Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Clotrimazol unguent


Combinata cu laser si terapie unguent eficace in tratarea vitiligo

Combinata cu laser si terapie unguent eficace in tratarea vitiligo
Pacientii cu vitiligo, o boala de piele caracterizata prin pete de culoare alba, sau de-ale pielii pigmentate, a avut repigmentation mai buna a acestor patch-uri atunci cand au fost tratati cu o combinatie de terapie laser si unguent cu tacrolimus, decat la pacientii tratati cu terapie laser in monoterapie, in conformitate cu un articol in numarul din septembrie a arhivelor de Dermatologie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Potrivit articolului, vitiligo este o tulburare de piele pigmentare, care afecteaza o suta, pana la doua procente de oameni din intreaga lume. Pacientii cu vitiligo dezvolta pete albe pe pielea lor, mentionate in continuare leziuni. Recent, 308-nm (nanometri) cu laser excimer a fost utilizat pentru a trata leziunile asociate cu vitiligo, cu rezultate bune. In plus, un unguent nou topic numit tacrolimus a demonstrat promisiunea in tratarea vitiligo.
Thierry Passeron, MD, de la Hôpital de lArchet, Nice, Franta, si colegii investigat efectele 308-nm cu laser excimer, in asociere cu tacrolimus, la 14 de pacienti cu vitiligo in varsta de 12 - 63 de ani.
Pentru fiecare pacient, patru la zece leziuni au fost alese si tratate de doua ori pe saptamana, cu 308-nm laser excimer pentru un total de 24 de sesiuni. Topical 0.1 tacrolimus unguent la suta a fost aplicata de doua ori pe zi, pentru a-tinta leziuni pentru pacientii din grupul A laser (excimer plus tacrolimus). Pacientii din grupa B, au primit doar tratamente cu laser. Leziuni tratate au fost comparate cu leziuni de control (care a primit nici un tratament), pe partea opusa a corpului. Patruzeci si trei de leziuni au fost tratati (23 in grupa A si 20 in grupa B).
Cercetatorii au observat repigmentation in toate leziunile grupul A (100 la suta) si in 17 (85 la suta), a leziunilor B 20 de grup. Repigmentation nu a fost observata in leziunile de control.
O rata repigmentation de 75 la suta sau mai mult a fost obtinuta in 16 (70 la suta) al grupului de 23 A leziunilor si in 4 (20 la suta) a leziunilor B 20 de grup, scriu autorii. Numarul mediu de sesiuni necesare pentru a vedea o imbunatatire a repigmentation a fost de 10 pentru grupul A si 12 pentru grupa B.
Combinatie de 0.1 la suta tacrolimus unguent aplicat de doua ori pe zi si ...

FDA aproba antibiotice Unguent pentru copii si adulti - Altabax (unguent Retapamulin)

FDA aproba antibiotice Unguent pentru copii si adulti - Altabax (unguent Retapamulin) Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Altabax (unguent cu retapamulin), pentru tratamentul local al impetigo (nlm.nih.gov / MedlinePlus / impetigo.html), o infectie a pielii cauzate de bacterii. Altabax este indicat pentru utilizare la pacientii cu varsta de noua luni sau mai mult. Retapamulin este o entitate nou moleculara (NME) nu aprobate anterior in Statele Unite.
Altabax a fost aprobat pe baza datelor de la o eficacitate studiu controlat cu placebo sustinuta de un studiu care a comparat Altabax la un alt antibiotic. Baza de date de siguranta cuprinse aproximativ 2.000 Altabax tratati cu adulti si copii cu varsta de noua luni si mai in varsta, si aproximativ 1.000 de pacienti similare, car...

GSK Announces FDA Aprobarea Altabax ™ (unguent Retapamulin), 1%

GSK Announces FDA Aprobarea Altabax ™ (unguent Retapamulin), 1% GlaxoSmithKline (NYSE: GSK) a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Altabax sale antibacterian pentru tratamentul local al impetigo, datorita tulpini sensibile de Staphylococcus aureus sau Streptococcus pyogenes, Cele mai obisnuite tipuri de bacterii, in acest fel de infectie.
Altabax reprezinta prima clasa noua de baza de prescriptie medicala Antibioticele de actual...

Strativa farmaceutice "Dezvoltare" Partner, BioAlliance Pharma, de faza III, de studiu de Cadouri Rezultatele miconazol Lauriad (R)

Strativa farmaceutice "Dezvoltare" Partner, BioAlliance Pharma, de faza III, de studiu de Cadouri Rezultatele miconazol Lauriad (R) Strativa Pharmaceuticals, divizia de proprietate produsele de la Par companii farmaceutice, Inc (NYSE: PRX), a anuntat ca dezvoltarea acesteia partenerul BioAlliance Pharma SA a prezentat rezultatele studiului de faza III pentru Lauriad miconazol (R), mucoadhesive comprimate bucale (MBT), care sa demonstreze noninferiority la clotrimazol troches pentru Candidoza oro-faringiana (OPC), o infectie op...

Root Comfrey Extras Unguent Reduce Dureri de spate rapide

Root Comfrey Extras Unguent Reduce Dureri de spate rapide [Eficacitatea si siguranta unguent comfrey radacina extract in tratamentul acut superioara sau inferioara dureri de spate: rezultatele unui placebo, dublu-orb, randomizat, controlat multicentric online Prima Br J Sports Med 2009; doi: 10.1136/bjsm.2009.058677]
Un unguent contine un extract din radacina de comfrey rapid si eficient amelioreaza durerea de spate, se gaseste de cercetare industria ...

Stimuleaza afacere Comercializare speranta pentru nou drog de celule secera

Stimuleaza afacere Comercializare speranta pentru nou drog de celule secera Un roman, o data-un tratament de-zi, timp de siclemie-, bazate pe tehnologia dezvoltata, la Spitalul de Copii din Boston (CHB) si Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), a facut un pas important spre clinica. McNeil Consumer & Specialitatea farmaceutice si Icagen, Inc, o companie privata biotehnologie, au convenit sa dezvolte in comun si comercializa droguri, cunoscut sub numele de ICA-1...

Nazala Unguent Reduce Rinita alergica Simptome

Nazala Unguent Reduce Rinita alergica Simptome Unul din cinci americani au rinita alergica, un numar care creste constant, dar motivele exacte pentru aceasta crestere nu sunt cunoscute. O lipidelor bazate pe noile unguent nazale este gasit eficienta in reducerea simptomelor rinitei alergice la pacientii germana.
Rinita alergica este caracterizat de un raspuns inflamator care are loc in principal in membranele mucoase ale persoanelor predisp...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.