Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cheaguri de sange nazale


Ce este un Nosebleed? Care este cauza Sangerari din nas?

Ce este un Nosebleed? Care este cauza Sangerari din nas?
Termenul medical pentru nosebleed este de epistaxis. Putem spune, de asemenea, hemoragii nazale. Nas umane, precum si cele ale multe animale sunt bogate in vasele de sange. Datorita pozitiei a nasului - chiar in mijlocul fetei - si toate vasele de sange sale, cele mai multe dintre noi va avea cel putin un nosebleed la un moment dat in timpul vietii noastre.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, epistaxis inseamna sangerare nazala. Sangerari nazale sunt rareori un motiv de alarma, dar se poate pune viata in pericol, in cazuri rare.
Sangerari nazale spontane sunt destul de frecvente, mai ales la copii. Cand mucoasa (un mucus-secretoare de tesut), in interiorul nasului se usuca, cruste, sau fisuri (pielea desparte deschis), apoi este ales, este posibil sa sangereze.
Pentru ca nasul este plin de vase de sange si este inconveniently situat in mijlocul fetei, orice prejudiciu minore la fata poate provoca nasul de a sangera abundent.
Sangerari nazale sunt, de asemenea, frecvente la persoanele care iau anticoagulante (de sange-subtierea medicamente, cum ar fi Aspirina), precum si la persoanele in varsta de sange ale caror poate dura mai mult pentru a se coagula. Daca pacientul ia anticoagulante, are hipertensiune (tensiune arteriala ridicata), sau un sange-tulburare de coagulare, hemoragie poate fi mai greu pentru a opri si ar putea dura peste 20 de minute.
Epistaxis engleza Cuvantul este derivat din cuvantul grecesc epistazo antice. EPI prefix mijloace de mai sus, la sau pe langa si stazo mijloace de picurare de la nara, de aici, epistazo greaca cuvant, ceea ce inseamna sa sangereze din nas. Exista doua tipuri de sangerari nazale: Anterior nosebleed
Sangerari provine de la sept nazal inferior (partitie nazala - perete intre cele doua nari). Aceasta parte a nasului contine vasele de sange de multe delicata care primesc sange din arterele carotide, doua artere principale, in partea din fata a gatului ca sangele de aprovizionare pentru a capului si gatului. Cea mai mica bat sau cucui poate cauza acestor vase de a sangera. Sangerari nazale Anterior sunt usor de tratat la domiciliu. Acest lucru este probabil sa fie de tipul de nosebleed vazut intr-un copil.
Posterior nosebleed
Sangerari provine in continuare pe spate si mai mare de pana nas in cazul in care artera ramuri de sange de aprovizionare la nas, care este de ce este mai greu. Sangerari nazale posterioare sunt adesea mai grave decat sangerari nazale anterior si sa necesite supraveghere medicala. Ele sunt mai frecvente la adulti. Care sunt cauzele sangerari nazale? Cauze de sangerari nazale anterioare
Uneori, cauza sangerari nazale anterioare este idiopatice (necunoscute). Cu toate acestea, cauzele comune includ:
Vartej de nasul tau tare -, de asemenea, sufla nasul prea frecvent.
Picking interiorul nasului - mai ales in cazul in care aceasta se face de multe ori, in cazul in care unghiile sunt lungi, iar in cazul in interiorul nasului este deja iritata sau licitatie.
Un bat sau lovitura in nas - ar putea afecta vasele de sange delicata a membranei mucoase.
Sinuzita - o inflamatie a sinusurilor (aer-umplut cavitatile a osului si a craniului din jurul nasului)
O rece sau gripa - acest lucru ar putea fi din diferite motive. Parte datorita faptului ca oamenii cu gripa, raceli si sufla nasul lor cele mai multe ori - sufla nasul mareste riscul de sangerari nazale. In interiorul nasului poate fi iritat si de licitatie in timpul unei infectii vitala, facandu-l mai sensibile la sangerare.
Deviatie de sept - atunci cand zidul care separa cele doua nari este oprit centru, sau deviat.
Clima - clima calda, cu umiditate scazuta sau modificari de la amar la rece la cald, climat uscat poate provoca uscarea si cracare in interiorul nasului, care poate duce la o nosebleed.
De mare altitudine - asa cum creste altitudinea, disponibilitatea de oxigen scade, ceea ce face aerul mai subtire si mai uscate. Uscaciune ar putea provoca nasul de a sangera.
Alergii nazale.
Utilizarea excesiva a anumitor tipuri de medicamente, cum ar fi anticoagulante diluanti (de sange) sau antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) cum ar fi ibuprofen.
Bolile hepatice pot interfera cu cheaguri de sange si de rezultat in frecvente si / sau sangerari nazale severe.
Utilizarea excesiva de droguri ilegale, cum ar fi cocaina.
Cauze de sangerari nazale posterioare:
Hipertensiune arteriala (tensiune arteriala mare), chirurgie nazale (chirurgia nasului), deficit de calciu Expunerea la substante chimice, care pot irita mucoasa
Sangerari nazale posterioare sunt uneori simptome de alte conditii, cum ar fi bolile de sange (de exemplu, leucemie sau hemofilie) sau tumori. Care sunt factorii de risc pentru o nosebleed? Un factor de risc este ceva care creste sansele de a dezvolta o boala sau conditie. De exemplu, fumatul creste riscul de a dezvolta cancer pulmonar. Prin urmare, fumatul este un factor de risc pentru cancerul pulmonar.
Factori de risc comuni pentru sangerari nazale sunt: Self Infectie indusa de leziuni minore, cum ar fi cules de Hipertensiune nas (tensiune arteriala ridicata), abuz de alcool tulburari de sangerare Mostenita Anumite sporturi de contact, cum ar fi artele martiale, box, si rugby Care sunt semnele si simptomele unei nosebleed? principalul simptom al unui nosebleed este sangele care ies din nas, care poate varia de la lumina la grele. Sangele iese din fie nara (de obicei, o singura nara este afectata).
In cazul in care nosebleed are loc in timp ce se afla in jos, posibil sa va simtiti lichid in partea din spate a gatului, inainte de sange de fapt, iese din nas. Nu inghititi de sange deoarece ar putea provoca sa deveniti greata si voma.

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure?

Ce este mare Blood Pressure? Ce Cauzele High Blood Pressure? Tensiunea arteriala este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipertensiune arteriala. Tensiunea arteriala este cantitatea de forta exercitata impotriva peretii arterelor ca fluxuri de sange prin intermediul lor - in cazul in care o persoana are tensiune arteriala ridicata inseamna ca peretii arterelor primesc prea mult in mod repetat, sub presiune - presiunea trebuie sa fie cronic crescute pentru un diagnostic de hipertensiune arteriala sa fie confirmata. In cronica medicina inseamna, pentru o perioada durabil; persistente.
In SUA aproximativ 72 de milioane de oameni au hipertensiune - aproximativ 1 din 3 adulti, in functie de National Heart Lung and Blood Institute. National Health Service, UK, estimeaza ca aproximativ 40% dintre adulti britanici au conditie. National Institutes of Health (NIH) estimeaza ca aproximativ doua treimi din persoanele cu varsta de peste 65 de ani in Statele Unite ale Americii au hipertensiune arteriala.
Interesant articol despre
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?
Ce este un atac de cord? Care sunt cauzele unui atac de cord?
Ce este insuficienta cardiaca? Care sunt cauzele insuficientei cardiace?
Ce este diabetul?
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este embolie? Care sunt diferitele tipuri de embolie?
Ce este tromboza venoasa profunda (TVP)?
Ce este gras? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc? Inima este un muschi, ca pompele de sange in jurul corpului in mod constant - in timpul fiecare secunda a vietii noastre. De sange care au niveluri scazute de oxigen este pompat spre plamani, in cazul in care livrarile de oxigen sunt completate. De oxigen din sange bogat este apoi pompat de inima in jurul corpului de a furniza muschii nostri si celule. De pompare de sange creeaza presiune - tensiunii arteriale.
Cand ne-am masura a tensiunii arteriale, am ecartament doua tipuri de presiune: a tensiunii arteriale sistolice - tensiunea arteriala in cazul in care contractele de inima, in special in momentul de forta maxima in timpul contractiei. Acest lucru se intampla atunci cand ventriculului stang a contractelor de inima.
Diastolica presiune - tensiunii arteriale dintre bataile inimii, atunci cand inima este de odihna si de dilatarea (deschiderea, completarea). Atunci cand o presiune de persoane de sange este luata Medicul sau asistenta medicala trebuie sa se masoare atat presiunile sistolice si diastolice. Cifrele apar de obicei, cu un numar mai mare prima (a tensiunii arteriale sistolice), urmat de un numar mai mic (presiunea diastolica). Cifra va fi urmata de abrevierea mm Hg, ceea ce inseamna milimetri de mercur.
Daca vi se spune ca tensiunea arteriala este de 120 de peste 80 (120/80 mmHg), aceasta inseamna o tensiunii arteriale sistolice, de 120mmHg si o presiune diastolice de 80mmHg. Definitie a tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala) Oricine a caror tensiune arteriala este 140/90mmhg sau mai mult, pentru o perioada sustinuta se spune ca a tensiune arteriala ridicata, sau hipertensiune arteriala.
Tensiunea arteriala este, de obicei impartite in cinci categorii: Hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta)
Sistolica 90 mm Hg sau mai putin, sau de
Diastolica 60 mm Hg sau mai putin
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Cardiovasculare / Cardiologie News
Colesterol Noutati
Statine News
Heart Disease News
Accident vascular cerebral News
Obezitatea / Pierdere in Greutate News
Vascular Noutati
Somn / Sleep Disorder News
Smoking / Smoking Quit News normal
90-119 mmHg sistolica, si de
Diastolica 60-79 mmHg
Prehypertension
Sistolica 120-139 mmHg, si de
Diastolica 80-89 mmHg
Etapa 1 Hipertensiune arteriala
Sistolica 140-159 mmHg, si de
Diastolica 90-99 mmHg
Etapa 2 Hipertensiune arteriala
Sistolica peste 160 mmHg, iar
Mm Hg diastolica peste 100 Care sunt simptome ale tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Cele mai multe persoane cu tensiune arteriala crescuta nu va experienta nici un simptom, pana cand ajunge la niveluri de aproximativ 180/110 mmHg. Atunci cand simptomele nu apar, de obicei ele includ: dureri de cap - de obicei, acest lucru va dura mai multe zile. Greata - o senzatie de neliniste si disconfort la nivelul stomacului, cu un indemn sa vomite. Varsaturi - mai putin frecvent decat greata. Ameteala - ameteala, instabilitate , si vertij. incetosata sau vedere dubla (diplopie). Epistaxis - sangerari nazale. Palpitatii - senzatii dezagreabile de neregulate si / sau de forta bataie a inimii. dispnee - dispnee, dificultati de respiratie. Oricine experientele aceste simptome, ar trebui sa vedeti imediat medicului lor.
Copiii cu hipertensiune arteriala pot avea urmatoarele semne si simptome: dureri de cap. Oboseala. Vederea incetosata. Sangerari din nas. Bells paralizie - incapacitatea de a controla muschii faciali pe o parte a fetei. Nou-nascuti si copii foarte mici cu hipertensiune arteriala pot avea urmatoarele semne si simptome: Imposibilitatea de a prospera. sechestrarea. iritabilitate. Letargie. detresa respiratorie. Oamenii care sunt diagnosticati cu hipertensiune arteriala ar trebui sa aiba tensiunea arteriala verificata frecvent. Chiar daca a ta este normal, ar trebui sa aveti o verificata cel putin o data la cinci ani si mai des daca aveti orice factorii care contribuie. Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale? Daca ne referim la cauzele hipertensiunii arteriale, este impartit in doua categorii: hipertensiune arteriala esentiala (tensiune arteriala mare primar) - nici o cauza a fost identificata.
Secundar tensiune arteriala ridicata - hipertensiune arteriala are o cauza de baza, cum ar fi boli de rinichi, sau o medicatie specifica pacient utilizeaza. Chiar daca nu exista nici un cauze identificabile esentiale pentru hipertensiune arteriala crescuta, exista dovezi puternice care leaga unii factori de risc pentru a probabilitatea de a dezvolta aceasta conditie. Cele mai multe dintre cauzele de mai jos sunt esentiale de inalta presiune arteriala factori de risc; exista, de asemenea o serie de exemple secundara de inalta tensiune arteriala: Varsta - sunteti mai in varsta mai mare de risc.
Istorie de familie - daca aveti membri ai familiei stranse cu hipertensiune arteriala, sansele de a dezvolta aceasta sunt semnificativ mai mari. Un studiu stiintifice internationale care implica peste 150 de oameni de stiinta de la 93 de centre in Europa si in Statele Unite ale Americii a identificat opt comune diferentele genetice care pot creste riscul de hipertensiune arteriala.
Temperatura - Un studiu care a monitorizat 8801 de participanti in varsta de peste 65 de ani in trei orase franceze, a constatat ca sistolice si diastolice valorile tensiunii arteriale difera in mod semnificativ in cele patru anotimpuri ale anului si in functie de distributia de temperatura exterioara. Tensiunea arteriala a fost mai mica atunci cand a luat mai cald, si a crescut de cand a luat mai reci.
Origine etnica - dovezi in Europa si in America de Nord arata ca persoanele cu statele din Africa si / sau de origine din Asia de Sud au un risc mai mare de hipertensiune arteriala in curs de dezvoltare, comparativ cu persoanele cu predominant caucaziana sau amerindiene (indigene din America) ancestries.
Obezitatea / excesul de greutate - excesul de greutate se refera la care au greutatea corporala suplimentare de la muschi, oase, grasimi si / sau apa. Obezitatea tinde sa se refere doar la a avea o mare cantitate de grasime corporala suplimentare. Ambele persoane supraponderale si obeze au mai multe sanse de a dezvolta tensiune arteriala ridicata, in comparatie cu persoanele cu greutate normala.
Unele aspecte ale intre femei si barbati - in general, cresterea tensiunii arteriale este mai frecvent in randul barbatilor adulti decat femeile adulte. Cu toate acestea, dupa varsta de 60 de barbati si femei sunt la fel de sensibile. Femeile in varsta de 18-59 au mai multe sanse de a identifica semnele si simptomele si, ulterior, sa caute tratament pentru tensiune arteriala crescuta, comparativ cu barbatii.
Sedentarismul - lipsa de exercitiu, precum si ca avand un stil de viata sedentar, creste riscul de hipertensiune arteriala.
Fumatul - fumatul provoaca vaselor de sange pentru a inguste, rezultand in tensiunii arteriale mai mari. Fumatul, de asemenea, reduce continutul de Bloods de oxigen, astfel inima sa de a pompa mai repede in scopul de a compensa, determinand o crestere a tensiunii arteriale.
Consumul de alcool - risc poate uneori chiar include persoanele care beau cu regularitate, dar nu in exces. Oamenii care beau regulat au tensiunii arteriale sistolice mai mari decat oamenii care fac, nu spun cercetatorii de la Universitatea din Bristol, Marea Britanie. Ei au descoperit ca nivelul tensiunii arteriale sistolice sunt pe cale de 7 mmHg mai mare in randul consumatorilor de alcool frecvent decat la persoanele care nu beau.
High aportului de sare - cercetatori de la Universitatea din Michigan Health System au raportat ca societatile in care oamenii dont mananca multa sare au presiuni mai mici de sange mult de locurile in care oamenii mananca o multime de sare.
High grasimi - profesionistilor din domeniul sanatatii Multi spun ca o dieta bogata in grasimi duce la un risc ridicat de sange de inalta presiune. Cu toate acestea, cele mai multe dieteticienilor subliniaza faptul ca problema nu este cat de mult de grasime este consumat, ci mai degraba ce tip de grasimi. Grasimi provenind din plante, cum ar fi avocado, nuci, ulei de masline, etc, precum si uleiurile Omega, care sunt comune in anumite tipuri de peste, sunt bune pentru tine - in timp ce, grasimile saturate, care sunt comune in produsele alimentare provenind de animale, precum si ca de grasimi trans sunt rau pentru tine.
Mental stres - Diferite studii au dovezi incontestabile ca stres mental, in special pe termen lung, poate avea un impact grav asupra tensiunii arteriale. Un studiu interesant efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Texas, a sugerat ca modul in care controlorii de trafic aerian maner de stres poate afecta indiferent daca acestea sunt la riscul de a dezvolta tensiune arteriala ridicata mai tarziu in viata. Avand in vedere acest studiu, si multe altele care se concentreaza pe managementul stresului, ar fi corect sa se presupuna ca unele niveluri de stres, care nu sunt gestionate in mod corespunzator poate creste riscul de hipertensiune arteriala.
Diabetul - persoanele cu diabet zaharat sunt la un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arteriala. Printre pacientii cu diabet zaharat de tip 1, hiperglicemie (zaharului in sange) este un factor de risc pentru hipertensiune incident in diabet zaharat tip 1 - terapie intensiva cu insulina reduce riscul pe termen lung de a dezvolta hipertensiune arteriala. Persoanele cu diabet zaharat de tip 2 sunt expusi riscului de hipertensiune arteriala, datorita hiperglicemie, precum si alti factori, cum ar fi excesul de greutate si obezitatii, anumite medicamente, precum si unele boli cardiovasculare.
Psoriazis - Un studiu american care a urmat 78000 de femei de 14 ani a constatat ca psoriazis care au fost legate de un risc mai mare de dezvoltare a hipertensiunii arteriale si diabet zaharat. Psoriazisul este o conditie a sistemului imunitar care apare pe piele, sub forma de gros, patch-uri de culoare rosie solzos.
Low greutate la nastere - legatura dintre greutatea scazute de natalitate si hipertensiune arteriala devine mai puternica ca indivizi a lua mai mari - in special in randul barbatilor de culoare alba, spre deosebire de femele si masculi si femele de afro-americani, oameni de stiinta de la Centrul pentru Tulane cardiovasculare Sanatate, New Orleans, raportate.
Sarcina - femeile gravide au un risc mai mare de a dezvolta hipertensiune arteriala decat femeile de aceeasi varsta care nu sunt gravide. Aceasta este problema cea mai frecventa medicale intalnite in timpul sarcinii, complicand 2% la 3% din sarcini. Cele mai multe tari imparti Tulburari hipertensivi in timpul sarcinii in patru categorii: 1. Hipertensiune arteriala cronica, 2. Preeclampsia-eclampsie, 3. Preeclampsia, suprapusa pe hipertensiune arteriala cronica. 4. Gestationala hipertensiune arteriala. Cum este tensiune arteriala ridicata diagnosticate? Sphygmomanometer
Cele mai multe laici au vazut acest aparat. Acesta consta intr-o manseta gonflabile, care este infasurat in jurul partea superioara a bratului. In cazul in palma este umflat care limiteaza fluxul de sange. Un mercur sau manometrului mecanice masuri de presiune.
Un sphygmomanometer este intotdeauna utilizat impreuna cu un mijloc de a stabili la ce fluxul de a tensiunii arteriale este doar de pornire, si la ce presiune este liber. De exemplu, o sphygmomanometer manual este utilizat impreuna cu un stetoscop.
Banta este plasat snugly si fara obstacole in jurul bratul superior, la altitudinea de aproximativ aceeasi cu inima in timp ce pacientul este sedintei cu bratul sprijinit (odihnindu-se pe ceva). Este crucial ca dimensiunea manseta este adecvata. In cazul in care este prea mic de lectura va fi inexact ridicate; in cazul in care este prea mare pentru lectura va fi prea mic.
Banta este umflat pana cand artera este complet blocat (occluded).
Asistenta medicala, medicul, sau oricine face examinarea asculta cu un stetoscop la artera brahiala la cot si elibereaza lent mansete de presiune (deflates IT).
In ceea ce mansete presiunea scade examinatorul va auzi un sunet whooshing sau un sunet Pounding atunci cand fluxul de sange incepe din nou.
Presiunea la punctul in care a inceput de sunet este de remarcat in jos si se inregistreaza ca tensiunii arteriale sistolice.
Banta este deflatat in continuare, pana cand nici un sunet poate fi auzit. In acest moment, examinatorul notele in jos si inregistrari tensiunii arteriale diastolice.
Cu o tot digitala sphygmomanometer se face cu senzori electrice.
Hipertensiune arteriala necesita confirmare lecturi de mai multe
Un sange lectura tensiune arteriala nu este suficient pentru a diagnostica hipertensiune arteriala la un pacient. Popoarele tensiunii arteriale pot varia in timpul zilei, o vizita la medicul poate Spike lectura, deoarece pacientul este anxietate sau accentuat, care au mancat doar temporar, de asemenea, poate afecta citirea tensiunii arteriale.
Ca definitie a hipertensiunii arteriale este definit ca fiind in mod repetat, a tensiunii arteriale ridicate GP (medic generalist, medic primar de ingrijire), va trebui sa ia mai multe lecturi pe o perioada stabilita. Acest lucru poate necesita trei masuratori separate, o saptamana in afara - de multe ori de monitorizare continua pentru mult mai mult timp inainte ca un diagnostic este confirmat. Pe unele cazuri rare, in cazul in care tensiunea arteriala este extrem de mare, sau la sfarsitul-daune de organe este prezent, diagnosticul se poate face imediat, astfel incat tratamentul poate incepe cu promptitudine. End-daune de organe, in general, se refera la deteriorarea organelor majore alimentat de sistemul circulator, cum ar fi inima, rinichii, creierul sau cu ochii.
Tulburare Rinichi - in cazul in care pacientul are o infectie de tract urinar, urineaza frecvent, sau rapoarte dureri in jos partea laterala a abdomenului, acestea ar putea fi semne / simptome de o tulburare de rinichi. In cazul in care medicul de locuri stetoscop pe partea laterala a abdomenului si aude sunetul de o infuzie de sange (un zgomot), ar putea fi un semn de Stenoza - ingustat o artera furnizarea de rinichi. Medicul poate dispune, de asemenea, urmatoarele teste: urinei si testele de sange - cauzele care stau la baza ar putea fi din cauza colesterolului, nivelul ridicat de potasiu, zahar din sange, infectii, functionare defectuoasa renale, etc proteine sau de sange in urina pot indica leziuni renale. Inalt de glucoza in sange pot indica diabet.
Exercitarea stress test - mai frecvent utilizate pentru pacientii cu hipertensiune arteriala de granita. Acest lucru implica de obicei, pedalarea o bicicleta stationara sau de mers pe jos pe un treadmill. Stress test evalueaza modul in care sistemul cardiovascular bodys raspunde la cresterea activitatii fizice. In cazul in care pacientul are hipertensiune aceste date, este important sa stiti inainte de inceperea probei de efort. Testul monitorizeaza activitatea electrica a inimii, precum si a presiunii arteriale la pacientii in timpul exercitiului. Un exercitiu de testare de stres, uneori, indica existenta unor probleme care nu sunt evidente atunci cand organismul este de odihna. Imaging scanari ale alimentarii cu sange inimile s-ar putea fi facut in acelasi timp.
ECG (electrocardiograma) - aceasta teste inimile activitatea electrica. Acest test este mult mai frecvent utilizate pentru pacientii cu risc ridicat de probleme cardiace, cum ar fi hipertensiune arteriala si Valori crescute ale colesterolului. ECG initiala se numeste o linie de referinta. EKG ulterioare pot fi comparate cu linia de baza pentru a descoperi modificari care ar putea indica boala arteriala coronariana sau ingrosare a peretelui inimii.
Monitorizare Holter - pacientul poarta un aparat EKG portabil, pentru aproximativ 24 de ore.
Ecocardiografie - Acest aparat utilizeaza valuri de ultrasunete, care arata inima in miscare. Medicul va fi capabil sa detecteze probleme, cum ar fi ingrosarea peretelui inimii, valve cardiace defecte, cheaguri de sange, lichid si excesiva in jurul inimii. Care este tratamentul pentru a tensiunii arteriale crescute (hipertensi...

New Blood Diluant pot lucra fara sangerare de risc

New Blood Diluant pot lucra fara sangerare de risc Atunci cand studiaza un sange nou mai subtire, una dintre primele semne de droguri este de lucru este vazut o usoara crestere a frecventei sangerarilor minore-sangerari nazale si vanatai, un efect incomod parte a preveni formarea cheagurilor de sange, care sunt cauza principala de infarct miocardic si accident vascular cerebral. In timp ce potential de salvare, de droguri pot prezenta, de asemenea...

Spre deosebire de liniile directoare, ciorapi de compresie Do Not Reducerea riscului de cheaguri de sange dupa un accident vascular (cheaguri de studiu)

Spre deosebire de liniile directoare, ciorapi de compresie Do Not Reducerea riscului de cheaguri de sange dupa un accident vascular (cheaguri de studiu) Coapsei-lungime absolvit ciorapi de sprijin (TL-GCS) nu reduce riscul de formare a cheagurilor de sange la pacientii cu accident vascular cerebral. Din moment ce liniile directoare in Regatul Unit si de multe natiuni dezvoltate recomanda utilizarea de TL-GCS, linii directoare ar trebui sa fie acum urgent revizuite. Constatarile de cheaguri de proces sunt publicate intr-o online primul articol si i...

De consumul de droguri filmate de celule rosii din sange distruge cheaguri de sange din cadrul

De consumul de droguri filmate de celule rosii din sange distruge cheaguri de sange din cadrul Clot Trojan-Buster: Drug-Coated rosii din sange "Pile de Distruge formarea cheagurilor de sange From Within
Tromboze - formarea de cheaguri de sange interne - este o cauza comuna a complicatiilor si chiar moarte dupa o interventie chirurgicala. Pentru a crea un mijloc mai buna de prevenire a trombozei, cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina filmate de celule r...

Cresteri de detectare a CT venografie de cheaguri de sange periculoase

Cresteri de detectare a CT venografie de cheaguri de sange periculoase Recurente cheaguri de sange in plamani ar putea fi prevenite cu tomografie computerizata (CT) scaneaza de la picioare, potrivit unui studiu, in numarul din februarie al revistei Radiologie.
Cercetatorii au descoperit ca venografie indirecte CT (CTV) ar putea identifica cheaguri de sange la nivelul picioarelor, care au potentialul de a rupe liber, a calatori in pulmonar si bloc-o artera - o viat...

Cercetare nevoie urgenta pentru a trata cheaguri de sange la copii

Cercetare nevoie urgenta pentru a trata cheaguri de sange la copii Pericol de moarte cheaguri de sange sunt pierdute la copii, si de mai multa cercetare si de constientizare este nevoie in comunitatea medicala, potrivit unui studiu realizat in parte de la Universitatea din Alberta.
Noi dont think de cheaguri de sange care apar la copii, dar ei a face, a spus dr. Patricia Massicotte, profesor de pediatrie la Universitatea din Alberta, si unul dintre autorii stu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.