Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Clinica medii oradea s


De ingrijire bazate pe comunitate bate clinica standard in imbunatatirea sanatatii inimii

De ingrijire bazate pe comunitate bate clinica standard in imbunatatirea sanatatii inimii
Avand o clinica de sanatate in apartament Next Door nu poate fi ideea everyones de un vecin bun. Dar un nou studiu arata ca o astfel de clinica poate fi mult mai eficienta decat unul traditional in imbunatatirea africane americani de sanatate inima.
Furnizarea de servicii de asistenta medicala intr-un mediu usor accesibil comunitatii, a dublat rata de succes a pacientilor afro-american atingerea tensiunii arteriale si a obiectivelor colesterol, comparativ cu cei care au primit ingrijiri medicale la o clinica traditionale, potrivit unui raport intr-un disparitatilor speciale tematice problema de circulatie : Journal of American Heart Association.
Prezent pentru a unic de nevoile sociale si culturale ale comunitatii afro-american inseamna a face o schimbare majora in modul in care da de ingrijire. Dar, in schimb, puteti reduce semnificativ riscul, a spus autorul principal Diane Becker, Sc.D., un cercetator de sanatate in general de divizie de medicina interna la Johns Hopkins din Baltimore institutiile medicale.
Un model de curentul principal al ingrijirii medicale nu poate fi raspunsul pentru eliminarea disparitatilor in aceasta populatie, a spus ea.
Studiul a inclus 364 de oameni care au avut frati sau surori cu antecedente de boala coronariana prematura (inainte de varsta de 60), introducerea grupul de studiu cu risc crescut de boli de inima ei insisi. Participantii, in medie, au fost 49 de ani, cu o educatie de liceu. Nici unul a avut o istorie personala de boli de inima atunci cand inrolati in studiu.
Cei care au avut factori de risc pentru boli cardiace (de exemplu, hipertensiune arteriala, nivel ridicat de colesterol, istorie curent fumat) au fost repartizati aleatoriu in doua grupuri.
Un grup de 196 de persoane au primit ingrijiri intr-o comunitate pe baza de stabilire a dezvoltat de la recomandarile de un consiliu consultativ care a inclus membrii ai comunitatii locale afro-american. Alte 168 de persoane au primit ingrijiri la o clinica traditionale de ingrijire a sanatatii. Aproximativ doua treimi din ambele grupuri au fost femei si 80 la suta din ambele grupuri au avut de asigurari de sanatate.
Comunitate-clinica pe baza a fost intr-un apartament la cativa pasi de o mare parte a comunitatii. De asemenea, a fost aproape de statii de autobuz si de metrou, cu parcare gratuite disponibile in apropiere. Apartamentul camera de zi a avut loc o zona de receptie si o mica zona de joaca pentru copii si numiri au fost, nu este necesar. De asemenea, a avut o camera de tratament si o camera mica exercitiu, in cazul in care pacientii au fost instruiti cu privire la modul de exercitare. Camera de consultare semana cu un birou de mici dimensiuni.
Clinica comunitar a fost stabilit intr-un mai mult user-un mod prietenos, a spus Becker. Am avut o camera clinic pentru desen de sange, dar altfel, a fost ca vizita in apartamentul cuiva.
Un medic si o asistenta medicala lucrator comunitar de sanatate familiarizat cu cartierul dotata clinica. Pacientii au primit ingrijire numai pentru factorii de risc legate de boli de inima. Un afro-american care medic specializat in mediul urban afro-american de sanatate consultat cu medicul de asistenta medicala si comunitatea de lucrator de sanatate, o data pe luna.
Un mediu traditional clinica a fost regulat de ingrijire primara de catre persoanele medic de obicei, consolidat cu aceleasi materiale furnizate la clinica de comunitate si feedback cu privire la toti factorii de risc, masurata de la cardiologi si recomandari cu privire la modul de gestionare a acestora. Cheltuielile de judecata si de acces (transport public, etc) au fost similare la clinica comunitate. Medici primar a avut tot ceea ce, dar site-ul comunitatii si lucrator comunitar de sanatate.
Clinica comunitatii si medicii de primar ar putea distribui carduri de baza de prescriptie medicala ca pacientii care a permis de a primi medicamente gratuite legate de tratamentul factorilor de risc coronarian. Pacientii cu atat instalatii au avut acces la facilitatile exercitarea gratuit la cartierul YMCA si sa-i elibereze programe de renuntare la fumat.
Dupa un an, pacientii in comunitate program pe baza au fost de doua ori mai multe sanse decat pacientii clinicii traditionale, sa fi obtinut de colesterol si a tensiunii arteriale obiectivele stabilite pentru ambele grupuri.
In plus, pacientii care au primit ingrijiri medicale la ...

Cercetatori de frunte al lumii, in imunologie clinica a aduna pentru FOCIS 2005

Cercetatori de frunte al lumii, in imunologie clinica a aduna pentru FOCIS 2005 Lumile cercetatori de lider in imunologie clinica va reuni in Boston, mai 12-16, 2005, pentru a 5-a Reuniune Anuala a Federatiei Societatilor de Imunologie Clinica (FOCIS 2005). FOCIS 2005 va servi ca un forum pentru oameni de stiinta si practicieni din intreaga lume pentru a raspunde si a discuta despre o abordare disciplinare in cele mai recente progrese in imun-mediate de boli.
Temele care vor fi atins:
- Avansuri in imunologie clinica in cinci domenii tematice
- Anticorpi la pathogenesies boala de respingere pulmonare alogrefa
- Genetica de boli mediate imun & transplant
- Dispozitive de celule, eosinophilis, reactii alergice
- Avansuri in cercetare poliartrita reumatoida
- Emerging metode de laborator
- Controlul antigenului specific al sistemului imunitar
- Gene therapy
- Gena Sensibilitate pentru alergii si astm
Membri ai mass-media pot inregistra in mod gratuit si sa aiba acces complet la sesiunile de invatamant la care apar anual pe 2005 de conferinta. O sala de presa cu spatiu de interviu, calculatoare, linii de modem, de telefon si de fax, servicii...

Studiul Showed Jumatate dintre pacientii tratati cu Enbrel (R) (etanercept) Plus Metotrexat poate atinge DAS clinica Remisia

Studiul Showed Jumatate dintre pacientii tratati cu Enbrel (R) (etanercept) Plus Metotrexat poate atinge DAS clinica Remisia Wyeth Pharmaceuticals, o divizie a Wyeth (NYSE: WYE) si Amgen (NASDAQ: AMGN) a anuntat publicarea datelor de la COMET (combinatie de Metotrexatul si etanercept in active Early poliartrita reumatoida), proces care sa demonstreze ca jumatate dintre pacientii tratati cu asocierea Enbrel si metotrexat realizat Bolilor Scorul de activitate (DAS) remisie clinica si aproape toate au avut nici o progresie...

INACSL Si Elsevier Partener de a publica Simulare clinica a asistentilor medicali

INACSL Si Elsevier Partener de a publica Simulare clinica a asistentilor medicali Elsevier a anuntat un nou parteneriat cu Asociatia Internationala pentru Nursing Clinic de Simulare si invatare (INACSL) sa publice revista sale oficiale on-line, Clinic de simulare in Nursing care incepe cu volum 4:2 (iulie 2008). Acest jurnal online inovator doar ofera informatii cu privire la dezvoltarea si promovarea de asistenta medicala si de asistenta medicala prin simulare clinice si tehno...

O noua faza III Datele arata HUMIRA Abbott (R) (adalimumab) indusa Remisia clinica la pacientii cu boala Crohn

O noua faza III Datele arata HUMIRA Abbott (R) (adalimumab) indusa Remisia clinica la pacientii cu boala Crohn Abbott a anuntat astazi rezultatele unui studiu care sa arate HUMIRA (R) (adalimumab) indusa rate semnificativ mai mare de remisie clinica, comparativ cu placebo la pacientii cu moderata pana la severa activ Crohns boala care au pierdut raspuns la, sau au fost intoleranta la, infliximab terapie. Datele sunt prezentate simultan la Colegiul American de Gastroenterologie (ACG) reuniune anuala in Las ...

Pacientii ar trebui sa analizeze Rata de succes si de alti factori atunci cand alegem o clinica de fertilitate

Pacientii ar trebui sa analizeze Rata de succes si de alti factori atunci cand alegem o clinica de fertilitate Centers for Disease Control (CDC) a lansat 2002 Asistata de reproducere Tehnologie (ART) clinica rata de succes. Raportul 2002 prevede datele cele mai recente cu privire la ratele de succes sarcinii, a clinicilor de arta in Statele Unite. Acest raport a aratat ca varsta femeii este un factor semnificativ determinant in realizarea sarcinii. Femeile mai tinere care au folosit tehnologia de ultima or...

Extinde Kendle globala de dezvoltare clinica Capabilitati prin achizitionarea America Latina CRO IC-Research

Extinde Kendle globala de dezvoltare clinica Capabilitati prin achizitionarea America Latina CRO IC-Research Kendle (Nasdaq: KNDL), un lider global in servicii complete de organizare de cercetare clinica (CRO), a anuntat astazi ca a incheiat acorduri de a dobandi America Latina CRO Clinical Research International Limited (companie) si de societati afiliate, consolidarea in continuare a dezvoltarii sale la nivel mondial clinica capabilitatile in Faza II-Arena IV prin operatiuni noi in Argentina, Brazilia,...

Viitorul de cercetare medicina clinica este in pericol, avertizeaza profesor universitar, Marea Britanie

Viitorul de cercetare medicina clinica este in pericol, avertizeaza profesor universitar, Marea Britanie Modificarile aduse de formare de juniori medici, combinate cu un accent crescut pe munca clinice in contractul de noul consultant va deteriora in viitor de cercetare clinica din Marea Britanie, un profesor la Universitatea din Edinburgh va stat in prelegere sau inaugural, marti, 18 ianuarie, 2005. Profesorul Andrew temerile Ecologizarea ca abilitatea de a dezvolta abilitati in domeniul cercetarii ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.