Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Cod diagnostic 871


Ratele de Bipolar diagnostic la Tineret rapid de alpinism, Modele de un tratament similar pentru adulti

Ratele de Bipolar diagnostic la Tineret rapid de alpinism, Modele de un tratament similar pentru adulti
Numarul de vizite la medici un birou care a rezultat intr-un diagnostic de tulburare bipolara la copii si adolescenti a crescut cu 40 de ori in ultimul deceniu, a raportat cercetatori finantate in parte de National Institutes of Health (NIH). In perioada acelasi timp, numarul de vizite de adulti care rezulta intr-un diagnostic tulburare bipolara aproape sa dublat. Cauza acestor cresteri este neclara. Medicamente modele de baza de prescriptie medicala, pentru cele doua grupuri au fost similare. Studiul a fost publicat in septembrie 2007 problema Archives of General Psychiatry.
Mark Olfson, MD, MPH, din statul New York Institutul de Psihiatrie de la Universitatea Columbia, impreuna cu Institutul National de Sanatate Mintala (NiMH) cercetator Gonzalo Laje, MD, precum si colegii lor a examinat 10 ani de date de la Ambulatorie National Medical Care Survey (NAMCS ), o anual, sondaj la nivel national de vizite la medici de birouri pe o perioada de o saptamana, efectuate de catre Centrul National de Statistica Sanitara. Cercetatorii au estimat ca in Statele Unite din 1994-1995, numarul de vizite de birou care rezulta intr-un diagnostic de tulburare bipolara pentru varsta cuprinsa intre 19 si tineri mai tineri a fost de 25 din fiecare 100.000 de persoane. Prin 2002-2003, numarul de vizite a crescut brusc la 1003 de birou care rezulta in diagnostice bipolara la 100.000 de oameni. In schimb, pentru varsta cuprinsa intre 20 si adultii mai in varsta, vizite de 905 de birou la 100.000 de oameni a dus la o diagnostic tulburare bipolara, in 1994-1995, un deceniu mai tarziu, numarul se ridicase la 1679 la 100.000 de persoane.
In timp ce cresterea diagnostice bipolari de tineret, in ceea outpaces cresterea diagnosticul in randul adultilor, cercetatorii sunt precaute cu privire la interpretarea aceste date ca o crestere reala a numarului de persoane care au boala (prevalenta) sau numarul de cazuri noi in fiecare an ( incidenta).
Este posibil ca aceasta crestere impresionanta reflecta o tendinta recenta de overdiagnose tulburare bipolara la tineri, o corectie a istorice in conformitate cu recunoastere, sau o combinatie a acestor tendinte. In mod clar, avem nevoie de a afla mai multe despre ceea ce medicii de criteriilor in cadrul comunitatii folosesc de fapt, pentru a diagnostica tulburare bipolara la copii si adolescenti si modul in care medicii sunt ajunge la decizii privind gestionarea clinice, a spus dr. Olfson.
A patra editie a Diagnostic si Statistic Manual de Tulburari Mintale (DSM-IV), prevede liniile directoare generale care pot ajuta doctorii sa identifice tulburare bipolara la pacientii tineri. Cu toate acestea, unele studii arata ca tinerii cu simptome de manie (peste-excitat, starea de spirit entuziasmat) - unul din semnele clasice de tulburare bipolara - de multe ori nu indeplinesc criteriile complete pentru un diagnostic de tulburare bipolara. Alte tulburari, cum ar fi deficitul de atentie-tulburare de hiperactivitate (ADHD), poate avea simptome, care se suprapun, astfel incat o parte din aceste conditii pot fi confundate cu tulburare bipolara, de asemenea. De exemplu, intr-un studiu efectuat in 2001, aproape o jumatate din diagnosticului bipolare in inpatients adolescentului facute de medici comunitate au fost mai tarziu re-clasificate ca si alte tulburari mintale.
Medicii, de asemenea, se confrunta cu intrebarile dificile atunci cand decide cu privire la un tratament adecvat pentru tineri. Liniile directoare pentru tratarea adultilor cu tulburare bipolara sunt bine documentate, prin cercetare, dar cateva studii au uitat la siguranta si eficacitatea de medicamente psihiatrice pentru tratarea copii si adolescenti cu tulburare. In ciuda acestei dovezi limitate, cercetatorii au descoperit un tratament modele similare pentru ambele grupe de varsta, in ceea ce priveste utilizarea de psihoterapie si medicamente.
Dintre medicamente studiate, stabilizatori de dispozitie, inclusiv litiu - care a fost medicatie aprobate doar in momentul de studiul realizat de US Food and Drug Administration pentru tratarea tulburare bipolara la copii - au fost prescrise in doua-treimi din vizitele de catre tineri si adulti . Medicatie anticonvulsivanta, cum ar fi valproat (Depakote) si carbamazepina (Tegretol), au fost tipul cel mai frecvent prescris de stabilizatori starea de spirit in ambele grupuri.
Medicii prescris medicamente antidepresiv, in putin peste o treime de vizite de catre tineri si adulti. Medicatie antidepresiva includ clasele mai mari de medicamente antidepresive, cum ar fi triciclice, tetracyclics, si monoaminooxidazei (IMAO); inhibitori selectivi ai recaptarii serontonin, cum ar fi fluoxetina (Prozac) si paroxetina (Paxil) si, de asemenea, mai noi tipuri de antidepresive, inclusiv venlafaxina (hoodia). In ambele grupe de varsta, aproximativ o treime din vizite in cazul in care au fost prescrise medicamente antidepresive nu au inclus de prescriptie de un stabilizator de starea de spirit. Aceasta tendinta ridica probleme, avand in vedere o mai devreme NIMH-un studiu finantat (Thase & Sachs, 2000), care a raportat ca adultii care au tratarea tulburare bipolara, cu un antidepresiv, in absenta unui stabilizator de starea de spirit poate le-a pus in pericol de a schimba la manie. De asemenea, un studiu recent a aratat ca NIMH pentru adulti depresie cu tulburare bipolara, care iau un stabilizator de starea de spirit, adaugand un medicament antidepresiv nu a fost mai eficient in gestionarea simptomelor bipolara decat un placebo (pilule de zahar).
Aproximativ acelasi procent de tineri si adulti vizite bipolara a inclus o reteta pentru un medicament antipsihotic, cu toate ca pacientii tineri s-au mai multe sanse sa fie prescrise una dintre cele mai noi, medicamente antipsihotice atipice, cum ar fi aripiprazol (Abilify) sau olanzapina (Zyprexa), decat alte tipuri...

FDA aproba VITROS (R), anti-HCV Compozitie For Use Pe VITROS 5600 (R), integrate si VITROS 3600 (R) Immunodiagnostic Sisteme de

FDA aproba VITROS (R), anti-HCV Compozitie For Use Pe VITROS 5600 (R), integrate si VITROS 3600 (R) Immunodiagnostic Sisteme de Ortho Clinical Diagnostics a anuntat US Food and Drug Administration (FDA) aprobarea VITROS ((R)) anti-VHC testul pentru utilizarea pe VITROS 5600 ((R)) integrate si 3600 ((R)) Sisteme Immunodiagnostic. Aceasta aprobare marcheaza un reper major in lanseaza cu succes a Ortho Clinical Diagnostics platforme clinice de laborator de testare, si permite consolidarea hepatitic C testarea cu testele de rutina privind VITROS ((R)) 5600 Sistem integrat.
Aceasta aprobare are la baza istoria Ortho Clinical Diagnostics ca inovator de automate de hepatita C de testare pentru laboratoare clinice, a declarat Michael Samoszuk, MD, Chief Medical Officer, Ortho Clinical Diagnostics. Clinicienii pot testa acum pentru hepatita C ca parte a testarii lor de test de rutina privind VITROS ((R)) Systems, care va ajuta la a face mai multe laboratoare de eficiente in furnizarea unor rezultate de calitate.
Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), o persoana poate fi diagnosticata cu hepatita C, dupa un rezultat pozitiv pentru un anti-HCV test de screening a fost verificat (1). Hepatita C este adesea mentionata ca boala tacut, deoarece pana la 70 la suta din persoanele cu boala nu o experienta de obicei nici un simptom (2).
VITROS ((R)) anti-HCV este un test imunologic pentru diagnostic in vitro pentru detectarea calitativa a imunoglobulina anticorpi G la virusul hepatitei C (anti-HCV) in serul uman si plasma. Acesta poate fi rulat cu precizie excelenta, sensibilitate, scazut cerintele esantion de volum si de rezultate rapide si cu acces aleatoriu pe VITROS ((R)) Sisteme, cu rezultate usor accesibile in 55 de minute.
Aprobarea VITROS ((R)) anti-VHC, testul se va extinde acum de disponibilitatea de hepatitei C testarea in toate Ortho Clinical Diagnostics VITROS ((R)) platforme de teste imunologice, inclusiv VITROS ((R)) ICE / ECiQ si VITROS ((R)) 3600 Sisteme de Immunodiagnostic si VITROS ((R)) 5600 Integrated System. VITROS standardizate ((R)) reactivi si rezultatele vor permite laboratoarelor, pentru a gestiona mai bine stocurilor de reactiv si costuri in plus fata de producerea rezultatelor testului consecvente de la platforma de-la-platforma. Acest lucru este deosebit de benefic pentru laboratoare cu VITROS multiple ((R)) platforme in instalatiile lor.
De la introducerea VITROS ((R)) 5600 integrate si VITROS ((R)) 3600 Sisteme de Immunodiagnostic in ultimul an, Ortho Clinical Diagnostics a lansat mai mult de 100 de teste de pe aceste platforme noi in Statele Unite. In anumite piete internationale, Ortho Clinical Diagnostics a lansat 118 teste, inclusiv hepatita B, hepatita C si testele HIV. Ortho Clinical Diagnostics larg, lume-meniul de clasa al imunoteste acopera state de boli majore, inclusiv cardiologie, oncologie, endocrinologie, boli infectioase, tiroida, conditii metabolice si anemie. VITROS companiei ((R)) meniu testul acopera pana la 90 la suta din primele 100 de teste si 99 la suta din volumul de laborator de testare, cu numeroase alte teste in dezvoltare.
FDA a aprobat, de asemenea, VITROS ((R)) anti-HBc IgM testul pentru utilizarea pe VITROS ((R)) 5600 integrate si VITROS ((R)) 3600 Sisteme de Immunodiagnostic pentru hepatita B testare. Suplimentare hepatitei B si teste HIV, deja disponibil pentru utilizarea pe VITROS ((R)) ICE / ECiQ Immunodiagnostic Systems, sunt in prezent in curs de revizuir...

Ortho Clinical Diagnostics, Inc, anunta disponibilitatea de VITROS (REG) ECiQ Immunodiagnostic Sistem

Ortho Clinical Diagnostics, Inc, anunta disponibilitatea de VITROS (REG) ECiQ Immunodiagnostic Sistem Bazandu-se pe angajamentul sau de la testarea immunodiagnostic, Ortho-Diagnostic Clinic, compania Inc, o Johnson & Johnson, a anuntat disponibilitatea VITROS (REG) ECiQ Immunodiagnostic System. Aceasta platforma va introduce o serie de caracteristici noi si imbunatatiri concepute pentru a creste acuratetea in rezultatele de raportare, a consolida productivitatea de laborator si de uptime de si...

Strategii de cautare EMBASE pentru identificarea metodologic, sunet studiile de diagnostic pentru utilizarea de catre clinicieni si cercetatori

Strategii de cautare EMBASE pentru identificarea metodologic, sunet studiile de diagnostic pentru utilizarea de catre clinicieni si cercetatori Diagnostic precis de catre medici este piatra de temelie a procesului decizional pentru a recomanda interventii clinice. Cele mai bune dovezi curente de cercetare privind modificarile teste de diagnostic imprevizibil ca avansuri stiinta. Ambele clinicieni si cercetatori au nevoie de acces de incredere pentru a publicat dovezi cu privire la exactitatea de diagnostic. Baze de date bibliografice, cum...

IPlan Neuroradiology: Imagine avansata Analiza Software-ul pentru diagnostic imbunatatita prin BrainLAB

IPlan Neuroradiology: Imagine avansata Analiza Software-ul pentru diagnostic imbunatatita prin BrainLAB BrainLAB AG, un lider global in imagine-ghidate tehnologiei medicale, a anuntat astazi disponibilitatea de iPlan (R) Neuroradiology, care prevede instrumente avansate de procesare a imaginii atat pentru diagnostic si planificare.
Neuroradiology iPlan combina o gama larga de instrumente de analiza a imaginii in termen de un sistem, inclusiv fuziunea imaginea de modalitati diferite si algoritmi d...

Teste de diagnostic pentru malarie, insuficient folosit in Zambia

Teste de diagnostic pentru malarie, insuficient folosit in Zambia In ciuda imbunatatirilor in capacitatea de a diagnostica malariei, aceste teste de diagnosticare sunt de multe ori, insuficient folosit in Zambia, iar pacientii cu rezultatele testelor negative sunt adesea prescrise medicamente anti-malarie, potrivit unui studiu, in 23/30 mai problema JAMA, o chestiune pe tema malarie.
Introducerea recenta a eficace, dar scumpe artemisinin bazate pe (un tip de ...

Africani tinere Suferinta boala HIV avansata de la diagnostic intarziata

Africani tinere Suferinta boala HIV avansata de la diagnostic intarziata Un nou studiu sugereaza efectele de lunga durata, nediagnosticate infectia cu HIV sunt suspendate peste o generatie de adolescenti in Zimbabwe, cauzand pagube de organe de crestere, de sanatate cronice bolnav, pipernicit, precum si alte probleme. De cercetare demonstreaza necesitatea de a reduce barierele in calea testarea timpurie si accesul la ingrijire pentru aceste adolescenti. Aceasta apare i...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.