Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cheag de sange pe creier


3-scaneaza creier minute poate salva mai multe victime accident vascular cerebral

3-scaneaza creier minute poate salva mai multe victime accident vascular cerebral
Un creier rapid tehnica de scanare a fost dezvoltat in Marea Britanie, care se va asigura ca victimele accident vascular cerebral a lua droguri lor vitale mai rapid.
Universitatea Cambridge (Marea Britanie), oameni de stiinta spun ca lor de 3 minute de scanare prevede aceeasi cantitate de informatii ca de 20 de minute de scanare normala.
Aceasta tehnica ar putea insemna accesul mai rapid la medicamente care sparge formarea cheagurilor de sange. Pacientii mai rapida a putea a lua aceste medicamente in sistemele lor de mai mult succes de recuperare a lor este.
Un pacient care are un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de la nivelul creierului trebuie sa aiba de droguri in termen de trei ore de la accident vascular cerebral, in scopul de a minimiza efectele cheag de la nivelul creierului.
Problema este ca pentru medicii care le-au pentru a exclude un al doilea tip de accident vascular cerebral (un vas de sange izbucni in creier) inainte de administrarea de droguri ca acest medicament este rau pentru al doilea tip de accident vascular cerebral.
Oamenii de stiinta de la Cambridge, s-au adaptat un scanner RMN, astfel ca acesta produce acelasi numar de imagini (ca un minut 20 de scanare) in doar trei minute. Aceste imagini sunt de o calitate suficient de bun pentru medicii sa stie daca un vas de sange este blocat.
Un alt avantaj este acela ca este mai usor sa detina un pacient cu accident vascular cerebral in continuare timp de trei minute, mai degraba decat douazeci de ani. Dr. Jonathan Gillard (lider de studiu) a declarat de trei minute scanare este la fel de bun ca versiunea de 20 de minute, iar in unele cazuri mai bine pentru ca pacientii cu accident vascular cerebral poate fi in dificultate si deplasa.
In ciuda zgomot de masini si claustrofobie este posibil, agitat pacientii sunt mai multe sanse sa ramana in continuare in timpul une...

Aspirina Tratamentul poate fi in siguranta Pentru unele de urmas de creier hemoragie

Aspirina Tratamentul poate fi in siguranta Pentru unele de urmas de creier hemoragie Un studiu de la Serviciul de Stroke de la Massachusetts General Hospital (MGH) a constatat ca unii pacienti care au supravietuit o hemoragie intracerebrala - un accident vascular cerebral cauzat de sangerare la nivelul creierului - pot fi tratate in conditii de siguranta cu aspirina pentru a preveni viitoare atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale cauzate de sange cheaguri. Studiul, care apare in 24 ianuarie al revistei Neurology, adreseaza o dilema destul de comune clinice.
Cele doua tipuri de accident vascular cerebral - ischemica, cauzata de un cheag de taiere de aprovizionare de pe creier de sange, si hemoragice, cauzate de sangerare la nivelul creierului - cota multe dintre factori de acelasi risc, spune Eric Smith, MD, MPH, de MGH Neurologie, studys autor senior. Medicii de multe ori se vedea pacientii cu antecedente de hemoragie intracerebrala, care sunt, de asemenea, risc de accident vascular cerebral ischemic sau de atacuri de inima si de necesitatea de a decide ce fel de tratament preventiv pentru a recomanda. Noi nu au avut inca un raspuns bun sa stabileasca daca tratamentul cu aspirina pe zi, ar fi in siguranta pentru acesti pacienti sau ar creste riscul de hemoragie alt.
Cercetatorii au urmat un grup de 207 pacienti care au supravietuit hemoragie intracerebrala in perioada 1994 - 2004. Pacienti au fost chestionate, prin telefon, la fiecare sase luni si intrebat despre orice repetare a hemoragie sau alte tulburari neurologice si daca au luat acid acetilsalicilic sau alte terapii antiplachetare. In timp ce 18 la suta dintre participantii la studiu au avut hemoragii recurente in timpul o medie de 20 de luni de urmarire, riscul a fost mai mare in randul celor 46 de pacienti care au raportat administrarii tratamentului antiplachetar decat a fost printre cele 161 care nu au luat aspirina. Singurul factor asociat cu risc crescut de reaparitie a fost locul de hemoragie originale, cu un risc mai mare asociat cu...

Echipa descopera Cum proprii creierului TPA ajuta la reglarea debitului de sange Pentru a Neuronii

Echipa descopera Cum proprii creierului TPA ajuta la reglarea debitului de sange Pentru a Neuronii Creierului uman contine magazinul propriu al unei enzime puternice (de droguri si de accident vascular cerebral), numit tesutului activator de plasminogen (TPA), care pare a fi un regulator cheie ale fluxului sanguin la celulele creierului, o echipa de la Weill Cornell Medical College din New York City rapoarte.
Am constatat ca acest flux naturale TPA stimuleaza de sange pentru a celulele creie...

Metoda Pentru prevenirea complicatiilor hemoragica Din trombolitic a tratamentului de cheaguri de sange se descopera

Metoda Pentru prevenirea complicatiilor hemoragica Din trombolitic a tratamentului de cheaguri de sange se descopera O metoda roman pentru a preveni complicatii hemoragice de tratament trombolitic cheagurilor de sange este descoperit.
Dizolvarea cheagurilor de sange de tratament trombolitic este o terapie aprobat, in conditii de siguranta si efficaceous de accident vascular cerebral ischemic acut. Acesta este utilizarea de rutina in lumea intreaga, si impiedica persoane fizice de la un accident vascular cereb...

OMS Director General Lee Jong-wook moare dupa ce cheagurilor de sange Surgery

OMS Director General Lee Jong-wook moare dupa ce cheagurilor de sange Surgery Organizatia Mondiala a Sanatatii Director General Lee Jong-wook la Geneva, luni, a murit dupa ce au suferit interventii chirurgicale de urgenta pentru un cheag de sange in creier, rapoarte de Reuters. Lee, originar din Coreea de Sud, a fost 61 (Waddington, Reuters, 5 / 22). Lee a fost bolnav pe sambata, inainte de anual de Adunare Mondiala a Sanatatii reuniunea de la Geneva in aceasta saptamana si...

Universitatea de oameni de stiinta Leicester Elaborarea unor noi tehnici pentru detectarea Nociv formarea cheagurilor de sange / bule de aer in artere de

Universitatea de oameni de stiinta Leicester Elaborarea unor noi tehnici pentru detectarea Nociv formarea cheagurilor de sange / bule de aer in artere de Noi tehnici de detectare a emboli (cheaguri de sange daunatoare / bule de aer in artere), dezvoltat la Universitatea din Leicester au jucat un rol major in reducerea ratelor dramatic accident vascular cerebral, dupa endarterectomy carotida. Aceasta este o operatiune conceput pentru a elimina narrowings in arterele principale care furnizeaza creierului inainte de a putea provoca un accident vascula...

Ce este Colesterol? Care este cauza High Colesterol?

Ce este Colesterol? Care este cauza High Colesterol? Colesterolul este o grasime (lipide), care este produsa de catre ficat si este esentiala pentru functionarea normala a corpului. Colesterol exista in stratul exterior al fiecare celula a corpului nostru si are mai multe functii. Acesta este un steroid ceara si este transportat in plasma de sange al tuturor animalelor. Acesta este principalul steroli sintetizate de animale - sume mici sunt, de asem...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.