Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ceaiuri pentru stres


Ceai verde de cercetare duce la guma si alte produse

Ceai verde de cercetare duce la guma si alte produse
Beneficiile pentru sanatate de ceai verde sunt gasirea modul lor in guma, monetarii, crema de piele si alte produse cu ajutorul unui Colegiul Medical din biolog celule Georgia.
Dr. Stephen Hsu, un cercetator in scolile MCG de Stomatologie si Studii Universitar a carui activitate a revolutionat intelegerea de vindecare verde ceaiuri si proprietati de prevenire, a inceput recent un acord cu New Jersey pe baza de CCA Industries, Inc de a face aceste proprietati disponibile imediat in produsele de zi cu zi. Primul dintre aceste produse, Mega-T ceai verde guma de mestecat, se afla pe rafturile magazinelor acum. Fiecare bucata de menta-aromate, de mestecat fara zahar este egal cu doua cesti de ceai verde.
CCA Industries, Inc este o companie publice care figureaza in Bursa de Valori din America de schimb, sub simbolul stoc, CAW.
Dr. Hsu a fost intrigat de proprietatile de ceai verde, deoarece observand ca populatiile care beau ceai verde cu regularitate au rate mult mai mica decat cancerul de populatii care dont. Cercetarile sale au ajutat sa decida ca polifenoli, ceaiul verde ajuta la eliminarea radicalilor liberi, care pot deteriora ADN-ului si duce la cancer.
El a mai descoperit ca ceaiul verde indusa de p57 - o proteina care ajuta la reglarea cresterii celulare si diferentierea - modificari de comportament a celulelor sanatoase in celule canceroase polifenoli tinta pentru distrugere. Aceasta schimbare de comportament protejeaza celulele sanatoase.
Dr. Hsu a descoperit ca polifenoli activa doua cai distincte, unul pentru celulele normale si unul pentru celulele canceroase. Polifenoli servi ca o santinela, de separare celule cu p57 de la celulele canceroase, care lipsa p57. El a constatat ca, in timp ce celulele normale sunt shuttled pentru siguranta, polifenoli distruge mitocondriile celulelor canceroase.
O Institutul National de Cancer de finantare este de a ajuta-l determina comportamentul exacta genetice implicate in acest proces. De exemplu, el a constatat deja ca o polifenoli de ceai verde numit EGCG cresteri de specii de oxigen reactive, sau Ros, o forma de stres oxidativ in celulele cancerului oral. Celulele, cu niveluri anormale de ROS fi deteriorat, a spus el. In cazul in care nivelul este foarte ridicat, celulele va fi omorat. Pe de alta parte, ROS este adus la un nivel de fond de EGCG in pielea normala si celulele glandelor salivare, ceea ce sugereaza un rol de protectie a EGCG in celulele normale.
Unele metode de incurajarea ROS sunt accidentala, de exemplu, expunerea excesiva la soare ROS pot creste pana la punctul de deteriorarea celulelor ireversibile. Expunerea cronica la agenti cancerigeni si de anumite medicamente, de asemenea, pot deteriora celulele glandelor salivare.
Dr. Hsu si colegii sai au descoperit ca atunci cand au adaugat EGCG la celule, polifenoli cresterea concentratiei ROS in celule canceroase, dar le-a redus in glandelor salivare sanatoase si celulele pielii.
Toate datele noastre indica faptul ca EGCG poate scadea nivelul ...

Heart Disease Rezultate prezis de marker al stresului oxidativ

Heart Disease Rezultate prezis de marker al stresului oxidativ Judecand dupa numarul de sucuri si ceaiuri publicitate ca contin antioxidanti, consumatorii sunt constienti de pericolele de stres oxidativ. Dar ceea ce este cel mai bun mod de a masura acest lucru - si lupta asta?
Medicii de la Universitatea Emory Scoala de Medicina au identificat o substanta in sange care pot fi utile pentru estimarea persoanelor fizice un risc pentru boli de inima. Substanta este cistina, o forma de oxidat de cisteina aminoacizi si o masura indirecta a stresului oxidativ.
Intr-un studiu de mai mult de 1.200 de persoane in curs de formare a imaginii cardiaca la Emory, din cauza bolilor de inima suspectate, persoanelor cu un nivel ridicat de cistina in sange au fost de doua ori mai susceptibile de a avea un atac de cord sau a muri in urmatorii cativa ani.
Riyaz Patel, MD, un cercetator post-doctoral la Emorys Cardiovascular Research Group, a prezentat rezultatele de la American Heart Association stiintific Sesiuni de intalnirea de la Orlando.
Patel a fost parte dintr-o echipa condusa de Arshed Quyyumi, MD, profesor de medicina (cardiologie) de la Emory University School of Medicine.
Cand se considera in mod independent de variabile, cum ar fi prezenta de diabet, niveluri ridicate de cistina prezis inca probleme in viitor, spune Patel. In cercetarea curenta, nivelurile ridicate inseamna sfert din grupul de pacienti cu cele mai inalte niveluri.
Cistina ar putea fi un marker valoros a riscului cardiovascular, dar, de asemenea, are un efect direct nocive asupra celulelor, reducand astfel incat aceasta poate fi o strategie de valoare de tratament, spune el. Ce interesant este acolo sunt deja cunoscute modalitati de a interveni si de...

Ceai negru intr-adevar does Ajutor Stresul atenua

Ceai negru intr-adevar does Ajutor Stresul atenua Daca bea ceai negru, veti de-stres mai repede, deoarece valorile dumneavoastra de cortizol, un hormon de stres, va merge in jos mai repede, spun cercetatorii de la University College London. Acest studiu se aplica numai pentru ceai negru.
Puteti citi despre acest studiu in revista Psychopharmacology.
Cercetatorii au observat 75 de voluntari. Ele au fost toate de sex masculin, non-fumat, care...

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men

CDC Comitetul consultativ pentru imunizare Practici de voturi pentru Permisiv utilizare si pentru Vaccinuri Pentru copii Finantare pentru GARDASIL (R), pentru baieti si Young Men Merck & Co, Inc a anuntat ca SUA pentru Centrele de control al bolilor si Preventions (CDCs) Comitetul consultativ privind intelegerile Imunizare (ACIP) sprijina utilizarea permisive a GARDASIL ® [tetravalent papilomavirus uman (tipurile 6, 11, 16 si 18) Vaccin , recombinant] pentru baieti si tineri barbati varsta cuprinsa intre 9 - 26, ceea ce inseamna ca GARDASIL poate fi luata in varstele ...

Crucea Rosie Americana Actiuni Oferte pentru familii pentru a lua pentru a se pregati pentru un uragan

Crucea Rosie Americana Actiuni Oferte pentru familii pentru a lua pentru a se pregati pentru un uragan In ceea ce Crucea Rosie Americana monitorizeaza pista de uraganul Dean in Caraibe, cerem ca toata lumea sa ia masuri pentru a pregati familiile lor si case pentru un dezastru.
Pregatiti-va pentru vant puternic
Acordati-va timp suficient inainte de o furtuna de a desfasura o vanatoare de acasa de pericol si de cautare perimetru, in care va inspecteze casa ta pentru elemente care se pot deplas...

Maryland pentru a reduce Medicaid Beneficii pentru gravide imigrantilor legali, pentru copii; Legislatura propunerea de a se tine de acoperire pentru femeia insarcinata

Maryland pentru a reduce Medicaid Beneficii pentru gravide imigrantilor legali, pentru copii; Legislatura propunerea de a se tine de acoperire pentru femeia insarcinata Care incepe la 1 iulie, Maryland, SUA nu mai va aduce beneficii Medicaid pentru femeile gravide si copii care au fost clasificate ca rezidenti permanenti juridic pentru mai putin de cinci ani, ... Washington Post rapoarte. Intr-un efort de a aduce legislatia Maryland, in conformitate cu legea federala, Gov Robert Ehrlich (R), in luna ianuarie a propus reducerea 7 milioane dolari de stat Medicaid p...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.