Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Clorocalcin menstruatie


Identificarea de gene care influenteaza Start a menstruatiei

Identificarea de gene care influenteaza Start a menstruatiei
Cercetatorii de la Scoala Medicala Peninsula, impreuna cu colaboratorii de la institutii de cercetare din Europa si Statele Unite, au pentru prima data, a identificat doua gene care sunt implicate in determinarea momentului fete incepe menstruatia. Lucrarea va fi publicat in Nature Genetics in acest weekend.
Rezultatele studiului ar putea avea ramificatii pentru cresterea normala umana si greutatea de asemenea, pentru ca devreme-menstruatie de varsta este, de asemenea, asociat cu statura mai scurte si crestere in greutate corporala. In general, fetele care atinge menstruatie mai devreme in viata tind sa aiba o mai mare indice de masa corporala (IMC) si un raport mai mare de grasimi, comparativ cu cei care incepe menstruatia mai tarziu.
Studiul efectuat o analiza a 17510 de femei in opt populatie diferite internationale bazate pe surse. Acest numar a inclus femei de origine europene care au raportat varsta la care au ajuns menstruatie intre noua si 17 de ani.
Cele doua gene au fost identificate pe cromozomii noua si sase. Unul din 20 de femei sa doua copii ale fiecarui din variatiile genei care duce la menstruatie de plecare mai devreme, iar ei vor incepe sa menstruatie aproximativ patru luni si jumatate mai devreme decat cei fara copii ale genei variante.
Dr. Anna Murray de la Scoala Medicala Peninsula, a comentat: Acest studiu ofera dovezi in primul rand ca comune variante genetice influenta in momentul in care femeile ajung maturizarii sexuale. Descoperirile noastre indica, de asemenea o baza genetica pentru asocierile dintre menstruatie timpurie si atat inaltimea si IMC.
Ea a adaugat: Studiul ne duce mai aproape de intelegerea biologiei a proceselor implicate in pubertate si de crestere precoce si de a intelege ceea ce constituie normale in crestere si dezvoltare.
Autor Fellow John Perry, de asemenea, de la Scoala Medicala Peninsula, a adaugat: Intelegerea meca...

Ce este toxic Sindromul de soc (TSS)? Ce Cauzele Toxic Shock Syndrome?

Ce este toxic Sindromul de soc (TSS)? Ce Cauzele Toxic Shock Syndrome? Toxice sindrom de soc, de asemenea, cunoscut sub numele de TSS, este o afectiune grava, care afecteaza in principal femeile care au utilizat menstruatie tampoane. Pacient dezvolta o febra ridicata, diaree, varsaturi si dureri musculare. Aceasta este urmata de hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta), care poate duce in cele din urma la soc si deces. In unele cazuri, ar putea exista o arsura-ca eruptii cutanate cu descuamarea pielii.
Expertii nu sunt sigur de ce astfel de o proportie semnificativa de substante toxice pacientii cu sindrom de soc sunt femei care au menstruatie si folosind un tampon - mai ales super tampoane absorbante.
Sindromul de soc Toxic pot sa apara, de asemenea, ca urmare a unei leziuni, ard sau ca o complicatie a infectiilor localizate, cum ar fi o fierbere, precum si cu utilizarea de bureti de contraceptie.
Intr-o mare majoritate a cazurilor sindromul de soc toxic apare ca un rezultat al toxine produse de Staphylococcus aureus (stafilococi) bacterii. In pot rezulta, de asemenea, de la toxine produse de grupul A Streptococcus (STREP) bacterii. Streptococice sindromul de soc toxic este uneori mentionata ca soc toxice-cum ar fi sindromul (TSLS) sau streptococice Sindromul Toxic Shock (STSS).
Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, aproximativ 20 de pacienti a dezvolta sindromul de soc toxic in fiecare an in Marea Britanie, din care aproximativ 3 mori. Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), SUA, sindromul de soc toxic afecteaza aproximativ 1 la 2 in fiecare 100.000 de femei in varsta de 15-44 de ani in SUA in fiecare an.
Potrivit Medilexicons dictionar medical: sindrom de soc Toxic (TSS) este infectia cu toxina-producatoare de stafilococi, care apar cel mai adesea in vagin de menstruatie femeile care au utilizat tampoane superabsorbant, dar, de asemenea, raspandita in multe infectii ale tesuturilor moi si caracterizata prin febra ridicata, varsaturi, diaree, o eruptie scarlatiniform urmate de descuamare, si scaderea tensiunii arteriale si soc, care pot duce la moartea; hiperemia de conjunctivala, orofaringiene, si vaginala membranele mucoase, de asemenea, are loc. Care sunt semnele si simptomele sindromului de soc toxic? Un simptom este ceva Pacientul se simte si rapoarte, in timp ce un semn este ceva altor oameni, cum ar fi medicul detecta. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Semnele si simptomele TSS (sindromul de soc toxic) a dezvolta brusc: febra Sudden mare (primul simptom) urmatoarele semne si simptome apar in mod normal, in termen de cateva ore:
Varsaturi Diaree Sunburn-cum ar fi eruptii pe piele, in special in palmelor si talpilor Inrosirea ochi, gura si gatul Lesin senzatie de lesin dureri musculare Ameteli Confuzie hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta) Convulsii Dureri de cap Atunci cand pentru a vedea un doctor
Daca va confruntati cu semnele si simptomele descrise mai sus, in s...

Early-Debutul Pubertatea la fete incetinit de Diabet de droguri

Early-Debutul Pubertatea la fete incetinit de Diabet de droguri In fete tinere, la risc de pubertate precoce si de rezistenta la insulina, metformin, diabet zaharat de droguri intarziat debutul menstruatie si au scazut la dezvoltarea rezistentei la insulina, un factor de risc pentru diabet de tip 2, conform unui nou studiu. Rezultatele au fost prezentate la societaii de endocrine 90-a reuniune anuala in San Francisco.
Rezultatele indica faptul ca putem ince...

Ce este menopauza? Care sunt simptomele menopauzei?

Ce este menopauza? Care sunt simptomele menopauzei? Menopauza marcheaza momentul intr-o viata Womans atunci cand menstruatia se opreste, iar ea nu mai este fertil (in masura sa ramaneti gravida). In Marea Britanie, varsta medie pentru menopauza este de 52 (National Health Service), in timp ce in SUA este de 51 (Institutul National de imbatranire). Aproximativ o cincime din femei in menopauza experienta India, inainte de varsta de 41, un studiu de g...

Ce este menstruatia? Care sunt Perioade?

Ce este menstruatia? Care sunt Perioade? O perioada, sau al menstruatiei, este varsarea de endometrului - mucoasa uterina. Menstruatie este, de asemenea, cunoscut ca menstruatiei. Toti oamenii de sex feminin, precum si unele alte mamifere de sex feminin, au perioade regulate in timpul varsta lor de reproducere. Menstruatie care include sangerari din vagin este gasit in principal in randul oamenilor si a animalelor similare, cum ar fi pri...

In conditii de siguranta pentru a opri fluxul? Atitudini Diferitele constatata intre Femei si medicii In ceea ce priveste reprimarea menstrual

In conditii de siguranta pentru a opri fluxul? Atitudini Diferitele constatata intre Femei si medicii In ceea ce priveste reprimarea menstrual Mai mult de doua treimi din femei intr-un sondaj national spun ca acestea sunt interesate in suprimarea lor perioadele menstruale, dar multi dintre ei arent-va ca, daca in conditii de siguranta sale. Cu toate acestea, atunci cand medicii sunt chestionate, 97 la suta spun ca continua terapia de contraceptiv oral pentru a suprima menstruatia este, de fapt, medical in conditii de siguranta si accepta...

Menopauzei Femeile pot avea un Cresterea Astm de risc, din Jurnalul de alergie si Imunologie Clinica

Menopauzei Femeile pot avea un Cresterea Astm de risc, din Jurnalul de alergie si Imunologie Clinica Menopauza este asociat cu functiei pulmonare mai mici si mai multe simptome respiratorii, in special in randul femeilor slabe, potrivit unui nou studiu in Jurnalul de alergie si Imunologie Clinica (Jaci).
Studiul, Lung functia, simptome respiratorii, precum si trecerea de menopauza, pot fi gasite in articole in sectiunea de presa a site-ului Jaci Web, http://www.jacionline.org. Jaci este peer-r...

Siguranta si viabilitatea reprimarea menstrual

Siguranta si viabilitatea reprimarea menstrual Mai mult de doua treimi din femeile intr-un sondaj national spun ca acestea sunt interesate in suprimarea lor perioadele menstruale, dar multi dintre ei arent-va ca, daca in conditii de siguranta sale. Cu toate acestea, atunci cand medicii sunt chestionate, 97 la suta spun ca continua terapia de contraceptiv oral pentru a suprima menstruatia este, de fapt, medical in conditii de siguranta si accep...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.