Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Chist de cordon spermatic


Ce este un ganglion? Ce este un chist ganglion?

Ce este un ganglion? Ce este un chist ganglion?
Chisturi ganglion sunt plin cu lichid umflaturi, care tind sa formularul din partea de sus a articulatiilor sau tendoanele in incheieturi, maini si picioare. Ei au aspectul firmei sau a sacilor de spongioasa de lichid si interioara a acestora consta dintr-un lipicios, limpede, gros, gelatinos fluide. Chisturi ganglion sunt idiopatica, ceea ce inseamna ca, in general, sub forma din motive necunoscute. In ceea ce nedureroase si benigne, nu (periculoase) cresteri, chisturi ganglion de multe ori, nu necesita tratament si du-te departe pe cont propriu.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, un chist ganglion este un chist mucopolysaccharide care contin lichide bogate in termen de tesut fibros, sau, ocazional, oase musculare sau un cartilaj semilunar; de obicei, atasat la un invelis tendonului in mana, incheietura mainii, sau jos, sau in legatura cu care stau la baza comune.
Stiri pe Bones / Ortopedie
Scris de Peter Crosta MA
:
Nu pentru a fi reproduse fara permisiunea ...

Ce este un chist? Care este cauza chisturi?

Ce este un chist? Care este cauza chisturi? Un chist este un sac inchis-ca structura - un buzunar anormale de lichide, cum ar fi un blister - care contine fie lichide, gazoase, sau semi-substante solide. Un chist este situat intr-un tesut, si pot aparea oriunde in organism si pot varia in dimensiune - unele sunt atat de mici incat pot fi vizualizate numai printr-un microscop, in timp ce altii ar putea deveni atat de mare incat sa inlocuiasca organele normale.
In anatomie, un chist se poate referi, de asemenea, la orice geanta normal sau sacul in organism, cum ar fi vezicii urinare. In acest articol, chist se refera la un sac anormale sau de buzunar in organism, care contine fie lichide, gazoase sau semi-substante solide.
Un chist nu este o parte normala a tesutului in cazul in care se afla. Ea are o membrana distinct si diviziunea asupra tesutului in apropiere - Partea exterioara sau capsulare a unui chist se numeste perete chist. In cazul in care sacul se umple cu puroi acesta nu este un chist, este vorba de un abces.
Chist engleza Cuvantul provine din cuvantul latin cystis, care a venit de la kystis cuvantul greaca antica, sensul vezica sau husa. Care sunt cauzele chisturi? Chisturi pot fi cauzate de: Tumorile conditii genetice infectii un defect intr-un organ de un embrion in curs de dezvoltare Un defect in celulele inflamatorii cronice blocajele conditiile de conducte in organism, care determina o acumulare de lichid Un impact prejudiciu parazit care rupe un vas benigne si maligne chisturi Cele mai multe chisturi sunt benigne si sunt cauzate de conectat conducte sau alte piete de desfacere pentru secretii naturale ale corpului. Cu toate acestea, unele chisturi pot fi tumorile si se formeaza in interiorul tumori - acestea pot fi potential malign. Exemplele includ keratocysts si chisturi dermoid. Care sunt posibilelor semne si simptome de un chist? Semne si simptome variaza extrem de mult, in functie de ce tip de chist este. In cele mai multe cazuri in care pacientul devine constient de o forfetare anormal - asa cum este, de obicei in cazul, cu chisturi a pielii sau chiar sub piele.
Un chist in glandele mamare (sanilor) se poate observa, atunci cand sanii sunt examinate de catre sa le atinga - forfetara va fi palpabil. Chisturi mamare sunt de multe ori dureroase.
Unele chisturi in creier poate provoca dureri de cap, precum si alte simptome.
Multe chisturi interne, cum ar fi cele in rinichi sau ficat nu poate avea orice simptome si sa treaca neobservate pana imagistica o scanare (RMN scanare, scanare CAT, ecografie) le detecteaza. Care este tratament pentru un chist? Tratamentul pentru un chist va depind de diversi factori, inclusiv tipul de chist, in cazul in care acesta este, precum si dimensiunile, precum si gradul de disconfort care este cauza.
Un chist foarte mare care provoaca simptome pot fi indepartate pe cale chirurgicala. Uneori medicii pot decide sa exodului sau aspirat chist prin introducerea unui ac sau cateter in cavitatea. In cazul in care chistul nu este usor accesibil, drenaj sau aspiratie este de multe ori face cu ajutorul unor imagini radiologice, astfel incat medicul poate ghida cu precizie acul / cateterului in zona tinta.
Uneori, lichidul aspirat este examinat la microscop pentru a stabili daca celulele canceroase sunt prezente.
In cazul in care medicii suspect chistului poate fi canceroasa, ea poate fi inlaturate chirurgical, sau o biopsie de capsula (peretele chistului) pot fi comandate.
Multe chisturi apar ca urmare a unei conditii medicale cronice sau de baza, cum ar fi cazul cu boli de san fibrocystic sau sindromul ovarului polichistic - in astfel de cazuri se concentreze de tratament este pe conditie medicala. Tipuri de chisturi Mai jos este o lista a unor de chisturi cele mai comune: chist Acnee - Du-te la ceea ce este acneea chistica?
Chist Arachnoid - membrana arachnoid acopera creierul. In timpul dezvoltarii fetale membrana arachnoid dubleaza in sus sau in spalturi pentru a forma un buzunar anormale de lichid cefalorahidian. In unele cazuri, medicii trebuie sa se scurga chist. Chisturi Arachnoid pot afecta nou-nascuti.
Bakers chist - numit, de asemenea, un chist popliteal. Pacientul prezinta o umflatura si o senzatie de apasare in spatele genunchiului. Durerea s...

Evaluare a riscurilor din Complexul De altfel Detectat chisturi renale la copii: rolul potential de modificare a Clasificarea bosniac

Evaluare a riscurilor din Complexul De altfel Detectat chisturi renale la copii: rolul potential de modificare a Clasificarea bosniac UroToday.com - Acest studiu din Torontos Spitalul de Copii Bolnavi evaluate de istorie naturala a complexului chisturi renale la copii.
Grupul a identificat pacientii cu antecedente cunoscute de un chist complexe renala. Pentru a capta numarul maxim de pacienti au cautat in baza de date a tuturor rapoartelor radiologic de la institutia lor, intre 1996 si 2004. Grupul apoi revizuit topurile de a...

Vascularizatia apare ca un potential terapeutice tinta in tratarea ADPKD chisturi hepatice

Vascularizatia apare ca un potential terapeutice tinta in tratarea ADPKD chisturi hepatice Ca parte dintr-un efort de a dezvolta tratamente medicale eficiente, care bloca progresia de crestere chisturi hepatice la pacientii cu autozomal dominante Ovarele boala renala (ADPKD), cercetatorii de la Universitatea din Colorado Anschütz Medical Center au constatat ca zidurile ficatul chist dezvolte si sa mentina un vascularizatia in care acestea se nasc din organism a ficatului si ca factorii...

Potentiali Oamenii de stiinta cheie la medicamente mai buna pentru Combaterea Toxoplasmoza Parasite descoperite de Indiana U

Potentiali Oamenii de stiinta cheie la medicamente mai buna pentru Combaterea Toxoplasmoza Parasite descoperite de Indiana U Descoperiri de Indiana University Scoala de Medicina oameni de stiinta au deschis o usa care se promite de noi medicamente pentru toxoplasmoza si alti paraziti care acum se poate sustrage tratamente prin rotirea latente in organism.
Constatarile lor ajuta explica modul in care parazit care provoaca toxoplasmoza se transforma intr-o forma chist care rezista de droguri si a sistemului imunitar bo...

Potential de cheie la droguri mai bine sa Lupta Toxoplasmoza Parasite descoperite de UI Scoala de oameni de stiinta Medicina

Potential de cheie la droguri mai bine sa Lupta Toxoplasmoza Parasite descoperite de UI Scoala de oameni de stiinta Medicina Descoperiri de UI Scoala de Medicina de oameni de stiinta au deschis o usa care se promite de noi medicamente pentru toxoplasmoza si alti paraziti care acum se poate sustrage tratamente prin rotirea latente in organism.
Constatarile lor ajuta explica modul in care parazit care provoaca toxoplasmoza se transforma intr-o forma chist care rezista de droguri si a sistemului imunitar bodys, dar poat...

Este RTA o noua optiune potential pentru Tratamentul de chisturi hidatic?

Este RTA o noua optiune potential pentru Tratamentul de chisturi hidatic? Actuale de tratament al echinococozei chistice este de interventii chirurgicale sau aspiratie percutanata, de injectare si reaspiration (pereche), utilizand solutie salina hipertonice sau etanol. El are drept scop de a provoca daune permanente endocyst - membrana subtire, delicat, si translucid interioare care produce lichidul chistica si genereaza noi elemente de larvelor in masura sa se extinda ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.