Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Coduri boala handicap


Pentru scleroza in placi: JRRD Tipsheet

Pentru scleroza in placi: JRRD Tipsheet
Utilizarea de informatica medicala de gestionare a sclerozei multiple cu ajutorul unui cronica-model de ingrijire, pg.. 1
Autorii descriu modul in care scleroza multipla (SM) centre de excelenta utilizarea tehnologiei de asistenta medicala de informatii sa aiba grija de veteranii cu MS. Abordarea se bazeaza pe un model de boala cronica, care a fost eficace pentru diabet, astm, si depresie. In acest model, abordarea pana la livrarea de asistenta medicala se concentreaza pe doua elemente esentiale: pregatite, proactiva, echipe de practici care folosesc instrumente, cum ar fi orientarile bazate pe dovezi, precum si pacientii la care sa participe activ in lor de asistenta medicala. Prin utilizarea unui sistem organizat de asistenta medicala de informatii, acest model se va capitaliza cu privire la avantajele tehnologiei informatiei si sa conduca la rezultate imbunatatite de asistenta medicala.
Veteranilor Health Administration registru sclerozei multiple de supraveghere: Problema de constatare de la caz la caz, bazele de date administrative, pg.. 17
Autorii discuta despre dezvoltarea unui Sanatate Veteranilor de Administratie (VHA) sclerozei multiple (SM) registru de supraveghere. Numeroase registre VHA tinta de pacienti specifice ca parte a programelor pentru imbunatatirea calitatii si a disponibilitatii de ingrijire veteran. Aceste registre sunt adesea compilate din datele administrative bazate pe codurile de diagnostic care rareori se identifice cu precizie veteranii de la populatia tinta de pacienti. In acest studiu, autorii compara clasificare a pacientilor (nu vs MS MS / MS este posibil) de reexaminare diagrama si prin aplicarea unui algoritm de baze de date statistice. Rezultatele sugereaza ca algoritmul de credibil elimina cazuri non-MS de la registru de supraveghere initiale si este un caz rezonabil-gasirea metoda.
Explorarea nevoilor educationale ale sclerozei multiple, furnizorii de servicii medicale: Rezultatele unui sondaj de ingrijire-furnizor, pg.. 25
Scleroza multipla (SM) furnizorii de servicii medicale au fost chestionate in curs de desfasurare are nevoie de educatie profesionala. In cadrul unei conferinte nationale, furnizorii de la diferite discipline au fost chestionate cu privire la zonele in care au nevoie de consultare clinice si de educatie continua; lor preferata de modalitatile de invatamant; si increderea lor in furnizarea de servicii medicale legate de boala-modificatoare agenti (RPD), oboseala, depresie, spasticitate, si de gestionare a vezicii urinare. Domenii de mare interes pentru consultare clinice si de educatie continua cognitiei au fost identice si a inclus, oboseala, utilizarea DMA, spasticitate, durere, sex, diagnostic MS, si depresie. Participantii preferat vii si interactiv continua-modalitati de educatie. Enhanced educatie medicala continua ar trebui sa imbunatateasca practica furnizor si de a facilita o mai buna ingrijire de pacienti cu SM.
Calitatea vietii pentru veterani cu scleroza multipla de boala-agenti de modificare: Relatia cu handicap, pg.. 35
Nu terapii curent pentru scleroza multipla (SM) imbunatatirea calitatii vietii? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, 204 veterani completat de o calitate utilizate pe scara larga-de-scara de viata, Veteranilor Short Form 36 [VSF-36], precum si un examen standard de neurologice (Kurtzke Expanded Disability Status Scale [EDSS]) la inceputul tratamentului si la fiecare 6 luni, timp de 3 ani. Studiul a demonstrat ca VSF-36 corelat bine cu EDSS Kurtzke. Quality-of-viata si scorurile EDSS nu sa schimbat in mod semnificativ pe parcursul studiului. Gradul de comutare sau definitiva a tratamentului a fost, de asemenea, ridicate. Desi acest studiu nu a putut confirma beneficiile terapeutice interventiilor SM, se sugereaza ca calitatea vietii este o masura merita in studii farmacologice de MS.
Depresia si sclerozei multiple: Revizuirea a unei combinatii letale, pg.. 45
Autorii de revizuire a publicat studii privind depresiei la pacientii cu scleroza multipla (SM). Evaluarea si tratamentul depresiei in SM sunt discutate. Depresia este cea mai frecventa afectiune psihiatrice la pacientii cu SM. Un diagnostic corect si evaluarea gravitatii sunt critice, inainte de initierea tratamentului. Pacientii cu ganduri de suicid ar trebui sa fie mentionate pentru consultare imediata de psihiatrie si monitorizate indeaproape. SM este cea mai frecventa boala progresiva neurologice ale adultilor tineri si este o cauza importanta de persoanele cu handicap in sistemul de sanatate veteran.
Disfunctii cognitive in scleroza multipla: Evaluarea, imagini, precum si factori de risc, pg.. 63
De evaluare, caracteristicile imagini, precum si factorii de risc de disfunctii cognitive la pacientii cu scleroza multipla (SM) sunt revizuite. Baterii de testare neuropsihologice au fost dezvoltate pentru a evalua disfunctii cognitive la pacientii cu SM. Tehnici imagistice moderne, ofera o imagine mai completa a MS-legate de deteriorarea sistemului nervos central, o cauza majora de disfunctie cognitiva. Factorii de risc posibili au fost identificate, care pot anticipa care dintre pacientii se vor dezvolta disfunctie cognitiva. Disfunctii cognitive pot afecta in mod dramatic desfasura activitati ale vietii de zi cu zi, ocuparea fortei de munca, si de socializare. Cunoasterea de pacienti cu SM, prin urmare, ar trebui sa fie monitorizate. Factori de risc si tratamente ar trebui sa fie identificate, astfel incat morbiditate de la disfunctii cognitive este minimizat.
Corelatiile percepute Deficitele Chestionar de scleroza in placi Calitatea vietii inventar cu Beck Depresie Inventarul si teste neuropsihologice, pg.. 73
Datele din acest studiu sugereaza ca auto-perceput de disfunctii cognitive se refera mai mult la depresie decat sa obiectiv disfunctii cognitive. Perceputa a Deficitele chestionar (PDQ) face parte din scleroza multipla Calitatii Vietii al inventarului pe care evalueaza auto-percepute dificultati cognitive. In acest studiu, anchetatorii utilizat datele de baza de la 49 subiecti statele membre care participa la un studiu clinic pentru a evalua corelarea PDQ cu doua masuri de tulburari cognitive (studiu individual auditive Serial adaugare de testare si California verbale de invatare de testare, 2-a editie), precum si cu o masura de depresie ( Beck Depresie Inventarul-a fost modificata).
Cunoastere si oboseala in scleroza multipla: efectele potentiale de medicamente cu activitatea sistem...

Landmark Global Consensul de combatere a bolilor World's Most Fatal

Landmark Global Consensul de combatere a bolilor World's Most Fatal Mai multe dintre lumi cei mai eminenti oameni de stiinta de sanatate si organizatii au publicat un punct de reper consens mondial privind cele 20 de rand, masurile necesare pentru a stopa humanitys cele mai multe boli fatale, studiul lor recomandate in revista Nature.
Cunoscut sub numele de cronice, a bolilor netransmisibile, ele si-au atins proportii epidemice lume si sa includa bolilor cardiovasculare (in special boli de inima si accident vascular cerebral), de mai multe tipuri de cancer, afectiuni respiratorii, si a diabetului de tip 2.
In lucrarea lor pentru Natura, 19 autori (lista anexata) spun non-boli cronice transmisibile:
* Pentru ca cea mai mare pondere de deces si invaliditate in intreaga lume;
* Cont pentru peste 60% din decesele la nivel mondial, patru cincimi dintre aceste decese fiind cetatenilor din tarile cu venituri mici si mijlocii;
* Pentru ca de doua ori mai multe decese ca totalul combinat de HIV / SIDA, tuberculoza, malarie, materne si conditii de peri-natale, si deficientele nutritionale.
Cercetatorii au folosit un consens structurata construirea tehnica Delphi pentru a crea Grand Provocari in cronice non-Boli Transmisibile (CNCDs) - o distilare de opinii a informat trasata de la panoul de 155 de membri in intreaga 50 de natiuni, atent selectate din recomandari.
Autorii studiului spun ca rezultatul este o lista cu autoritate din cele mai importante provocari 20 in prezent la inversarea de imobilizare si de taxare a acestor boli ucigas lent. Lista de Grand Provocari este insotita de prioritatile de cercetare in vederea indeplinirii acestora, extrase din datele de studiu si finalizate pana la 27 Mondiala a Sanatatii inalte personalitati director de proiect (lista anexata).
CNCDs, definita de OMS ca a bolilor cardio-vasculare, diabet de tip 2, a bolilor cronice respiratorii si anumite tipuri de cancer, sunt in mare masura prevenite. Sau a estimat ca eliminarea factori-cheie de risc (dieta saraca, lipsa de activitate fizica, fumat) ar impiedica 80% din bolile de inima, accidente vasculare cerebrale si a diabetului de tip 2, si peste 40% din cazurile de cancer.
Liderii initiativele spun obiectivele lor sunt de a galvaniza de sanatate, stiinta si a comunitatilor de politica publica intr-o actiune pe aceasta epidemie, si pentru a promova dezbaterea la nivel mondial, de sprijin si de finantare.
Leading parteneri din spatele proiectului sunt McLaughlin-Rotman Center (MRC) pentru Global Health (Universitatea de sanatate Retea si Universitatea din Toronto), Toronto, Oxford Health Alliance (OxHA), Londra, Regatul Unit Medical Research Council (UK MRC), Londra ; Institutele de cercetare canadian al Sanatatii (CIHR), la Ottawa; si SUA National Institutes of Health (NIH), Bethesda.
Grand 20 Provocari (anexate) sunt de prioritate egale - nu exista nici o prioritate alocate in cadrul listei, spune autorul principal dr. S. Daar Abdallah al McLaughlin-Rotman Center.
The Grand Provocarile sunt grupate in sase obiective generale:
* Reorientati sistemelor de sanatate (de exemplu, Grand Challenge: alocarea resurselor in cadrul sistemelor de sanatate bazate pe poverii bolilor);
* Reducerea efecte asupra sanatatii de saracie si de urbanizare (de exemplu: Studiu si de a evalua modul in care a saraciei creste factorii de risc);
* Organizarea de intreprinderi si comunitare (de exemplu: A face de afaceri un partener-cheie in promovarea sanatatii si prevenirea bolilor; Dezvoltarea si monitorizarea codurile de conduita responsabila cu produse alimentare, bauturi si restaurante industrii);
* Modify factori de risc (de exemplu: Implementati universal masuri dovedit a reduce consumul de tutun si de impulsionare a resurselor pentru punerea in aplicare a Conventiei cadru a OMS privind Controlul Tutunului);
* Imbunatatiti politicile economice, juridice si de mediu (de exemplu, de studiu si adresa de sanatate precara impactul asupra productiei economice si productivitate) si
* Cresterea gradului de constientizare publica si politice (de exemplu: Promovarea modului sanatos de viata si optiunile de consum prin educatie eficienta si implicarea publice).
Grand Provocari in CNCDs completeaza Grand Provocari in sanatatii umane, publicata in 2003 de catre Bill and Melinda Gates Foundation si parteneri, o initiativa concentrat in principal asupra bolilor infectioase, in special in tarile in curs de dezvoltare.
Fara o actiune concertata, aproximativ 388 milioane de oameni vor muri de una sau mai multe CNCDs in urmatorii 10 de ani, in functie de co-autor Nizal Sarrafzadegan, Profesor, Ispahan Universitatea de Stiinte Medicale, Iran. Cu o actiune concertata, numarul de decese premature a impiedicat pana in 2015, ar fi total de cel putin 36 de milioane de euro - un numar de oameni aproximativ egal cu populatia din Canada, Algeria sau Kenya.
Luand act de impactul economic al CNCDs, co-autor Robert Beaglehole, fost director OMS (Departamentul de a bolilor cronice si de Promovare a Sanatatii), spune ca daca nu se iau masuri serioase acum, urmatorul deceniu, China, India si Marea Britanie isi vor pierde o suma estimata la 558 miliarde de euro, 237 miliarde dolari si 33 miliarde dolari, respectiv, in pierderilor de venit national din cauza bolii de inima, accident vascular cerebral si diabet.
In timp ce aceste provocari sunt aplicabile in toate tarile, de natiuni diferite ar trebui sa identifice prioritatile locale din randul celor identificate aici pentru atentie imediata, in functie de resursele si a modelelor de boala, spune John Bell, Regius profesor de medicina la Universitatea din Oxford si presedinte, Oxford Health Alliance.
Procesul de
Identificarea Grand provocarile implicate metoda Delphi - structurat, secventiala, scrisa sub semnul intrebarii a unui panou. Primul tur de scrutin obtina 1854 idei, distilat in 109 de la care membrii grupului selectat si a comentat lor de top 30. In runda finala, vorbitori fie acceptat lista de optiuni sau reordonate, si a oferit alte comentarii.
Cele sapte-membru al Comitetului Executiv si a 19-membre, Consiliul stiintific albit de modul de redactare a panourilor finale 20 Grand provocari, grupate-le in functie de sase goluri, si a sugerat conditiile-cheie de cercetare pentru a ajunge la fiecare obiectiv.
Etapele urmatoare
The Grand problemelor globale de parteneriat este in curs de stabilit, cu un secretariat de la Oxford Health Alliance (www.oxha.org), finantata pentru primii cinci ani de catre membrii OxHA.
Partenerii fondatori:
* Oxford Health Alliance, Marea Britanie;
* Medical Research Council, Marea Britanie;
* Institute of Health canadian de cercetare, Canada;
* Indian Consiliul de Cercetare Medicala, India;
* National Institutes of Health, SUA;
* Ovations bolilor cronice Initiativa, Marea Britanie.
Parteneriatul este conceput ca o platforma pentru colaborarea la nivel mondial organizatii finantare a cercetarii. Un program de advocacy care urmeaza sa fie dezvoltate va incuraja adoptarea Provocari si goluri.
Fara o foaie de parcurs, toti suntem de conducere in directii diferite. Aceste probleme necesita un angajament pe termen lung si un efort coordonat intre agentiile de finantare multiple, in jurul unui set de prioritati clare, spune co-autor Peter A. Singer, directorul interimar, McLaughlin-Rotman Centrul pentru Global Health, Toronto, Canada.
Spune Nirmal Ganguly, Director General, Consiliului indian de Cercetare Medicala: prioritati Asigurarea va fi contributie majora la acest Grand Provocari exercitiu. Interesul tot mai mare in acest domeniu de cercetare acum fiind inregistrate de catre guvernele si agentiile de finantare, cat sugereaza ca resurse substantiale pot fi disponibile in viitor sa urmareasca aceste prioritati.
Non-cronice bolilor transmisibile constituie sarcinile majore de boala si handicap in toate tarile din lume in afara de Africa sub-sahariana, spune Stig Pramming, Director Executiv, Oxford Health Alliance. Ei trebuie sa primeasca mai multe resurse de urgenta, de cercetare si atentia, in mod proportional cu povara unei boli cum a trasat in aceste Grand provocari. Inactiunii este costa milioane de decese premature in intreaga lume si vor compensa castigurile de o sarcina pe scadere de boli infectioase.
Acest studiu are potentialul de a stimula o actiune mai eficienta impotriva bolilor cronice, conchide dr. Daar. In tarile in curs de dezvoltare, multe confrunta cu boli infectioase, autoritatile nu s-au gandit de resurse sau prin implicatiile politice de abordare a acestor ucigasi silentios. Dar, thats cum ar fi punerea dintr-un incendiu intr-o casa de ardere de la ambele capete.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Apendicele
20 Grand Provocari in cronice bolile netransmisibile
Scop: sensibilizarea opiniei publice si politice
Grand Provocari
* Ridicati prioritate politica a non-boli transmisibile;
* Promovarea modului sanatos de viata si optiunile de consum prin educatie eficienta si angajamentul publice;
* Pachetul de informatii convingatoare si valabile pentru a promova o acoperire mass-media pe scara larga, sustinute si exacte si, prin urmare, a imbunatati gradul de constientizare a efecte asupra sanatatii economice, sociale si publice.
De cercetare necesare pentru a Gol Adresa
* Studiu de modul in care guvernele sa se angajeze in parteneriate pentru prevenirea bolilor;
* Dezvoltarea activitatilor de cercetare pentru sanatate pe care departamentele de pod guvernamentale (de exemplu, de transport, planificare civica, sanatate, educatie si mediu);
* Identificati motivele pentru gradul redus de cunoastere si de advocacy a bolilor cronice in societatile;
* Studiul Cum de a crea forumuri publice faptul ca in mod durabil sensibilizare cu privire la problemele de CNCD.
Politici Obiectiv: Consolidarea economice, juridice si de mediu
Grand Provocari
* Studiul si adresa impactul cheltuielilor publice si impozitarii asupra sanatatii;
* Dezvoltarea si punerea in aplicare a politicilor locale, nationale si internationale si a acordurilor comerciale, inclusiv restrictii de reglementare, pentru a descuraja consumul de alcool, tutun si produsele alimentare nesanatoase;
* Studiul si adresa de sanatate precara impactul asupra productiei economice si productivitate.
De cercetare necesare pentru a Gol Adresa
* Evaluarea impactului interventiilor de sanatate a politicii agricole;
* Studiul de sanatate si de impactul economic al comunitatii globale interventii pe baza;
* Creeaza un metrici populatiei in general si a indicatorilor de rezultat pentru politica si programul de supraveghere;
* Cuantificati impactul CNCDs asupra economiilor nationale;
* Studiul ramificatii internationale de schimbare a produselor alimentare si a consumului de tutun;
Motivatiile * P...

Consiliul National cu privire la handicap Says Sa persoanelor cu handicap psihice deveni parte din visul american

Consiliul National cu privire la handicap Says Sa persoanelor cu handicap psihice deveni parte din visul american Consiliul National pentru persoanele cu handicap (NCD), a lansat astazi un document intitulat Comunitatilor habitare inclusive pentru persoanele cu handicap psihice (http://www.ncd.gov/newsroom/publications/2008/LivableCommunities.html), apeland la Congresul si administratiei de a includ pe deplin si pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati psihice in America comunitati acceptabil. Sa persoan...

Eveniment Notice: pentru persoanele cu handicap Dezbateri Sector "Acest lucru considera Casa de faptul ca majoritatea persoanelor cu handicap pot fi si ar trebui sa functioneze", Regatul Unit

Eveniment Notice: pentru persoanele cu handicap Dezbateri Sector "Acest lucru considera Casa de faptul ca majoritatea persoanelor cu handicap pot fi si ar trebui sa functioneze", Regatul Unit Dezbateri handicap sectorului:
Aceasta casa este de parere ca majoritatea persoanelor cu handicap poate si ar trebui sa functioneze.
RADAR va organiza o serie de dezbateri pentru persoanele cu handicap, organizatiile de handicap, angajatorii din sectorul public si privat si factorii de decizie politica. Dezbaterile vor avea loc in diferite parti ale tarii pentru a promova discutie a relevant...

Consumatorii cu handicap imputernicite de catre americani handicap Actul

Consumatorii cu handicap imputernicite de catre americani handicap Actul Respondentii au fost rugati sa prezinte un raport privind sensibilizarea lor de ADA si de a evalua daca sa imbunatatit conditiile de peste 1994-1998 ani in transportul public. Un studiu de publicarea, in ultimul numar al Jurnalului Afacerilor consumatorilor este primul de a prezenta perspectivele persoanelor cu handicap in ceea ce priveste eficienta americani cu handicap Act (ADA). Studiul a cere ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.