Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ceai de soc contraindicatii


Efectul de soc Wave Tarif cu privire la rezultatul unda de soc litotritiei: o meta-analiza

Efectul de soc Wave Tarif cu privire la rezultatul unda de soc litotritiei: o meta-analiza
UroToday.com-In acest manuscris, autorii revizuite 4 studii randomizate de litotritiei unda de soc a comparat de livrare lent unda de soc (de exemplu, undele de soc 60 / min), pana la livrare rapida unda de soc (120 socuri / minut), cuprinzand 589 de pacienti tratati la data de 4 diferite lithotriptors (2 cu electrohidraulice si 2 cu surse de energie electromagnetica). Concluzia este ca mai lent este mai bine (p = 0,002). Datele sprijine aceasta abordare, indiferent de marimea de piatra, in ciuda un studiu, in care prestatiile au fost mai evidente printre pietre> 1 cm. Mecanismul de actiune pentru efectul benefic al tratamentului de livrare mai lent pot fi legate de nereguli de-a lungul pietre de suprafata, care pot contondent partea negativa presiunea unda de soc, la nivelul de livrare mai mare. Cred ca aceasta lucrare face foarte clar, indiferent de tipul dumneavoastra de lithotriptor, rezultatele vor fi probabil mai bine daca ati trata la unde de soc 60 / minut.
Semins MJ, Trock BJ, Matlaga BR
J. Urol. 179 (1): 194-197, ianuarie 2008
doi: 10.1016/j.juro.2007.08.173
Raportat de UroToday.com Contribuirea editorul Ralph V. Clayman, MD
UroToday - site-ul doar Urologie cu continut original scris de catre liderii de opinie urologie la nivel mondial cheie implicati activ in practica clinica.
Pentru a accesa cele mai recente Comunicate de Urologie stiri de la UroToday, du-te la: www.urotoday.com
----------------------------
© 2007 - UroToday
Reprodusa pentru , cu permisiunea de UroToday.
----------------------------...

Are o ceasca de ceai Stresul Reducerea?

Are o ceasca de ceai Stresul Reducerea? Mai multe ziare din Marea Britanie si din alte parti sa rapoarte in aceasta saptamana a unui studiu comandat de societatea de asigurari Direct Line care sa sugereze ca o ceasca de ceai reduce stresul, nu doar prin baut-o, dar, de asemenea, datorita efectului calmant al ritualului de a pune ibric pe.
Studiul a fost realizat de dr. Malcolm Crucea si Rita Michaels, psihologii de la Universitatea Oras Londra, precum si online, in timp ce un rezumat este disponibil, nu se mentioneaza daca studiul va fi revizuit reciproc sau publicate intr-un jurnal.
Cross si Michaels scris ca intentia lor a fost de a evalua si a intelege mai bine cat de eficiente de ceai ar putea fi pentru inducerea calm in timpul unui episod de anxietate si dincolo de ele, de asemenea, ca a vrut sa exploreze modul in ritualul de ceai de luare afecteaza stres.
In informatii de fond lor, au facut referire la literatura de specialitate care sa sugereze ca bea ceai este asociat cu starea de spirit pozitiva si sentimentele de relaxare, ca proprietatile sale chimice au fost asociate face creierul mai mult de alerta si sa ajute oamenii recupera de la stres, si ca aceasta are efecte benefice asupra sistemul cardiovascular.
Pentru acest studiu au facut doua lucruri, unul pentru a lua niste masuratori, iar cealalta pentru a obtine unele rezultate descriptiv sau calitative. In ambele cazuri, au folosit aceeasi 42 de voluntari (21 barbati si 21 femei). In primul rand voluntarii trecut printr-o inainte si dupa experiment, iar apoi au vorbit despre experienta lor de ceai si de acesta in focus grupuri mici.
Pentru experiment, Crucea si Michaels pune cele 42 de voluntari, in doua in mod egal de dimensiuni grupuri: un grup de ceai si un non-grup de ceai, si apoi le-a solicitat pentru a finaliza doua utilizate pe scara larga si validate teste psihologice, testul Spielberger si statul-trasatura Inventarul Anxietate pentru adulti (STAIA). Aceste evaluat fiecare nivel de persoane anxietate la acea vreme (lor de stat), precum si tendinta lui sau ei general, fata de anxietate (trasatura).
Participantii apoi a parcurs un stres-inductoare sarcina mentale, care a trebuit sa fie facut de catre un anumit timp (numit de testare D2 de atentie). Testul presupune cauta, pentru cazuri de litera d intr-un fragment de text si apoi de trecere a-l sau nu, in functie de marcile de mai sus si sub ea.
Stres provine din timpul scurt ce trebuie sa completati-l si, de asemenea, de la faptul ca litera P (care cu ochiul pare ca de anunturi cu susul in jos, asa ca se bazeaza pe aceasta pentru o secunda Split) este imprastiate in tot textul, precum si, , uneori cu marcile si, uneori, nu.
Dupa testul de stres, voluntarii din grupul de ceai s-au dat o ceasca de ceai si de voluntari, in non-grupul de ceai tocmai a avut un pahar de apa. Ambele grupuri apoi completat chestionarul de anxietate din nou (doar masura de stat, nu o trasatura).
Dupa experimentul, Crucea si Michaels invitat voluntari care sa ia parte la discutii focus grup si sa raspunda la intrebarile pe care cercetatorii ar putea evalua importanta si impactul emotiv de a face ceai pentru participanti.
Cercetatorii le-a cerut, de asemenea, in termeni generali, ceea ce a insemnat ceai cu ei, ceea ce a facut sa se simta, si de ce.
Cercetatorii au descoperit ca: Nu a fost nici o diferenta semnificativa in anxietate intre cele doua grupuri, inainte de sarcina stres mental.
Cu toate acestea, dupa aceea, au fost diferente semnificative si marcate.
Grupul non ceai (care beau doar apa dupa sarcina), au aratat o crestere a 25 la suta din nivelul de anxietate, dupa sarcina.
Aceasta in comparatie cu un 4 la suta, in scadere nivel de anxietate, in ceai-grupul de baut.
Comentariile facute in cadrul discutiilor de grup a confirmat faptul ca ritualul de a face si ceai cu consum nu aduce o contributie importanta la efectul de ansamblu a medierea stres.
In focus grup si evaluarea calitativa, participantii au declarat ca simtit mai relaxata, atunci cand au de ceai, si au avut tendinta de a explica acest lucru cu un sentiment de partitii, in cazul in care exista un scop sau o pauza de o perioada anterioara de anxietate.
Unul dintre voluntari a spus ca a creat un ceai de chill-out moment, care a ajutat-le trage o linie in ...

Dozele Mega de ceai verde Extras de Ajutor nu pot impiedica, Tumora Crestere

Dozele Mega de ceai verde Extras de Ajutor nu pot impiedica, Tumora Crestere Multi oameni din intreaga lume beau ceai verde, in speranta de a warding in afara cancerului, bolilor de inima si afectiuni ale sistemului imunitar, dar oamenii care iau suplimente realizate din extract de ceai concentrat, cu scopul de a inmultirea acestor prestatii trebuie sa se gandeasca de doua ori.
Un studiu finalizat de catre Universitatea din Mississippi cercetatorilor indica faptul ca do...

Extract de ceai verde stimuleaza de anduranta exercitarea 8-24%, grasime utilizand ca sursa de energie

Extract de ceai verde stimuleaza de anduranta exercitarea 8-24%, grasime utilizand ca sursa de energie Swimming imbunatatire de anduranta vine de la echivalentul a patru cesti de ceai pe zi, peste 10 saptamani --
Acum, ca chiar si jucatori de baseball ar putea fi necesar sa caute noi, ajutoare de performanta mult mai naturale, se va ceaiul verde japonez seturi de a deveni standard in dugouts si tabele de formare atletice din intreaga lume?
Un nou studiu a testat efectul regulat luand extract ...

Beneficiile de ceai verde in reducerea un important factor de risc pentru Heart Disease

Beneficiile de ceai verde in reducerea un important factor de risc pentru Heart Disease Mai multe dovezi pentru efectul benefic de ceai verde pe factori de risc pentru boli de inima a aparut intr-un nou studiu raportate in ultimul numar al European Journal of Cardiovascular Prevenirea si Rehabilitation.1 studiu a constatat ca consumul de ceai verde rapid imbunatateste functia de (endoteliale) celule captuseala sistemului circulator; disfunctii endoteliale este un eveniment-cheie in p...

Consumul de ceai Oferta mai Sanatate Beneficii, dar dovezile inca limitate

Consumul de ceai Oferta mai Sanatate Beneficii, dar dovezile inca limitate Bautori de ceai care opteaza pentru negru, ceaiuri Oolong, verde sau alb poate constata ca aceste bauturi oferi beneficii sanatatii. Problema aprilie a Clinica Mayo Sanatate Scrisoarea se refera la ceea ce este - si isnt - cunoscute despre efectele asupra sanatatii ale bea ceai.
Negru, Oolong, ceaiuri verzi sau albe au o origine comuna. Fiecare este produs din frunzele de arbust Camellia sinens...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.