Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Chist pe creier simptome


Ce este un chist? Care este cauza chisturi?

Ce este un chist? Care este cauza chisturi?
Un chist este un sac inchis-ca structura - un buzunar anormale de lichide, cum ar fi un blister - care contine fie lichide, gazoase, sau semi-substante solide. Un chist este situat intr-un tesut, si pot aparea oriunde in organism si pot varia in dimensiune - unele sunt atat de mici incat pot fi vizualizate numai printr-un microscop, in timp ce altii ar putea deveni atat de mare incat sa inlocuiasca organele normale.
In anatomie, un chist se poate referi, de asemenea, la orice geanta normal sau sacul in organism, cum ar fi vezicii urinare. In acest articol, chist se refera la un sac anormale sau de buzunar in organism, care contine fie lichide, gazoase sau semi-substante solide.
Un chist nu este o parte normala a tesutului in cazul in care se afla. Ea are o membrana distinct si diviziunea asupra tesutului in apropiere - Partea exterioara sau capsulare a unui chist se numeste perete chist. In cazul in care sacul se umple cu puroi acesta nu este un chist, este vorba de un abces.
Chist engleza Cuvantul provine din cuvantul latin cystis, care a venit de la kystis cuvantul greaca antica, sensul vezica sau husa. Care sunt cauzele chisturi? Chisturi pot fi cauzate de: Tumorile conditii genetice infectii un defect intr-un organ de un embrion in curs de dezvoltare Un defect in celulele inflamatorii cronice blocajele conditiile de conducte in organism, care determina o acumulare de lichid Un impact prejudiciu parazit care rupe un vas benigne si maligne chisturi Cele mai multe chisturi sunt benigne si sunt cauzate de conectat conducte sau alte piete de desfacere pentru secretii naturale ale corpului. Cu toate acestea, unele chisturi pot fi tumorile si se formeaza in interiorul tumori - acestea pot fi potential malign. Exemplele includ keratocysts si chisturi dermoid. Care sunt posibilelor semne si simptome de un chist? Semne si simptome variaza extrem de mult, in functie de ce tip de chist este. In cele mai multe cazuri in care pacientul devine constient de o forfetare anormal - asa cum este, de obicei in cazul, cu chisturi a pielii sau chiar sub piele.
Un chist in glandele mamare (sanilor) se poate observa, atunci cand sanii sunt examinate de catre sa le atinga - forfetara va fi palpabil. Chisturi mamare sunt de multe ori dureroase.
Unele chisturi in creier poate provoca dureri de cap, precum si alte simptome.
Multe chisturi interne, cum ar fi cele in rinichi sau ficat nu poate avea orice simptome si sa treaca neobservate pana imagistica o scanare (RMN scanare, scanare CAT, ecografie) le detecteaza. Care este tratament pentru un chist? Tratamentul pentru un chist va depind de diversi factori, inclusiv tipul de chist, in cazul in care acesta este, precum si dimensiunile, precum si gradul de disconfort care este cauza.
Un chist foarte mare care provoaca simptome pot fi indepartate pe cale chirurgicala. Uneori medicii pot decide sa exodului sau aspirat chist prin introducerea unui ac sau cateter in cavitatea. In cazul in care chistul nu este usor accesibil, drenaj sau aspiratie este de multe ori face cu ajutorul unor imagini radiologice, astfel incat medicul poate ghida cu precizie acul / cateterului in zona tinta.
Uneori, lichidul aspirat este examinat la microscop pentru a stabili daca celulele canceroase sunt prezente.
In cazul in care medicii suspect chistului poate fi canceroasa, ea poate fi inlaturate chirurgical, sau o biopsie de capsula (peretele chistului) pot fi comandate.
Multe chisturi apar ca urmare a unei conditii medicale cronice sau de baza, cum ar fi cazul cu boli de san fibrocystic sau sindromul ovarului polichistic - in astfel de cazuri se concentreze de tratament este pe conditie medicala. Tipuri de chisturi Mai jos este o lista a unor de chisturi cele mai comune: chist Acnee - Du-te la ceea ce este acneea chistica?
Chist Arachnoid - membrana arachnoid acopera creierul. In timpul dezvoltarii fetale membrana arachnoid dubleaza in sus sau in spalturi pentru a forma un buzunar anormale de lichid cefalorahidian. In unele cazuri, medicii trebuie sa se scurga chist. Chisturi Arachnoid pot afecta nou-nascuti.
Bakers chist - numit, de asemenea, un chist popliteal. Pacientul prezinta o umflatura si o senzatie de apasare in spatele genunchiului. Durerea se inrautateste cand de extindere a genunchiului sau in timpul activitatii fizice. De obicei cauzata de o problema cu articulatiei genunchiului, cum ar fi artrita sau un cartilaj lacrima.
Bartholins chist - poate sa apara in cazul in care conductele a glandelor Bartholin (situate in interiorul vaginului) devin blocate. Pacientii pot supus unei interventii chirurgicale si / sau sa fie antibiotice prescrise.
Chist mamar - de multe ori dureroase si de obicei, trebuie sa fie uscate. Unele studii au indicat faptul ca chisturi de san ar putea indica un ridicat risc de cancer de san.
Chalazion chist - foarte mici glandelor pleoapei (glande meibomian) a face un lubrifiant care iese din deschideri mici, in marginile pleoapelor. Chisturi poate forma in cazul in care conductele sunt blocate.<...

PTC Therapeutics Initiaza Faza 2 clinice de incercare a Ataluren (PTC124 (R)) la pacientii cu Hemofilie

PTC Therapeutics Initiaza Faza 2 clinice de incercare a Ataluren (PTC124 (R)) la pacientii cu Hemofilie PTC Therapeutics, Inc (PTC) a anuntat ca se extinde dezvoltarea ataluren, un drog experimentale noi, la o indicatie terte, cu initierea unui studiu clinic de faza 2a in hemofilie mutatie nonsens A nmHA () si hemofilie B (nmHB). Hemofilie este o afectiune rara si debilitante genetice care cauzeaza pierderea blot proteine de coagulare si poate duce la grave, episoade recurente sangerare. Se estimeaza ca mutatii prostii reprezinta aproximativ 10 la 30 de procente din totalul cazurilor de hemofilie.
Scopul acestui multi-centru, deschis proces este de a evalua activitatea, siguranta, si farmacocinetica ataluren in aproximativ 24 de pacienti adulti de sex masculin cu nmHA sau nmHB. Scopul principal al studiului, care consta din doua de 14 zile tratamente la doua doze diferite, este de a determina daca ataluren poate creste in conditii de siguranta FVIII si nivelurile de activitate FIX.
Suntem incantati de initierea acestei dovada-de-studiu conceptului de ataluren la pacientii cu hemofilie mutatie nonsens, o forma mai severa de tulburare, cu o mare nevoie de optiuni de tratament alternativ, a declarat Langdon Miller, MD, Chief Medical Officer al PTC Therapeutics. Datele din acest studiu se va adauga la corpul tot mai mare de date care suntem compilarea cu studiile noastre in curs de desfasurare in Duchenne / Becker distrofiei musculare si fibroza chistica.
Pacientii cu hemofilie A si B, lipsa unor niveluri adecvate de Factor VIII (FVIII) sau factor IX (FIX), proteine din cauza mutatii in codul lor genetic. Lipsa de FVIII si proteine FIX duce la coagularea sangelui necorespunzatoare sangerare si excesiva. In nmHA si nmHB, o intrerupere in codul genetic - numit o mutatie nonsens-prematur opriri sinteza FVIII si FIX, provocand de proteine care urmeaza sa fie scurta si non-functionare. Un test genetic este necesar pentru a determina daca pacientii cu o boala este cauzata de o mutatie nonsens. Pacientii cu nmHA sau nmHB de obicei produc putin sau deloc FVIII functionale sau FIX (mai putin de o suta de niveluri plasmatice normale) si simptome mai severe decat pacientii a caror boala este cauzata de alte mutatii. Aceste niveluri scazute poate duce la episoade de sangerare spontana ca distrugerea cauza articulatiilor, deteriorarea alte tesuturi si risc crescut de sangerare intracraniana, sau sangerari la nivelul creierului, care poate determina simptome neurologice severe, inclusiv accident vascular cerebral. Terapiile actuale prevad repetate, frecvente perfuzii intravenoase pentru a mentine FVIII sau nivelul de FIX. Ataluren administrate pe cale orala este conceput pentru a aborda cauza principala a nmHA si nmHB prin promovarea de restaurare a FVIII functionale si sa fixeze proteine enzimatice.
Suntem foarte incantati sa faca parte din acest proces fara precedent, a declarat Kathy High, MD, investigator principal la Spitalul de Copii din Philadelphia. HA si HB sunt cronice, dezactivarea si pune viata in pericol tulburarile genetice, si exista o nevoie semnificativa pentru noi strategii pentru a preveni complicatii hemoragice. Pentru pacientii cu hemofilie mutatie nonsens, chiar si o mica crestere a FVIII sau fix ar putea fi foarte benefic. Ca un tratament pe cale orala, ataluren are potentialul de a oferi o optiune de tratament neinvaziv.
Aceasta dovada-of-concept studiu intr-o indicatie treia reprezinta un important pas inainte in dezvoltarea ataluren ca un potential tratament pentru tulburari mutatie prostii genetice, a declarat Stuart W. Peltz, MD, presedinte si ...

Ce este deshidratarea? Care este cauza Deshidratare?

Ce este deshidratarea? Care este cauza Deshidratare? Deshidratare (de la HYDOR greaca (apa)) si prefixul de-Latina (indicand privative, indepartarea, si separare) se produce atunci cand mai multa apa si fluide sunt Iesirea din organism decat sunt introduse in organism. Cu aproximativ 75% din corpul format din apa gasit in interiorul celulelor, in interiorul vaselor de sange, precum si intre celule, de supravietuire necesita un sistem destul de sofis...

Celule inflamatorii tinta extrem de promitatoare in NF 1

Celule inflamatorii tinta extrem de promitatoare in NF 1 Oamenii de stiinta de la Universitatea Indiana Scoala de Medicina sunt de inchidere in privind tratamentele potential de neurofibromatoza, o boala genetica care afecteaza 100000 americanii cu tumori tesutul nervos, unele dintre care devin canceroase.
Neurofibromatoza pot lasa pacientii sale mizerabil si slabite, cu mancarimi cronice sau dureri la deformeaza tumori. Sugari afectate de boala se c...

Site-ul dedicat "ALS"

Site-ul dedicat "ALS" http://www.alsindependence.com este dedicat pentru a ajuta oamenii cu ALS.
ALS a primit numele sau medicale in 1874 de la neurolog francez Jean Martin Charcot. Charcot a avut observat irosirea departe a unui muschi pacienti (cunoscut ca amyotrophy medical) si cicatrici si de intarire, sau scleroza, de pachete de neuroni cu motor care ruleaza in jos pe fiecare parte (lateral) prin maduva spinari...

Mintala Conditii de sanatate ar putea fi detectat de analize de sange

Mintala Conditii de sanatate ar putea fi detectat de analize de sange Analizele de sange pentru tulburarea de panica si alte conditii de sanatate mentala sunt potential dupa colt, pe baza rezultatelor unui studiu de la Universitatea din Iowa.
Constatari, care s-au bazat pe analiza de informatii genetice din imaturi celule albe din sange, apar online in Jurnalul American de Genetica Medicala.
Capacitatea de a de testare pentru tulburarea de panica este un salt ...

Ce este chistica Acnee? Ce sa fac in legatura chistica Acnee

Ce este chistica Acnee? Ce sa fac in legatura chistica Acnee Multi dintre noi atunci cand se confrunta cu un comedon acnee pe fetele noastre poate decide bine la pop-o. Asta ar fi o mutare prostesc. Act de popping un comedon acnee incurajeaza raspandirea bacteriilor si a altor iritanti interiorul acelui cos acelasi lucru. De piele afectate, atunci s-ar putea declansa o reactie inflamatorie. Aceasta ar putea da nastere la bine acnee chistice.
Organismul c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.