Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ce inseamna steatofibroza hepatica


Medicatie eficace pentru insuficienta hepatica acuta in stadii incipiente ale bolii

Medicatie eficace pentru insuficienta hepatica acuta in stadii incipiente ale bolii
Antidot pentru insuficienta hepatica acuta cauzata de otravire acetaminofen, de asemenea, poate trata insuficienta hepatica acuta, datorita cele mai multe alte cauze daca se administreaza inainte de a se produce rani grave, UT Southwestern Medical Center cercetatori si colegii lor de la 21 de alte institutii au fost gasite.
Insuficienta hepatica acuta se produce atunci cand in celulele hepatice mor repede, ducand la toxine de a fi puse in sange si creier. Pacientii ajung adesea intr-o coma hepatica, ca urmare a toxinelor a nu fi eliminate de catre ficat in caz contrar. Cauzele cunoscute de insuficienta hepatica acuta includ hepatita autoimuna, de consumul de droguri induse de afectare hepatica, hepatita A si B, si otravire acetaminofen.
Intr-un studiu publicat in numarul din septembrie de Gastroenterologie, cercetatorii au descoperit ca pacientii cu insuficienta hepatica acuta in stadii incipiente de Comas hepatica, atunci cand tratati cu medicamentul N-acetylcysteine (NAC), au fost de aproape 2,5 ori mai multe sanse de a supravietui decat cei tratati numai cu un placebo.
NAC este sigur, usor de administrat, doesnt nevoie de terapie intensiva si poate fi administrata in spitale comunitate, a spus dr. William M. Lee, profesor de medicina interna la UT Southwestern si principalul autor al studiului. NAC este un tratament excelent pentru non-acetaminofen insuficienta hepatica acuta in cazul in care boala este prins mai devreme.
Insuficienta hepatica acuta afecteaza aproximativ 2.000 de persoane anual in SUA, si 50 la suta din aceste cazuri sunt cauzate de otravire acetaminofen. Pana in acest studiu, transplantul de ficat a fost singurul tratament in cazul in care insuficienta cardiaca a fost de la non-cauze acetaminofen.
Pentru a testa CNA utilizare in cazuri non-acetaminofen, cercetatorii de la 22 site-uri repartizati aleatoriu non-acetaminofen pacientii cu insuficienta hepatica acuta de nivelul de coma lor, cu cele cu usoara pana la moderata coma intr-un grup, si pacienti cu mai multe coma severa in alte de grup. Inceput in 1999 si continua timp de opt ani, 173 pacienti au primit fie NAC sau un placebo timp de 72 de ore. Medicii inregistrate de supravietuire a pacientilor trei saptamani dupa ce acestea au fost introduse pe tratament.
Cercetatorii au descoperit ca 52 la suta din acuta pacientii cu insuficienta hepatica usoara pana la moderata, a supravietuit Comas daca sunt tratati cu NAC, comparativ cu doar 30 la suta dintre cei tratati cu doar un placebo. La pacientii care prezinta coma mai severe, tratamentul cu NAC nu a dus la o diferenta semnificativa in rate de supravietuire.
Asta are sens, deoarece pacientii cu Comas avansat de obicei muri sau a lua un transplant in cateva zile, a declarat Dr. Lee, investigator principal al insuficienta hepatica Grupul de studiu, un consortiu national de centre de ficat format in 1997, pentru a creste cercetare in boala rara .
Acest studiu stabileste NAC ca tratament pentru non-acetaminofen pacientii cu insuficienta hepatica acuta, ...

Transplant Hepatic Dupa induse de droguri insuficienta hepatica acuta examinate de Studiu

Transplant Hepatic Dupa induse de droguri insuficienta hepatica acuta examinate de Studiu Transplant hepatic ofera o buna sansa de supravietuire pentru pacientii cu droguri indusa de insuficienta hepatica acuta, cu toate acestea, pre-anumiti factori de transplant sunt asociate cu rezultate mai rau. Pacientii care sunt pe suport de viata, care si-au creatininei serice crescute, precum si copiii ale caror insuficienta hepatica a fost cauzata de medicamente antiepileptice nu au tarif, precum si dupa transplant. Aceste constatari sunt in problema iulie a Transplant Hepatic, o revista publicata de catre John Wiley & Sons. Articol este, de asemenea, disponibil online la Wiley Interscience.
De droguri indusa de insuficienta hepatica acuta este foarte rara, dar poate fi viata in pericol. Acetaminophen este cauza cea mai frecventa, reprezentand aproape jumatate din cazuri la adulti, dar si alte medicamente pot fi, de asemenea, responsabil. Pentru pacientii care este putin probabil ca pentru a recupera in mod spontan, transplantul de ficat este singurul tratament.
Cercetatorii, condus de Ayse L. Mindikoglu, MD, MPH, de la Universitatea din Maryland Scoala de Medicina si VA Maryland Health Care System, a examinat Reteaua Unite pentru Organ Sharing (unos), baze de date care contine informatii cu privire la rezultate din aproape toate transplanturi de ficat efectuat la US, din 1987. Ei planificate pentru a analiza toate medicamente asociate cu insuficienta hepatica acuta si transplantul de ficat ulterioare, la stabilirea tarifelor de supravietuire dupa transplant, si de a dezvolta un model care ar putea prezice riscul de deces dupa transplant pentru acesti pacienti.
Ei inclus 661 de pacienti - 567 adulti si 94 copii sub varsta de 18 ani - care au fost transplantate pentru induse de droguri insuficienta hepatica acuta intre 1 octombrie 1987 si 31 decembrie 2006. Pentru fiecare caz, ele colectate douazeci si sase destinatar donator variabile demografice si clinice din baza de date.
Ei au descoperit ca grupurile de conducere de droguri cauzand insuficienta hepatica ca transplantul necesare au fost acetaminofen (40 la suta), medicamente antituberculosis (8 la suta), antiepileptice (7 la suta) si antibiotice (6 la suta). Pentru intreaga cohorta de destinatari de transplant, timpul median de supravietuire a fost 14.4 ani. Un an de probabilitatile estimate de supravietuire a fost de 76 la suta, 82 la suta, 52 la suta, 82 la suta, si 79 la suta pentru acetaminofen, antituberculosis, antiepileptice, antibiotice si altii, respectiv.
Dintre pacientii care au avut insuficienta hepatica acuta, datorita antiepileptice, una de sup...

Acetaminophen otravire cauza acum cele mai frecvente de insuficienta hepatica acuta in SUA

Acetaminophen otravire cauza acum cele mai frecvente de insuficienta hepatica acuta in SUA Otravire Acetaminofenul a devenit cea mai frecventa cauza de insuficienta hepatica acuta in Statele Unite, raportul autorii unui nou studiu, in decembrie 2005 problema Hepatologie, Jurnalul Oficial al Asociatiei Americane pentru Studiul Ficatului Boli (AASLD). In timp ce tentativelor de sinucidere in continuare considerare pentru multe cazuri, aproape jumatate sunt rezultatul de supradozaj neinten...

Cresterea rata mortalitatii la hepatice Ciroza hepatica In Marea Britanie ca marime din Europa de Vest

Cresterea rata mortalitatii la hepatice Ciroza hepatica In Marea Britanie ca marime din Europa de Vest Marea Britanie a avut cea mai abrupta crestere a frecventei cu moartea de la ciroza hepatica in Europa de Vest din anii 1950, potrivit unui studiu, in saptamana aceasta problema a Lancet.
Rata de mortalitate ca urmare a cirozei hepatice poate indica amploarea efectelor nocive ale alcoolului care apar intr-o populatie. David Leon (London School of Igiena si Medicina Tropicala, Regatul Unit) si J...

Modularea sistemului imunitar poate intrerupe insuficienta hepatica la animale - Mass general Cercetatorii Raport Noua abordare care pot permite de organe pentru a regenera

Modularea sistemului imunitar poate intrerupe insuficienta hepatica la animale - Mass general Cercetatorii Raport Noua abordare care pot permite de organe pentru a regenera Massachusetts General Hospital (MGH) cercetatorii au un dezvoltat o abordare cu totul noua pentru tratarea insuficienta hepatica - manipularea raspunsul imun. In cazul in care rezultatele studiului de animale pot fi aplicate in pacientilor umani, abordare poate fi in masura sa mentina in viata pana la pacientii cu organele de donatori devin disponibile sau pentru a sustine functiei hepatice, pana ...

Dezbaterea asupra Acetaminofenul si de insuficienta hepatica acuta

Dezbaterea asupra Acetaminofenul si de insuficienta hepatica acuta Intrebari Un expert acceptabilitatea nivelul actual al acetaminofen legate de prejudiciu si moartea, in timp ce un alt sugereaza ca supradoze acetaminofen sunt intelesi.
Supradozaj Acetaminofenul cauze mai mult de 450 de decese cauzate de insuficienta hepatica in fiecare an in Statele Unite si acest numar pare sa fie in crestere. In 2001, Statele Unite Insuficienta hepatica acuta (ALF) studiulu...

International de studiu de insuficienta hepatica acuta la copii

International de studiu de insuficienta hepatica acuta la copii Multi-studiu de milioane de dolari va include 19 de centre in trei tari --
Un expert de renume de ficat de la Spitalul de Copii din Pittsburgh conduce un studiu international care examineaza cauzele si tratamente potentialul de insuficienta hepatica acuta la copii.
Robert H. Squires Jr., MD, Director of Hepatology clinice si director al diviziei de Gastroenterologie, la copii, este cercetato...

Atentie: Extra-hepatica manifestare de virusul hepatitei C de infectare

Atentie: Extra-hepatica manifestare de virusul hepatitei C de infectare In 1994, echipa de Tchernev si Petrova Alexandrovska de la Spitalul de la Sofia a examinat un pacient de sex feminin cu ciroza hepatica cronica, cauzate de virusul hepatitei C (VHC). Ei au fost intrigat de multi pacienti extra-manifestari hepatice - leziuni vasculare la nivelul membrelor inferioare, dureri acute la nivelul articulatiilor, furnicaturi intensa a degetelor, si munca de extrema afecta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.