Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ciroza de ficat


Ce este Ciroza hepatica? Care este cauza Ciroza hepatica?

Ce este Ciroza hepatica? Care este cauza Ciroza hepatica?
Ciroza este o conditie anormala a ficatului in care exista cicatrici ireversibila a ficatului. Cauzele principale sunt sustinute consumul excesiv de alcool, hepatita B si C, si a bolilor de ficat gras - cu toate acestea, exista multe cauze posibile.
Persoanele cu ciroza pot dezvolta icter (ingalbenirea pielii, ochilor si limba), mancarimi si oboseala extrema.
Pentru ciroza de a dezvolta pe termen lung, daune continuu la ficat trebuie sa apara. Cand tesutul sanatos ficat este distrus si inlocuit cu tesut cicatrice conditie devine grava, deoarece astfel se pot porni blocarea fluxului de sange prin ficat.
Ciroza este o boala progresiva, in curs de dezvoltare lent pe parcursul multor ani, pana cand in cele din urma se poate opri functiei hepatice (insuficienta hepatica).
Ficatul indeplineste mai multe functii esentiale, inclusiv de detoxifiere a substantelor nocive din organism. De asemenea, purifica de sange si produce substante nutritive vitale.
In cazul in care este ciroza hepatica usoara poate face reparatii si continua sa functioneze corect. In cazul in care ciroza este avansata si mai multe si mai multe forme cicatrice tesut in ficat, este de daune ireparabile. Tesutul hepatic se inlocuieste cu tesut cicatricial fibros, precum si noduli de regenerare (noduli care apar ca o consecinta a unui proces in care tesutul deteriorat este regenerat).
Potrivit Medilexicons dictionar medical: Ciroza hepatica este o boala cronica hepatica de etiologie extrem de diferite, caracterizat de inflamarea, degenerare, si regenerarea in diferite proportii; Hallmark patologic este formarea de noduli microscopice sau macroscopice, separate prin benzi de tesut fibros; insuficienta hepatocelulare si obstructie circulatie portal de multe ori pentru a duce la icter, ascita, si insuficienta hepatica. Care sunt semnele si simptomele de ciroza? Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoartele, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic sau o asistenta medicala poate detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Simptomele nu sunt frecvente in timpul stadii incipiente de ciroza. Cu toate acestea, astfel cum a tesutului cicatrice se acumuleaza ficat, capacitatea de a functiona corect, este subminata. Urmatoarele semne si simptome pot sa apara: capilare de sange devin vizibile pe piele la nivelul abdomenului superior Oboseala Insomnie Pierderea mancarime de piele de pierderea poftei de mancare of Pain Greata greutate corporala sau sensibilitate in zona in care ficatul este situat Rosu sau blotchy palmele Slabiciune urmatoarele semne si simptome pot aparea ca boala progreseaza: Abdomen se umple cu lichid, care pacientul o burta mare (ascita) batailor inimii accelerata personalitate Altered (ca toxinele de sange construi si de a afecta creierul) Corp Sangerarea gingiilor si partea superioara a bratelor pierde masa corporala considera ca este mai greu pentru a procesa Body alcool considera ca este mai greu de procesul de droguri Confuzie Ameteli acumularea de lichide pe glezne, picioare si picioarelor (edem), pierderea parului sensibilitate mai mare la vanatai Icter (ingalbenirea pielii, a albului ochilor, si limbii) Pierderea libidoului drive sex ( ) febra probleme de memorie mai frecvente (susceptibilitatea la infectii urina) crampe musculare Sangerari din nas durere in umarul drept gafaind (dispnee), taburete devenit negru si zabovi, sau foarte palid devine mai intunecat de sange Varsaturi drumetie (probleme cu esalonarea) Care sunt cauzele de ciroza? cele mai frecvente cauze ale cirozei sunt pe termen lung abuz de alcool, hepatita B si C infectie, precum si bolilor de ficat gras.
Overconsumption de alcool
In conformitate cu NHS (National Health Service), Marea Britanie, consumul excesiv de alcool este atunci cand un om bauturi mai mult de 21 de unitati si o bauturi femeie mai mult de 14 de unitati pe saptamana.
Toxine, inclusiv alcool, sunt defalcate in functie de catre ficat. Cu toate acestea, in cazul in care cantitatea de alcool este prea mare in ficat va fi suprasolicitat si a celulelor hepatice poate deveni in cele din urma deteriorate.
Grele, regulat, pe termen lung, dispozitive tip sunt mult mai multe sanse de a dezvolta ciroza, in comparatie cu alte persoane sanatoase. Este un mit care alcoolici doar sunt la risc - regulate si grele, de baut sociale este, de asemenea, legata de o probabilitate mai mare de a dezvolta ciroza.
De obicei, consumul exagerat de alcool trebuie sa fie sustinuta de cel putin zece ani pentru a dezvolta ciroza. Perioada variaza in functie de fiecare individ.
Regular drinkers grele de sex feminin au mai multe sanse de a dezvolta simptome, comparativ cu barbatii care consuma aceeasi suma.
Randul consumatorilor de alcool grele se va dezvolta in cele din urma ficat gras. Ficatul descompune alcool in dioxid de carbon si apa, care provoaca ficat gras. De indata ce consumul excesiv se opreste in care simptomele de ficat gras pleca. Cu toate acestea, 20% la 30% din cei care au baut foarte mult in continuare se va dezvolta hepatita alcoolica, etapa urmatoare. Aproximativ 10% din consumatorii de alcool grele se va dezvolta, ulterior, ciroza hepatica - a treia etapa a bolii hepatice alcoolice.
Autoritatile de sanatate in masculi indemne Marea Britanie nu trebuie sa depaseasca trei-patru unitati de consumul de alcool pe zi, iar femeile nu trebuie sa aiba mai mult de doua-trei unitati de zi cu zi - pentru a reduce riscul de aparitie a hepatitei de alcool si ciroza.
Hepatita si ciroza
Hepatita C, o infectie bloodborne, poate dauna ficatului si in cele din urma duce la ciroza. Hepatita C este o cauza comuna a ciroza in Europa de Vest, America de Nord, precum si multe alte parti ale lumii. Ciroza poate fi, de asemenea, cauzate de virusul hepatitei B si D.
Non-steatohepatitis alcoolice (NASH)
NASH este mult mai probabil sa apara cu persoane care sunt obezi, pacientii cu diabet zaharat, cei cu lipidelor din sange de mare (grasimi) nivelurile, precum si persoanelor fizice cu hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata). NASH, in faza incipienta, incepe cu acumularea de prea multa grasime la nivelul ficatului. Inflamatie de grasime cauzele si cicatrice, care rezulta in ciroza posibil, mai tarziu.
Hepatita autoimuna
Persoanele proprii ataca sistemul imun sanatos organe din corp, ca si cum acestea au fost de substante straine. Uneori, ficatul este atacat. In cele din urma pacientul poate dezvolta ciroza.
Unele hemocromatoza genetica - conditiile de fier se acumuleaza in ficat si in alte parti ale corpului. Boala Wilsons - cupru se acumuleaza in ficat si in alte parti ale corpului. Blocarea hepatobiliare
Unele conditii si boli, cum ar fi cancerul de hepatobiliare, sau cancer de pancreas poate bloca hepatobiliare, crescand astfel riscul de ciroza.
Sindrom Budd-Chiari
Exista cheaguri de tromboza (de sange), in vena hepatica, vas de sange care transporta sangele de la ficat, care conduce la extinderea ficat, precum si dezvoltarea de nave de garantie.
Unele alte boli si conditii Fibroza chistica colangita sclerozante primar - intarirea si cicatrizarea hepatobiliare Galactosemia - incapacitatea de a procesului de zaharuri in Schistosomiasis lapte - un parazit frecvent intalnite in unele tari in curs de dezvoltare Atrezie biliara - invalida hepatobiliare la sugari Glicogenul boala de stocare - probleme in depozitare si eliberare a energiei vitale pentru Diagnoza functiei celulelor de ciroza ciroza in faza incipienta este adesea diagnosticat in cazul in care pacientul este in curs de testare pentru o alta afectiune sau de boala, deoarece simptomele nu sunt prezente.
Oricine care are urmatoarele simptome ar trebui sa consultati medicul lor imediat: febra cu f...

Pacientii cu ciroza si Gene Variatia Au mai crescute a riscurilor de ficat Tumora

Pacientii cu ciroza si Gene Variatia Au mai crescute a riscurilor de ficat Tumora O variatie special gena pare sa creasca in mod semnificativ riscul ca persoanele cu ciroza hepatica va continua sa dezvolte carcinom hepatocelular (HCC), o tumora ficatului, care este a treia cauza de deces de cancer. La 2 ianuarie Oficial al Asociatiei Medicale Americane, cercetatorii de la Massachusetts General Hospital (MGH) Cancer Center si colegii sai din Franta descrie constatarea ca o modificare unica in factorul de crestere epidermica (EFG) genei pot creste foarte mult riscul de a dezvolta HCC.
In cazul in care aceste rezultate sunt confirmate, aceasta variatie FEG ar putea fi utilizata pentru a determina care pacientii cu ciroza hepatica ar trebui sa fie analizate mai intens pentru dezvoltarea tumorii, spune Kenneth Tanabe, MD, sef de Chirurgie Oncologica, la Centrul de Cancer MGH, autorul studys de plumb. In plus, calea moleculare controlate de catre FEG si RFCE sale receptorilor - care este cunoscut ca fiind importante pentru mai multe tipuri de cancer - pare sa fie un obiectiv excelent pentru studii chemoprevention. Aceasta este un cancer mortal si asa progrese in prevenirea si depistarea precoce este de o importanta critica.
HCC este al saselea cel mai frecvent tumorale solide in intreaga lume si cel mai frecvent se dezvolta la persoanele cu ciroza, care poate fi cauzata de infectia cu virusul hepatitei B, C sau virusi. In prezent nu sunt tratamente eficiente pentru majoritatea pacientilor HCC, deci exista un interes considerabil in cadrul strategiilor care ar putea impiedica dezvoltarea tumorii.
EGFs functie normala este de a stimula cresterea tesutului. Studiile la animale au aratat ca nivelurile crescute ale acestei proteine in ficat conduce la dezvoltarea tumorii si ca blocarea receptorilor de proteine poate preveni dezvoltarea de cancer la ficat. Studiul actual a fost conceput pentru a determina daca pacientii cirotici cu mai ridicate niveluri de FEG sunt la risc mai mare de cancer de ficat si pentru a stabili influenta unei gene special, mostenit de la nivelurile de FEG la pacientii cu ciroza hepatica.
Cercetatorii au axat pe o variatie cunoscuta in gena FEG - prezenta guanina nucleotidice (G) in loc de adenin mai frecvente (A) intr-o locatie special - care sa dovedit a creste secretia de FEG in celule din sange si creste riscul de melanomului malign. Persoanele mosteni o copie a genei de la fiecare mama si, prin urmare, au aceasta gena cu oricare doua copii ale A (A / A), doua exemplare de G (g / g), sau o copie a fiecarui (A / G). Genetica analiza de linii de celule tumorale hepatice au aratat ca ARN mesager transcris de la ADN-ului, cu alela G a fost mai stabila ca transcrise de la versiunea A, care ar putea explica de ce celule cu doua exemplare G tind sa secrete niveluri mai ridicate de FEG.
Cercetatorii au studiat apoi probe de tesuturi de la toti pacientii in cancer MGH Centrul de Tumora Banca care au avut ciroza. Printre cei 207 de pacienti cu ciroza, dintre care majoritatea au fost infectati cu virusul hepatitei C, 59, de asemenea, a avut HCC. Pacientii cu cel putin o copie a nucleotidelor G a avut un risc semnificativ mai mare de a de...

Noi date reiese Pe Transplant hepatic Rata de supravietuire

Noi date reiese Pe Transplant hepatic Rata de supravietuire Cercetatorii de la Universitatea din Miami Scoala de Medicina a comparat rezultatele de pacienti cu ciroza hepatica care au suferit transplanturi de ficat pentru steatohepatitis nealcolizate (NASH), comparativ cu boli hepatice alcoolice (ETOH) si nu a descoperit diferente semnificative statistic in post-transplant ratele de supravietuire intre Nash si ETOH grupuri . Concluziile studiului sunt prez...

Cercetatorii Descopera genetice cauza pentru ciroza biliara primitiva

Cercetatorii Descopera genetice cauza pentru ciroza biliara primitiva Cercetatorii au descoperit o cale roman moleculare care predispune pacientii de a dezvolta ciroza biliara primitiva, o boala care afecteaza in principal femeile si incet distruge ficatul lor. Ciroza biliara primitiva a cunoscut nici o cauza.
Constatare, semnificative pentru ca este un prim pas spre un tratament in curs de dezvoltare vizate si un remediu, vor fi publicate in numarul din 11 iunie...

Risc crescut de Brain Damage In Alcoholics cu ciroza

Risc crescut de Brain Damage In Alcoholics cu ciroza * Ciroza hepatica este una dintre cele mai frecvente complicatii medicale si grave legate de alcoolism.
* Utilizarea grele de alcool poate provoca, de asemenea, leziuni ale creierului.
* Alcoolici cu ciroza hepatica, par sa fi functiei cerebrale chiar mai afectata decat non-alcoolici cu ciroza hepatica.
Expunerii sustinute de consumul de alcool poate cauza cicatrici si disfunctii ale fica...

Consumul de cafea Asociat Cu Inferioara, de risc pentru consumul de alcool afectiuni hepatice

Consumul de cafea Asociat Cu Inferioara, de risc pentru consumul de alcool afectiuni hepatice Consumul de cafea poate fi legata de un risc redus de a dezvolta boli de ficat ciroza alcoolica, potrivit unui raport, in numarul din iunie al Archives of Internal Medicine, una din cele JAMA / Archives reviste.
Ciroza progresiv distruge tesutul sanatos ficat si inlocuieste-l cu tesut cicatrice. Virusi, cum ar fi hepatita C poate cauza ciroza, dar pe termen lung, utilizarea grele de alcool este...

Neinvaziv de testare pentru Ciroza hepatica Evita hepatice Biopsy

Neinvaziv de testare pentru Ciroza hepatica Evita hepatice Biopsy Ultrasunete mai noi si rezonanta magnetica (MR) teste imagistice randament incurajatoare rezultatele initiale in diagnosticarea fibroza (cicatrizarea) si ciroza hepatica, in functie de trei studii in numarul din octombrie al revistei Clinic de Gastroenterologie si Hepatologie.
Cu continuarea cercetarii, aceste si alte tehnici imagistice invazive poate reduce nevoia de biopsii - procedurile de f...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.