Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cheag de sange pe creier simptome


Ce este un accident vascular cerebral? Care este cauza un accident vascular cerebral?

Ce este un accident vascular cerebral? Care este cauza un accident vascular cerebral?
Un accident vascular cerebral este o afectiune in cazul in care un cheag de sange sau de artera rupte sau de vas de sange intrerupe fluxul de sange intr-o zona a creierului. O lipsa de oxigen si glucoza (zahar) care curge la creier conduce la moartea celulelor creierului si leziuni cerebrale, de multe ori rezultand intr-o depreciere, in exprimare, de circulatie, si memorie.
Cele doua tipuri principale de accident vascular cerebral includ accident vascular cerebral ischemic si de accident vascular cerebral hemoragic. Conturile de accident vascular cerebral ischemic pentru aproximativ 75% din toate accidente vasculare cerebrale si are loc atunci cand un cheag de sange, sau trombilor, forme care blocheaza fluxul de sange la o parte a creierului. Daca un cheag de sange forme undeva in organism si rupe pentru a deveni liber-plutitoare, aceasta se numeste un embolus. Acest cheag de ratacitor pot fi efectuate prin vasele de sange la nivelul creierului in cazul in care aceasta poate provoca un accident vascular cerebral ischemic. Un accident vascular cerebral hemoragic apare atunci cand un vas de sange de pe creier rupturile de suprafata si umple spatiul dintre creier si a craniului cu sange (hemoragie subarachnoid) sau atunci cand o artera cu defecte in rafale creier si umple tesutul din jur cu sange (hemoragie cerebrala). Ambele duce la o lipsa a fluxului sanguin la nivelul creierului si acumularea de sange care exercita o presiune prea mare asupra creierului.
Rezultatul dupa un accident vascular cerebral depinde de locul unde se produce un accident vascular cerebral si cat de mult a creierului este afectata. Accidente vasculare cerebrale mai mici pot duce la probleme minore, cum ar fi slabiciune intr-un brat sau picior. Accidente vasculare cerebrale mai mari pot duce la paralizie sau deces. Multi pacienti cu accident vascular cerebral au mai ramas cu slabiciune pe o parte a corpului, vorbind dificultate, incontinenta, precum si probleme de vezica urinara. Cine devine un accident vascular cerebral? Accident vascular cerebral Noutati
Pentru cele mai recente stiri despre accident vascular cerebral ischemic, hemoragii cerebrale, neuroprotection, cheaguri de sange, masuri de prevenire, factorii de risc, simptome, tratamente si de curente de cercetare, va rugam sa vezi sectiunea noastra de accident vascular cerebral de stiri. Oricine poate suferi de accident vascular cerebral. Cu toate ca multi factori de risc pentru accident vascular cerebral, sunt in afara controlului nostru, mai multe pot fi pastrate intr-line prin intermediul nutritie adecvata si de ingrijire medicala. Factorii de risc pentru accident vascular cerebral sa includa urmatoarele: Peste 55 ani Masculin African American, hispanici sau din Asia / Pacific Islander O familie antecedente de accident vascular cerebral de sange de inalta presiune inalta de fumat tigari de colesterol Diabetul Obezitatea si bolile cardiovasculare excesului de greutate Un accident vascular cerebral sau atac ischemic tranzitor (AIT) High nivelurile de homocisteina (un aminoacid in sange) nastere utilizarea de control sau a altor terapie cu hormoni de cocaina de utilizare grele de alcool Care sunt cauzele accident vascular cerebral? accidente vasculare cerebrale ischemica in cele din urma sunt cauzate de o trombilor sau embolus care blocheaza circulatia sangelui la nivelul creierului. Cheaguri de sange (cheaguri de trombilor), apar de obicei in zone ale arterelor care au fost afectate de ateroscleroza de la acumularea de placi. Embolus tip de cheaguri de sange sunt adesea cauzate de fibrilatie atriala - un model batai neregulate ale inimii care duce la formarea cheagurilor de sange si a fluxului de sange saraci.
Accidente vasculare cerebrale hemoragie pot fi cauzate de tensiunea arteriala crescuta, necontrolata, un traumatism cranian, sau de anevrisme. Tensiunea arteriala este cea mai frecventa cauza de hemoragie cerebrala, deoarece cauzele arterelor mici in interiorul creierului de a izbucni. Acest priveaza celulele creierului de sange si de periculos mareste presiunea exercitata asupra creierului.
Anevrisme - de sange anormale-umplut pungi ca balonul de la punctele slabe in peretele de o artera - sunt cele mai frecvente cauze de hemoragie subarachnoid. In cazul in care o rupturile anevrism, scurgeri de sange in spatiul dintre suprafetele a creierului si a craniului, precum si vasele de sange in creier poate spasm. Anevrismele sunt adesea cauzate sau agravate de tensiune arteriala crescuta.
Un studiu a constatat ca un singur defect Gene poate duce la accidente vasculare cerebrale si boli mortale Of The aortei si arterelor coronare.
O mai putin frecvente de la accident vascular cerebral de hemoragie este atunci cand un malformatii arterio-venoase (AVM), rupturi. AVM este o incurcatura anormala a vaselor de sange subtiri cu pereti care este prezent la nastere.
Un studiu a constatat ca migrene crestere a riscului de accident vascular cerebral in timpul sarcinii. Care sunt simptomele de accident vascular cerebral? In cateva minute de a avea un accident vascular cerebral, celulele creierului incep sa moara si simptomele pot deveni prezent. Este important sa se recunoasca simptomele, ca tratament prompt, este cruciala pentru recuperare. Simptomele comune includ: Ameteli, probleme de mers pe jos, pierderea echilibrului si a coordonarii amorteala probleme de vorbire, senzatie de slabiciune, sau paralizie pe o parte a corpului incetosata, innegrit, vedere dubla sau brusca dureri de cap severe, accidente vasculare cerebrale mai mici (sau accidente vasculare cerebrale silentioase), cu toate acestea, nu poate provocat nici un simptom, dar poate deteriora in continuare tesutului creierului.
Un semn posibil ca un accident vascular cerebral este pe cale sa apara se numeste un atac ischemic tranzitor (AIT) - o intrerupere temporara a fluxului sanguin la o parte a creierului. TIA Simptomele sunt similare cu accident vascular cerebral, dar ultima pentru o perioada de timp mai scurt si nu lasa prejudicii notabile permanente.
Un studiu a constatat ca femeile sunt mai probabil sa apara simptome de accident vascular cerebral non-traditionale. Cum este diagnosticat un accident vascular cerebral? Un accident vascular cerebral reprezinta o urgenta medicala, si oricine suspectate de a avea un accident vascular cerebral ar trebui sa fie luate la un spital imediat, astfel ca testele pot fi executate si tratament corect poate fi furnizate cat mai curand posibil.
Medicii au mai multe instrumente disponibile pentru a ecranului pentru riscul de accident vascular cerebral si diagnosticarea un accident vascular cerebral activ. Acestea includ: de evalua...

Cheile de la Supravietuitor Accident vascular cerebral

Cheile de la Supravietuitor Accident vascular cerebral Accident vascular cerebral este a treia cauza de deces in America si principala cauza de handicap grav pe termen lung. In fiecare an, aproximativ 700.000 de americani sufera un accident vascular cerebral nou sau recurente. Atacuri Brain, deoarece acestea sunt numite, pot fi mortale, ci prin recunoasterea simptomelor si pentru a raspunde rapid, impactul de curse poate fi minimizat sau chiar prevenite. Dr. David Chiu, director medical la Institutele metodist neurologice (NIS) Eddy Scurlock Stroke Center, raspunsuri la cateva intrebari cheie despre un accident vascular cerebral.
I: Ce este un accident vascular cerebral?
R: Un accident vascular cerebral apare atunci cand fluxul de sange la creier este intrerupta de nici un cheag de sange (ischemica) sau un vas de sange rupere (hemoragica). Atunci cand se intampla acest lucru, celulele creierului, in zona imediata incep sa moara pentru ca nu mai primesc oxigen si substante nutritive de care au nevoie pentru a functiona.
I: Cum stiu daca am avea un accident vascular cerebral? Ce trebuie sa fac daca am avea simptome de un accident vascular cerebral?
R: Daca va confruntati cu oricare dintre urmatoarele simptome, apel 9-1-1 imediat si cere sa fie luate la un spital, care este un centru de certificat primar accident vascular cerebral. Obtinerea de ajutor in termen de trei ore de la debutul simptomelor este esentiala pentru a preveni deteriorarea permanenta si pierderea de celule cerebrale in continuare.
- Sudden senzatie de amorteala sau slabiciune la nivelul fetei, brat sau picior, mai ales pe o parte a corpului
- Sudden confuzie, vorbind probleme sau intelegere
- Sudden probleme vazand in unul sau ambii ochi
- Sudden probleme de mers pe jos, ameteli, pierderea echilibrului sau a coordonarii
- Brusca, dureri de cap severe, cu nici o cauza cunoscuta
I: De ce ar trebui sa merg la un centru de certificate primar accident vascular cerebral?
R: centre de accident vascular cerebral primara, cum ar fi Spitale metodist, sunt certificate de catre Comisia mixta si sunt lideri in toate domeniile de accident vascular cerebral - de cercetare, diagnostic, tratament inovatoare, de prevenire, reabilitare si recuperare. Pacientii la aceste centre de accident vascular cerebral certificate au mai multe sanse de a primi tesutul activator de plasminogen (TPA), aprobat de FDA numai cheag de-busting de droguri pentru a trata un accident vascular cerebral ischemic, dar trebuie sa fie administrat in termen de trei ore de la debutul simptomelor.
I: Care sunt tratamente pentru accident vascular cerebral?
R: In afara de TPA si in functie de severitatea accident vascular cerebral, alte tratamente includ medicamente pentru a ajuta la reducerea umflaturi sau preveni formarea cheagurilor de sange suplimentare la nivelul creierului; chirurgie traditionale (craniotomy sau endarterectomy carotidiana), sau interventionala / procedurilor endovasculare, cum ar fi utilizarea baloane , Stenturi si bobine pentru a trata vasele afectate de sange in creier. La Centrul de NIS metodist Accident vascular cerebral, vom supraveghea mai mult de o duzina de studii clinice care se axeaza pe tratamente potential de accident vascular cerebral acut. Acestea includ Viprinex, un drog experimentale efectuate din veninul de o vipera groapa malaezian, precum si o terapie experimentale numit Neurothera, un laser infrarosu transcraniana utilizate in primele 24 de ore ...

Cu accident vascular cerebral, "Time Is Brain"

Cu accident vascular cerebral, "Time Is Brain" Senzatie de te loveste brusc. Aveti dificultati in a vorbi sau a intelege ce este intampla in jurul tau. Ai pierdut senzatie intr-un brat sau picior. Capul tau bate.
Acestea sunt unele dintre simptomele indicator de accident vascular cerebral, dar, in ciuda faptului ca, accident vascular cerebral este a treia cauza de deces in SUA si afecteaza aproximativ 700,000 de oameni in fiecare an, multi ...

Ce este dubla Vision? Ce este Diplopie? Care este cauza Double Vision?

Ce este dubla Vision? Ce este Diplopie? Care este cauza Double Vision? Vedere dubla, de asemenea, cunoscut sub numele de diplopie, este perceptia simultana a doua imagini dintr-un singur obiect - pacientul vede doua imagini de un singur lucru, fie tot timpul, sau o parte din timp. Deplasarea poate fi orizontal, vertical sau in diagonala. Diagonala deplasare dubla (vedere dubla) inseamna atat linii orizontale si linii verticale sunt percepute ca fiind de doua ori - de...

Medicii de apel Pentru Rapid Tratamentul de accident vascular cerebral Folosirea cateter tehnici bazate pe

Medicii de apel Pentru Rapid Tratamentul de accident vascular cerebral Folosirea cateter tehnici bazate pe O coalitie de medici, reprezentand o gama larga de specialitati medicale a emis un apel la actiune pentru a imbunatati tratamentul de accident vascular cerebral. Grupul, care include lideri la nivel national recunoscute in neurologie, neuroradiology, neurochirurgie, chirurgie vasculara, si cardiologie, a fost elaborat impreuna de catre Societatea pentru Cardiovasculara Angiografie si interventii (...

De medicatie mai Restaurare flux sanguin In urma Accident vascular cerebral

De medicatie mai Restaurare flux sanguin In urma Accident vascular cerebral Un medicament cunoscut sub numele de argatroban, atunci cand sunt combinate cu un alt medicament deja utilizata in tratamentul pacientilor cu accident vascular cerebral, poate ajuta la restabilirea fluxului de sange prin artere blocate, potrivit unui studiu preliminar in problema august al Arhivelor de Neurologie, unul dintre JAMA / reviste Arhive.
Ischemic accident vascular cerebral, cel mai f...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.