Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ce sunt neutrofilele


De ce fac anevrisme? Posibil rol de conducere pentru celulele albe din sange

De ce fac anevrisme? Posibil rol de conducere pentru celulele albe din sange
In fiecare an, 200.000 de americani afla ca cea mai mare vas de sange din corpul lor, aorta, poate izbucni deschise in orice moment. Aproximativ 20.000 de mor brusc de la o astfel de ruptura. Si un alt 36000 o interventie chirurgicala pentru repararea sau inlocuirea sectiunea umflarea aorta inainte de expirarea timpului.
Dar, in ciuda taxelor rutiere mortale de aceasta conditie, numita anevrism aortic abdominal sau AAA (Triple A), experti stiu foarte putin despre ce se intampla. Acum, o pereche de hartii de cercetatorii de la Universitatea din Michigan cardiovasculare Center este clarificarea noi pe misterul.
In 12 iulie problema Circulatia jurnal, UM cercetatorii raportul pe care un anumit tip de globule albe numite o neutrofile pare a fi crucial pentru formarea AAA.
Neutrofile sunt primul raspuns al sistemului imunitar bodys, apar rapid pe scena de o infectie sau ranire a unei zone de tesut, si suna alarma sa cheme celulele imune alte sa se alature luptei. Acestea sunt esentiale pentru procesul de inflamare prin care luptele corp off insulte de la bacterii, virusuri si leziuni.
Cele doua documente noi arata pentru prima data ca neutrofilele sunt importante in etapele foarte timpurii ale AAA formare, atunci cand peretele aortei incepe sa slabeasca si umfla. Cercetatorii cred ca celulele pot actiona intr-un fel, in combinatie cu alti factori de risc AAA, cum ar fi fumatul, hipertensiunea arteriala si mostenit de vulnerabilitate genetica.
Cercetatorii UM constatarile facute in experimentele de laborator pe soareci care au fost tratati de a sterge neutrofile lor temporar, la sobolani si ca nu aveau de proteine, care va permite neutrofilelor acorda tesut si sa incepeti procesul de prim ajutor. Cercetatorii au expus o mica parte din aortas rozatoare la un produs chimic care descompune tesutului vas de sange, a studiat apoi ce sa intamplat in rozatoare care s-au modificat sistemele de neutrofile si la rozatoare comparatie care au fost normale.
In ambele cazuri, spune autorul senior si chirurg UM vasculare Gilbert Upchurch, MD, rozatoare care au avut niveluri scazute de neutrofile sau nu neutrofile-atasarea proteine dezvoltat putin sau nici un semn de anevrism. Intre timp, un prejudiciu de peretele aortei a determinat formarea rapida a anevrisme in rozatoare normale - anevrisme care a facut diametrul vas de sange duble sau chiar patru ori.
Intr-un editorial de insotire, Columbia University chirurg M. David Tilson, MD, remarca faptul ca studiile aduce cercetarea privind AAA formarea si rolul de neutrofile la un nou nivel si poate conduce la descoperiri in continuare, ca fel ajuta puzzle AAA.
AAAs sunt un sub-apreciat si sub-cercetat amenintare pentru sanatatea publica, spune Upchurch, care opereaza pe zeci de pacienti AAA in fiecare an, inclusiv unele anevrisme ale caror au deja de spargere si care vor muri in cateva minute sau ore in cazul in care isnt sangerare oprit. AAAs pot merge nedetectate de ani; experti, uneori, se refera la ele ca o bomba de timp bifand in interiorul unei abdomenului pacienti. De fapt, un procent estimat de 10 la suta din toti oamenii in varsta de peste 70 pot avea anevrisme aortice intacte, ceea ce determina simptome putine, cu exceptia ocazionale dureri de spate sau disconfort abdominal. In cazul in care sunt detectate in cursul acestei etape, de exemplu, pe un examen de rutina fizic, X-Ray, RMN sau CT scanare, acestea pot fi reparate cu succes 95 la suta din timp.
Recent, idei noi despre motivul pentru care formularul de anevrisme au inceput sa prinda contur. Au fost constatarea ca, in general, un anevrism este un raspuns inadecvat la prejudiciu, Upchurch explica. Ceva se intampla cu deteriorarea fibrelor de elastina in peretele vasului de sange si, din anumite motive, sistemele de raspuns imunitar de vindecare de lucru normala doesnt. Ceva distruge celulele musculare netede din peretele aortei pana cand acesta incepe sa se destrame.
Cercetatorii au descoperit ca AAAs par sa fie asociate cu un nivel ridicat de enzime care sunt capabile de a face ca a manca. Dar intrebarea de modul in care aceste enzime ajung acolo, si ceea ce le solicita pentru a ajunge, a fost fara raspuns.
Neutrofilele sunt cunoscute sa efectueze unele din aceste enzime, numite metalloproteinases matrice si chemokines, care a le ajuta sa atace invadatorii, spune Upchurch. Ne-am dorit pentru a vedea ce rol de neutrofile a fost in primele stadii de formare a anevrism si progresia anevrism.
Upchurch si colegii sai au efectuat unul dintre studiile folosind soareci care au fost tratati cu un anticorp care au atacat neutrofilelor lor si pastrate nivelurile de celule care circula in sange scazute in mod artificial. Le-au aplicat elastaza enzimei de a aortas acestor soareci si soareci de control normale. Doua treimi din soareci de control a dezvoltat un anevrism pe site-ul de prejudiciu in termen de doua saptamani, cu o suprafata de doua ori pe anevrism dimensiunea normala, in medie. In schimb, doar 8 la suta din neutrofile-soarecii cu deficit de dezvoltat un anevrism si cele care au dezvolta erau mult mai mici.<...

Strategia STREP subversive bug-ul a relevat

Strategia STREP subversive bug-ul a relevat A lua legatura cu: Anne A. Oplinger
[email protected]
301-402-1663
NIH / Institutul National de alergie si de Boli Infectioase
Cercetatorii de la Institutul National de alergie si de Boli Infectioase (NIAID), parte a National Institutes of Health (NIH), au descoperit cum Streptococcus pyogenes (S. pyogenes), bacteria responsabil de carne-eating infectii, castigurile un punct de sprijin in organism prin pacalirea-o celula-cheie a sistemului imunitar.
Capacitatea this bug foarte frecvente, care provoaca gat STREP si alte infectii, pentru a modula activitatea genei de o celula sistemul imunitar este remarcabila si nu a fost niciodata inainte de a fost vazut pe aceasta scara, spune Frank R. DeLeo, Ph.D., o cercetator la NIAIDs Laboratories Rocky Mountain (RML) din Hamilton, MT. Constatarile sunt programate sa fie publicate in Proceedings of the National Academy of Sciences, SUA in aceasta saptamana.
Introspectie in infectia cu streptococ este un produs de o imagine cuprinzatoare a celulelor imune-interactiuni bacterii dezvoltate de oamenii de stiinta RML. Folosind tehnologia microarray, dr. DeLeo si colegii sai au creat o imagine a modului in care toate genele intr-un tip de celule albe din sange, numit de neutrofile, sa reactioneze in urma expunerii la o varietate de bacterii.
Acest lucru este de o importanta seminale, spune directorul NIAID Anthony S. Fauci, MD demonstrand ca neutrofilelor raspunde cu expresia genelor modificate pentru a invaziei bacteriene, anchetatorii au expus zeci de obiective posibile pentru terapii de droguri. Aceste constatari sunt susceptibile de a fi in general aplicabile in cazul mai multor tipuri de microorganisme care provoca boli la om, si ar putea duce la tratamente noi, care mari raspunsul imun impotriva agentilor patogeni multiple, adauga el.
Neutrofile sunt cele mai abundente de globule albe si un jucator central in sistemul bodys innascuta imunitar. Ca o echipa SWAT, neutrofilelor roi la site-ul de infectie in primele cateva minute dupa un atac de bacterii. Repede le inghita organismelor invadator si a le distruge.
Neutrofilele sunt programat genetic sa inchideti ei insisi in jos, dupa ce devora si a ucide microbii. Din cauza acestei opriri controlate, resturile celulare este eliminat departe de locul infectiei, precum si orice dispare inflamatie. De obicei, neutrofilele sunt foarte eficiente la locul lor de munca. Intr-adevar, note de dr. DeLeo, marea majoritate a organismelor infectioase nu reusesc sa treaca de aceasta prima linie de aparare.
Liniile generale de actiune de neutrofile au fost cunoscute in prealabil, dr. DeLeo spune, dar detalii au fost limitate, deoarece celulele sunt dificil de studiu. De exemplu, oamenii de stiinta credeau ca soarta unui neutrofile a fost stabilit in ti...

Cum Body Regleaza cel mai abundent Tip de celule albe din sange, U. Va. Health System

Cum Body Regleaza cel mai abundent Tip de celule albe din sange, U. Va. Health System In fiecare zi, organismul uman produce si distruge cam 100 de miliarde neutrofile-cel mai frecvent tip de globule albe si una dintre cele mai celule extrem de-a produs. Neutrofilele traiesc aproximativ opt ore, sunt bacterii-eaters si sunt o componenta cheie a sistemului imunitar. Fara ei, organismul poate fi supusa viata in pericol infectie.
Dar cum corpul pastreaza numarul de neutrofilele pro...

Studiul Stanford gaseste noi metode de imbunatateste de supravietuire de chimioterapie la soareci

Studiul Stanford gaseste noi metode de imbunatateste de supravietuire de chimioterapie la soareci Incercarea de a gasi o modalitate de a diminua vulnerabilitatea la pacientii cu infectii mortale dupa chimioterapie, cercetatorii de la Universitatea Stanford School of Medicine au descoperit o modalitate de a stimula functiei imune in urmatoarele animale astfel de tratamente. Abordarea lor implica cresterea piscina de celule care dau nastere la neutrofile, un tip de celule albe sanguine care este...

Cum bacterie boala supravietuieste in interiorul celulelor sistemului imunitar - Oamenii de stiinta au evidentiat

Cum bacterie boala supravietuieste in interiorul celulelor sistemului imunitar - Oamenii de stiinta au evidentiat Noua cercetare pe o bacterie care poate supravietui intalnirile cu anumite celule ale sistemului imunitar a intarit convingerea ca oamenii de stiinta din belsug aceste celule albe din sange, cunoscuta sub numele de neutrofile, dicta daca sistemul nostru imunitar va permite sau a preveni infectiile bacteriene. Un document care descrie de cercetare online, a fost lansat astazi in Jurnalul de Imunolo...

Studiul a modului in care nefumatori incurajeaza Infectie

Studiul a modului in care nefumatori incurajeaza Infectie Acum, noi cercetari publicate in Jurnalul acces liber BMC Cell Biology, arata ca nicotina afecteaza neutrofilele, de scurta durata, de celule albe sanguine care apara impotriva infectiei, prin reducerea capacitatea lor de a cauta si distruge bacteriile.
Neutrofilele sunt generate de catre maduva osoasa, nostri pe care le lasati asa cum celulele terminala diferentiate. Cu toate ca nicotina este ...

Hope oferite la pacientii cu pulmonar si mixt de imbolnavire prin cheie de studiu

Hope oferite la pacientii cu pulmonar si mixt de imbolnavire prin cheie de studiu Persoanele care sufera de afectiuni inflamatorii, cum ar fi bolile cronice de plamani, de articulatii si alte organe ar putea beneficia de o noua descoperire de oameni de stiinta de la Universitatea din Edinburgh. Un nou studiu arata in jurnalul Nature Medicine ca anumite medicamente, deja testate ca tratamente pentru cancer, pot reduce dramatic inflamatia tesutului.
Cercetatorii au descoperit ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.