Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ciroza hepatica durata de viata


Majoritatea persoanelor care sufera de hepatita cronica C vor dezvolta ciroza hepatica mai tarziu in viata

Majoritatea persoanelor care sufera de hepatita cronica C vor dezvolta ciroza hepatica mai tarziu in viata
Aproape 80 la suta din hepatita cronica C, suferinzi, care au boala de mai multe decenii se va dezvolta ciroza sau stadiul final al bolii hepatice mai tarziu in viata, conform unui studiu publicat astazi in gastroenterologice Asociatiei Americane (AGA) jurnal Clinic de Gastroenterologie si Hepatologie. Cercetatorii au descoperit ca este foarte probabil ca ciroza oameni care sunt infectate cu virusul hepatitei C (VHC) timp de mai mult de 60 de ani vor dezvolta ciroza - cea mai mare rata de hepatita C-asociate raportate pana in prezent.
Hepatita C este un virus care afecteaza ficatul si se raspandeste in principal prin contactul cu sange si produse din sange, in transfuzii si in randul consumatorilor de droguri care impartasesc ace. Alte cai de transmitere a comuna sugari sunt nascuti pentru a-VHC mame infectate, tatuaje si piercing corpului si comportamentul sexual riscant. Dintre cei care sunt infectati, mai mult de 80 la suta va fi purtatori cronici ai bolii. VHC poate cauza pe termen lung cicatrici ale ficatului si, de obicei, cu usoare si prezinta simptome nespecifice, daca este cazul. Acestea includ oboseala, greata, apetit scazut si dureri musculare si articulare. Se estimeaza ca mai mult de 4 milioane de americani sunt acum infectate cu VHC (mai mult de 170 de milioane de oameni din intreaga lume), precum si aproape 10.000 de americani mor din cauza bolii, in fiecare an.
Hepatita C incepe, in general, ca o infectie acuta tacut, cu o fractiune din pacientii care dezvolta ciroza, stadiul final al bolii hepatice sau cancer hepatic, in functie de un editorial care apare in luna acest jurnal. Cu toate ca acest lucru este un scenariu general acceptat de persoane infectate cu VHC, persista incertitudinea cu privire la frecventa reala de evolutie a bolii hepatice si a ratei sale de progresie.
Conform rezultatelor studiului de cercetatorii de la Queen Marys Scoala de Medicina si Stomatologie din Londra, prevalenta ciroza hepatica la pacientii cu VHC cronica creste cu durata bolii. Aproape 80 la suta dintre pacienti din Asia care au fost infectati la nastere si a locuit cu boala de 60 de ani sau mai mult ciroza dezvoltate - o constatare pe care spun cercetatorii pot fi aplicate la populatia generala, din cauza asemanarii in modul in care boala progreseaza, in toate etnice grupuri.
Acest studiu sugereaza ca infectia prelungit cu virusul hepatitic C duce la ciroza, in majoritatea celor care sunt infectati, a declarat Graham R. Foster, dr., FRCP, autorul studiului si profesor de hepatologie la Queen Marys Scoala de Medicina si Stomatologie din Londra. In timp ce studiile anterioare au descoperit diferente in progresia bolii in diferite grupuri etnice, constatarile noastre confirma faptul ca progresia fibroza este acelasi in aceste grupuri si conduce la dezvoltarea de ciroza si afectiuni hepatice in acelasi ritm, in toata lumea.
Cercetatorii au efectuat analize retrospective de 382 de pacienti diagnosticati cu hepatita C la trei spitale din Londra de nord-est intre 1992 si 2003. Participantii la studiu au fost impartite in doua grupe: pacienti infectati din Asia, probabil, in copilarie si la pacientii caucazieni. In timp ce prevalenta ciroza hepatica la pacientii caucazieni a fost similara cu rezultatele studiilor anterioare, statisticile din asiatici au fost semnificativ mai mare decat anterior gasit. O mai mare incidenta a fost...

Top-Line Rezultatele etapei a II-Boceprevir studiu a aratat High Rate de raspuns virologic sustinut (RVS) In Genotip 1 pacienti netratati anterior Hepatita C Pacientii

Top-Line Rezultatele etapei a II-Boceprevir studiu a aratat High Rate de raspuns virologic sustinut (RVS) In Genotip 1 pacienti netratati anterior Hepatita C Pacientii Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a raportat rezultate de top-linie de la o analiza planificata interimara a unui studiu de faza II, boceprevir, sa cercetat, hepatita C pe cale orala inhibitor de proteaza. Analiza a aratat o rata ridicata de raspuns virologic sustinut (RVS) la pacientii carora li boceprevir pe baza de terapie combinata in acest studiu de 595 pacienti netratati anterior cu virusul hepatita cronica C (VHC), genotipul 1.
Intr-un regim de tratament de 48 saptamani, SVR rata la 12 saptamani dupa terminarea tratamentului (SVR 12) a fost de 74 la suta (ITT), la pacientii care au primit 4 saptamani de PegIntron (TM) (peginterferon alfa-2b) si REBETOL (R ) (ribavirina, USP) inainte de adaugarea de boceprevir (800 mg TID) (P / plumb R-in), comparativ cu 38 la suta pentru pacientii din grupul de control care a primit 48 de saptamani de PegIntron si REBETOL singur. (1-3 )
Pacientii din studiul care au primit 48 de saptamani de boceprevir, in asociere cu PegIntron si REBETOL de la inceputul tratamentului (nu P / R plumb-in) atins 66 la suta SVR 12.
In cele doua brate de 28 de saptamani boceprevir de studiu, SVR, la 24 de saptamani dupa terminarea tratamentului (SVR 24) a fost de 56 la suta si 55 la suta pentru pacientii din plumb-in si nici un plumb de arme, respectiv.
Important, pentru pacientii care au primit PegIntron si plumb in REBETOL si a avut reactie rapida virusologic (RVR), definit ca virusul nedetectabile (ARN-VHC) in plasma, dupa 4 saptamani de tratament boceprevir, SVR (ITT) a fost de 82 la suta in 28 -- saptamani regim si 92 la suta in regim de saptamana 48.
Aceste rezultate de top-linie cu boceprevir sunt foarte interesanta, mai ales dat fiind faptul ca genotipul 1 este cel mai frecvent si cel mai puternic pentru a trata forma de hepatita C, a declarat Paul Kwo, MD, profesor asociat de medicina si director medical, transplantul de ficat, departamentul de medicina, Divizia de Gastroenterologie / Hepatologie, Indiana, Universitatea de Medicina, Indianapolis, si cercetatorul principal al studiului. Boceprevir a fost bine tolerat de catre pacientii din acest studiu, inclusiv a celor care au primit 48 de saptamani de boceprevir in brate de tratament mai lunga durata.
Datele privind siguranta din studiu a aratat ca mai frecvente evenimente adverse raportate in bratele boceprevir au fost oboseala, anemie, greata si dureri de cap. Nr crestere a evenimentelor adverse de piele (eruptii cutanate sau prurit), dincolo de ceea ce a fost vazut in PegIntron si REBETOL bratul de control a fost observata . Intreruperea tratamentului datorita evenimentelor adverse au fost cuprinse intre 9 si 19 la suta pentru pacientii din bratele boceprevir, comparativ cu 8 la suta pentru bratul de control.
In cadrul studiului, cunoscut sub numele de VHC SPRINT-1 (VHC Serina inhibitor de proteaza Terapie-1), boceprevir (800 mg TID) a fost evaluata in trei regimuri de tratament: 4 saptamani de PegIntron (1,5 mcg / kg, o data pe saptamana) si REBETOL (800 -- 1400 mg pe zi, pe baza greutatii pacientului), urmat terapie prin adaugarea de boceprevir la combinatia de 24 sau 44 de saptamani (in valoare de 28 sau 48 de saptamani de tratament); boceprevir, in asociere cu PegIntron si REBETOL, la dozele descrise mai sus, pentru 28 sau 48 saptamani ; si boceprevir in asociere cu PegIntron si doze mici REBETOL (400-1000 mg pe zi) timp de 48 saptamani, comparativ cu un control al PegIntron (1,5 mcg / kg, o data pe saptamana) si REBETOL (800-1400 mg pe zi, in functie de greutatea pacientului) singur timp de 48 saptamani (un regim aprobat de tratament). Obiectivul primar al studiului este RVS dupa 24 saptamani de urmarire (RVS 24). Acesta este un studiu in curs de desfasurare si SVR 24 Rata nu sunt inca disponibile pentru pacientii din 48 de saptamani de arme boceprevir sau 48 de saptamani bratul de control al studiului.
P / R de control este egal cu PegIntron si REBETOL numai de 48 de saptamani
RVS 12 pentru arme saptamana 48; SVR 24 pentru arme saptamana 28 (1-3)
Aceste rezultate de top-linie de continuare a valida aceasta paradigma roman de tratament si design de pivot noastre studiile de faza III de boceprevir, unul din pacientii netratati anterior si unul la pacientii care nu au un tratament anterior, in care toti pacientii vor beneficia de 4 saptamani de PegIntron si REBETOL inainte de adaugarea de boceprevir, a spus Thomas P. Koestler, Ph.D., vicepresedinte executiv si presedinte al Schering-Plough Institutului de Cercetare. In plus, aceasta strategie are potentialul de a reduce probabilitatea de dezvoltare a rezistentei prin identificarea pacientii care au raspuns la interferon si ribavirina lor inainte de a primi un inhibitor de proteaza.
Motivul pentru acest regim de roman de tratament se bazeaza pe faptul ca ambele PegIntron si REBETOL ajunge la starea de echilibru, concentratiile de 4 saptamani, astfel incat pacientii au inhibitor de proteaza adaugata la un moment in care nivelurile de coloana vertebrala de droguri au fost optimizate. In plus, pacientii sistemul imunitar va fi fost activate si amorsat de PegIntron in momentul in care boceprevir se adauga la regim. Aceasta abordare poate reduce la minimum perioada de timp atunci cand exista o monoterapie functional cu un antivirale directe, reducand astfel riscul potential de dezvoltare a rezistentei.
SPRINT VHC-1 studiu a fost efectuat la site-uri din intreaga Statele Unite, Canada si Europa. In ansamblu, 77 la suta din 595 pacienti din studiu au fost inrolati in Statele Unite. African-americani reprezinta 16 la suta dintre pacientii inrolati si 7 la suta dintre pacientii din studiu sunt cu ciroza hepatica.
Rezultatele din SPRINT VHC-1 studiu va fi prezentat pentru prezentare la o conferinta majora medicala in cursul acestui an.
Despre Boceprevir Studii de faza III,
Boceprevir studiile de faza III sunt de asteptat sa inceapa pacientii inscrieti in aceasta vara. Pentru mai multe informatii despre studiul de faza III boceprevir la pacienti netratati anterior, cunoscut sub numele de VHC SPRINT-2, precum si de faza III studiu efectuat la pacienti care nu au raspuns tratament anterior, cunoscut sub numele de VHC RASPUNDETI-2, va rugam sa vizitati http://www. clinicaltrials.gov, cautare boceprevir pe termen lung.
Despre Hepatita C
Hepatita C este o grava si pune viata in pericol a bolii. Este sange cele mai frecvente infectii suportate in America si Europa, precum si cea mai comuna forma de boli de ficat, care afecteaza aproape 5 milioane de persoane din Statele Unite, 5 milioane de euro in Europa si aproximativ 200 de milioane de oameni din intreaga lume. Acesta este cauza principala a ciroza si cancer de ficat, precum si numarul un motiv pentru transplanturi de ficat, in Statele Unite si Europa.
Despre PegIntron
In Statele Unite, PegIntron este indicat pentru utilizare singur sau cu ribavirina pentru tratamentul hepatitei cronice C la pacienti cu boala hepatica compensata, care nu au fost tratati anterior cu interferon alfa si care sunt cel putin 18 de ani.
Informatii importante de siguranta US In ceea ce priveste etichetare pentru PegIntron si REBETOL
Interferoni alfa, inclusiv PegIntron si INTRON (R) A, poate provoca sau agrava mortale sau care pun viata in pericol neuropsihiatrice, boli autoimune, ischemica, si infectioase. Pacientii trebuie monitorizati indeaproape cu periodice clinice si de rezultatele testelor de laborator. Pacientii cu cresterea persistenta severa sau de agravare semne sau simptome de aceste conditii ar trebui sa fie retrase de terapie. In multe, dar nu toate cazurile, aceste tulburari rezolva dupa intreruperea PegIntron si / sau INTRON o terapie.
Utilizarea cu ribavirina: Ribavirina poate determina malformatii congenitale si / sau de deces al copilului nenascut. O grija extrema trebuie sa fie luate pentru a evita sarcina la paciente de sex feminin si la partenerii de sex feminin de pacienti de sex masculin. Ribavirina cauze anemie hemolitica. Anemia asociata cu terapia cu REBETOL poate duce la o agravare de boala cardiaca. Ribavirina este genotoxic si mutagene si ar trebui sa fie considerat un potential cancerigen.
Contraindicatii
PegIntron este contraindicata la pacientii cu hipersensibilitate la PegIntron sau orice alte componente ale produsului, hepatita autoimuna, si decompensare hepatica (Child-Pugh scor mai mare de 6 [de clasa B si C]) la pacientii cu ciroza hepatica CHC inainte sau in timpul tratamentului. INTRON A (Interferon alfa-2b, recombinant) pentru preparate injectabile este co...

In intreaga lume de succes in tratamentul tumori hepatice - pionierat tehnica foloseste Microunde

In intreaga lume de succes in tratamentul tumori hepatice - pionierat tehnica foloseste Microunde Un chirurg consultant Leicester, care a dezvoltat o tehnica de pionierat cu ajutorul microundelor sa distruga tumori hepatice a tratat mai mult de 100 de pacienti in Regatul Unit si alti pacienti sunt acum tratate la nivel international.
In intreaga lume, aproximativ un milion de oameni pe an mor de cancer la ficat primar, cu un alt milioane de moarte cu cancer de ficat secundara in cazul in ca...

Rezultatele finale ale Ideal de studiu prezentat la Reuniunea Anuala a Asociatiei Europene pentru Studiul Ficatului (EASL)

Rezultatele finale ale Ideal de studiu prezentat la Reuniunea Anuala a Asociatiei Europene pentru Studiul Ficatului (EASL) Rezultatele finale ale studiului IDEAL, primul studiu mare, randomizat, clinice, comparand terapii de conducere pentru hepatita cronica C, au fost prezentate la Anuala 43-a reuniune a Asociatiei Europene pentru Studiul Ficatului (EASL), oferind descoperiri importante, care pot Ajutor ghid de practica clinica pentru medicii de la nivel mondial tratarea acestei grave si pune viata in pericol a bolii...

Rezultate intermediare, de la faza de Boceprevir II, de studiu in Genotip 1 pacienti netratati anterior Hepatita C Pacientii prezentate la EASL

Rezultate intermediare, de la faza de Boceprevir II, de studiu in Genotip 1 pacienti netratati anterior Hepatita C Pacientii prezentate la EASL Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a raportat ca rezultatele de la o analiza planificata interimara a unui studiu de faza II, in curs de desfasurare a boceprevir, sa cercetat, hepatita C orale inhibitor de proteaza, la 595 pacienti netratati anterior cu virusul hepatita cronica C (VHC) genotipul 1 au fost prezentate la Anuala 43-a reuniune a Asociatiei Europene pentru Studiul Ficatului (EASL)...

PegIntron (TM) si REBETOL (R), omologata in Uniunea Europeana, pentru retragere Hepatita C Pacientii care nu au reusit pegilat anterioare sau non-pegilat Interferon

PegIntron (TM) si REBETOL (R), omologata in Uniunea Europeana, pentru retragere Hepatita C Pacientii care nu au reusit pegilat anterioare sau non-pegilat Interferon Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a anuntat ca Comisia Europeana in 30 octombrie a aprobat 48 de saptamani doza standard de-PegIntron (TM) (peginterferon alfa-2b, 1,5 mcg / kg, o data pe saptamana) si REBETOL (R) (ribavirina, 800 - 1400 mg pe zi) tratament combinat pentru retragere pacientii adulti cu hepatita cronica C, a caror tratament anterior cu interferon alfa (pegilat sau non-pegilat)...

CHMP a Uniunii Europene in Probleme de aviz pozitiv privind PegIntron (TM), combinat terapie pentru retragere Hepatita C Pacientii care nu au reusit terapie anterioara

CHMP a Uniunii Europene in Probleme de aviz pozitiv privind PegIntron (TM), combinat terapie pentru retragere Hepatita C Pacientii care nu au reusit terapie anterioara Schering-Plough Corporation (NYSE: PSC) a raportat ca, Comitetul pentru medicamente de uz uman (CHMP) al Agentiei Europene a Medicamentului (EMEA) a emis un aviz pozitiv care recomanda aprobarea tratamentului asociat cu PegIntron (TM) (peginterferon alfa-2b , 1,5 mcg / kg, o data pe saptamana) si REBETOL (R) (ribavirina, 800 - 1400 mg pe zi) timp de retragere pacientii adulti cu hepatita cronica C...

Abbott RealTime Hepatita B incarcatura virala de testare Primeste marcajul CE in Europa

Abbott RealTime Hepatita B incarcatura virala de testare Primeste marcajul CE in Europa Abbott si Celera, o afacere Applera Corporation, a anuntat astazi ca Abbott a primit marcajul CE pentru un timp real PCR (reactie in lant a polimerazei) de testare pentru monitorizarea hepatitei B (VHB) incarcatura virala la pacienti, care sa permita test pentru a fi comercializate in european Uniunii. Abbott este de introducere pe piata de testare in conformitate cu alianta sau strategic cu Celer...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.