Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ceai de patrunjel


Sanatate: Polifenolii pe o placa

Sanatate: Polifenolii pe o placa
Polifenoli au proprietati antioxidante mult mai bine decat vitaminele, si au facut obiectul unor tot mai mare interes din partea de nutritionisti, epidemiologi, firmele agroalimentare si a consumatorilor in ultimii zece ani sau cam asa ceva. Principalul lor avantaj este faptul ca acestea protejeaza impotriva bolilor cu numeroase cum ar fi cancerul sau bolile cardiovasculare. In special, acestea ajuta la lupta impotriva formarea de radicali liberi in corpul uman si, astfel, lent imbatranirea celulara. Acestea se gasesc in multe produse de consum comune, in principal in sectorul fructelor si legumelor, dar si in produsele prelucrate, cum ar fi ciocolata, ceai sau vin.
Nimeni nu stia pana acum continutul exact total de polifenoli din diferite produse alimentare sau a nivelului de consum in Franta. Un tabel compozitie compilate de catre CIRAD si partenerii sai, acum merge intr-un fel in vederea asigurarii de un raspuns la aceste intrebari. Tabelul a fost produs sub francez de cercetare Ministrys program Nutrialis. Cercetatorii au studiat 162 probe din 24 de legume si 71 de probe de la 28 fructe. Continutul total de polifenoli de probe de ceai 85 a fost de asemenea analizate.
Nu este intotdeauna fructele si legumele cu cel mai mare continutul polifenoli, care sunt cele mai consumate
Este de capsuni, lychees si struguri care au cel mai mare continutul polifenoli, dar legumele nu sunt cu mult in urma, in special in anghinare, patrunjel si varza de Bruxelles. In plus, suma totala consumata joaca un rol considerabil. Ca Pierre Brat, un biochimist CIRAD, subliniaza: Daca ne uitam la continutul total de polifenoli din mere, acestea rang comparativ cu a cincea pentru alte fructe, dar gradul de consumul lor le plaseaza primul!. De asemenea, in termeni de legume, cartofi rang doar al 19-lea, dar consumul lor masive inseamna ca ele reprezinta aproape 60% din polifenoli obtinute de la legume.
Acesta a fost scopul de a tabelului compilate de catre CIRAD si partenerii sai: sa stabileasca compozitia produsului impotriva consumului. Metoda de lucru utilizate pentru a face acest lucru este, in sine, un rezultat concret al studiului. Intr-adevar, cercetatorii au avut pentru a selecta o serie de fructe si legume proaspete, care a fost reprezentant al consumului in Franta. In acest scop, acestea au tinut seama de soiuri diferite de mancat, site-uri diferite de productie si de tari si in cazul in care aceste fructe si legume sunt achizitionate. Continutul total de polifenoli a fost apoi analizate cu ajutorul unei tehnici adaptat dintr-o metoda chimica testul colorimetrica: metoda Folin Ciocalteu. Cercetatorii apoi a stabilit o relatie intre rezultatul obtinut si nivelurile de consum. In aceasta etapa trecut, link-uri echipe cu Agence française...

Ramaneti sanatosi, cu Polifenolii!

Ramaneti sanatosi, cu Polifenolii! Aceste molecule cu proprietati antioxidante se gasesc in produsele de consum cele mai comune. Acestea protejeaza impotriva bolilor numeroase. Polifenolii ajuta la formarea de radicali liberi de control la om si in curs de imbatranire lent de celule. In primul rand, ele se gasesc in fructe si legume, dar si in bunuri prelucrate, cum ar fi ciocolata, ceai sau vin. Oamenii consuma in jurul unui gram de polifenoli o zi, care este mai mult de zece ori cifra de vitamina C.
Capsuni, lychees si strugurii sunt fructele cu cel mai ridicat continut de polifenoli, dar legumele nu sunt cu mult in urma, in special in anghinare, patrunjel si varza de Bruxelles. Mai mult decat atat, consumul total, de asemenea, joaca un rol. In ceea ce Pierre Brat subliniaza: Daca ne uitam la continutul total de polifenoli din mere, acestea rang comparativ cu a cincea pentru alte fructe, dar gradul de consumul lor le plaseaza primul!. De asemenea, in termeni de legume, cartofi rang doar al 19-lea, dar consumul lor masive inseamna ca ele reprezinta aproape 60% din polifenoli obtinute de la legume.
Acest lucru a determinat CIRAD si partenerii sai pentru a crea o baza de date, pentru a stabili compozitia...

Care sunt Laxativele? Cum Laxativele de lucru?

Care sunt Laxativele? Cum Laxativele de lucru? Laxativ engleza Cuvantul provine din laxativ franceza veche, care a venit de la laxatus latina. Cuvantul latin Laxare mijloc de a slabi, in timp ce cuvantul latin mai tirziu inseamna in vrac, lejere. Carti de referinta indica faptul ca substantiv sensul un medicament laxativ, in limba engleza a aparut in jurul 1386 AD Potrivit Medilexicons dictionar medical, un laxativ este A cathartic usoara, o c...

Are o ceasca de ceai Stresul Reducerea?

Are o ceasca de ceai Stresul Reducerea? Mai multe ziare din Marea Britanie si din alte parti sa rapoarte in aceasta saptamana a unui studiu comandat de societatea de asigurari Direct Line care sa sugereze ca o ceasca de ceai reduce stresul, nu doar prin baut-o, dar, de asemenea, datorita efectului calmant al ritualului de a pune ibric pe.
Studiul a fost realizat de dr. Malcolm Crucea si Rita Michaels, psihologii de la Universitatea O...

Dozele Mega de ceai verde Extras de Ajutor nu pot impiedica, Tumora Crestere

Dozele Mega de ceai verde Extras de Ajutor nu pot impiedica, Tumora Crestere Multi oameni din intreaga lume beau ceai verde, in speranta de a warding in afara cancerului, bolilor de inima si afectiuni ale sistemului imunitar, dar oamenii care iau suplimente realizate din extract de ceai concentrat, cu scopul de a inmultirea acestor prestatii trebuie sa se gandeasca de doua ori.
Un studiu finalizat de catre Universitatea din Mississippi cercetatorilor indica faptul ca do...

Extract de ceai verde stimuleaza de anduranta exercitarea 8-24%, grasime utilizand ca sursa de energie

Extract de ceai verde stimuleaza de anduranta exercitarea 8-24%, grasime utilizand ca sursa de energie Swimming imbunatatire de anduranta vine de la echivalentul a patru cesti de ceai pe zi, peste 10 saptamani --
Acum, ca chiar si jucatori de baseball ar putea fi necesar sa caute noi, ajutoare de performanta mult mai naturale, se va ceaiul verde japonez seturi de a deveni standard in dugouts si tabele de formare atletice din intreaga lume?
Un nou studiu a testat efectul regulat luand extract ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.