Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ce sunt monocitele si rolul lor in organism


Nevoi psihologica a personalului militar si a familiilor lor sunt in curs nu sunt indeplinite, Rapoarte APA Task Force

Nevoi psihologica a personalului militar si a familiilor lor sunt in curs nu sunt indeplinite, Rapoarte APA Task Force
Un raport al American Psychological Association (APA) atrage atentia asupra sanatatii mintale cresterea nevoilor personalului militar si a familiilor lor - care sunt nevoile strecurat actualul sistem militar in serviciile de sanatate. Multe dintre personalul de serviciu si membrii familiilor lor sunt merge fara ingrijirea sanatatii mintale din cauza disponibilitatea limitata de ingrijire si de astfel de bariere in calea de ingrijire accesarea.
Raportul, elaborat de un prezidential APA Task Force pe Militar Servicii de implementare pentru tineret, familii si Service Membri, constata ca eforturile depuse in timp ce serviciul de livrare individual de catre furnizorii de militari de sanatate mintala sunt laudabile, sistemul militar cade scurt, in capacitatea sa de a raspunde de sanatate psihologica nevoile de personal desfasurat si a familiilor lor.
APA Task Force a examinat mai multe studii si sondaje ale personalului militar finalizate in ultimii patru ani pentru a determina efectul de desfasurarile militare pe membrii de servicii si familiile acestora (sot / sotie, copii si alte persoane importante), bariere semnificative de a primi ingrijiri de sanatate mintala din Departamentul Apararii (DoD), precum si afaceri a Veteranilor (VA) de sistem, precum si disponibilitatea si eficienta programelor curente. Task Force a fost ulterior incarcat cu crearea de recomandari pentru a imbunatati furnizarea de servicii de sanatate mintala pentru a personalului detasat, cele intors dintr-o zona de lupta, si familiile militare.
Deployment poate fi un complex, iar pentru unele familii, procesul de coplesitoare, statele Michelle D. Sherman, dr., co-presedinte al APA Task Force. Desfasurare mijloace extinse separatii si incertitudinea de a avea un iubit-o intr-o zona de lupta. Situatia creeaza un mediu in care dezvoltarea unor importante probleme emotionale pentru personalul militar si familiile lor este o posibilitate reala.
Conform Raportului APA, un numar tot mai mare a personalului militar si a familiilor lor sunt de raportare probleme emotionale care rezulta din desfasurarea de stres. Mai mult de 30 la suta din toate soldati au indeplinit criteriile pentru o tulburare mentala, dar mai putin de jumatate (23-40%) din cei cu preocuparile legate de sanatate mintala a cautat ajutor. Mai mult decat atat, aceste cifre nu includ pe cei care dont identifice problemele sau a celor care dezvolta simptome dupa intoarcerea de la dislocari.
Stresul poate fi mai severe atat pentru personalul militar si a familiilor lor, atunci cand exista anumiti factori de risc, potrivit raportului. Familii cu o istorie de probleme, familiile tinere care se confrunta cu separarea de prima lor militare sau de familii care recent sa mutat la un nou post taxei sunt mai vulnerabili la subliniaza, de implementare. In plus, familiile cu sotii straine-nascut, membrii de servicii fara o unitate de afiliere sau cele care deservesc in Garda nationala sau rezerve sunt mai probabil sa se confrunta cu niveluri mai ridicate de stres.
Obstacole serioase de calitate accesul la ingrijiri de sanatate mintala pentru personalul militar si familiile acestora sunt predominante, raportul de gasit. Deficit de psihologi (de aproape 40% post vacant) in sloturile serviciul activ impiedica disponibilitatea de tratament. Acest deficit a crescut de stres si a moralului scazut in randul furnizorilor de ramase in cadrul sistemului de ingrijire militare. Stresul crescut de locuri de munca pentru acesti furnizori conduce la rate de uzura ridicate si a crea o supraaglomerare a sesizarilor psihologi civil care nu poate avea ca formarea de mult ca psihologi militare pe teme legate de militare si de implementare.
Accesul redus la grija cuvenita pentru a lungi liste de asteptare, orele de clinica limitata, defalcarile in procesul de sesizare si greu accesibile locatii, de asemenea, face dificila pentru returnarea personalului militar si membrii familiei lor pentru a obtine ajutor, citeaza raportul. Probleme variaza de la mentinerea ingrijiri de sanatate mintala pentru membrii de servicii care sunt tranzitia de la serviciul activ la statut de veteran, la gasirea de servicii de sanatate pentru Garda Nationala si a personalului de rezerva, care locuiesc departe de bazele militare.
In plus, potrivit raportului, stigmatizarii si atitudini negative in cadrul militar despre obtinerea de tratament de sanatate mintala de multe ori a preveni cei care au nevoie de ingrijire de la care solicita aceasta.
Copiii din familiile militare de-a face, de asemenea, cu efectele de implementare. In p...

Nou nascuti la risc pentru nastere atunci cand sunt probleme de sange Mamelor "concentratiilor de zahar sunt crescuti

Nou nascuti la risc pentru nastere atunci cand sunt probleme de sange Mamelor "concentratiilor de zahar sunt crescuti Femeile insarcinate cu niveluri de zahar din sange in intervalul mai mare a normale -, dar nu suficient de mare pentru a fi considerate diabet - sunt mai predispusi decat femeile cu niveluri mai mici de zahar din sange pentru a da nastere la copii cu risc pentru multe din aceleasi probleme observate la copiii nascuti din femeile cu diabet zaharat in timpul sarcinii, potrivit unui studiu finantat, in mare parte de catre National Institutes of Health.
Aceste probleme au inclus un risc mai mare pentru livrare cezariana si o dimensiune anormal de mare organism de la nastere. -Nascutii femeilor cu niveluri mai ridicate de zahar din sange au fost, de asemenea, cu risc de distocie umar, o afectiune care apare in timpul nasterii, in care sugari un umar devine mame depuse in interiorul corpului, in mod eficient stoparea procesului de nastere.
Autorii studiului au scazut pentru a face recomandari pentru niveluri acceptabile de zahar din sange pentru femeile gravide. Cercetatorii nu au putut sa identifice un nivel precis in cazul in care o crestere de zahar din sange a crescut riscul pentru oricare dintre rezultatele observate in studiu. Mai degraba, sansele pentru rezultatele s-au observat cresterea treptata, corespunzatoare cu cresterea nivelului de zahar din sange femei.
Este bine cunoscut faptul ca nivelurile ridicate de zahar din sange caracteristica a diabetului zaharat care apare in timpul sarcinii, prezinta riscuri pentru femeile insarcinate si copiii nascuti la ele. Studiul actual este primul care documentul de faptul ca nivelurile mai ridicate de zahar din sange, nu suficient de ridicat pentru a fi considerate diabet, de asemenea, sa transmita aceste riscuri a crescut. In plus, in cazul in care cercetatorii matematic ajustat pentru alte cauze posibile ale acestor riscuri - cum ar fi mai mari varsta mamei, a obezitatii si hipertensiunii arteriale - riscurile crescut datorita mai ridicate niveluri de zahar in sange erau inca prezente.
Aceste constatari importante noi sublinia riscurile de valori crescute ale glicemiei in timpul sarcinii, a declarat Duane Alexander, MD, director al NIHs Eunice Kennedy Shriver Institutul National de Copilului si Dezvoltare Umana, care a oferit o mare parte a finantarii pentru studiu. NIH-a sprijinit studii in prezent in curs va oferi indrumare cu privire la modul de gestionare a acestora. Pana la rezultatele acestor studii sunt disponibile, toate femeile gravide trebuie sa consulte un medical despre a fi examinate pentru diabet in timpul sarcinii.
Finantarea suplimentara NIH au fost furnizate de Institutul National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi boli, si Centrul National de resurse de cercetare.
Diabetul rezultate din transferul de dificultate de zahar (glucoza) din sange pentru a tesuturilor bodys. Aceasta apare la aproximativ 5 procente din toate sarcinile in Statele Unite. Mamele cu diabet zaharat in timpul sarcinii sunt, de asemenea, risc crescut de preeclampsie, o afectiune cu evolutie potential letala care implica tensiunii arteriale periculos de ridicate. Copiii nascuti din mame cu diabet zaharat - atunci cand ajung la varsta adulta - sunt un risc mai mare pentru a obezitatii, precum si diabet zaharat, hipertensiune arteriala, precum si boli de inima.
Sapte ani de studiu a implicat mai mult de 23000 de femei gravide, la 15 de centre in 9 tari.
Rezultatele Hiperglicemie si a reactiilor adverse Sarcina Rezultatelor (HAPO), de studiu apar in 8 mai New England Journal of Medicine. Cercetatorii au fost conduse de Boyd E. Metzger, MD profesor de medicina la Universitatea Northwestern Feinberg Scoala de Medicina din Chicago.
Dr. Metzger a explicat ca, inainte de studiu curent, medicii nu erau siguri de la care punctul de ridicat de zahar din sange materne le prezinta un risc pentru copil. Frecvent, nivelurile ridicate de maternala zaharului din sange insoteasca c...

Testosteron si a grasimii din organism sunt controlate de aceleasi gene

Testosteron si a grasimii din organism sunt controlate de aceleasi gene Gene care procentul de control al tesutului adipos din organism sunt, de asemenea responsabil pentru a circula nivelurile de testosteron la barbati, de cercetare publicat in ultima editie a Clinic de Endocrinologie spectacole. Cercetarea arata o suprapunere de 23% intre gene care testosteron de control, precum si cele care reglementeaza compozitia organismul de grasime, ceea ce sugereaza ca aceste...

UCLA sunt identificate noi Molecule implicate in prelucrarea organism domeniul de dietetice Fat

UCLA sunt identificate noi Molecule implicate in prelucrarea organism domeniul de dietetice Fat Anchetatorii UCLA au identificat o molecula noi care pot ajuta la reglementa livrarea de grasimi la celule pentru energie si de stocare.
Publicat in numarul din aprilie al revistei Cell Metabolism, concluzia ar putea duce la o mai buna intelegere a modului in care putem utiliza grasimi din alimentele pe care le mancam.
Am crezut ca ne-am dat seama cum rezumatele corpul si grasimilor folosest...

Piatra de bordure introspectie in domeniul serviciilor de sanatate a costurilor prin despagubirilor acordate lucratorilor "Cercetare"

Piatra de bordure introspectie in domeniul serviciilor de sanatate a costurilor prin despagubirilor acordate lucratorilor "Cercetare" Analiza modelelor de medicii de practici pot detine indicii valoroase despre modul de a stopa Natiunilor cresterea costurilor de ingrijire a sanatatii, conform unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Johns Hopkins Scoala de Medicina.
Potrivit unui Johns Hopkins studiu publicat in editia din ianuarie a Journal of Occupational and Environmental Medicine, modelele practica medicil...

Low-caloriilor Indulcitorii sunt utile pentru controlul greutatii, confirmat de Studiu

Low-caloriilor Indulcitorii sunt utile pentru controlul greutatii, confirmat de Studiu O analiza recenta a literaturii stiintifice ajuns la concluzia ca scazut de calorii (sau nu-calorii), indulcitorii pot fi de ajutor in rezolvarea problemei obezitatii. Cu toate ca acestea nu sunt gloante magice, low-indulcitori calorii in bauturi si alimente, poate contribui la reducerea calorii lor (de energie) a incasarilor. Low-indulcitori calorii reduce de energie de cele mai multe bauturi la ...

USDA si FAO Lansarea a bolilor animalelor gestionarea situatiilor de criza CentreAll Natiunilor vor beneficia

USDA si FAO Lansarea a bolilor animalelor gestionarea situatiilor de criza CentreAll Natiunilor vor beneficia Departamentul american al Agriculturii (USDA) va trimite patru specialisti sanitar-veterinara la Roma pentru a asista FAO in lansarea unui nou centru de gestionare a crizelor, care va spori de raspuns la nivel mondial pentru a bolilor la animale. Centrul va incepe operatiunile de sfarsitul lunii iulie, la sediul FAO din Roma, Italia.
Gestionarea crizelor Center (CMC), o facilitate a alerga de F...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.