Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ce inseamna celule epiteliale plate


Celule epiteliale derivate din celule de maduva osoasa poate fi un rezultat de diferentiere, nu fuziune

Celule epiteliale derivate din celule de maduva osoasa poate fi un rezultat de diferentiere, nu fuziune
Celulele maduvei osoase pot produce celule epiteliale, fara de fuziune.
New Haven, Connecticut - celule epiteliale provenite de la nivelul maduvei osoase poate fi un rezultat al diferentierii, nu fuziune, conform unui studiu publicat in stiinta de catre cercetatori Yale, care a sosit la unele dintre primele constatari la non-celule sanguine derivate din os maduvei osoase.
Condusa de Diane Krause, profesor asociat de Medicina de Laborator si Patologie la Yale Scoala de Medicina, anchetatorii transplantat maduva derivate din celule de la soareci masculi in soareci femele. Au urmat soarta a maduvei-derivate din celule (de sex masculin), prin detectarea cromozomul Y. In cazul in care rezulta celule epiteliale s-au format prin celule-la-celule de fuziune, acestea ar trebui sa exprime proteinelor verzi fluorescente (GFP), si nu beta-galactosidase.
Rezultatele noastre arata ca, in conditii normale, proteina fluorescenta verde nu a fost exprimata, ceea ce inseamna ca nici o fuziune a avut loc si ca maduva derivate celulele pot deveni celule non-arteriale fara a topit, a declarat Krause, participarea la medic in Medicina de Laborator de la Yale-New Haven Hospital.
Krause au declarat ca au gasit ca, atunci cand tesuturile au fost avariate, au existat unele celule care-a exprimat GFP si, prin urmare, au provenit de la donator celule topit cu celule destinatar.
Acum cativa ani de laborator Krauses a publicat un studiu care arata ca celulele maduvei osoase stem se pot diferentia in ficat, plamani, rinichi, piele, musculare si a altor celule. Mai tarziu, studii publicate de alti cercetatori postulat ca maduva osoasa derivate din celule au fuzionat de fapt, cu celulele epiteliale.
Krause a spus ramificatii ale acestor ultimele constatari sunt inca neclare. Lipsa de fuziune in acest model nu se implica in mod necesar faptul ca trans-diferentiere, o schimbare in fenotip de un singur tip de celula matura la cea a unui alt tip de celule mature, a avut loc, a spus ea. De fapt, am grija sa se abtina de la folosirea ca terminologia in acest raport, pentru a evita luarea ipoteze privind mecanismul de schimbare fenoti...

Cercetatorii prevad foaie de parcurs pentru generarea de celule B de la celule stem

Cercetatorii prevad foaie de parcurs pentru generarea de celule B de la celule stem Inainte de celule stem, indiferent de origine, poate fi utilizat pentru tratarea pacientilor, oamenii de stiinta vor trebui sa invete cum sa le convinge sa se dezvolte intr tipuri de celule dorite, o provocare majora. In 12 octombrie 2004 eliberare a Developmental Cell, cercetatorii de la Universitatea din Chicago prezent prima harta brute rutiera, ceea ce sugereaza cum sa conduca o celula stem hematopoietice in jos ingustat calea pentru a deveni un anticorp-producatoare de celule B.
Cercetatorii descrie patru etape critice pe drumul de la un sistem multi-precursor potent la un angajat cu celule B, si sugereaza modul in care celulele de maturare cai de combinatii de proteine de reglementare si de semnalizare directa prin fiecare intersectie, de ghidare-le jos o cale de dezvoltare specific, pregatindu-i pentru a raspunde la semnalele de inca sa vina, si blocarea off alte optiuni.
Cercetarile noastre au evidentiat complexitatea considerabile, dar sunt promitatoare din punctul de vedere al regie diferentierea celulelor stem, a declarat Harinder Singh, Ph.D., Ludovic Bloc profesor de genetica moleculara si Biologie celulara si de un anchetator cu Institutul Medical Howard Hughes de la Universitatea din Chicago .
Pentru acest tip de celule una, despre care am stiut deja o mare, o reteta sa complicat si elabora care implica mai multe ingrediente, la fiecare pas si amestecarea lor intr-o anumita ordine. Ne asteptam ca celelalte tipuri de celule va necesita retele de reglementare in mod similar, complexe pentru producerea lor.
Dar de lucru este, de asemenea, promitatoare, Singh a adaugat. Dupa ce vom pentru componente si cunoastere castige in principiile de proiectare unor astfel de retele de reglementare am putea fi in masura sa faca orice fel de celule ne-o dorim, sau chiar de a produce hibrizi, care combina caracteristicile de tipuri de celule diferite, cum ar fi anticorpi producatoare de celulele pielii.
Singh si colegi de serviciu cu celule stem hematopoietice (HSCs), care dau nastere la diferite tipuri de celule sanguine. Spre deosebire de celulele stem embrionare, HSCs au luat deja unele masuri in diferentiere si se angajeaza sa produca diferite tipuri de celule sanguine.
Acesta este un sistem minunat model, a spus Singh. Noi stim mai multe despre diferentierea celulelor B si de celule rosii decat celelalte tipuri de celule, in sistemul de sange.
Dupa o serie de experimente care au implicat manipularea genelor multiple de codare proteinelor de reglementare, Singh si colegii a venit cu o retea ierarhica de reglementare care sa orchestrates diferentiere a unei...

Mai multe celule stem sunt mai bine - Extinderea stem hematopoetice celule cu HOXB4

Mai multe celule stem sunt mai bine - Extinderea stem hematopoetice celule cu HOXB4 Transplantul de celule stem hematopoietice (HSCs, celulele care poate da nastere la toate tipurile de sange si de cele mai multe celule imune), se poate salva pacientii al caror sistem de hematopoietice este defect sau a fost distrus (deseori prin intermediul radiatii sau chimioterapie de cancer). HSCs sunt foarte rare, si este de multe ori destul de greu sa se obtina dintre ei pentru un transplan...

Neural creasta de celule stem in pielea ar putea oferi alternativa la utilizarea de celule stem embrionare

Neural creasta de celule stem in pielea ar putea oferi alternativa la utilizarea de celule stem embrionare Cell terapia de substitutie ofera un roman si tehnologie puternica medicale. Un tip de celule stem embrionare, numit-o celula de creasta neuronale stem, care persista la varsta adulta, in foliculului pilos a fost descoperit recent de Maya Sieber-Blum, doctorat, a Colegiului Medicilor din Wisconsin, Milos Grim, MD Ph.D. , din Universitatea Charles din Praga, si colaboratorii lor.
Descoperirea - ...

Studiu de celule stem la pacientii cu insuficienta cardiaca, pentru a incepe - injectarea de maduva osoasa a pacientului derivate din celule stem, direct in inima muscl

Studiu de celule stem la pacientii cu insuficienta cardiaca, pentru a incepe - injectarea de maduva osoasa a pacientului derivate din celule stem, direct in inima muscl University of Pittsburgh Medical Center (UPMC) incepe un studiu clinic pentru a evalua siguranta si fezabilitatii unui potential tratament pentru insuficienta cardiaca congestiva, care implica injectarea unei pacientii propria maduva osoasa derivate din celule stem direct in muschiul inimii. Procedura este de asteptat sa fie executate in cinci pana la 10 pacienti, care sunt programate pentru a pri...

Menstruatie se dovedeste Mai mult decit un blestem: celule din garniture pantec Discarded In perioada A Woman sunt noi celule stem

Menstruatie se dovedeste Mai mult decit un blestem: celule din garniture pantec Discarded In perioada A Woman sunt noi celule stem Celulelor, care ingrosa peretele uterului in timpul unui ciclu menstrual Womans contine un tip nou descoperite de celule stem, si ar putea fi utilizate in tratamentul deteriorate si / sau a tesutului vechi, potrivit unui studiu publicat astazi in publicatia on-line cu acces liber, Journal of translationala Medicina.
Dr Xiaolong Meng a Bio-Communications Institutul de Cercetari in Wichita, Kansa...

Breakthrough in cercetarea de celule stem - 3 clone de celule de la existente, celulele stem embrionare umane dezvoltate

Breakthrough in cercetarea de celule stem - 3 clone de celule de la existente, celulele stem embrionare umane dezvoltate Intr-un australian in primul rand, cercetatorii UNSW-au dezvoltat trei clone de celule de la existente celulelor umane stem embrionare. Descoperire ar putea duce la noi tratamente pentru diabet zaharat, boli Parkinsons si a prejudiciului a maduvei spinarii.
Acest clonarea de celule implica o tehnica noua, care este un mod foarte precis de a extrage si apoi in crestere-o singura celula, a declar...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.