Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Clinica sante galati preturi


De ingrijire bazate pe comunitate bate clinica standard in imbunatatirea sanatatii inimii

De ingrijire bazate pe comunitate bate clinica standard in imbunatatirea sanatatii inimii
Avand o clinica de sanatate in apartament Next Door nu poate fi ideea everyones de un vecin bun. Dar un nou studiu arata ca o astfel de clinica poate fi mult mai eficienta decat unul traditional in imbunatatirea africane americani de sanatate inima.
Furnizarea de servicii de asistenta medicala intr-un mediu usor accesibil comunitatii, a dublat rata de succes a pacientilor afro-american atingerea tensiunii arteriale si a obiectivelor colesterol, comparativ cu cei care au primit ingrijiri medicale la o clinica traditionale, potrivit unui raport intr-un disparitatilor speciale tematice problema de circulatie : Journal of American Heart Association.
Prezent pentru a unic de nevoile sociale si culturale ale comunitatii afro-american inseamna a face o schimbare majora in modul in care da de ingrijire. Dar, in schimb, puteti reduce semnificativ riscul, a spus autorul principal Diane Becker, Sc.D., un cercetator de sanatate in general de divizie de medicina interna la Johns Hopkins din Baltimore institutiile medicale.
Un model de curentul principal al ingrijirii medicale nu poate fi raspunsul pentru eliminarea disparitatilor in aceasta populatie, a spus ea.
Studiul a inclus 364 de oameni care au avut frati sau surori cu antecedente de boala coronariana prematura (inainte de varsta de 60), introducerea grupul de studiu cu risc crescut de boli de inima ei insisi. Participantii, in medie, au fost 49 de ani, cu o educatie de liceu. Nici unul a avut o istorie personala de boli de inima atunci cand inrolati in studiu.
Cei care au avut factori de risc pentru boli cardiace (de exemplu, hipertensiune arteriala, nivel ridicat de colesterol, istorie curent fumat) au fost repartizati aleatoriu in doua grupuri.
Un grup de 196 de persoane au primit ingrijiri intr-o comunitate pe baza de stabilire a dezvoltat de la recomandarile de un consiliu consultativ care a inclus membrii ai comunitatii locale afro-american. Alte 168 de persoane au primit ingrijiri la o clinica traditionale de ingrijire a sanatatii. Aproximativ doua treimi din ambele grupuri au fost femei si 80 la suta din ambele grupuri au avut de asigurari de sanatate.
Comunitate-clinica pe baza a fost intr-un apartament la cativa pasi de o mare parte a comunitatii. De asemenea, a fost aproape de statii de autobuz si de metrou, cu parcare gratuite disponibile in apropiere. Apartamentul camera de zi a avut loc o zona de receptie si o mica zona de joaca pentru copii si numiri au fost, nu este necesar. De asemenea, a avut o camera de tratament si o camera mica exercitiu, in cazul in care pacientii au fost instruiti cu privire la modul de exercitare. Camera de consultare semana cu un birou de mici dimensiuni.
Clinica comunitar a fost stabilit intr-un mai mult user-un mod prietenos, a spus Becker. Am avut o camera clinic pentru desen de sange, dar altfel, a fost ca vizita in apartamentul cuiva.
Un medic si o asistenta medicala lucrator comunitar de sanatate familiarizat cu cartierul dotata clinica. Pacientii au primit ingrijire numai pentru factorii de risc legate de boli de inima. Un afro-american care medic specializat in mediul urban afro-american de sanatate consultat cu medicul de asistenta medicala si comunitatea de lucrator de sanatate, o data pe luna.
Un mediu traditional clinica a fost regulat de ingrijire primara de catre persoanele medic de obicei, consolidat cu aceleasi materiale furnizate la clinica de comunitate si feedback cu privire la toti factorii de risc, masurata de la cardiologi si recomandari cu privire la modul de gestionare a acestora. Cheltuielile de judecata si de acces (transport public, etc) au fost similare la clinica comunitate. Medici primar a avut tot ceea ce, dar site-ul comunitatii si lucrator comunitar de sanatate.
Clinica comunitatii si medicii de primar ar putea distribui carduri de baza de prescriptie medicala ca pacientii care a permis de a primi medicamente gratuite legate de tratamentul factorilor de risc coronarian. Pacientii cu atat instalatii au avut acces la facilitatile exercitarea gratuit la cartierul YMCA si sa-i elibereze programe de renuntare la fumat.
Dupa un an, pacientii in comunitate program pe baza au fost de doua ori mai multe sanse decat pacientii clinicii traditionale, sa fi obtinut de colesterol si a tensiunii arteriale obiectivele stabilite pentru ambele grupuri.
In plus, pacientii care au primit ingrijiri medicale la ...

Societatea Americana pentru farmacologie clinica si terapeutica va onora Destinatari atribuire la reuniunea anuala din Orlando

Societatea Americana pentru farmacologie clinica si terapeutica va onora Destinatari atribuire la reuniunea anuala din Orlando Societatii Americane de farmacologie clinica si terapeutica (ASCPT) va onora destinatarii sai 2007-2008 premiul sau din 2008, la reuniunea anuala din Orlando, Florida, April 2-5, 2008.
ASCPT va onora Marcus M. Reidenberg, MD, profesor, Weill Medical College of Cornell University, cu 2008 Oscar B. Hunter Memorial Award, in terapie. Oscar B. Vanatorul Memorial Award, in Therapeutics recunoaste oamenii de stiinta pentru contributiile individuale pe durata de viata de seama la farmacologie clinica si terapeutica. Acest premiu a fost initial acordata E. Jonas Salk, MD, in 1955, pentru a onora contributiile sale inovatoare in dezvoltarea de vaccin polio. Dr. Reidenberg a avut o cariera lunga si distins de predare. Mai mult de 130 de articole de cercetare sale originale publicate in reviste si el in prezent serveste in calitate de Presedinte Mondiale a Sanatatii Organizatii Grupul de experti privind selectia si utilizarea Essential Medicamentului.
2008 ASCPT Rawls-Palmer progresele inregistrate de medicina destinatarului Premiul este Dan M. Roden, MD, profesor de Medicina si Farmacie, Universitatea Vanderbilt. Dr. Roden va primi Rawls-Palmer progresele inregistrate de medicina Premiul pentru contributiile sale in mod semnificativ la ancheta de droguri care incorporeaza eforturile de cercetare de droguri moderne in ingrijirea pacientului. Premiul va confirma dr. Rodens de cercetare dedicat in Therapeutics cardiovasculare, in special efectele adverse ale medicamentelor diferite asupra aritmie cardiaca.
Sean Hennessy, PharmD, dr., asistent profesor de Epidemiologie si Farmacie, Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina, va primi din 2008 Leon I. Goldberg Young Investigator Award. Leon I. Goldberg Young Investigator Award recunoaste si incurajeaza tinerii oameni de stiinta, care sunt active in farmacologie clinica. Dr. Hennessy a fost salutata ca un lider in cercetare pharmacoepidemiology, atat la nivel national si international.
Patricia W. Slattum, PharmD, dr., CGP, Virginia Commonwealth University Profesor Asociat, este beneficiarul din 2008 William B. Abrams Award, in Geriatric farmacologie clinica. William B. Abrams Award, in Geriatric onoruri de farmacologie clinica anchetatorii tineri care fac contributii deosebite in domeniul de geriatrie de farmacologie clinica. Dr. Slattum a adus contributii mari la domeniul, prin abilitatile sale exceptionale, ca profesor de Gerontologie si farmacoterapie. Cercetarea sa a avut un impact semnificativ asupra traducerea de geriatrie de farmacologie clinica pentru a populatiei in varsta.
Dilip J. Mehta, MD, PhD, a fost selectat de ASCPT pentru a primi din 2008 Gary Neil Premiul pentru Inovare de consumul de droguri de dezvoltare. Gary Neil Premiul pentru Inovare de consumul de droguri de dezvoltare are drept scop de a stimula aplicarea stiintei inovatoare de dezvoltare clinica de dr...

INACSL Si Elsevier Partener de a publica Simulare clinica a asistentilor medicali

INACSL Si Elsevier Partener de a publica Simulare clinica a asistentilor medicali Elsevier a anuntat un nou parteneriat cu Asociatia Internationala pentru Nursing Clinic de Simulare si invatare (INACSL) sa publice revista sale oficiale on-line, Clinic de simulare in Nursing care incepe cu volum 4:2 (iulie 2008). Acest jurnal online inovator doar ofera informatii cu privire la dezvoltarea si promovarea de asistenta medicala si de asistenta medicala prin simulare clinice si tehno...

Studiul Showed Jumatate dintre pacientii tratati cu Enbrel (R) (etanercept) Plus Metotrexat poate atinge DAS clinica Remisia

Studiul Showed Jumatate dintre pacientii tratati cu Enbrel (R) (etanercept) Plus Metotrexat poate atinge DAS clinica Remisia Wyeth Pharmaceuticals, o divizie a Wyeth (NYSE: WYE) si Amgen (NASDAQ: AMGN) a anuntat publicarea datelor de la COMET (combinatie de Metotrexatul si etanercept in active Early poliartrita reumatoida), proces care sa demonstreze ca jumatate dintre pacientii tratati cu asocierea Enbrel si metotrexat realizat Bolilor Scorul de activitate (DAS) remisie clinica si aproape toate au avut nici o progresie...

Pacientii ar trebui sa analizeze Rata de succes si de alti factori atunci cand alegem o clinica de fertilitate

Pacientii ar trebui sa analizeze Rata de succes si de alti factori atunci cand alegem o clinica de fertilitate Centers for Disease Control (CDC) a lansat 2002 Asistata de reproducere Tehnologie (ART) clinica rata de succes. Raportul 2002 prevede datele cele mai recente cu privire la ratele de succes sarcinii, a clinicilor de arta in Statele Unite. Acest raport a aratat ca varsta femeii este un factor semnificativ determinant in realizarea sarcinii. Femeile mai tinere care au folosit tehnologia de ultima or...

O noua faza III Datele arata HUMIRA Abbott (R) (adalimumab) indusa Remisia clinica la pacientii cu boala Crohn

O noua faza III Datele arata HUMIRA Abbott (R) (adalimumab) indusa Remisia clinica la pacientii cu boala Crohn Abbott a anuntat astazi rezultatele unui studiu care sa arate HUMIRA (R) (adalimumab) indusa rate semnificativ mai mare de remisie clinica, comparativ cu placebo la pacientii cu moderata pana la severa activ Crohns boala care au pierdut raspuns la, sau au fost intoleranta la, infliximab terapie. Datele sunt prezentate simultan la Colegiul American de Gastroenterologie (ACG) reuniune anuala in Las ...

Extinde Kendle globala de dezvoltare clinica Capabilitati prin achizitionarea America Latina CRO IC-Research

Extinde Kendle globala de dezvoltare clinica Capabilitati prin achizitionarea America Latina CRO IC-Research Kendle (Nasdaq: KNDL), un lider global in servicii complete de organizare de cercetare clinica (CRO), a anuntat astazi ca a incheiat acorduri de a dobandi America Latina CRO Clinical Research International Limited (companie) si de societati afiliate, consolidarea in continuare a dezvoltarii sale la nivel mondial clinica capabilitatile in Faza II-Arena IV prin operatiuni noi in Argentina, Brazilia,...

Prescriptie preturi mai competitive, atunci cand exista o multime de oameni in varsta cu privire la

Prescriptie preturi mai competitive, atunci cand exista o multime de oameni in varsta cu privire la Daca doriti ca preturile de baza de prescriptie medicala coerente de droguri, poate ca ar trebui sa invite mai multe persoane in varsta sa se mute la oras.
Cand farmaciile au cetatenii in varsta de multe in calitate de clienti, acestea par sa pretul de medicamente prescrise mai competitive, spune Adrienne OHLER, care a primit o diploma de master in economie la Montana State University in aceast...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.