Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ciuperca in zona genitala la barbati


Studiu ciuperca Genome Pentru a se proteja cu cereale, oameni si animale

Studiu ciuperca Genome Pentru a se proteja cu cereale, oameni si animale
De ce un agent patogen este un agent patogen poate fi raspuns ca oameni de stiinta de studiu recent machiaj mapata genetice de o ciuperca, care ruleaza aplicatia cel mai rau de cereale boabe bolii cunoscute si, de asemenea, poate produce toxine potential letal pentru oameni si animale.
Ciuperca, care este deosebit de distructive pentru grau si orz, a dus la o valoare estimata de 10 miliarde la deteriorarea culturilor SUA in ultimii 10 ani. Oamenilor de stiinta care esalonate in genele ciuperca a spus ca genomul ii va ajuta sa descopere ceea ce face ca acest agent patogen special atat de daunatoare, ce declanseaza procesul care se raspandeste ciuperca si de ce ciuperci diverse atac de plante specifice.
Aceste investigatii, de asemenea, poate duce la producatoare de plante care sunt complet rezistente la ciupercile Fusarium graminearum, ceva care hasnt fost posibil anterior, a spus Jin-Rong Xu, un Universitatea Purdue biolog molecular. El este pentru identificarea genele care permit ciupercii de a provoca boala Fusarium flagel cap, sau de rugina.
Intr-o problema recenta a revistei Science, Xu si o echipa stiintifica internationala a semnalat faptul ca anumite regiuni cromozomiale in graminearum Fusarium, pare sa dicteze plante si ciuperca interactiuni moleculare care permit ciuperca de a contamina culturile si boli cauza.
Cercetatorii au situat toate genele de pe cromozomii ciupercilor si apoi determinata machiaj genele chimice, sau secventa.
Genomul graminearum Fusarium, a fost usor de asamblat, deoarece, spre deosebire de alte gene fungice, acolo arent secvente repetitive de prea multe ADN-ului, a spus Xu. Se pare ca acest Fusarium, poate detecta in mod eficient si elimina secvente de duplicate sau elemente transpozabile, care a pastrat curate genomul si bine organizat.
Aceste informatii de baza privind genomul graminearum Fusarium va ajuta in continuarea cercetarii si, de asemenea, furnizeaza informatii cu privire la alte ciuperci si interactiunea acestora cu plante, a spus el.
Pentru ca acum avem si o secventa genomului care contine microarray genomului ansamblu, ne va ajuta sa determina ce gene care permit ca acest ciuperca sa se comporte ca o face, a spus Xu. De asemenea, va face mai usoara de a identifica si de a stabili in functie de gene similare la alti agenti patogeni si a interactiunilor de plante lor.
Fusarium graminearum, care exista la nivel mondial, taieturi randamentul culturilor, daune-interese de calitate de cereale si produce micotoxine. Ciuperca provocat o epidemie de cap de scara larga flagel in timpul anilor 1990 in grau si orz-crestere regiuni din intreaga lume. Expertii estimeaza ca 1998 - 2000 Plains centrala si de nord a Marii Statele Unite au suferit pierderi economice de 2.7 miliarde $ din cauza bolii. In Indiana Numai in 1996, ciuperca cauzate de cel putin 38 milioane dolari la pierderea a culturilor, in functie de USDA.
Micotoxine cauzat de ciuperca poate afecta oameni si efectivele de animale pe care inghitite de cereale infectate. Porci, vite, cai, pasari de curte si oamenii pot dezvolta varsaturi, pierderea poftei de mancare, diaree, amplasarea, iritarea pielii si a imunosupresiei. Cazurile cele mai grave pot fi fatale.
Unele dovezi stiintifice sugereaza ca aceste toxine cauza cancerului. Oamenii din tarile in curs de dezvoltare sunt mai expusi riscului de a manca cereale contaminate cu micotoxine Fusarium. Desi toxine nu toate tipurile de boli cauza Fusarium si sa produca, acele tipuri de faptul ca nu infecta alte culturi, inclusiv de porumb si de fan.
In prezent, fungicide arent eficace, deoarece ciuperca numai atacurile de la inceputul plante stadiul de inflorire. Sale dificil sa se masoare timpul de prec...

Asociatii Printre hipospadias, Criptorhidia, ano-genitala distanta, si endocrine Disruption

Asociatii Printre hipospadias, Criptorhidia, ano-genitala distanta, si endocrine Disruption UroToday.com - Studiul nostru a examinat o posibila asociere perturbatoare ale sistemului endocrin, hipospadias, criptorhidie si distanta redusa ano-genitala. In multe mamifere, inclusiv oameni, distanta de ano-genitala este mai mare la barbati decat femei, ceea ce sugereaza acestui fenotip in sub influenta hormonale. Studii recente au raportat faptul ca distanta ano-genitala este redus la copiii de sex masculin expusi la niveluri ridicate in uter de ftalati, presupuse perturbatoare ale sistemului endocrin, in mai multe specii.
Divergente exista si peste care definitiile de distanta, ano-genitala (AGD) sunt cele mai bune si care sunt ideale pentru instrumente de masurare. Am examinat 3 definitii ale AGD folosind o rigla flexibila, care conformat curbele naturale de perineu. Toti copiii au fost sub anestezie, la momentul de masurare, care a imbunatatit precizie, prin eliminarea oricarui artefact miscare.
Am comparat distanta de ano-genitala la baieti cu hipospadias (47 pacienti), care nu au coborat testiculele (32), precum si organele genitale norm...

Podiatrist ofera studentilor Colegiului Sfaturi pentru evitarea piciore ciuperca In comunale Bai

Podiatrist ofera studentilor Colegiului Sfaturi pentru evitarea piciore ciuperca In comunale Bai De-a lungul ultimele saptamani, studenti de colegiu lasat de multe confortul de acasa pentru a trai intr-un camin cu sute de colegii lor. Notiuni de baza departe de mama si tata poate fi mare, dar dorm de viata, de asemenea, are downfalls sale, inclusiv ciuperca piciorului si de veruci-virus care cauzeaza care pot fi ridicate in bai comunale / dusuri. Dusuri la comun sunt unul din locurile mai uso...

Medicii de apel toleranta zero pentru mutilarea genitala a femeilor din intreaga lume

Medicii de apel toleranta zero pentru mutilarea genitala a femeilor din intreaga lume Profunda ingrijorare cu privire tendinta de crestere pentru mutilarea genitala a femeilor (FGM) pentru a fi efectuate de catre personalul medical a fost exprimata de catre Asociatiei Medicale Mondiale.
Intr-o declaratie pentru a marca Ziua Internationala a toleranta zero fata de MGF astazi, WMA reitereaza condamnarea ferma a acestei practici pe care se spune constituie o forma severa de violent...

Aprobari FDA pentru Dexametazona fosfat de sodiu de injectie USP, 4 mg (de baza) / ml si Dexametazona fosfat de sodiu de injectie USP, 10 mg (de baza) / ml

Aprobari FDA pentru Dexametazona fosfat de sodiu de injectie USP, 4 mg (de baza) / ml si Dexametazona fosfat de sodiu de injectie USP, 10 mg (de baza) / ml Akorn-pasi, LLC a anuntat aprobarea a doua andas pentru Dexametazona fosfat de sodiu Injection USP, 4 mg (de baza) / ml, la 1ml, 5 ml, si 30 flacoane ml, si dexametazona fosfat de sodiu Injection USP, 10 mg (de baza) / ml in 10 flacoane ml. Akorn-pasi, LLC este un joint venture, care a fost formata in 2005 de catre Akorn, Inc (NASDAQ: AKRX), precum si ritmul de Arcolab Limited (NSE: STAR) (ESB: 53...

Lentile de contact Solutii Ingrijire insuficient testate cu depasite si Irrelevant ciuperca Strain

Lentile de contact Solutii Ingrijire insuficient testate cu depasite si Irrelevant ciuperca Strain In 2006, Bausch & Lomb si-a retras Renu sale cu MoistureLoc solutie de lentilele de contact, deoarece o mare parte din infectii cornean au fost asociate cu ea. Acum, intr-un nou studiu de la Universitatea Spitale Cauza Medical Center, cercetatori arata ca aceste infectii au fost alimentate si a facut rezistente la tratament prin formarea unei structuri foarte rezistent de celule microbiene a a...

Genome secventa de ciuperca Responsabil pentru matreata, cutanate Tulburari Finalizat

Genome secventa de ciuperca Responsabil pentru matreata, cutanate Tulburari Finalizat Oamenii de stiinta de la P & G Beauty a anuntat ca au succes esalonate in genomul complet pentru Malassezia globosa (M. globosa), o ciuperca, natural responsabil pentru debutul de matreata si afectiuni cutanate alte la om. Rezultatele secventiere genomului sunt publicate in editia on-line a Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS). Matreata si a dermatitei seboreice afecta mai mu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.