Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ce inseamna sifilis


Rapida de testare ar economisi Babies de sifilis

Rapida de testare ar economisi Babies de sifilis
De screening femeile gravide cu altele noi, teste rapide sifilis ar imbunatati supravietuirea si de sanatate a copiilor, in functie de cercetare din Haiti.
Aproximativ jumatate dintre sarcinile la femeile cu sfarsitul netratate sifilis in moartea copilului, inainte sau la scurt timp dupa nastere, si sugari care au supravietuit pot suferi efecte pe tot parcursul vietii, cum ar fi handicap mintal, surditate, sau orbire. De testare pentru infectia cu sifilis in timpul sarcinii pot preveni aceste rezultate, dar numai in cazul in care mamele primesc tratament prompt. Sifilisul testele folosite in prezent necesita o femeie pentru a face o excursie doilea la clinica pentru a primi rezultatele testului ei. In practica, aceasta inseamna ca multe mame in tarile sarace, in special in zonele rurale, dont a afla care sunt infectate, in timp pentru a beneficia de un tratament pentru a salva copiii lor.
Intr-un studiu publicat in acces deschis revista PLoS Medicine (www.plosmedicine.org), Bruce Schackman si colegii sai de la Weill Medical College of Cornell University si Centrul de GHESKIO din Port-au-Prince, Haiti a calculat cost-eficienta din noua teste de sifilis, care ofera rezultate rapide, care sa permita femeilor sa primeasca un tratament (de obicei, de penicilina antibiotice) imediat. Chiar daca costul de kituri de testare rapida este mai mare decat pentru teste mai in varsta, cercetatorii au descoperit ca rezultate mai bune in domeniul sanatatii fetale si de supravietuire ar face testare rapida mai rentabile, mai ales in zonele in care este dificil pentru femei pentru a reveni la clinica. Testare rapida a fost, de asemenea, mai eficace decat tratarea femeilor pe baza semnelor de infectie la examenul fizic.
De infrastructura care tarile sarace sunt de instituire deja la ecran pentru femeile insarcinate cu HIV ar permite adaugarea unui test rapid sifilis la un cost minim incrementale. Cercetatorii estimeaza ca integrarea sifilis rapida de testare in scalate-up programe de sanatate prenatale in Haiti ar impiedica 1125 cazuri de sifilis congenitale, precum si 1223 copiii nascuti morti sau decese neonatale in fiecare an la un cost de 525.000 dolari.
Conform acestui studiu, care a fost sponsorizat de UNICEF / PNUD / Banca Mondiala / OMS Programul special de cercetare si formare in tropicala Boli si de catre SUA National Institutes of Health, de ingrijire prenatala care se integreaza cu HIV si sifilis screening-ul va avea un efect puternic asupra imbunatatirea supravietuirii copiilor si sanatate in Haiti, ...

Ce este Glomerulonefrita? Care este cauza Glomerulonefrita?

Ce este Glomerulonefrita? Care este cauza Glomerulonefrita? Glomerulonefrita este, de asemenea cunoscut ca nefrita glomerulare (GN) sau boala glomerulara. Aceasta este o boala de rinichi, caracterizat de inflamarea glomeruli. Glomeruli sunt foarte mici vaselor de sange in rinichi care actioneaza ca filtre tiny putin - nu exista circa un milion de glomeruli in fiecare rinichi. Boala daune capacitatea rinichilor de a elimina deseuri si excesul de lichide din organism.
GN poate fi acuta, adica exista un atac brusc de inflamatie, sau cronice (pe termen lung si venind pe treptat).
Oamenii pot dezvolta glomerulonefrita pe cont propriu, caz in care este numit primar glomerulonefrita. Daca este cauzata de o alta boala, cum ar fi diabetul sau lupus, infectii, sau a drogurilor este numit glomerulonefrita secundara. Care sunt semnele si simptomele glomerulonefrita? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva altor oameni , inclusiv medicul poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Unii pacienti nu pot sa prezinte nici un simptom clar. Tipul de semne si simptome de obicei, va depinde de faptul daca aceasta este forma acuta sau cronica, precum si cauza sa. Pentru unele persoane, indicarea prima lor ca ceva nu este drept este atunci cand rezultatele unui test de sange sau de urina esantion intoarce. Urina - in cazul in care glomeruli sunt deteriorate va exista o cantitate mica de sange si / sau proteine in urina, ceea ce pot fi vizibile sau vor apare la un test de urina.
Daca simptomele sunt severe, mai multe persoane fizice urina se va transforma in mod vizibil rosu - uneori, ea poate fi Coca-Cola colorate. Daca urina este tulbure sau cu spuma inseamna ca excesul de proteine este prezent (proterinuria).
O adulti sanatosi urineaza intre 1 - 1.5 litri pe zi. Persoanele cu glomerulonefrita severa pot petrece doua sau trei zile, fara a fi capabil de a urina, si atunci cand o fac, ar putea exista sange si / sau proteine in urina.
Leziuni renale - in etapa initiala inflamatia rinichii nu pot fi evidente. Simptomele pot aparea brusc, sau haide de aproximativ trei saptamani dupa infectie. Pacientii cu glomerulonefrita cauzate de leziuni renale pot avea urmatoarele semne sau simptome:
O temperatura ridicata corpului (de obicei cam 38C, 100.4F), dificultati de respiratie Edemul (umflarea), in special in maini, fata, picioare, abdomen gleznelor sau Pierderea poftei de mancare Greata paloare probleme de vedere Varsaturi
Urmatoarele semne sau simptome sunt, de asemenea, posibile:
Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala mare) Oboseala
Durere Rinichi - desi durere la rinichi este posibil, este neobisnuit. Atunci cand durerea este resimtita, acesta este, de obicei in partea superioara a spatelui, in spatele coaste. Uneori, durerea poate fi intensa. Dureri Rinichi ar putea fi un simptom de pietre la rinichi sau de o infectie la rinichi, in loc de glomerulonefrita. Care sunt cauzele de glomerulonefrita? Ce este un glomerulus (plural: glomeruli)?
Glomerulus este o structura in forma de mic ca o minge, in rinichi. Acesta este compus din vase de sange capilare si este implicata activ in filtrarea sangelui, pentru a forma urina. Glomerulus este una dintre structurile care alcatuiesc nefronilor - o unitate cheie functionala a rinichiului. Glumus latina Cuvantul inseamna o minge din fire. Glomerulus in latina inseamna o minge mica din fire. Glomerulus este literalmente o minge care contine un fir de vase de sange. Pune pur si simplu - glomeruli sunt filtrele mici in rinichi nostru, care sa tina de deseuri din sangele nostru. Deseurile sunt urina. Fiecare rinichi are circa 1 milion de glomeruli, care se ataseaza la deschiderea unui fluid mici de colectare tub (tubilor). O nefronilor consta dintr-un glomerulus si unul tubilor. De sange impur care intra in nefronilor, deseuri (urina) este filtrat, si se intoarce filtrate de sange la fluxul sanguin. Tubilor modifica ceea ce filtre glomerulus prin economisirea de substante care sunt necesare, cum ar fi proteine. Deseuri (urina) merge de la rinichi la vezica urinara printr-un tub numit ureter. Urina este apoi trecut din corp cand vom merge la toaleta (urina).
In cazul in care glomeruli sunt inflamate pacientul a glomerulonefrita. Glomerulonefrita poate deteriora rinichii. Uneori, prejudiciul submineaza capacitatea rinichilor de a filtrului de sange in mod corespunzator, rezultand intr-o acumulare de deseuri in fluxul de sange - insuficienta renala. Daune poate muri de foame, de asemenea, de sange de proteine, care se incheie prin a fi expulzat din organism in urina, in loc de a intra in fluxul sanguin.
In multe cazuri, niciodata medicul afla ce cauza a fost glomerulonefrita. Mai jos este o lista de posibile cauze cunoscute sau factori de risc: Post-glomerulonefrita streptococ - infectii STREP in gat si impetigo (o infectie a pielii) poate provoca glomerulonefrita. Impetigo este o cauza mult mai putin frecvente decat infectie gat. Ca tratament pentru cele mai multe infectii streptococice imbunatati, aceasta cauza este de a deveni mult mai putin comune.
TB (tuberculoza) - glomerulonefrita se poate dezvolta ca o complicatie a tuberculozei.
Sifilisul - glomerulonefrita se poate dezvolta ca o complicatie a sifilis.
Injectarea drogurilor ilegale - persoane care isi injecteaza droguri ilegale sunt expusi unui risc mult mai mare de a dezvolta glomerulonefrita.
Endocardita bacteriana - aceasta este o infectie in cel putin una dintre valvele inimii. Pacientii cu un defect cardiac au un risc mai mare de a dezvolta endocardita bacteriana si, eventual, glomerulonefrita.
Unele infectii virale - persoane infectate cu HIV, hepatita B si C sunt virusi mai multe sanse de a dezvolta glomerulonefrita in comparatie cu altele.
Lupus - aceasta este o boala cronica inflamatorie cauzata de o boala autoimuna (bodys atacurile sistemului imunitar in sine, de tesuturi proprii). Oamenii cu lupus sunt mai multe sanse de a dezvolta in comparatie cu oameni fara ea.
Goodpastures Sindromul - acesta este, de asemenea, o boala autoimuna care cauzeaza pulmonar si boli de rinichi. Pacientul poate sangera in plamani si de a dezvolta glomerulonefrita.
Nefropatie IgA - imunoglobulina A (IgA) depozite apar in glomeruli, in cele din urma cauzeaza glomerulonefrita.
Polyarteritis - aceasta este o boala autoimuna, in care artere inflamate (arterita). In ceea ce arterelor sunt implicate poate afecta orice organ din organism, inclusiv rinichii.
Wegeners granulomatoza - un fel rare de inflamare a arterelor mici si vene (vasculita), care implica, de regula navelor care pulmonar de aprovizionare, sinusurilor si tesutul rinichi. Urmatoarele conditii poate provoca ranirea glomeruli: Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata) - hipertensiune arteriala poate deteriora rinichii si, ulterior, functionarea lor normala. Glomerulonefritele in sine poate provoca hipertensiune arteriala, deoarece functia renala este subminata - rinichi joaca un rol vital in reglarea tensiunii arteriale noastre.
Nefropatia diabetica (boala diabetica rinichi) - orice pacient cu diabet zaharat are potentialul de a dezvolta nefropatie diabetica. Leziuni renale poate fi impiedicat, sau cel putin a incetinit in mod semnificativ cu diabet zaharat de control bun.
Glomeruloscleroza focala segmentice - Restrangere segmente de capilarelor glomerulare (navele mici). Nu pot fi imprastiate cicatrici de o p...

Studiul Gaseste Diferente mici intre minoritatile, Albii in medical de participare, sugereaza Stimularea Outreach Eforturile de

Studiul Gaseste Diferente mici intre minoritatile, Albii in medical de participare, sugereaza Stimularea Outreach Eforturile de Minoritatile voluntar pentru experimente medicale cel putin la fel de des ca albul a face, in ciuda unei convingeri pe scara larga a considerat ca acestea sunt mai reticenti in a face acest lucru, in functie de o analiza a 20 studii publicate online, luni, la PLoS Medicina, rapoartele de la Washington Post. Pentru analiza, cercetatorii NIH si colegii sai au examinat studiilor publicate de sanatate...

Gonoree Down 11%, Marea Britanie

Gonoree Down 11%, Marea Britanie Sanatate, Agentia de Protectie a raportat o scadere cu 11% in numarul total de infectii gonoreei noi diagnosticate in Marea Britanie anul trecut, de la 18649 infectii in 2007 la 16,629 in 2008 - cel mai mic numar de infectii noi inregistrate incepand cu anul 1999.
Sanatate, Agentia de Protectie a raportat o scadere cu 11% in numarul total de infectii gonoreei noi diagnosticate in Marea Britanie...

In cazul in care un produs alimentar este etichetat "vegetariene" sau "adecvate pentru vegetarieni" Ce inseamna asta?

In cazul in care un produs alimentar este etichetat "vegetariene" sau "adecvate pentru vegetarieni" Ce inseamna asta? Acolo isnt o singura definitie juridica a cuvantului vegetariene, fie in Marea Britanie sau din Europa. Acest lucru inseamna ca exista isnt un set de reguli cu privire la un produs alimentar poate fi numit vegetariene. Deci, ce-un produs alimentar vegetarian sau nu doesnt contine ar putea varia de la produs la produs.
In cazul in care un produs alimentar este etichetat vegetariana, de obicei, a...

Ce este sanatatea? Ce inseamna "bun de sanatate medie?

Ce este sanatatea? Ce inseamna "bun de sanatate medie? De sanatate engleza Cuvantul provine de la cuvantul Hale engleza veche, ceea ce inseamna integritatea, un intreg fiind, sunet sau de bine,. Hale vine de la proto-indo-europene kailo radacina, sensul intregi, uninjured, de bun augur. Kailo vine de la proto-khalbas radacina germanic, insemnand ceva de impartit. Medilexicons dictionar medical are trei definitii pentru sanatate, primul fiind de stat a...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.