Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ciroza apoasa


Cercetatorii Descopera genetice cauza pentru ciroza biliara primitiva

Cercetatorii Descopera genetice cauza pentru ciroza biliara primitiva
Cercetatorii au descoperit o cale roman moleculare care predispune pacientii de a dezvolta ciroza biliara primitiva, o boala care afecteaza in principal femeile si incet distruge ficatul lor. Ciroza biliara primitiva a cunoscut nici o cauza.
Constatare, semnificative pentru ca este un prim pas spre un tratament in curs de dezvoltare vizate si un remediu, vor fi publicate in numarul din 11 iunie 2009, de New England Journal of Medicine
Acum, ca ne intelegem mai bine baza moleculara a ciroza biliara primitiva, putem cauta modalitati de a stabili in mod specific aceste elemente, spune Konstantinos Lazaridis, MD
In prezent, tratamentele pentru ciroza biliara pot incetini progresia bolii, care afecteaza 1 din 2500 de americani, 90 la suta sunt femei. Cu toate acestea, aproximativ jumatate din pacientii care nu raspund la tratamentul medical. Pentru unii pacienti, o cura de transplant de ficat conditie. Dar nu toti pacientii pot beneficia de un transplant, iar unele pacientii cu transplant de experienta o reaparitie in termen de cinci pana la 10 ani.
Studiul a fost realizat la Universitatea din Toronto, utilizand esantioane de sange de la pacientii colectate de la mai multe centre medicale in Canada si de la Mayo Clinicile campusul in Rochester, Minn, prin primar sale biliare Ciroza hepatica genetica Epidemiologie de cercetare de resurse. Aceasta resursa cuprinde biospecimens a sute de pacienti cu ciroza biliara primara si a persoanelor care nu au bolii (de control) - potrivite pentru varsta, sexul, rasa si statul de resedinta. Clinica Mayo si la Universitatea din Toronto sunt printre cele mai mari centre de tratament in America de Nord pentru ciroza biliara.
Universitatea din Texas MD Anderson Cancer Center din Houston prevazute controale istorice si a efectuat analiza statistica a studiului.
Link-ul genetic la ciroza biliara primitiva a fost bine-stabilite de studiile anterioare. Intr-adevar, mamele, surorile si fiicele in aceeasi familie au o tendinta semnificativ mai mare de a dezvolta boala, comparativ cu populatia generala, spune dr. Lazaridis.
Pentru a afla mai multe despre cauza bolii, cercetatorii au proiectat un studiu de trei faze pentru a identifica markerii genetice asociate cu boala. Intr-o etapa, cercetatorii au efectuat o analiza a genomului la nivel de asociere, comparand genotipuri de 536 pacienti cu ciroza biliara primara cu cele din 1536 de oameni care nu au avut boala. Cercetatorii se uita la mai mult de 300.000 de unica-polimorfisme de nucleotide (SNPs), cele mai comune variatii genetice, printre cele aproximativ 11 milioane cunoscute a fi prezente in genomului uman.
Au existat diferente semnificative intre pacientii cu ciroza biliara si grupul de control, spune dr. Lazaridis. Ca rezultat, cercetatorii redus concentreze lor de la 16 SNPs in mod semnificativ legate de ciroza biliara.
In fazele doi si trei, cercetatorii efectuat de replicare si fin de cartografiere studii pentru a confirma rezultatele initiale si pentru a detalia in continuare cele mai multe variatii genetice sunt strans legate de ciroza biliara.
Cercetatorii au descoperit ca variante de doua gene, interleukina 12A (IL12A) si 12RB2 interleukina (IL12RB2), au fost puternic asociat cu ciroza biliara. Aceste doua gene constituie o cale a sistemului imunitar. Manipulare potentialul terapeutic al aceasta cale ofera noi posibilitati pentru tratamente mai eficiente a acestor pacienti, spune dr. Lazaridis.
Cercetatorii, de asemenea, a confirmat faptul ca antigenul uman de leucocite (HLA) regiune a genomului este legata de ciroza biliara primitiva, o asociatie care au fost identificate in cercetare anterioare. Desi atat de re...

Riscurile relative de ciroza din statele non-alcoolice Steatohepatitis

Riscurile relative de ciroza din statele non-alcoolice Steatohepatitis Ciroza legate de steatohepatitis non-alcoolice (Nash) este asociat cu complicatii mai putine si o mortalitate mai mica in comparatie cu ciroza de la hepatita C, in ciuda NASH pacientii cu risc mai mare de a muri de evenimente cardiovasculare. Aceste constatari sunt publicate in 2006 Aprilie problema Hepatologie, Jurnalul Oficial al Asociatiei Americane pentru Studiul Ficatului Boli (AASLD). Publicat in numele societatii de catre John Wiley & Sons, Inc, hepatologie este disponibila online, prin intermediul Wiley Interscience la http://www.interscience.wiley.com/journal/hepatology.
Steatohepatitis non-alcoolice, se pot dezvolta ca o consecinta a obezitatii si sindrom metabolic. Aceasta este considerata o boala tacut, cu cele mai multe suferinzi senzatie de bine, in ciuda inflamatiei si afectarea ficatului. Dar NASH poate progresa la ciroza la pana la 20 la suta din cazuri. Cu obezitatea ce in ce mai raspandit in SUA, sarcina de sanatate legate de ciroza, datorita NASH este de asteptat sa creasca. Pana in prezent, cu toate acestea, putin a fost cunoscut din istoria naturala a cirozei asociate cu Nash.
Cercetatorii condus de Arun J. Sanyal, MD din Virginia Commonwealth University Medical Center in Richmond, a incercat sa defineasca prospectiv rezultatele clinice de ciroza datorita NASH, si sa le compare cu cele asociate cu virusul hepatitei C (VHC) infectie. Ei au studiat 152 de pacienti cu ciroza, datorita NASH si insotite-le cu 150 de pacienti cu ciroza, datorita VHC. Pentru fiecare participant, cercetatorii au colectat informatii asupra mortalitatii si morbiditatii, inclusiv insuficienta sintetice, varice si hemoragie variceal, ascita, encefalopatie si cancer hepatocelular.
Peste zece ani, 29 din cele 152 de subiecti cu ciroza datorita NASH a murit, in comparatie cu 44 din cele 150 de subiecti cu ciroza datorita VHC. Sepsis a fost cea mai frecventa cauza de deces in ambele grupuri si a fost adesea asociat cu insuficienta hepatica acuta sau cronica.
In acelasi timp, evenimentele cardiace ucis m...

Majoritatea persoanelor care sufera de hepatita cronica C vor dezvolta ciroza hepatica mai tarziu in viata

Majoritatea persoanelor care sufera de hepatita cronica C vor dezvolta ciroza hepatica mai tarziu in viata Aproape 80 la suta din hepatita cronica C, suferinzi, care au boala de mai multe decenii se va dezvolta ciroza sau stadiul final al bolii hepatice mai tarziu in viata, conform unui studiu publicat astazi in gastroenterologice Asociatiei Americane (AGA) jurnal Clinic de Gastroenterologie si Hepatologie. Cercetatorii au descoperit ca este foarte probabil ca ciroza oameni care sunt infectate cu virus...

Pacientii cu ciroza si insuficienta abilitatilor cognitive au mai multe accidentelor auto

Pacientii cu ciroza si insuficienta abilitatilor cognitive au mai multe accidentelor auto Un studiu recent de catre Jasmohan Bajaj, MD, si colegii sai de la Virginia Commonwealth University si McGuire VA Centrul Medical a constatat ca pacientii cu ciroza hepatica care au dezvoltat minim encefalopatie hepatica (MHE) a avut o rata de 16% din accidente de autovehicule, comparativ cu numai 4% din cei fara MHE peste un an. Rata accidentelor a fost, de asemenea, semnificativ mai mare decat r...

Cresterea stres oxidativ La pacientii cu ciroza hepatica decompensata

Cresterea stres oxidativ La pacientii cu ciroza hepatica decompensata Stres oxidativ descrie nivel de stat al daunelor oxidative intr-o celula, tesut sau organ, cauzate de specii de oxigen reactive. Alcoolul induce stres oxidativ in ficat, care rezulta intr-un dezechilibru intre oxidanti si anti-oxidanti. Cresterea de specii reactive de oxigen (ROS), de productie si glutation (GSH) epuizare, sa conduca la defalcare anormale de molecule de grasime (de exemplu, peroxi...

Progrese M0002 la faza IIb Trial In urma rezultate pozitive in ciroza hepatica Ascita

Progrese M0002 la faza IIb Trial In urma rezultate pozitive in ciroza hepatica Ascita Movetis NV, un specialist european companie farmaceutica, a anuntat ca M0002 progreseaza la faza IIb urmatoarele rezultate pozitive ale unei mai multe faze IIa-studiu de dozare pentru tratamentul ascita, acumularea de fluid in abdomen la pacientii cu ciroza hepatica rezulta din conditiile de ficat cum ar fi hepatita C, hepatita B sau alcoolism.
M0002 este un antagonist selectiv al-vasopresina a...

Pacientii cu ciroza si Gene Variatia Au mai crescute a riscurilor de ficat Tumora

Pacientii cu ciroza si Gene Variatia Au mai crescute a riscurilor de ficat Tumora O variatie special gena pare sa creasca in mod semnificativ riscul ca persoanele cu ciroza hepatica va continua sa dezvolte carcinom hepatocelular (HCC), o tumora ficatului, care este a treia cauza de deces de cancer. La 2 ianuarie Oficial al Asociatiei Medicale Americane, cercetatorii de la Massachusetts General Hospital (MGH) Cancer Center si colegii sai din Franta descrie constatarea ca o modif...

Double Rata mortalitatii de ciroza Pentru "guler albastru" Men - Universitatea din Queensland

Double Rata mortalitatii de ciroza Pentru "guler albastru" Men - Universitatea din Queensland Australian manual sau albastru lucratorii gulerul sunt pe moarte de la ciroza hepatica de 2,5 ori rata de omologii lor gulerul alb, potrivit unui studiu de la Universitatea din Queensland.
Scoala de sanatate a populatiei Profesori Jake Najman si Gail Williams si la Stockholm Universitys profesorul Robin Room a examinat rata mortalitatii in randul barbatilor australian de la ciroza hepatica intr...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.