Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Clinica cardiolife timisoara


Psihoterapia Reduce TOC Simptomele In tanar pentru copii, ajuta Unele Achieve clinica Remisia

Psihoterapia Reduce TOC Simptomele In tanar pentru copii, ajuta Unele Achieve clinica Remisia
Cu toate ca copii de 5 pot fi diagnosticate cu obsesiv-compulsive (TOC), studii de cercetare putini si-au uitat la tratamente in mod special orientate spre copii mici cu aceasta tulburare. Acum, un nou studiu de la Hasbro Bradley Copilului Centrul de Cercetare ofera unele dintre primele dovezi bazate pe date privind o interventie de succes pentru copilaria timpurie TOC.
Potrivit constatarilor studys, publicat in numarul din luna mai a Oficial al Academiei Americane de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului, copiii cu TOC cu varste cuprinse intre 5 si 8 pot beneficia de o forma de psihoterapie, cunoscut sub numele de familie pe baza terapia cognitiv-comportamentala (CBT), care este unic adaptate la nevoile copilului de dezvoltare si de contextul de familie. Accentul general al familiei bazate pe CBT este de a oferi atat copiilor si parintilor cu un set de instrumente pentru a le ajuta sa inteleaga, gestiona si reduce simptomele TOC.
In cazul in care este lasata netratata, copilaria timpurie TOC poate perturba grav si afecta o dezvoltare Childs si modul de functionare si se pot extinde la varsta adulta. In ciuda acestui risc, clinicienii nu au dovedit un model de tratament pentru acesti copii mici, spune autorul principal Jennifer B. Freeman, doctorat, de Hasbro Bradley Copilului Centrul de Cercetare si un profesor asistent de psihiatrie / comportamentului uman (de cercetare), la Warren Alpert Medical School din Brown University.
Bazat pe constatarile noastre, noi credem ca familia bazate pe terapia cognitiv-comportamentala pentru copilaria timpurie TOC ofera o interventie promitatoare care pot ajuta la minimizarea natura cronica a TOC si scaderea morbiditatii acestei boli debilitante, adauga ea.
Cercetatorii au lucrat cu 42 de copii mici cu TOC care au fost randomizati pentru a primi 12 sesiuni - finalizat mai mult de 14 saptamani - de familie, fie pe baza de CBT sau de familie pe baza de tratament de relaxare (RT), o abordare care invata familiei si copilului tehnici de relaxare care vizeaza reducerea unele dintre stresul inerent cu TOC. Putin mai mult de jumatate dintre pacienti au fost repartizati aleatoriu sa CBT si 48 la suta au fost atribuite RT. In ansamblu, 74 la suta din pacienti au incheiat toate cele 14 de saptamani de tratament.
Programul CBT sa dovedit a fi semnificativ mai eficace decat in RT in reducerea simptomelor TOC si, cel mai important, ajutandu-un numar mare de copii atinge remisie clinica. Mai exact, 69 la suta din copiii care au completat toate cele 14 de saptamani de tratament CBT in remisie, comparativ cu 20 la suta care au completat integral programul RT. Chiar si cei de copii care au inceput, dar nu complet, programul CBT a facut bine, cu 50 la suta realizarea remisie clinica
Un Takeaway importante din acest studiu este ca copiii in acest interval de varsta pot participa activ la si a beneficia de CBT, care este adecvat adaptate la nivelul lor de dezvoltare cognitiva, spune Freeman. Si dintr-o perspectiva de cercetare, aceste constatari sunt promitatoare, in special pentru ca a demonstra ca este posibil sa de a recruta, tratarea si sa colecteze date despre copii mici cu TOC.
Familia metoda bazata pe CBT modelat in studiu se bazeaza pe abordari de succes utilizate cu copii mai mari, dar, de asemenea, contine elemente inovatoare care au fost special concepute pentru copiii de varsta 5 - 8, cu o atentie speciala Childs cognitive si nivelul de dezvoltare si de constientizare a unei Childs implicarea in si a dependentei de un sistem de familie.
Freeman subliniaza faptul ca exista o serie de motive pentru copiii mai mici care se confrunta cu TOC necesita acest tip de abordare adaptate. Developmentally, copiii mai mici, in general, au gradului de constientizare emotie mai putin sofisticate si a competentelor de expresie decat copiii mai mari. De asemenea, copiii mai mici, se bazeaza pe parinti pentru orientare si directie mai mult decat copiii mai mari si parintii pot fi mai probabil pentru a consolida accidental sau chiar in mod activ gazdui o ritualuri tineri Childs, spune ea.
Pe baza constatarilor studys, Freeman si colegii sai de oferta, de urmatoarele aspecte clinice si recomandari: tratamentul copiilor care se confrunta cu o varsta frageda cu debut TOC vor fi cele mai eficiente in cazul in care parintii sunt implicate in toate etapel...

Conor Medsystems Initiaza clinica rapida de studiu pentru primul Pimecrolimus de consumul de droguri de elutie Stent

Conor Medsystems Initiaza clinica rapida de studiu pentru primul Pimecrolimus de consumul de droguri de elutie Stent Conor Medsystems, Inc (Nasdaq: CONR) a anuntat astazi ca societatea a initiat rapida (redusa terapiei anti-plachetare cu Pimecrolimus de consumul de droguri elutie stent), studii clinice pentru a evalua siguranta si eficacitatea pimecrolimus companiei-elutie sistem de crom cobalt stent coronarian, cunoscut sub numele de Corio (TM). Studiul va evalua, de asemenea, o durata redusa de post anti-procedura de terapie de trombocite.
Stent Corio combina Conors rezervor de noi bazate pe platforma stent, cu pimecrolimus pentru prevenirea restenosis. Pimecrolimus, care a fost in-licentiat de catre Conor de la Novartis Pharma AG in martie 2006, este o celula-inhibitor selectiv al productia si eliberarea de citokine pro-inflamatorii. Inflamatia este considerat a fi unul din mecanismele cheie care provoaca restenosis, sau exces de proliferarea celulelor musculare netede vasculare, precum si a altor boli vasculare, cum ar fi placile instabile si leziuni diabetica. Deoarece pimecrolimus nu este un anti-compus din timpul mitozei, este nu crede ca inhiba endothelialization re-, sau de crestere a celulelor endoteliale ca linia de suprafata interioara si sa mentina functionarea sanatoasa a vaselor de sange. Dupa implantare de stent Corio, de droguri este eliberata si polimer este absorbit dupa un numar de luni.
Conor este hotarata sa in curs de dezvoltare de droguri inovatoare elutie Stenturi ca a imbunatati rezultatele pacient, a declarat Azin Parhizgar, Ph.D., Chief Operating Officer al Conor. Capacitatea de a elimina potential luni de post anti-procedura de terapie plachetare ar reprezenta un beneficiu semnificativ la pacientii in termeni de siguranta, confort si costul.
Conors rezervor noi bazate pe platforma stent permite livrarea completa a drogurilor si eliminarea oricaror reziduuri de polimer; in cele din urma tot ce ramane este un stent goale de metal, a declarat Alexandre Abizaid, MD, de la Dante Institutului Pazzanese, Brazilia, si investigator principal pentru studiu. Conors utilizarea unui polimer care este absorbita de organism poate reduce incidenta trombozei tarziu stent, o complicatie foarte grava, care poate fi asociat cu suprafata conventionale-medicament filmate-elutie Stenturi utilizarea non-polimeri bioresorbable.
RAPID este un studiu prospectiv, deschis, multi-registru centru concepute pentru a inscrie de pana la 150 de pac...

NIH Fondurile de dezvoltare clinica Din VivaGel (TM) Pentru Genital Herpes

NIH Fondurile de dezvoltare clinica Din VivaGel (TM) Pentru Genital Herpes Starpharma Holdings Limited (USOTC: SPHRY; ASX: SPL) au semnat astazi un acord cu Institutul National de Alergii si Boli Infectioase (NIAID), parte a National Institutes of Health (NIH), pentru a finanta un studiu clinic pentru a testa utilizarea VivaGel (TM) in prevenirea herpes genital. Herpes genital este a doua indicatie pentru care VivaGel (TM) este in curs de dezvoltare.
Aceasta ultima sp...

Medtronic a prezenta constatarile in urma Endeavor global de experienta clinica care sa FDA consultativ Panel

Medtronic a prezenta constatarile in urma Endeavor global de experienta clinica care sa FDA consultativ Panel Medtronic, Inc (NYSE: MDT) a anuntat, un rezumat al datelor clinice cu privire la consumul de stupefiante ™ Endeavor de elutie coronarian Stent care va fi prezentat la o consultativ Panoul de FDA, in 10 octombrie. Acest anunt a fost facuta in legatura cu eliberarea de FDA consultativ materiale Panoul de US Food and Drug Administration si include o analiza globala a datelor din studiile majore ca...

California cercetator si chirurg, Donald L. Morton, MD, de a primi clinica ACCC de Cercetare Award

California cercetator si chirurg, Donald L. Morton, MD, de a primi clinica ACCC de Cercetare Award Donald L. Morton, MD, va primi de asociere a Comunitatii de Cancer Centre de 2008 Clinic de cercetare Award. El va fi onorat pentru cercetarile sale extinse, de conducere, precum si angajamentul de a persoanelor cu melanom. Dr. Morton este sef al Programului melanomul si director al chirurgia oncologica Fellowship Program de la John Wayne Cancer Institute, la Saint Johns Centrul de Sanatate din Sa...

Avansuri Avicena de dezvoltare clinica de HD-02 pentru boala Huntington

Avansuri Avicena de dezvoltare clinica de HD-02 pentru boala Huntington Avicena Group, Inc (OTC Bulletin Board: AVGO), o companie de biotehnologie axat pe comercializarea tehnologiei sale brevetate energia celulara modulare, a anuntat astazi initierea unui studiu toxicologic cronica a HD-02, sa candidat plumb pentru Huntingtons bolii (HD).
Studiul marcheaza cele mai recente avansarea in progresia Avicenas program HD si se asteapta sa se incheie in a doua jumatate a...

Nonarteritic Anterior ischemica Optic Neuropatia In Men Utilizarea Sildenafil citrat Pentru Disfunctie erectila: o revizuire a> 44800 de pacienti in clinica si

Nonarteritic Anterior ischemica Optic Neuropatia In Men Utilizarea Sildenafil citrat Pentru Disfunctie erectila: o revizuire a> 44800 de pacienti in clinica si UroToday.com - NAION este acronimul pentru non-arteritic Anterior ischemica Optic Neuropatia. Cea mai comuna forma de neuropatie optica acut la adulti de peste 50 de ani, NAION se datoreaza ischemie a nervului optic.
Rapoartele recente risipit cazul in literatura de specialitate oftalmologice au sugerat ca NAION pot fi cauzate de inhibitori ai fosfodiesterazei de tip 5 (PDE5is), cum ar fi silde...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.