Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cine face operatie de vasectomie in timisoara


Bariatric operatie poate face pe oameni mai sensibile la alcool, Stanford Gaseste Surgeon

Bariatric operatie poate face pe oameni mai sensibile la alcool, Stanford Gaseste Surgeon
Un Oprah Winfrey-inspirate studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Stanford Scoala de Medicina a constatat ca pacientii care au supus unei interventii chirurgicale de bypass gastric a pierde in greutate se va imbata mai repede si de a lua mai mult timp pentru a lua sobru.
Se poate suna ciudat, dar Oprah intr-adevar a inspira acest studiu, a declarat John Morton, MD, MPH, profesor asistent de chirurgie si autor principal al studiului, care a fost prezentat la reuniunea anuala a Societatii Americane de Bariatric Surgery. Referindu-se la un episod de Oprah Winfrey Show, Morton a spus, dupa spectacol Oprah Dintr-o data Skinny difuzata in octombrie 2006, am primit respective, dupa intrebarea de la pacientii care solicita, Ce se intampla atunci cand o beau alcool.
Morton a efectuat mai mult de 1.000 de interventii chirurgicale de bypass gastric si de rutina avertizeaza pacientii care urmeaza sa fie prudenti atunci cand se bea alcool dupa interventia chirurgicala. Dar, dupa episod Oprah, care a explorat efectele periculoase posibile ale alcoolului asupra strategiei post-chirurgicale la pacientii bypass gastric, preocupare coplesitoare de la pacienti sa motivati Morton de cercetare de date stiintifice referitoare la acest subiect. Cand a putut afla mai multe date, el a decis sa efectueze un studiu cu student la Stanford medicale Judith Hagedorn, care este primul autor al studiului. Studiul va fi publicat in Jurnalul Oficial al Societatii Americane de Bariatric Surgery, SOARD (interventie chirurgicala pentru obezitate si a bolilor legate).
Ive auzit anecdotele de un pacient care va bea un pahar de vin si a obtine o DUI, dar am vrut sa stiu daca exista intr-adevar o diferenta inainte si dupa interventia chirurgicala, a spus Morton. Intrebarea sa o importanta pentru pacienti.
Studiul arata dovezi stiintifice care sprijina motiv de ingrijorare, a spus Morton. Pentru a masura efectele alcoolului, cercetatorii au dat 19 post-operatorii de pacienti de bypass gastric si 17 subiecti de control 5 uncii fiecare de vin rosu. Ei s-au spus sa bea vin lor, in termen de 15 de minute. Fiecare subiect apoi au avut respiratia lor de alcool la nivel masurata la fiecare cinci minute, pana cand a ajuns la nivelurile de zero.
Pacientii de bypass gastric a ajuns la o respiratie-varf de alcool de 0,08 la suta fata de control al respiratiei grupuri de varf la nivel de alcool de 0,05 la suta. Pacientii cu by-pass, de asemenea, a avut in mod semnificativ mai lunga pentru a reveni la zero, in medie de 108 minute fata de 72 minute pentru subiectii de control.
Pacientii cu bypass au un metabolism modificat fundamental de alcool, Morton a spus. Ei ating un maxim mai mare mai rapid si de a lua un timp mai lung pentru a reveni la zero. De asemenea, pacientii arent cu adevarat constienti de acest lucru. Spectacolul Oprah ne-a facut o favoare, accesand it afara.
Aproximativ 150.000 de americani pe an, va supus unei interventii chirurgicale de bypass gastric, care poate fi o procedura de salvare a vietii pentru morbidly persoanele obeze, care sunt de 100 de lire sterline sau supraponderali mai mult. Interventii chirurgicale reduce stomac la marimea unei nuci, astfel ca pacientii care cant mananca la fel de mult si sa se simta complet dupa aproximativ o uncie de alimente.
Episod de Oprah arata discutat despre modul in care pacientii se simt absorbtie de alcool mai repede dupa by-pass gastric, din cauza stomacuri lor mai mici. Aceasta schimbare fiziologice, ar putea contribui, de asemenea, la o problema psihologica mentionate in continuare tran...

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana

Intrebari Consumer Reports Frecventa operatie cezariana Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei pe lista sa din 12 Interventii Ati putea fi mai bine fara. Recomandare, bazate pe cercetare la non-profit Rand Corporation, incurajeaza consumatorilor de a verifica afara alternative mai sigure, inainte avand oricare din cele 12 listate procedurilor invazive.
Consumer Reports a numit numar de operatie cezariana sectiunea trei pe lista sa din 12 Interventii Ati putea fi mai bine fara. Recomandare, bazate pe cercetare la non-profit Rand Corporation, incurajeaza consumatorilor de a verifica afara alternative mai sigure, inainte avand oricare din cele 12 listate procedurilor invazive. CLICK AICI.
Numarul trei rang de chirurgie operatie cezariana apare chiar de mai sus epiziotomiei (# 4) si histerectomie (# 5) si de mai jos angiografia (# 1) si angioplastie (# 2). Recomandare din partea consumatorilor rapoartele medicale Ghidul vine pe tocuri de Centers for Disease Control raport care arata ca rata de operatie cezariana primare din Statele Unite a ajuns la un mare istoric de 20,6 la suta si o rata globala de la 29.1 la suta in anul 2004. Cele mai recente Rata globala raportata in Canada este de 22.6 la suta.
Femeile trebuie sa fie consumatori selectiva si optiuni de studiu nasterii lor, a declarat Tonya Jamois, presedinte al cesarean Internationale Awareness Network (ICAN). Prioritate ar trebui sa fie pentru a evita ca operatie cezariana primul rand, si daca aveti o cicatrice pe uterul tau, educa-te despre nasterea vaginala dupa cezariana (VBAC). Douazeci de ani de cercetare arata VBAC sa fie mai sigure pentru mama si copil decat interventii chirurgicale repeta operatie cezariana.
Potrivit Consumer Reports medical Ghid, cele mai multe cezariene sunt realizate din cauza muncii progreseaza prea incet. Ghidul constata ca un numar de proceduri mai putin invazive poate fi suficient pentru a stimula de munca. Consumer Reports incurajeaza femeile sa ne intrebam ce procent din livrarile normale, precum si Nasteri in urma unei operatie cezariana prealabil medicul ofera de C-sectiune. In mod ideal, uita-te pentru rate mai mici de 15 la suta din femeile care au avut havent a procedurii si circa 60 la suta din cei care au.
Ghid, de asemenea, prevede ca medicii de a efectua cezariene in marea majoritate a femeilor care au avut deja unul. Dar Acog, Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie (precum si SOGC, Societatea de Obs...

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste

In al doilea rand operatie cezariana sectiune mai sigure decat livrare normala, studiu de SUA gaseste Rezultate provocare eforturile de sanatate publica de servicii pentru a creste de livrare vaginale - Pentru o femeie gravida, care deja a avut o operatia de cezariana, o tentativa de livrare vaginala este mai periculos pentru copil decat o sectiune cezariana al doilea, conform unui studiu de cercetare la 19 centre de sanatate academice , inclusiv Wake Forest University Baptist Medical Center.
S...

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team

Muncii de inductie Aveti nevoie de crestere nu a riscurilor operatie cezariana, UCB / Stanford Constatari Team Muncii Contrar unei credinte larg detinute de obstetricieni, inducerea nu trebuie sa creasca Womans un risc pentru livrare sectiune cezariana in nastere, oameni de stiinta de la Universitatea din California, San Francisco si Universitatea Stanford School of Medicine au fost gasite.
Studiul a fost realizat de o echipa afiliata la Stanford-UCB bazata pe dovezi Practice Center, care se axeaza pe c...

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass

Depresia dubleaza riscul de deces dupa operatie by-pass [email protected]
In studiul cel mai mare si cea mai lunga de acest fel, cercetatorii de la Duke University Medical Center au demonstrat definitiv, ce studii anterioare au sugerat - depresia este un factor puternic de risc independent pentru deces la pacientii care au suferit o interventie chirurgicala pass coronarian pentru a restabili fluxul de sange pentru a inima.
Deoarece depresia pa...

African American Liderii face de SIDA In Black America un national prioritar: Acceptati Proprietatea, face angajamente si sa ia masuri

African American Liderii face de SIDA In Black America un national prioritar: Acceptati Proprietatea, face angajamente si sa ia masuri Delegatia African American Liderii de SIDA Negre Institute (BAI), astazi, a facut o promisiune istorica de a lucra cu intreaga comunitate African American de a accepta responsabilitatea personala pentru care se incheie devastarea SIDA in comunitate Neagra. Delegatia, care face parte din Bais recent a lansat Black Mobilizare de campanie, a anuntat, angajamentul lor de la International al XVI-lea SI...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.