Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ciuperca la organele genitale


Ce este Drojdie infectie sau candidozelor? Ce este vaginala Thrush?

Ce este Drojdie infectie sau candidozelor? Ce este vaginala Thrush?
Candidoza vaginala (afte) este o infectie provocata de drojdie de un tip de ciuperca din specia Candida, de obicei Candida albicans. Ea poate afecta toate femeile, dar este mai frecvent in randul femeilor care sunt insarcinate, cei care au un sistem imunitar slabit, si femei in varsta de 30 - 50. Sturz este recurente in general - este vorba inapoi. Ciuperca, Candida albicans, exista in mod natural in vagin. Atata timp cat nu se multiplica prea mult o femeie nu vor observa ca este acolo. Cu toate acestea, in cazul in care se poate multiplica, uneori, intr-o asemenea masura incat provoaca umflarea vaginului si vulvei.
Vulva se refera la organele genitale externe al femelei. In discursul laypeoples vagin este folosit pentru a se referi la organele genitale feminine, in general. Cu toate acestea, strict vorbind, vagin se refera la structura interna, in timp ce vulvei se refera la exterior intreg. In acest articol, cei doi termeni sunt utilizate cu sensuri lor corecta.
Candidal balanitis (inflamatia capul penisului), se pot dezvolta in partenerii de sex masculin femeilor cu afte; cu toate acestea, este foarte rar. Barbat infectie genitala drojdie de bere este mult mai putin frecvent decat infectia cu drojdie de bere genitale feminine.
Sturz nu este considerat a fi o infectie cu transmitere sexuala. Care sunt simptomele de candidoza vaginala? Interesante articole legate de:
Aparare mecanism de a conduce agent patogen fungice identificate
Genetice Key to Deadly Tratarea infectiilor fungice descoperit de catre Universitatea din Minnesota Cercetatori
De multe ori femeile Misdiagnose si de auto-trata infectia cu Drojdie
Noua strategie Pentru a trata Candida albicans de infectare
Top Pentru ca de sex Dureros Uncovered
Femeile cu Vulvodynia Pot Cauta relief cu Kinetoterapie mancarime a vulvei durere si iritatie in vulvei dyspareunia vaginale de descarcare de gestiune superficiala (durere, disconfort in timpul actului sexual) Disurie (disconfort, dureri in timpul urinarii) Femeile pot experimenta, de asemenea, inflamatii ale vaginului / vulvei ( inflamatie vulvovaginal). Semne de inflamatie vulvovaginal sunt:
Vaginului si / sau vulvei devin rosii (eritem), pielea de pe fisuri vaginului umflarea (in cazul in care umflarea devine severa, nu poate exista inflamatie) Leziunile din zona inconjuratoare (rar) In cazul in care o femeie are leziuni in zonele invecinate, aceasta ar putea, de asemenea, fi un indiciu al altor fungi, sau de herpes simplex.
O secretie vaginala este, de asemenea comune. De descarcare de gestiune ar putea fi apoase, de culoare alba, sau cu puroi (purulente). Care sunt cauzele de candidoza? Cine este mai susceptibile la afte? In cele mai multe cazuri, candidoza este cauzata de ciuperca Candida albicans. Aceasta ciuperca este, in general prezent in gura si vagin. Sarcina - schimbari intr-un nivelurile de gravide Womans hormon poate face ei mai susceptibile de a dezvolta candidoza.
Diabetul - in cazul in care Womans un diabet zaharat este insuficient controlat, ea se afla la un risc semnificativ mai mare de a dezvolta candidoza.
Antibiotice - atunci cand femeile iau antibiotice sansele lor de a creste in curs de dezvoltare candidoza in mod substantial. In conformitate cu NHS (National Servicii de Sanatate, Regatul Unit), aproximativ 30% din femeile care iau antibiotice sistemice sau intravaginala a dezvolta candidoza.
Sistem imunitar slabit - femeile cu un sistem imunitar slabit, cum ar fi cu HIV / SIDA, beneficiarii de chimioterapie, si lupus sunt mai susceptibile de a dezvolta afte, in comparatie cu alte femei.
Contraceptivele - unele studii indica faptul ca contraceptivele orale creste riscul de candidoza. Cu toate acestea, alte studii indica nu exista nici un risc crescut.
Oral sex - femei, care au sexul oral sunt la risc mai mare de a dezvolta candidoza (femeia fiind destinatarul de sex oral). Exista dovezi ca imbracamintea stramta poate creste riscul de a dezvolta candidoza. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul cu prosoape sanitare. Diagnosticul de afte Un medic va diagnostica afte de verificare pentru semnele si simptomele. Cu toate acestea, in cazul in candidoza este recurente, chiar si dupa tratament, este recomandabil sa aiba un test de secretie vaginala a va asigura ca intr-adevar este o ciuperca cauza problemei, si nu o alta conditie, cum ar fi vaginita bacteriana, sau trihomoniaza. Care este tratamentul pentru afte? Un curs de 1 - 3 zi de medicament antimicotic va fi de obicei suficient pentru a clarifica infectie. In cazul in care simptomele sunt severe tratamentul va dura mai mult.
Medicamente pot fi luate pe cale orala (pe gura) sau intravaginally. Medicamente administrate intravaginally pentru afte sunt numite ovule intravaginala.
Medicamente orale poate avea unele efecte secundare, inclusiv greata, disconfort gastric, constipatie, diaree, varsaturi, si / sau balonare.
Ovule intravaginal includ: clotrimazol,...

Femei expuse la Comuna chimice au un risc mai mare de livrare pagina pentru sugari cu organele genitale mai mici, Study Says

Femei expuse la Comuna chimice au un risc mai mare de livrare pagina pentru sugari cu organele genitale mai mici, Study Says Studiul este primul care arata ca expunerea ftalat pot afecta dezvoltarea sexuala a masculilor umane, precum si Swan a spus ca este in mod clar ceva de care trebuie sa fie examinate intr-un esantion mai mare, in functie de AP / Long Island Newsday (Crenson, AP / Long Island Newsday, 5 / 27). Daca as fi fost insarcinata, mi-ar sa incercati sa pastrati-mi ftalat niveluri scazute, Christine Ternand, co-autor al studiului si profesor de endocrinologie pediatrica la Universitatea din Minnesota, a declarat, adaugand, Cum mi-ar face asta ar fi un lucru complicat. Cu toate acestea, Marian Stanley, senior director al Consiliului de Chimie american si un purtator de cuvant pentru un grup de companii care ftalati utilizare in produsele lor, a declarat concluzii cu privire la efectele ftalati, nu ar trebui sa fi...

Mii de urmas de penurie Heart Defecte congenitale Facing Specialist

Mii de urmas de penurie Heart Defecte congenitale Facing Specialist Nascut cu un defect cardiace congenitale grave, care necesita UPS medicale regulate a verifica, Vanessa Mukite wasnt pregatit pentru ea dilema cu care se confrunta atunci cand ea a intrat la maturitate. La fel ca mii de alti pacienti adulti defect cardiace congenitale in zona Chicago, Vanessa avut de a face cu a fi predate in afara de specialist inima ei.
M-am dus sa-mi vedea cardiolog pediatru...

Studiu ciuperca Genome Pentru a se proteja cu cereale, oameni si animale

Studiu ciuperca Genome Pentru a se proteja cu cereale, oameni si animale De ce un agent patogen este un agent patogen poate fi raspuns ca oameni de stiinta de studiu recent machiaj mapata genetice de o ciuperca, care ruleaza aplicatia cel mai rau de cereale boabe bolii cunoscute si, de asemenea, poate produce toxine potential letal pentru oameni si animale.
Ciuperca, care este deosebit de distructive pentru grau si orz, a dus la o valoare estimata de 10 miliarde la ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.