Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Chlamydia poze


Recurring chlamydia Infectiile comune in Teenage Girls

Recurring chlamydia Infectiile comune in Teenage Girls
Infectiile cu chlamydia recurente sunt predominante in varstele tinere femei 14-19, in conformitate cu un Yale Departamentului de Epidemiologie si Sanatate Publica (EPH), studiu publicat de Linda Niccolai, profesor asistent in diviziunea de Epidemiologie a bolilor microbiene, in Arhivele de Pediatrie si Adolescentului medicament.
Mai mult de jumatate din studys 411 de participanti au fost initial diagnosticata cu chlamydia si apoi, la o rata mai mare decat anterior inregistrate, aproape 30 la suta a raportat repetate infectie in intreaga durata de patru ani. Studiul a fost realizat la 10 bazate pe comunitate centre de sanatate in Connecticut. De femei au fost examinate la vizita lor initial si, dupa sase, 12, si 18 luni. Un total de 386 de femei au fost evaluate pe termen lung.
Niccolai spus ca exista multe motive pentru care femeile tinere sunt o infectare si re-infectate la un astfel de ritm inalt. Un motiv ar putea fi faptul ca tinerii partenerii de sex, femei, nu sunt tratate in mod adecvat pentru infectia cu primul lor.
Femeile sunt mult mai des decat barbatii de a fi diagnosticate pur si simplu pentru ca sunt mult mai probabil sa solicite asistenta de sanatate a reproducerii, spune Niccolai. Apoi au umar sarcina de a informa partenerii lor despre infectii si pentru a asigura partenerul lor devine tratate, care poate fi un lucru foarte dificil pentru o femeie tanara sa faca in contextul unei relatii sexuale.
Niccolai afirma ca un motiv major pentru infectia cu Chlamydia si re-infectie este lipsa de utilizarea consecventa si corecta a prezervativelor, care pot rezulta din gresita de risc in relatii. Mai multi parteneri sexuali, a spus ea, de asemenea, ar putea fi partial responsabil pentru rate mai mari de re-infectie.
Pentru a preveni re-infectare, Niccolai a spus ca este important, la momentul diagnosticul initial de a educa si a pacientilor avocat. Este posibil ca femeile tinere cred Chlamydia este nu e mare lucru, pentru ca este usor de tratat cu o singura doza de antibiotice pe cale orala, a spus ea. Furnizarea de prezervativ abilitati de negociere, de asemenea, este important, precum si cel mai bine cum sa se asigure ca partenerii de sex a lua tratate, Niccolai a spus.
Chlamydia este una dintre cele ma...

Cazuri, chlamydia Scottish soar

Cazuri, chlamydia Scottish soar Cazuri de boli cu transmitere sexuala-Chlamydia a crescut cu 39 la suta intr-un an, in Scotia, in conformitate cu cele mai recente cifre.
Statistici respectate de catre Scotlands NHS Information Services arata ca clinicile de sanatate sexuala diagnosticate mai mult de 4800 de cazuri in 2002 fata de 3500 cu un an inainte.
Cea mai mare parte din cei diagnosticati cu infectie au fost in 20s lor sau de 30 de ani, inca unul din sapte au fost in adolescenti lor.
Scotlands chief medicale, dr. Mac Armstrong, a declarat ca cifrele au crescut pentru tineri au fost o dezamagire, dar nu o surpriza.
El a adaugat: Exista in mod clar o lipsa de informare si lipsa ...

Boots selectate pentru a oferi gratuit de screening chlamydia pentru copiii cu varste cuprinse intre 16-24 ani la Londra

Boots selectate pentru a oferi gratuit de screening chlamydia pentru copiii cu varste cuprinse intre 16-24 ani la Londra Contractul de a furniza de screening chlamydia, in mare farmaciile din intreaga strada-Londra a fost atribuit ghete, ministrul Sanatatii Publice Caroline Flint a anuntat astazi.
Boots Chimisti va fi furnizarea de servicii gratuite si confidentiale, in toate farmaciile sa Londra, din noiembrie anul acesta - ca parte a unui Departamentului de initiativa a Sanatatii pentru a face mai usor pentru 1...

Test Rapid ieftine chlamydia dezvoltate

Test Rapid ieftine chlamydia dezvoltate Oamenii de stiinta de la Universitatea din Cambridge (Marea Britanie) au dezvoltat o 50pence ($ 0.80cents), test care pot detecta Chlamydia secually transmise infectie.
Ei spun ca acest test ar putea fi utilizate in intreaga lume.
Chlamydia afecteaza milioane de barbati si femei din intreaga lume.
Chalmydia este principala cauza de orbire care pot fi prevenite la copiii nou-nascuti. Acest...

Oportuniste Chlamydia screening "Nu este sustinuta de elemente de proba de sunet"

Oportuniste Chlamydia screening "Nu este sustinuta de elemente de proba de sunet" Valoarea de screening Chlamydia oportuniste este pusa in discutie in acest BMJ saptamani.
Dr Nicola Low, un epidemiolog la Universitatea din Berna, in Elvetia, sustine ca pretentiile cu privire la screening-ul nu sunt acceptate de cercetare riguroasa sau practica.
Si ea arata cat de acceptare necritica a eficientei de screening Chlamydia in Suedia si Statele Unite au condus la finantarea Chl...

Chlamydia de screening pe High Street, Regatul Unit Disciplina de Sanatate Announces

Chlamydia de screening pe High Street, Regatul Unit Disciplina de Sanatate Announces Primul pas intr-un efort de a face de screening chlamydia disponibil in farmacii strada ridicat in intreaga tara este acum in curs de desfasurare, sanatate publica Ministrul Melanie Johnson a anuntat astazi.
Independent de furnizorii de asistenta medicala li se cere sa prezinte oferte pentru a-pilot acestui sistem nou in farmacii in intreaga comunitate, Londra si Cornwall - facilitand pentru ti...

Colaborare Pentru a Gasiti Chlamydia Vaccin

Colaborare Pentru a Gasiti Chlamydia Vaccin Bacterii sale cele mai frecvente legate de boli cu transmitere sexuala in Statele Unite, atat de cercetatorii de la Universitatea din Texas, la San Antonios de Sud Texas, Centrul pentru Emerging Infectious Diseases (STCEID) si Universitatea din Texas, San Antonio Health Science Center au un parteneriat pentru a descoperi un vaccin care sa previna felina.
Potrivit Centrele pentru Controlul si Pr...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.