care provoaca...

Ce inseamna "H5N1 medie atunci cand vorbim despre Gripa aviara Virus?

Ce inseamna "H5N1 medie atunci cand vorbim despre Gripa aviara Virus? Multe subtipuri diferite de gripa exista. Subtipuri sunt denumite dupa o combinatie de doua variante de a proteinelor virusului.
Un virus gripal Fiecare are una din 16 subtipuri H si unul de 9 subtipuri N. Numai virusuri aviare, care au o combinatie de H5 si H7 sunt cunoscute de a provoca forma inalt patogena a bolii.
Cu toate acestea, nu toate virusurile de H5 si H7 sunt foarte patogene si ...

Serviciul National de sange pentru a gazdui Ziua Mondiala a donatorului de sange 2005, Marea Britanie

Serviciul National de sange pentru a gazdui Ziua Mondiala a donatorului de sange 2005, Marea Britanie Acest ani Ziua Mondiala a donatorului de sange (WBDD) este de a fi gazduit de catre Serviciul National de sange (BNS), pe 14 iunie, la o data care comemoreaza nasterea lui Karl Landsteiner, care a descoperit de sange sistem ABO de grup. A doua zi, va oferi o oportunitate pentru serviciile de sange pe tot globul sa recunoasca in mod colectiv si donatorii lor, multumesc pentru sprijinul lor.
Nume...

Canadian Servicii de sange prezinta masuri de precautie pentru a proteja de aprovizionare de sange de la vCJD

Canadian Servicii de sange prezinta masuri de precautie pentru a proteja de aprovizionare de sange de la vCJD Canadian Servicii de sange a comentat pe stiri de o transmisie doua variante posibile de Creutzfeldt-Jakob (BCJ varianta) printr-o transfuzie de sange raportate in Regatul Unit (UK).
Noi consideram ca acum este probabil ca BCJ varianta este transmisibile prin sange, a spus dr. Graham Sher, Chief Executive Officer, canadian Servicii de sange. Vreau sa asigur ca canadieni canadian de sange Servic...

De sange reconstituita este mai bine pentru chirurgie cardiaca mult de sange proaspat sugari "

De sange reconstituita este mai bine pentru chirurgie cardiaca mult de sange proaspat sugari " Utilizarea reconstituit de sange - ambalate de celule rosii si-plasma proaspata congelata, care sunt amestecate in sala de operatie chiar inainte de utilizare - pentru interventie de by-pass cardiac la sugari functioneaza mai bine decat utilizarea sange proaspat integral, cercetatorii de la UT Southwestern Medical Center din Dallas Copii si Centrul Medical Dallas -au gasit.
Bebelusii care au pr...

Beneficiari de sange din 1980 nu se poate dona sange de risc vCJD

Beneficiari de sange din 1980 nu se poate dona sange de risc vCJD Marea Britanie - Beneficiari de transfuzii de sange trebuie sa fie excluse de la donarea de sange in viitor ca o masura suplimentara de precautie impotriva riscului posibil de transmitere a variantei Creutzfeldt Jakob (vCJD), secretarul de sanatate John Reid a anuntat astazi.
Aceasta urmeaza anuntul guvernului in decembrie anul trecut din raportul de prima dintr-o eventuala transmitere a vCJD d...

Ziua Mondiala a donatorului de sange a-si onora voluntare, donatorii neplatite de sange de pe tot globul

Ziua Mondiala a donatorului de sange a-si onora voluntare, donatorii neplatite de sange de pe tot globul Lumea de astazi onoruri donatori de sange voluntare pentru contributia lor nepretuit pentru comunitatile lor. Cu toate acestea, in timp ce festivitatile avea loc in mai multe orase din intreaga lume, pacientii numeroase victime si traume in aceste orase aceeasi va fi pe moarte sau care sufera in mod inutil, din cauza lipsei de sange.
82% din lumi populatie nu are certitudinea ca vor primi de sa...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.