Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ceaiul de scumpie


Lapte Elimina cardiovasculare Sanatate Beneficii de ceai

Lapte Elimina cardiovasculare Sanatate Beneficii de ceai
De cercetare publicat on-line in European Heart Journal [1] a constatat ca efectul de protectie, care ceaiul are asupra sistemului cardiovascular este total anihilate prin adaugarea de lapte.
Testele efectuate pe voluntari au aratat ca ceaiul negru imbunatateste semnificativ capacitatea de a arterelor sa se relaxeze si sa se extinda, dar lapte adaugand complet blunts efect. Sprijinirea teste pe aortas Rat (inele aortic) si endoteliale (captuseala) celule a aratat ca ceaiul relaxat inelele aortica prin producerea de oxid nitric, care promoveaza dilatarea vaselor de sange. Dar, din nou, lapte adaugand blocat efect.
Constatari, de cardiologi si oameni de stiinta de la Spitalul Charité, Universitätsmedizin-Berlin, Campus Mitte, Germania, sunt vesti proaste pentru ceai-potabila natiuni ca britanic, care in mod normal, se adauga lapte pentru a bauturilor lor. Rezultatele au condus cercetatori care sa sugereze ca dispozitive tip de ceai, care de obicei se adauga lapte ar trebui sa ia in considerare, omitand ca o parte din timp.
Studiul lor a aratat ca, inculpat in lapte este un grup de proteine numite cazeinelor, pe care au gasit interactionat cu ceai pentru a scadea concentratia de catechine in bautura. Catechine sunt flavonoidelor in ceai, care, in principal, sa contribuie la protectia impotriva bolilor cardiovasculare.
Cercetator principal Dr Verena Stangl, profesor de Cardiologie (moleculara ateroscleroza) la spital, a declarat: Nu este un organism larga de dovezi din studiile experimentale si clinice care indica faptul ca ceaiul exercita Antioxidativ, efecte anti-inflamatorii si vasodilatator, protejand astfel impotriva bolilor cardiovasculare. Asa cum a consumului la nivel mondial de ceai este al doilea doar cu cea a apei, efectele benefice reprezinta o problema importanta de sanatate publica. Dar, pana in prezent, nu a fost sa stie daca adaugarea de lapte la ceai, asa cum se practica pe scara larga in Marea Britanie si alte cateva tari, influenteaza aceste proprietati de protectie. Deci, am decis sa investigheze efectele de ceai, cu si fara lapte, asupra functiei endoteliale, pentru ca este un indicator sensibil de ceea ce se intampla pentru a vaselor de sange.
Saisprezece femeile sanatoase in post-menopauza au baut, fie de o jumatate de litru de proaspat preparata ceai negru, ceai negru cu 10%, lapte degresat, lapte sau apa fiarta (ca un control), de trei ori, in aceleasi conditii. Functia endoteliale din artera brahiala in antebrat a fost masurata prin ecografie de inalta rezolutie, inainte si doua ore dupa consum, cu masuratorile fiind luate la fiecare 15 de secunde pentru doua minute pana la un moment dat.
Autor a spus primul Dr Mario Lorenz, un biolog molecular: Am constatat ca, in timp ce bea ceai crescut in mod semnificativ capacitatea de a arterei se relaxeze si sa se extinda pentru a permite circulatia sangelui crescuta in comparatie cu apa potabila, adaosul de lapte complet impiedica efect biologic. Pentru a extinde rezultatele noastre de la un model functional, ne determina vasodilatatie, la sobolan inele aortica, prin expunerea lor la ceai pe cont propriu si de ceai cu proteine din lapte individuala a adaugat, si a obtinut acelasi rezultat.
Laptele contine un numar de proteine diferite: prin testarea pe fiecare separat, cercetatorii au descoperit ca aceasta a fost de trei cazeinelor care a reprezentat pentru efectul de inhibare, probabil prin formarea de complexe cu catechine ceai.
A declarat dr. Stangl: Beneficiile bine stabilite de ceai au fost descrise in multe studii. Rezultatele noastre, furnizand astfel o posibila explicatie pentru lipsa de efectele benefice ale ceaiului cu privire la riscul de boli de inima in Marea Britanie, o tara in care laptele este, de obicei adaugata.
Ea a spus constatarile lor ar putea avea, de asemenea, implicatii pentru cancer, impotriva careia a fost, de asemenea, ceaiul dovedit a fi de protectie. Deoarece laptele pare sa modifice activitatea biologica a ingred...

Cercetatorii de lapte Warn Elimina cardiovasculare Sanatate Beneficii de ceai

Cercetatorii de lapte Warn Elimina cardiovasculare Sanatate Beneficii de ceai De cercetare publicat on-line astazi (marti, 9 ianuarie), in European Heart Journal [1] a constatat ca efectul de protectie, care ceaiul are asupra sistemului cardiovascular este total anihilate prin adaugarea de lapte.
Testele efectuate pe voluntari au aratat ca ceaiul negru imbunatateste semnificativ capacitatea de a arterelor sa se relaxeze si sa se extinda, dar lapte adaugand complet blunts efect. Sprijinirea teste pe aortas Rat (inele aortic) si endoteliale (captuseala) celule a aratat ca ceaiul relaxat inelele aortica prin producerea de oxid nitric, care promoveaza dilatarea vaselor de sange. Dar, din nou, lapte adaugand blocat efect.
Constatari, de cardiologi si oameni de stiinta de la Spitalul Charité, Universitätsmedizin-Berlin, Campus Mitte, Germania, sunt vesti proaste pentru ceai-potabila natiuni ca britanic, care in mod normal, se adauga lapte pentru a bauturilor lor. Rezultatele au condus cercetatori care sa sugereze ca dispozitive tip de ceai, care de obicei se adauga lapte ar trebui sa ia in considerare, omitand ca o parte din timp.
Studiul lor a aratat ca, inculpat in lapte este un grup de proteine numite cazeinelor, pe care au gasit interactionat cu ceai pentru a scadea concentratia de catechine in bautura. Catechine sunt flavonoidelor in ceai, care, in principal, sa contribuie la protectia impotriva bolilor cardiovasculare.
Cercetator principal Dr Verena Stangl, profesor de Cardiologie (moleculara ateroscleroza) la spital, a declarat: Nu este un organism larga de dovezi din studiile experimentale si clinice care indica faptul ca ceaiul exercita Antioxidativ, efecte anti-inflamatorii si vasodilatator, protejand astfel impotriva bolilor cardiovasculare. Asa cum a consumului la nivel mondial de ceai este al doilea doar cu cea a apei, efectele benefice reprezinta o problema importanta de sanatate publica. Dar, pana in prezent, nu a fost sa stie daca adaugarea de lapte la ceai, asa cum se practica pe scara larga in Marea Britanie si alte cateva tari, influenteaza aceste proprietati de protectie. Deci, am decis sa investigheze efectele de ceai, cu si fara lapte, asupra functiei endoteliale, pentru ca este un indicator sensibil de ceea ce se intampla pentru a vaselor de sange.
Saisprezece femeile sanatoase in post-menopauza au baut, fie de o jumatate de litru de proaspat preparata ceai negru, ceai negru cu 10%, lapte degresat, lapte sau apa fiarta (ca un control), de trei ori, in aceleasi conditii. Functia endoteliale din artera brahiala in antebrat a fost masurata prin ecografie de inalta rezolutie, inainte si doua ore dupa consum, cu masuratorile fiind luate la fiecare 15 de secunde pentru doua minute pana la un moment dat.
Autor a spus primul Dr Mario Lorenz, un biolog molecular: Am constatat ca, in timp ce bea ceai crescut in mod semnificativ capacitatea de a arterei se relaxeze si sa se extinda pentru a permite circulatia sangelui crescuta in comparatie cu apa potabila, adaosul de lapte complet impiedica efect biologic. Pentru a extinde rezultatele noastre de la un model functional, ne determina vasodilatatie, la sobolan inele aortica, prin expunerea lor la ceai pe cont propriu si de ceai cu proteine din lapte individuala a adaugat, si a obtinut acelasi rezultat.
Laptele contine un numar de...

Noi dovezi ca ceai verde poate contribui la imbunatatirea sanatatii osoase

Noi dovezi ca ceai verde poate contribui la imbunatatirea sanatatii osoase Cercetatorii de la Hong Kong sunt de raportare noi dovezi ca ceaiul verde - una dintre cele mai populare bauturi consumate in intreaga lume si acum disponibil ca supliment alimentar - poate ajuta la ameliorarea sanatatii oaselor. Ei au descoperit ca ceaiul contine un grup de substante chimice, care pot stimula formarea osoasa si ajuta lent de descompunere ale acestuia. Constatarile lor sunt in ACS...

Ceai negru mai ajuta la lupta impotriva diabetului de tip 2

Ceai negru mai ajuta la lupta impotriva diabetului de tip 2 Oamenii de stiinta in Scotia au descoperit in mod neasteptat faptul ca ceaiul negru ar putea contribui la combaterea diabetului de tip 2. Descoperirea este in stadiul de laborator si echipa de cercetare este in speranta de a obtine finantare pentru a investiga mai departe si sa reproduca constatarile lor in setarile clinice.
Descoperirea este opera Dr. Graham Rena si echipa sa de la Institutul ...

Ceai verde Promoveaza scadere in greutate, noi descoperiri de cercetare

Ceai verde Promoveaza scadere in greutate, noi descoperiri de cercetare Nou de cercetare din China a descoperit ca un consum regulat de ceai verde - care este bogat in mod natural-apar active ceai numit catechine - poate in mod semnificativ si pozitiv efect de compozitia organismului la indivizii moderat supraponderali.
90-zi proces, realizat la Universitatea Fudan, din Shanghai, China, si finantat de Institutul de Ceai Lipton, sustine probele existente care ceaiul...

Ceai verde de cercetare duce la guma si alte produse

Ceai verde de cercetare duce la guma si alte produse Beneficiile pentru sanatate de ceai verde sunt gasirea modul lor in guma, monetarii, crema de piele si alte produse cu ajutorul unui Colegiul Medical din biolog celule Georgia.
Dr. Stephen Hsu, un cercetator in scolile MCG de Stomatologie si Studii Universitar a carui activitate a revolutionat intelegerea de vindecare verde ceaiuri si proprietati de prevenire, a inceput recent un acord cu New J...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.