Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Chist parapielice


Ce este un ganglion? Ce este un chist ganglion?

Ce este un ganglion? Ce este un chist ganglion?
Chisturi ganglion sunt plin cu lichid umflaturi, care tind sa formularul din partea de sus a articulatiilor sau tendoanele in incheieturi, maini si picioare. Ei au aspectul firmei sau a sacilor de spongioasa de lichid si interioara a acestora consta dintr-un lipicios, limpede, gros, gelatinos fluide. Chisturi ganglion sunt idiopatica, ceea ce inseamna ca, in general, sub forma din motive necunoscute. In ceea ce nedureroase si benigne, nu (periculoase) cresteri, chisturi ganglion de multe ori, nu necesita tratament si du-te departe pe cont propriu.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, un chist ganglion este un chist mucopolysaccharide care contin lichide bogate in termen de tesut fibros, sau, ocazional, oase musculare sau un cartilaj semilunar; de obicei, atasat la un invelis tendonului in mana, incheietura mainii, sau jos, sau in legatura cu care stau la baza comune.
Stiri pe Bones / Ortopedie
Scris de Peter Crosta MA
:
Nu pentru a fi reproduse fara permisiunea ...

Potential de cheie la droguri mai bine sa Lupta Toxoplasmoza Parasite descoperite de UI Scoala de oameni de stiinta Medicina

Potential de cheie la droguri mai bine sa Lupta Toxoplasmoza Parasite descoperite de UI Scoala de oameni de stiinta Medicina Descoperiri de UI Scoala de Medicina de oameni de stiinta au deschis o usa care se promite de noi medicamente pentru toxoplasmoza si alti paraziti care acum se poate sustrage tratamente prin rotirea latente in organism.
Constatarile lor ajuta explica modul in care parazit care provoaca toxoplasmoza se transforma intr-o forma chist care rezista de droguri si a sistemului imunitar bodys, dar poate emerge din statul sau latente la greva in cazul in care pacientii care sistemul imunitar este slabit.
Condusa de William J. Sullivan Jr., Ph.D., profesor asistent de farmacologie si toxicologie, si Ronald C. Wek, Ph.D., profesor de biochimie si biologie moleculara, echipa de cercetare a intemeia un sistem de semnalizare celulara care ia apasat in cazul in care este subliniat parazit, care sa ii permita sa se transforme in chist inconjurata de o bariera de protectie.
Sistemul de semnalizare identificate de catre echipa de UI, ar putea servi drept o tinta pentru a bloca transformarea in formularul de chist sau de a ataca in timp ce parazit in formularul de chist. Raportul lor a fost publicat in 13 iunie problema Journal of Biological Chemistry.
Toxoplasma gondii parazit transforma de la o stare activa la starea inactiv chistului atunci cand este subliniat, de exemplu, prin caldura de la febra. Stresul mecanisme de raspuns au fost bine studiat in drojdie de bere si alte organisme, dar caile utilizate de catre parazit toxoplasmoza nu a fost determinata.
Am gasit un semnal celulara care apare pentru a pune in parazit de a dormi, care, la randul sau, ne spune ceva nou despre modul in care agenti patogeni oportunisti, cum ar fi Toxoplasma trezi a provoca o boala in timpul imunosupresie, a spus dr. Sullivan.
Se estimeaza ca 60 milioane de persoane din Statele Unite sunt infecta...

Potentiali Oamenii de stiinta cheie la medicamente mai buna pentru Combaterea Toxoplasmoza Parasite descoperite de Indiana U

Potentiali Oamenii de stiinta cheie la medicamente mai buna pentru Combaterea Toxoplasmoza Parasite descoperite de Indiana U Descoperiri de Indiana University Scoala de Medicina oameni de stiinta au deschis o usa care se promite de noi medicamente pentru toxoplasmoza si alti paraziti care acum se poate sustrage tratamente prin rotirea latente in organism.
Constatarile lor ajuta explica modul in care parazit care provoaca toxoplasmoza se transforma intr-o forma chist care rezista de droguri si a sistemului imunitar bo...

Vascularizatia apare ca un potential terapeutice tinta in tratarea ADPKD chisturi hepatice

Vascularizatia apare ca un potential terapeutice tinta in tratarea ADPKD chisturi hepatice Ca parte dintr-un efort de a dezvolta tratamente medicale eficiente, care bloca progresia de crestere chisturi hepatice la pacientii cu autozomal dominante Ovarele boala renala (ADPKD), cercetatorii de la Universitatea din Colorado Anschütz Medical Center au constatat ca zidurile ficatul chist dezvolte si sa mentina un vascularizatia in care acestea se nasc din organism a ficatului si ca factorii...

Evaluare a riscurilor din Complexul De altfel Detectat chisturi renale la copii: rolul potential de modificare a Clasificarea bosniac

Evaluare a riscurilor din Complexul De altfel Detectat chisturi renale la copii: rolul potential de modificare a Clasificarea bosniac UroToday.com - Acest studiu din Torontos Spitalul de Copii Bolnavi evaluate de istorie naturala a complexului chisturi renale la copii.
Grupul a identificat pacientii cu antecedente cunoscute de un chist complexe renala. Pentru a capta numarul maxim de pacienti au cautat in baza de date a tuturor rapoartelor radiologic de la institutia lor, intre 1996 si 2004. Grupul apoi revizuit topurile de a...

Este RTA o noua optiune potential pentru Tratamentul de chisturi hidatic?

Este RTA o noua optiune potential pentru Tratamentul de chisturi hidatic? Actuale de tratament al echinococozei chistice este de interventii chirurgicale sau aspiratie percutanata, de injectare si reaspiration (pereche), utilizand solutie salina hipertonice sau etanol. El are drept scop de a provoca daune permanente endocyst - membrana subtire, delicat, si translucid interioare care produce lichidul chistica si genereaza noi elemente de larvelor in masura sa se extinda ...

Starea ca perioadele Cauzele neregulate pot duce la probleme de fertilitate

Starea ca perioadele Cauzele neregulate pot duce la probleme de fertilitate Pentru multe femei, neregulate sau rare cicluri menstruale nu poate suna ca un astfel de lucru rau. Dar, o afectiune care poate provoca perioade neregulate sindromul ovarului polichistic, sau sindrom poate prezenta femeilor cu numeroase probleme de sanatate, variind de la cresterea parului in exces la probleme de fertilitate la un risc crescut de boli de inima si diabet.
Acest sindrom afecteaza...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.