Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Chist tarlov


Ce este un ganglion? Ce este un chist ganglion?

Ce este un ganglion? Ce este un chist ganglion?
Chisturi ganglion sunt plin cu lichid umflaturi, care tind sa formularul din partea de sus a articulatiilor sau tendoanele in incheieturi, maini si picioare. Ei au aspectul firmei sau a sacilor de spongioasa de lichid si interioara a acestora consta dintr-un lipicios, limpede, gros, gelatinos fluide. Chisturi ganglion sunt idiopatica, ceea ce inseamna ca, in general, sub forma din motive necunoscute. In ceea ce nedureroase si benigne, nu (periculoase) cresteri, chisturi ganglion de multe ori, nu necesita tratament si du-te departe pe cont propriu.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, un chist ganglion este un chist mucopolysaccharide care contin lichide bogate in termen de tesut fibros, sau, ocazional, oase musculare sau un cartilaj semilunar; de obicei, atasat la un invelis tendonului in mana, incheietura mainii, sau jos, sau in legatura cu care stau la baza comune.
Stiri pe Bones / Ortopedie
Scris de Peter Crosta MA
:
Nu pentru a fi reproduse fara permisiunea ...

Ce este dizenterie? Care este cauza dizenterie?

Ce este dizenterie? Care este cauza dizenterie? Dizenterie este o infectie a intestinelor. Aceasta boala inflamatorie provoaca crampe de stomac si diaree.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, dizenterie este: O boala marcata de frecvente scaune apoase, adesea cu sange si mucus, si caracterizata clinic prin durere, tenesmus, febra, si deshidratare.
In multe cazuri, exista doar simptome usoare, cum ar fi diaree si greata. Conditie poate clare pana in termen de cateva zile. Tratamentul nu este nevoie de multe ori, cu toate ca este important sa beti multe lichide pentru a inlocui orice care au fost pierdute prin diaree.
Exista doua tipuri principale de dizenterie: bacilar dizenteria, care este cauzat de o bacterie numita Shigella. Acesta este tipul cel mai frecvent in tarile dezvoltate.
Amoebic dizenteria, de asemenea, cunoscut sub numele de amoebiasis. Acest lucru este cauzat de o amoeba (cu o singura celula parazitul) numit Entamoeba histolytica. Se gaseste in principal in zonele tropicale. Ambele tipuri sunt frecvent transmise prin igiena sarace. Oamenii devin adesea infectate prin consumul de alimente contaminate. Dizenterie Amoebic este mai grava decat dizenterie bacilar si este uneori fatale Daca nu este tratata.
Focare de dizenterie bacilar sunt comune in tarile dezvoltate si in multe cazuri nu sunt raportate.
Dizenterie Amoebic este rara. Oamenii sunt cel mai probabil, de a fi infectate atunci cand calatoresc in unele parti ale lumii in cazul in care boala este comun, cum ar fi Africa, America de Sud, India si Asia de Sud-Est.
Dizenterie bacilar
Dizenterie bacilar este cel mai frecvent tip de dizenterie si simptome apar de obicei in una la trei zile dupa infectie.
Simptomele comune sunt dureri de stomac si diaree usoara, fara sange sau mucus in scaun. Aceste simptome ultima de la trei la sapte zile si multi oameni nu cere sfatul medicului.
In cazurile mai severe, simptomele pot include: greata, febra si varsaturi, dureri abdominale severe diaree apoasa cu continut de sange sau de dizenterie mucus Amoebic
Dizenterie Amoebic (de asemenea cunoscute ca amoebiasis), apare, in special in zonele tropicale.
De obicei, dizenterie amoebic nu produce nici un simptom timp de doua pana la patru saptamani sau chiar, uneori, de cateva luni. Dar, o persoana infectata va trece chisturi (amoebas inconjurata de un zid de protectie) in scaune lor, atunci cand merg la toaleta. Aceasta este o poate cauza infectii in continuare. Care sunt semnele si simptomele de dizenterie? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi avizul medicului. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Simptomele de dizenterie amoebic includ: febra dureri abdominale si greata si varsaturi frisoane diaree apoasa, care poate contine, de sange, mucus sau puroi trecerea dureroasa a scaune risc de sange in diaree, deoarece este amoebas atac peretii intestinului gros, provocand ulcere care pot sangera.
Simptome de dizenterie amoebic de obicei, ultima de la cateva zile pana la cateva saptamani. Cu toate acestea, fara tratament, chiar daca simptomele dispar, amoebas poate continua sa traiasca in intestin de luni sau chiar ani. Infectie pot fi transmise altor persoane, precum si simptomele pot reveni. Care sunt cauzele de dizenterie? Bacilar dizenterie
Dizenterie bacilar este cauzata de o bacterie, de obicei, bacteria Shigella. Se intra prin gura si calatorii pentru a intestinului. Acesta invadeaza celulele care linia de intestinului gros. Apoi inmulteste si ucide celulele. Acest lucru produce simptomele de dizenterie. Exista patru tipuri de Shigella: Shigella sonnei (Acesta este cel mai comun tip. Ea produce mildest simptome)
Shigella flexneri
Shigella boydii
Shigella dysenteriae (Acest lucru produce simptome mai severe) bacteriei Shigella se raspandeste prin intermediul igiena saraci. De exemplu, daca cineva nu se spele pe maini dupa ce au diaree.
In cele mai multe cazuri, infectia se raspandeste in familii si in cazul in care oamenii sunt in contact direct, cum ar fi in scoli, gradinite, baze militare si centre de zi. Dupa ce a devenit o persoana infectata, boala poate fi raspandirea de pana la patru saptamani.
Dizenterie este, de asemenea, raspandit prin intermediul produselor alimentare care a fost contaminate cu fecale umane. Acest lucru este in special cazul cu alimente reci, prime sau nepreparate, cum ar fi salata. Exista un risc mai mare in tarile in curs de salubritate sarace, in cazul in care aprovizionarea cu apa si evacuarea apelor uzate sunt inadecvate. Dizenterie severa este mai frecventa in tarile in curs de dezvoltare.
Dizenterie Amoebic
Dizenterie Amoebic este cauzata de o amoeba numit Entamoeba histolytica. Se gaseste in principal in zonele tropicale.
In cazul in care amoebas interiorul intestinului a unei persoane infectate sunt pe cale sa paraseasca corpului, ele aduna impreuna si de a forma o coaja care inconjoara si ii protejeaza. Acest lucru este cunoscut ca un chist.
Apoi, chist lesina de persoane pe care organismul in fe...

Potential de cheie la droguri mai bine sa Lupta Toxoplasmoza Parasite descoperite de UI Scoala de oameni de stiinta Medicina

Potential de cheie la droguri mai bine sa Lupta Toxoplasmoza Parasite descoperite de UI Scoala de oameni de stiinta Medicina Descoperiri de UI Scoala de Medicina de oameni de stiinta au deschis o usa care se promite de noi medicamente pentru toxoplasmoza si alti paraziti care acum se poate sustrage tratamente prin rotirea latente in organism.
Constatarile lor ajuta explica modul in care parazit care provoaca toxoplasmoza se transforma intr-o forma chist care rezista de droguri si a sistemului imunitar bodys, dar poat...

Potentiali Oamenii de stiinta cheie la medicamente mai buna pentru Combaterea Toxoplasmoza Parasite descoperite de Indiana U

Potentiali Oamenii de stiinta cheie la medicamente mai buna pentru Combaterea Toxoplasmoza Parasite descoperite de Indiana U Descoperiri de Indiana University Scoala de Medicina oameni de stiinta au deschis o usa care se promite de noi medicamente pentru toxoplasmoza si alti paraziti care acum se poate sustrage tratamente prin rotirea latente in organism.
Constatarile lor ajuta explica modul in care parazit care provoaca toxoplasmoza se transforma intr-o forma chist care rezista de droguri si a sistemului imunitar bo...

Vascularizatia apare ca un potential terapeutice tinta in tratarea ADPKD chisturi hepatice

Vascularizatia apare ca un potential terapeutice tinta in tratarea ADPKD chisturi hepatice Ca parte dintr-un efort de a dezvolta tratamente medicale eficiente, care bloca progresia de crestere chisturi hepatice la pacientii cu autozomal dominante Ovarele boala renala (ADPKD), cercetatorii de la Universitatea din Colorado Anschütz Medical Center au constatat ca zidurile ficatul chist dezvolte si sa mentina un vascularizatia in care acestea se nasc din organism a ficatului si ca factorii...

Evaluare a riscurilor din Complexul De altfel Detectat chisturi renale la copii: rolul potential de modificare a Clasificarea bosniac

Evaluare a riscurilor din Complexul De altfel Detectat chisturi renale la copii: rolul potential de modificare a Clasificarea bosniac UroToday.com - Acest studiu din Torontos Spitalul de Copii Bolnavi evaluate de istorie naturala a complexului chisturi renale la copii.
Grupul a identificat pacientii cu antecedente cunoscute de un chist complexe renala. Pentru a capta numarul maxim de pacienti au cautat in baza de date a tuturor rapoartelor radiologic de la institutia lor, intre 1996 si 2004. Grupul apoi revizuit topurile de a...

Este RTA o noua optiune potential pentru Tratamentul de chisturi hidatic?

Este RTA o noua optiune potential pentru Tratamentul de chisturi hidatic? Actuale de tratament al echinococozei chistice este de interventii chirurgicale sau aspiratie percutanata, de injectare si reaspiration (pereche), utilizand solutie salina hipertonice sau etanol. El are drept scop de a provoca daune permanente endocyst - membrana subtire, delicat, si translucid interioare care produce lichidul chistica si genereaza noi elemente de larvelor in masura sa se extinda ...

Starea ca perioadele Cauzele neregulate pot duce la probleme de fertilitate

Starea ca perioadele Cauzele neregulate pot duce la probleme de fertilitate Pentru multe femei, neregulate sau rare cicluri menstruale nu poate suna ca un astfel de lucru rau. Dar, o afectiune care poate provoca perioade neregulate sindromul ovarului polichistic, sau sindrom poate prezenta femeilor cu numeroase probleme de sanatate, variind de la cresterea parului in exces la probleme de fertilitate la un risc crescut de boli de inima si diabet.
Acest sindrom afecteaza...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.